Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NaturelGenc

Definasyon sürecine dahil olmak üzereyim! sizce hangi ilaçlarla kürümü dizayn etmeliyim?

Önerilen İletiler

NaturelGenc    0

Arkadaşlar merhaba, 

Naturel bir şekilde sporuma ilerliyorum. Ağırlıklarım vs gayet yerinde. Beslenmemi ve kardiyomu elimden geldikçe güzel idmanla birlikte yapmaya çalışıyorum. Amacım Yağ kaybetmek kas kütlesini arttırmak. Tabi bu kas olayı diyette çok zor biliyorum. Ama bu pis yağlarımdan arınmak için aklıma bir kaç tane ürün geldi. L karnitin ve Cla yı supplementlerden almıştım. L karnitin belki 6 adet 1L bitirmişimdir (Shotları saymıyorum) ama hak verirsiniz ki o kadar destekçi bir şey değiller.

KENDİME DAİR NOTLAR:

• Sinirli bir yapıya sahibim ve duygusal bir insanım.
  • En çokta küre girememe sebeplerimden biride bunlardı.
  • Anksiyete kısacası psikolojik sıkıntılar.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 170cm
  • Kilo: 98

KÜR İÇERİĞİM:

• L-karnitin
  • Cla
  • Clenbuterol
  • Yohımbıne
  • Berberin

SORULARIM:

1. Sizce Daha üst seviye olan Clenbuterol / Yohımbıne / Berberin gibi ürünler mi kullanayım?
  2. Veya siz ne önerirsiniz?
  3. Önerdiğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz? (Faydaları ve net zararları gibi.)

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yohimbine mantıklı geliyor sadece bana hemen hemen aynı durumdayım seninle Elimde ilaç var ama kullanmak istiyorum biryandan kullanmaya yemiyor değişik bir durum bu Yohimbine kullanıyorum aç karna mide bomboş iken antrenman kardiyo zevkli ve güzel oluyor gobekteki yağlara yönelik bir ürün zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762

Yohimbin anksiyeteye neden olabilir, onun dışında clen ve yohimbine in aynı anda kullanılmasını önermem, ikisi de kalbe etki eden ilaçlar çünkü. Berberine i öğünlerle beraber 500 mg yeterli olur, carnitin ve cla bana göre gereksiz ama kullanmak istiyorum dersen neden olmasın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
hectordoyle, 46 dakika önce yazdı:

Yohimbin anksiyeteye neden olabilir, onun dışında clen ve yohimbine in aynı anda kullanılmasını önermem, ikisi de kalbe etki eden ilaçlar çünkü. Berberine i öğünlerle beraber 500 mg yeterli olur, carnitin ve cla bana göre gereksiz ama kullanmak istiyorum dersen neden olmasın 

Form otomatik düzeltmiş yazımı. Ben bir ürünü kullanacağım ama sizce hangisi? Clen daha tehlikeli diyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
raali    1
NaturelGenc, 59 dakika önce yazdı:

Form otomatik düzeltmiş yazımı. Ben bir ürünü kullanacağım ama sizce hangisi? Clen daha tehlikeli diyorlar

Hocam karnitin ve cla çok çok kısıtlı ürünler fazla bir şey umma bence onun dışında yohimbine kullanabilirsin bence clen e hiç bulaşma bıraktıktan sonra bile devam edebilir clenin etkileri aritmi gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
raali, 27 dakika önce yazdı:

Hocam karnitin ve cla çok çok kısıtlı ürünler fazla bir şey umma bence onun dışında yohimbine kullanabilirsin bence clen e hiç bulaşma bıraktıktan sonra bile devam edebilir clenin etkileri aritmi gibi.

yohımbıne de anskieye yapabilirler diyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    30
NaturelGenc, Bir saat önce yazdı:

yohımbıne de anskieye yapabilirler diyorlar.

Biraz önce diğer başlığını da inceledim, sana önerim kafanda bu kadar soru işareti varken herhangi bir anabolik ilaca başlamaman. Bu verdiğin ürünlerden ben de clen önermem, yohimbine'in bir anksiyete atağı yapacağını düşünmüyorum normal dozlarda kullanıldığında. Sende benim gibi yazılımcısın sanırım, clen masa başı çalışırken rahatsız edebilir gün içinde (el titremesi vs. gibi), gençken clen kullandığım dönemlerde kodlama yaparken zorlamıştı beni. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

170 boy 100 kg yag oranın yuksek gozukuyor  yapacagın belli sürdürülebilir sert bir diyet 50-100 gr carb kg carpı 0.5 0.8 arası yağ kg x2 protein 4-5 günde bir   refeed yaparsın minimal temiz carb yüklersin150-200 gr onun harıcınde   günlük 10 bin adım altına dusme antrman sonrası yada sabah ac karnına hangısı uyuyorsa 30 -40 dk kardio yap  haftalık 4-5 gun agırlık antrmanı ,Takviye kısmına gelirsek alabilecegin en iyi takviye reta olur cunku butun mevzu kalori ile ilgili ben kullanmadım ama gercekten ıstah konusunda cok iyi diyorlar buda diyetini daha rahat gecırmenı saglar gerisi tamamen zamanda 80 gelmeden aspirin bile alma ondan sonra anabolikte olur peptidde olur uyarıcılarda olur ama 80 e kadar ihtiyacın yok.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gulyabani    3

Denemeden bilemezsin ama clen + yohimbine kalbin kaldıracaksa risklere okeysen devam. Ben kendim Reta - HGH Frag 176 191 - Yohimbine ve Sarm kullanıyorum belki bir yol gösterici olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0

Merhaba arkadaşlar size bir konuda soru sormak istiyorum. RezzLab'tan Yohimbine satın aldım. 2 adet içiyorum idmandan önce veya 1idmandan önce 1kardiodan önce.

100kg 1.70cm 24yasındayım. Eylulde 24 olacağım daha doğrusu.  Ama bu ürün kullanıcını his olarak vücudumda birşey hissetmiyorum. Geçen bu sebepten 4 adet birden attım gene aynı şekilde birşey yapmadı. Kullanım mı yanlış yoksa ürün mü boş? Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz. (Lkarnitin+cla+bromelain gibi ürünler kullandım. Amacım onların üstü ürün almaktı ve bu urune karar verdim.)

Fark etmeden acaba etki ediyormu vücutta?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Yohimbine nin en bilineni libido artırması sabah sertliği durumu cok yasanır onun harici carpıntı yasamadım uzun süre kullandım yüksek çarpıntı yasayanların cogu yohimbininde clen oldugu öne sürülüyor rezlab yerine daha iyi bi marka kullanabilirsin malum kişilerin markası cünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
Ferdikra, 21 saat önce yazdı:

Yohimbine nin en bilineni libido artırması sabah sertliği durumu cok yasanır onun harici carpıntı yasamadım uzun süre kullandım yüksek çarpıntı yasayanların cogu yohimbininde clen oldugu öne sürülüyor rezlab yerine daha iyi bi marka kullanabilirsin malum kişilerin markası cünkü

Önerdiğin marka varmı?

Sabah ekstra bir durum da yaşamıyorum. RezzLab salonda kullananlar önerdi aldım. 1700TL 100kapsül şeklinde.

Overdose nasıl sence onun yohımbıne sahte diyorlar cunku kullandığı marka pahalı ve tr de olması o ürünün imkasnız diyorlar. Ürünü ekledim görsel olarak.

Bilmiyorum kullanış şeklimmi yanlıs Rezzlab markasının yoksa başka bişey mi bilmiyorum. Peki rezzlab neden malum kisilerin markası dedin hikayesi nedir?

WhatsApp Image 2026-03-18 at 10.42.05.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
NaturelGenc, 4 saat önce yazdı:

Önerdiğin marka varmı?

Sabah ekstra bir durum da yaşamıyorum. RezzLab salonda kullananlar önerdi aldım. 1700TL 100kapsül şeklinde.

Overdose nasıl sence onun yohımbıne sahte diyorlar cunku kullandığı marka pahalı ve tr de olması o ürünün imkasnız diyorlar. Ürünü ekledim görsel olarak.

Bilmiyorum kullanış şeklimmi yanlıs Rezzlab markasının yoksa başka bişey mi bilmiyorum. Peki rezzlab neden malum kisilerin markası dedin hikayesi nedir?

Overdose satanlar satıyor bunu kullanmadım iran yohimbine ve nutricost kullandım verim aldım rezlab ilaçda satıyor cok da iyi bi ürünleri yok bilinen iffb proların kendi markası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725
NaturelGenc, 4 saat önce yazdı:

Önerdiğin marka varmı?

dostum iherb veya amazon gibi sitelere gir, yohimbine yaz ve onları bulmaya çalış. Sahte beş para etmez içeriğinde yüksek ihtimal clen bulunan bir ilaca 1700 tl para vermişsin ve çok gereksiz, yohimbinesiz de diyet olur bence yohimbine olmazsa olmaz değil. Bir ürün kullanmana gerek yok bence %10'a kadar inerken. Eğer %10'un altındaysan yine ürünsüz gider, ama ürün destekleri işte burada verimli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.

• Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Peacu
      Merhabalar, yaklaşık 3 gün önce instagramdan bulduğum aracıdan old iron yohimbine bark extract aldım. Sabahları aç karna kardiyo öncesi 1 kapsül atıyorum lakin herhangi bir etkisini anlamıyorum. Forumdaki çoğu etkiyi alamadım. Kokusu oldukça ağır fotoğrafta belli olmuyor ama kapalı tonlarda rengi. Kapsülün fotoğraflarını koyuyorum. 75 kilo %16 yağ oranına sahibim.
      Kullanım dozunda da yardım ederseniz sevinirim.

• Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.