Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Human    8
Hasan41, 13 dakika önce yazdı:

tecrübesizken 20mg 350€ye aldım en son 60mg 16kya aldım zpch 

çok abartı fiyatlar neredeyse 20 bin tl yapıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

atason    10

benim arkadaş bali tatile gitti çin, kore gezdi. gelirken getirdi çok çok daha uyguna geliyor açıkcası. 15lik reta getirdi bana. 10 lu. 130 dolar tuttu dedi ben de üstüne 30 dolar da kendisine verdim zahmet ettin diye. gayet güzel.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    107
Ruthless, 1 saat önce yazdı:

Çine o fiyat çok fazla max 120dolara bulursun hocam, birinci elden 100 dolar zaten ama 160-180 dolar isteyen bile var. Kendi tecrübem zphc 4mg = çin 3mg şeklinde ve dinlenik nabız artışı çin retasinda net belli oluyor. 

Çok teşekkür ederim net edinmek istediğim fikir buydu :) 4e 3 şeklinde anladım. noxy 5 kullanıyordum haftalık. Çinde direkt 5 ile girişmek istemedim. Ama zphc de alırsam kaçla başlayacağıma karar verememiştim. Bide zphc de bundan ziyade saklama koşulu daha alternatifli. Çünkü 40 mg için 8x5mg flakon sunuyorlar. Bu da muhafaza konusunda avantaj sağlıyor. Hazırladıgımı haftalık vururum sulu şekilde bekleme  derdi olmaz gibisinden hani.

atason, 19 dakika önce yazdı:

benim arkadaş bali tatile gitti çin, kore gezdi. gelirken getirdi çok çok daha uyguna geliyor açıkcası. 15lik reta getirdi bana. 10 lu. 130 dolar tuttu dedi ben de üstüne 30 dolar da kendisine verdim zahmet ettin diye. gayet güzel.

Maliyeti gerçekten düşük bir ürün :) komisyon sırf aracılara ve tedarikçilere gidiyor ama elden bir şey gelmez.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atason    10
makro1178, 8 saat önce yazdı:

Maliyeti gerçekten düşük bir ürün :) komisyon sırf aracılara ve tedarikçilere gidiyor ama elden bir şey gelmez.

evet malesef öyle hocam. tek bir flakon parasıyla 10 lu alabiliyoruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6

ZPHC 60mg aldım 12mg 5 gayet memnunum 6 günde Bir 2mg vuruyorum Bir flakon 6 hafta gidiyor flakondaki son ölçüden bile verim alıyorum. Grimlabslarda 1mg kullanırken son hafta yani 5. haftadaki Retanın etkisi düşük geliyor açlık krizleri geliyordu. Şimdi öyle bir sorunum yok zaten yetmemeye başladığında 3mg ye geçeceğim. Zphc yi 3 temmuzda fiyatı 18bin tl idi o ara kampanyadır indirim kodudur 14.800Tl ye aldım fakat dediğim gibi 1. elden Çin bulsam çin alırım çok fiyat farkı var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11

Biraz detaylı araştırarak daha ucuza bulabilirsiniz arkadaşlar, trde fiyatlar arşa çıkmış aracılar sağolsun. Reta 12mg kit fiyatı 120, 30mg kit fiyatı 220 dolar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    174

Yani benim gôzlemim Tirza daha iyi iştah baskılıyor fakat bilim tam tersini söylüyor. Bilime göre reta daha fazla iştah baskılıyor, ilaçlar sahtede olamaz anlamadım bu işten birşey @berkay16

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    42
Rma, 1 saat önce yazdı:

Yani benim gôzlemim Tirza daha iyi iştah baskılıyor fakat bilim tam tersini söylüyor. Bilime göre reta daha fazla iştah baskılıyor, ilaçlar sahtede olamaz anlamadım bu işten birşey @berkay16

Size göre değil tüm dünyadaki kullanıcılar tirzenin daha fazla iştah baskıladığını söylüyor sadece reta ile başlayanlar da reta baya etkili onun dışında tirze den reta ya geçiş yapanlar bende dahil sanki reta istah kesimi yetersiz gibi geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    116
Fuhrer, 28.07.2026 - 09:59 yazdı:

1mg retatrutide iştah bastırma oranı = 3 mg tirzepatide broscience'e göre, 1mg tirzepatide hiç iştahınızda değişiklik yapmaz ama 1 mg reta iştahında etki yaratır. Tirze'nin doz protokolünde hep 2.5 artar, retada ise 1. MG/Bağlanma oranı olmadığını belirtmemdeki sebep bu zaten. 

Tirzepatide %50 iştah kesme odaklı diyelim ki ama reta 3'lü agonist sayesinde bu oranı belki %33'e düşürüyor. Bundan kaynaklı dediğin durum.

Reta - Tirze iştah baskılama karşılaştırması için Fuhrer hocamın dediği mevzu çalışıyor tam olarak o yüzden reta iştah baskılamada geri kalıyor. Yalnız benim merak ettiğim bir şey var; reta kullanırken mesela 6mg kullanıyoruz reta dozunu arttırmadan yanına retanin da etki ettiği reseptoru tekrar tirzeyle uyarmak yerine cagrilintide eklesek nasıl olur? Aklımda yanlış kalmadıysa @berkay16 hocam senin cagrilintide deneyimin var, etkisi için ne dersin reta yanına eklemek mantıklı mi ve dozaj olarak nasıl bir protokol izlenmeli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    42
Ruthless, 47 dakika önce yazdı:

Reta - Tirze iştah baskılama karşılaştırması için Fuhrer hocamın dediği mevzu çalışıyor tam olarak o yüzden reta iştah baskılamada geri kalıyor. Yalnız benim merak ettiğim bir şey var; reta kullanırken mesela 6mg kullanıyoruz reta dozunu arttırmadan yanına retanin da etki ettiği reseptoru tekrar tirzeyle uyarmak yerine cagrilintide eklesek nasıl olur? Aklımda yanlış kalmadıysa @berkay16 hocam senin cagrilintide deneyimin var, etkisi için ne dersin reta yanına eklemek mantıklı mi ve dozaj olarak nasıl bir protokol izlenmeli

Cagri ekleyebilir elbet farklı reseptör üzerinden çalışıyor ama baglanma oranı düşük diyorlar yabancı kullanıcılar 0.25 mg ile başlıyor sema ile aynı dozlama protokol aynı reseptöre baglanın eloralintide amylin1 üzerinde cagriye göre 4 kat daha fazla baglanma durumu varmış tabi çok pahalı ileride düşer ve ya piyasaya bolca gelir diye düşünüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    116
kinittifak, 34 dakika önce yazdı:

Cagri ekleyebilir elbet farklı reseptör üzerinden çalışıyor ama baglanma oranı düşük diyorlar yabancı kullanıcılar 0.25 mg ile başlıyor sema ile aynı dozlama protokol aynı reseptöre baglanın eloralintide amylin1 üzerinde cagriye göre 4 kat daha fazla baglanma durumu varmış tabi çok pahalı ileride düşer ve ya piyasaya bolca gelir diye düşünüyorum. 

Evet fiyat biraz üzüyor, 60 dolara 5mg, aynı paraya 30mg tirze alınabiliyor bir de bağlanma oranı düşükse mg/fiyat olarak yanlış tercih olabilir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.064
Ruthless, 5 dakika önce yazdı:

Evet fiyat biraz üzüyor, 60 dolara 5mg, aynı paraya 30mg tirze alınabiliyor bir de bağlanma oranı düşükse mg/fiyat olarak yanlış tercih olabilir 

haftalık 1mg cagri kullanmakla 6mg tirze kullanmak aynı fiyata eş geliyorsa koşa koşa tirzeyi seçerdim ben

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1
Zngrie, 7/31/2026 - 23:49 yazdı:

Biraz detaylı araştırarak daha ucuza bulabilirsiniz arkadaşlar, trde fiyatlar arşa çıkmış aracılar sağolsun. Reta 12mg kit fiyatı 120, 30mg kit fiyatı 220 dolar. 

Bu dediğiniz aracı fiyatı mı yoksa ucuza bulabilirsiniz dediğiniz fiyat mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
onuri, 2 saat önce yazdı:

Bu dediğiniz aracı fiyatı mı yoksa ucuza bulabilirsiniz dediğiniz fiyat mı?

Satıcımdan aldığım fiyat hocam birisinden alıyor mu kendisi mi getiriyor bilmiyorum açıkçası

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    174

Beyler fiyata takılmayın. Satıcı iyiyse güvenilirse ve garanti veriyorsa alın geçin, sahte çıkma ihtimalinden iyidir garanti ilaç olması 3 ün 5 in lafını yapmayın yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    7

2 hafta önce 4 mg 1 hafta önce 6 mg bu hafta 5 mg yaptım 5 mg dozunda noldu bilmiyorum kahveden sigaradan tiksiniyorum , yemekten tiksinti başladı ve 4 5 haftadır 86 ile 87 kg arasında giderken 85 kg ye düştüm halsizliğim arttı diyebilirim tabi yemek yemediğim için olduğunu düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    394
gönderildi (düzenlendi)
Ruthless, 10 saat önce yazdı:

Ben 4mg reta 0.25mg cagri kullanıyorum, cagri iştah baskılıyor ama beyinden baskılıyor midem kazınsa da çok yemek aramıyorum tirzepatide gibi midede tokluk hissi vermiyor bende her hangi bir yan etki de yapmadı, kullanım protokolü glp-1 lerle aynı tolerans oluştukça doz arttırılıyor bence retanın yanına eklenebilecek en iyi ilaç cagri şuanda.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    42
berkay16, 17 dakika önce yazdı:

Ben 4mg reta 0.25mg cagri kullanıyorum, cagri iştah baskılıyor ama beyinden baskılıyor midem kazınsa da çok yemek aramıyorum tirzepatide gibi midede tokluk hissi vermiyor bende her hangi bir yan etki de yapmadı, kullanım protokolü glp-1 lerle aynı tolerans oluştukça doz arttırılıyor bence retanın yanına eklenebilecek en iyi ilaç cagri şuanda.

Aynı andamı vuruyorsunuz belli aralıklarlammı reta ile kombin nasıl yaptınız ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    394
kinittifak, 10 dakika önce yazdı:

Aynı andamı vuruyorsunuz belli aralıklarlammı reta ile kombin nasıl yaptınız ?

Aynı anda vuruyorum dozları 2 ye bölüp 2mg reta+125mcg cagri şeklinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    42
berkay16, 9 dakika önce yazdı:

Aynı anda vuruyorum dozları 2 ye bölüp 2mg reta+125mcg cagri şeklinde

Ben şuan 6mg reta - 2mg tirze uyguluyorum 3 gün arayla aslında cagri ekleyebilirim tirze yerine denemek lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    1

Arkadaşlar piyasa o kadar karaborsa olmuş ki kime inanacagimizi şaşırıyoruz.

Yabancı bir satıcının gümrükten Türkiye'ye bütün peptitleri gönderdiğini öğrendim 60 USD kargo yazıyor başarıyla teslim alanlar var forumda da vardır. 50mg reta 52 USD. 50 mg tirze 38 USD . 500 mg ghkcu 29 dolar resmen fiyat algımız la oynuyor bu aracılar kime nasıl güvenecegimizi şaşırdık 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.064
RyokoHama, 1 saat önce yazdı:

Screenshot_20260803_181755_WhatsApp.thumb.jpg.0cff86b070a2a0f857d25135b4afb9ce.jpg

ben bu yalana inanmak istiyorum. İstanbul depoları olma ihtimali var mı?

istanbulda depomuz var, nakliye 75$ ama :D 

hiumutt, 39 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar piyasa o kadar karaborsa olmuş ki kime inanacagimizi şaşırıyoruz.

Yabancı bir satıcının gümrükten Türkiye'ye bütün peptitleri gönderdiğini öğrendim 60 USD kargo yazıyor başarıyla teslim alanlar var forumda da vardır. 50mg reta 52 USD. 50 mg tirze 38 USD . 500 mg ghkcu 29 dolar resmen fiyat algımız la oynuyor bu aracılar kime nasıl güvenecegimizi şaşırdık 

istersen dene dostum, emin ol bu fiyatlara almak mümkün olsaydı şu an piyasada herkes çin peptidi satardı. Ancak gördüğüm sadece 1 satıcı var. Hatta o kadar da eminim ki kimse başarıyla teslim falan da almamıştır, kaybedeceğin 100$ olur ve bizi de bilgilendirirsin. Ama beni dinleyecek olursan hiç bulaşma bile.

Herkes kumarda para kazandığını anlatır, ama kimse kaybettiğini anlatmaz. Bunu bu tip dolandırıcılık vakalarında da görebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
Fuhrer, Şimdi yazdı:

istanbulda depomuz var, nakliye 75$ ama :D 

istersen dene dostum, emin ol bu fiyatlara almak mümkün olsaydı şu an piyasada herkes çin peptidi satardı. Ancak gördüğüm sadece 1 satıcı var. Hatta o kadar da eminim ki kimse başarıyla teslim falan da almamıştır, kaybedeceğin 100$ olur ve bizi de bilgilendirirsin. Ama beni dinleyecek olursan hiç bulaşma bile.

Herkes kumarda para kazandığını anlatır, ama kimse kaybettiğini anlatmaz. Bunu bu tip dolandırıcılık vakalarında da görebilirsin.

Bir kişi daha var getirtip satan. Aldım denedim çalışıyor ürünleri. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: burbas26
      Selamlar herkse,
      Şans eseri nette karşıma çıkan linkte gene tamamen şans eseri tanıştığım Burak hoca ile planlayarak başladığımız ve 1. ayağını tamamladığımız 8 haftalık süreç ile ilgili detayları paylaşmak istedim. En sonda söylenecek detayı ilk başta söyleyeyim kullandığım ilaçlardan HİÇBİR YAN ETKİ VE RAHATSIZLIK YAŞAMADIM!
      Spor geçmişim mevcut lakin ilerleyen yaş (50 ye merdiven ) ve yaşanan tendon kopma (rüptür) problemi ve takibindeki açık ameliyat süreci ve zorlu iyileşme periyodu sonrası bırakmak zorunda kaldığım spor ve 2 yıl süren kısır döngü sonucu 123 kilo ile tekrar başlangıç.
      Kullanılan ürünler ve Markası : (8 Hafta)
      Noxy Lab - Retatrutide Noxy Lab GW501516 & SR 9009 (mix) Yohimbine Sürecin görsel ve rakamsal değerlerine geçmeden önce haftanın 5-6 günü güç ve kondisyondan oluşan 2 aşamalı ortalama dinlenmeler ile 1 saat süren antreman programı uyguladım.
      Bulgular:
      Yoğun spor esnasında iştah kontrolünde zorlandım Kilo kaybı esnasında güç kaybı çok yaşamadım Retatrutide ilk 2 gün halsizlik yaptı ardından vücut alıştı             11 Mart        8 Nisan-       8 mayıs
      Göğüs   115               112              110 Boyun    41                38                37 Kalça    122               115              113 Bel       110               103              102 Üst bac. 63                 61              60 Kol        40                 37              37 Kilo      123                115             106 Planlanan küre tamamen uydum , günlük 100 gr proteini korumaya çalıştım , karb oldukça düşürdüm muz ve zaman zaman basmati ve badem ile destekledim. Düzenli multivitamin ve balıkyağı almaya devam ettim, magnezyum ve melatonin ile destekledim, reta 1. ay itibari ile uyku ve karb düzenini zaten kendi sağladı. Planlanan  kilo 85 civarları önümüzdeki süreç planlaması Burak Hocada , gelişmeler oldukça bu konu üzerinden güncellerim.
      Burak Hoca'ya bu kolay ve hızlı süreç için teşekkür ederim. En önemli kısım ! aradığım ve onu daralttığım her zaman olabildiğince sakinliğini koruyarak destek olmaya çalıştı sonsuz TEŞEKKÜRLER.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp