Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aliyigityildirim

Günde 2 saat antrenman+pt desteği almama rağmen kilo veremedim! definasyon kürü yapmaya karar verdim!

Önerilen İletiler

Değerli üstatlar merhabalar,

Aranıza yeni katıldım, 5 aydır fitness yapıyorum. Haftanın 4 günü salondayım, hafif bir kol ve omuz gelişimi oldu ama ilerleme durdu, asla göbek ve bel bölgemden kilo veremedim, vücudum yapım gitmiyor, 2 saate yakın antrenman yapıyorum, 3 ay pt ile çalıştım. Protein tozu, creatine ve tribulus kullandım.

Pazartesi günü clenbutterol, oxandrolone, stanozolol kullanmaya başlayacağım, kapsül olarak 20 mg destek olarak milk thistle kullanacağım. 8 haftada beş bölgemiz incelemek ve yağlardan kurtulmayı hedefliyorum, sonrasında turkesteron, Beta Ecdysterone, gibi takviyelerle desteklemeyi düşünüyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım: 37
  • Kilo: 94
  • Boy: 1,74

GÜNCEL FORM:

IMG_20260102_210609.thumb.jpg.217eb59702fc04de79606ab01a8c33ae.jpg IMG_20260102_210729.thumb.jpg.a45d885de2f9ba9bb47cabe53c81b121.jpg IMG_20260102_210652.thumb.jpg.ca2771a6a295bda7b11384b4c82bdd6b.jpg

Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli, tavsiyelerinizi bekliyorum.🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tuna59baba    14

hocam sadece kapsül kürleri genellikle saçma bulunur sebebi de hem karaciğeri enjeksiyonlardan fazla yorar hemde testo baskılar bence yazdığınız ilaçlardan illa birini kullanacaksanız clenbuterol kullanın stanazolol diye yazdığınız aslında winstrolun enjeksiyon formudur.

ama siz kapsül definasyon dediniz diye kapsül hali olan winstrolu baz alıyorum eklemdeki suyu bile çeken kötü kramplar veren podyum oncesi dışında kullanılması pekte mantıklı olmayan bir ilaçtır çıplak görselinizde yüzde 30a yakın bir yağ oranı gözüküyor.

zaten kalori açığıyla çok büyük oranda hedeflerinize yaklaşırsınız göbek ve bel bölgeniz vücudun depo merkezi olduğu için siz o ilaçları kullansanız da oralarınız en son gidecek bu ilaçlar son düzlük ilaçlarıdır ox hariç o yüzden bu ilaçları kullanmanız size beklentinizi karşılayacak bir verim vermeyecektir kalori saymayı doğru öğrenin ve yediklerinizi tartın 8 hafta bel ve göbeğinizin gitmesi için çok kısa bir süre olacaktır o sürede gitmez 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam 1 ay boyunca 1.500 kaloride kaldım kilo veremedim, az yiyorsun dediler 2.000 aldım kilo veremedim, şok diyet yaptım 1.100 kalori yine veremedim, delirmek üzereyim açıkçası, bu hafta glutenden şüphelendim 3 gündür yemiyorum gözlemleyeceğim, gerçekten tüm tuşlara basmama rağmen vücudum su tutuyor,

Cevabınız için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
aliyigityildirim, 6 dakika önce yazdı:

Hocam 1 ay boyunca 1.500 kaloride kaldım kilo veremedim, az yiyorsun dediler 2.000 aldım kilo veremedim, şok diyet yaptım 1.100 kalori yine veremedim, delirmek üzereyim açıkçası, bu hafta glutenden şüphelendim 3 gündür yemiyorum gözlemleyeceğim, gerçekten tüm tuşlara basmama rağmen vücudum su tutuyor,

Beslenme, antrenman-kardiyo, dinlenme 3 lüsünden birinde mutlaka bi yanlışlık vardır 

Gıda intöleransına baktır 

Kalori takibini gramı gramına yap uzun süre düşük kalorili beslendiysen metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsin ilaçtan önce vücudunu tanımaya bak doğru kaloriyi bul ve açık ver 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
aliyigityildirim, 3 saat önce yazdı:

internetteki kalori hesaplama programlarından günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayın ve 500 kalori altını alıp günlükte yarımsaat kardiyo ekleyebilirsiniz ama sizin bu yaptığnız hele şok diyet diye nitelendirdiğiniz şey çok büyük bir hata büyük kalori açığı verdiğinizde çok yağ kaybetmezsiniz aksine metabolizmanız eyvah vücut kıtlığa girdi diye bütün şartelleri kapatır.

aşırı derece yavaşlar ve birde bunu uzun süre sürdürürseniz normalde kilo verebileceğiniz kaloriye geri geldiğinizde bile kilo almaya başlarsınız çünkü metabolizmanızı yavaşlattınız o kadar düşük kaloride kas kaybı da yaşarsınız tavsiyem kilonuzu koruduğunuz kaloriyi gerek dene yanıl yöntemi ile gerekse hesaplayıcılar ile tespit edip 1 ay kadar o kaloride beslenip antrenmana devam etmeniz.

bu süreçte tartı pek oynamaz ama yağ oranınız azalıp aynadaki görüntünüz olumlu etkilenir daha sonra metabolizmanız artık kilo koruma kalorinize alıştığında örnek veriyorum 2500 veya 3000 günlük iş hayatınıza ve hareketlilik seviyenize bağlı olarak kaçsa işte 500 eksiltip 2000 civarı bir kaloride olmanız 300-400 kalorilik bir kardiyoyu her gün yapmanız toplamda 800 civarı bir açık oluşturmuş şekilde sizi amacınıza daha sürdürülebilir şekilde ulaştırır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Turkesterone, beta ecdysterone gibi bitkisel böceksel ıvır zıvırlara para bayılma bunların hepsi çöp öyle mucizevi bir hap felan yok steroidler yağ yakmaz oxandrolone karın içi ve organ yağlanmalarında etkili fakat bu yağ oranında hiç bir mantığı yok. Yeterli paran varsa eczaneden mounjaro al keyfine bak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Ya beslenme bastan sona yanlıs ya antreman yapmıyosun 4 gun salondaysan 7 güne çıkar yeterli kalori harcamıyosundur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
gönderildi (düzenlendi)

Knk bence hiçbirşey kullanma yada tek clenbuterol kullan kalbin sağlamsa bu definasyon işinde en büyük kural ve aslında işin başı kaloridir kalorini ayarlayamazsan istersen uranyum sok kendine zayıflayamazsın günlük kalorin 2 bini geçmesin en az

• 170 gram fln da protein al 
  • 4L boy yumurta
  • 50 gram yulaf
  • Domates + Yeşillik
  • (175+90+90+90+90+55 toplam 600 kalori)
  • 350 gram tavuk + 5gr zeytin yağı
  • 50 gram ricecream yada prinç
  • Domates + Yeşillik
  • (400+50+175+25) 650 kalori 

Kafana göre abartmadan meyve ama orman meyvesi ananas yada yeşil elma çilek gibi muz fln çok yememeye çalış kalorisi fazla Max 100 150 kalori ara öğünün olsun ister sabah ister gece ye istersen yeme

• 350 gram tavuk + 10gr zeytin yağı
  • Domates + Yeşillik (400+150) 550 kalori

Toplam kalori hesabı 600+650+550+100 1900 fln sen 2bin de beynine oyun oyna bu proğramı mantığını anla diye yaptım gece karb alma insilün tavandır ztn sende günlük toplam adım sayın min 10 15 bin olsun kalori hesabını düzgün yap 2bini geçme zayıflarsın her türlü baya da protein alıyoruz makrolarında iyi şu an sabah sabah yeni uyandım hesaplamalarım kötü olabilir sen hesaplarsın proğramı kendine göre şekillendir aklına fikir olsun diye yazdım

Tuz tüketimini kısıtla su tutumun artmasın hatta birkaç gün neredeyse kullanma programa 1 hafta sadık kal sonra sabah aç susuz tartıya çık zayıflama yoksa öyle doktora git

Günde 6 7 litrelere çık su konusunda sabah uyanır uyanmaz su iç bol bol 

berkay16, 12 saat önce yazdı:

Turkesterone, beta ecdysterone gibi bitkisel böceksel ıvır zıvırlara para bayılma bunların hepsi çöp öyle mucizevi bir hap felan yok steroidler yağ yakmaz oxandrolone karın içi ve organ yağlanmalarında etkili fakat bu yağ oranında hiç bir mantığı yok. Yeterli paran varsa eczaneden mounjaro al keyfine bak.

Hocam o ilaç çok sıkıntı bizim salonda benimle yaşıt biri kullanıyordu çocukta kas diye birşey kalmadı git gide gücü düştü bu ilaç vücuda protein alındığında rahatsız ediyor çocuk bu yüzden sadece carb ile besleniyordu kardiyo + antreman = kas erimesi kaç kere uyardım tartıda düşüyorsun ama aynadada düşüyorsun kaslardan giderse kilom yine göbekli kalırsın diye dinlemedi şimdi perişhan halde ilacı bıraktı temiz bir proğramda ilerliyor gelişme var neyseki daha k9tü olmadan durumu kavrata bildim adama 

Tuna59baba, 12 saat önce yazdı:

internetteki kalori hesaplama programlarından günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayın ve 500 kalori altını alıp günlükte yarımsaat kardiyo ekleyebilirsiniz ama sizin bu yaptığnız hele şok diyet diye nitelendirdiğiniz şey çok büyük bir hata büyük kalori açığı verdiğinizde çok yağ kaybetmezsiniz aksine metabolizmanız eyvah vücut kıtlığa girdi diye bütün şartelleri kapatır.

aşırı derece yavaşlar ve birde bunu uzun süre sürdürürseniz normalde kilo verebileceğiniz kaloriye geri geldiğinizde bile kilo almaya başlarsınız çünkü metabolizmanızı yavaşlattınız o kadar düşük kaloride kas kaybı da yaşarsınız tavsiyem kilonuzu koruduğunuz kaloriyi gerek dene yanıl yöntemi ile gerekse hesaplayıcılar ile tespit edip 1 ay kadar o kaloride beslenip antrenmana devam etmeniz.

bu süreçte tartı pek oynamaz ama yağ oranınız azalıp aynadaki görüntünüz olumlu etkilenir daha sonra metabolizmanız artık kilo koruma kalorinize alıştığında örnek veriyorum 2500 veya 3000 günlük iş hayatınıza ve hareketlilik seviyenize bağlı olarak kaçsa işte 500 eksiltip 2000 civarı bir kaloride olmanız 300-400 kalorilik bir kardiyoyu her gün yapmanız toplamda 800 civarı bir açık oluşturmuş şekilde sizi amacınıza daha sürdürülebilir şekilde ulaştırır.

Tuna hocam kalori ihtiyacı sürekli değişiklik gösterir Güray hocanın dediğine göre sandığımızdan az kalori harcarız hep ihtiyacımız 3500 fln görünüyorsa muhtemelen aslında harcadığımız 2800 fln ben hep bu yüzden bazal göre hesaplıyorum mesala bazal olarak ben 2100 fln yakıyorum 0 efor full koltukta 2100 yakıyorsam 1900 1850 kalori fln alarak diyet yapıyorum bazalımın 250 ila 350 arası daha düşük alarak yani ztn saat takılı mesala diyelim o gün çok yoğundu çok kalori yaktım gece hesaplıyorum kalori açığım 1000 üstüyse 1 2 tane yumurta yulafla vs. Kapatıyorum o açığı son ögünümü yerken 1000 de tutuyorum işi kavrayınca çok kolay aslında 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim değerli üstadlar, kalori hesaplamalarını daha önce aylarca yaptım, hormonel bir sorun olduğunu düşünüyorum yazdıklarından, tiroid tahlillerde normal çıkıyor.

Clenbutterol, oxandrolone beraber başlayacağım, protein ağırlıklı beslenip döngüyü kırıp kıramadığını görmek istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
aliyigityildirim, Şimdi yazdı:

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim değerli üstadlar, kalori hesaplamalarını daha önce aylarca yaptım, hormonel bir sorun olduğunu düşünüyorum yazdıklarından, tiroid tahlillerde normal çıkıyor.

Clenbutterol, oxandrolone beraber başlayacağım, protein ağırlıklı beslenip döngüyü kırıp kıramadığını görmek istiyorum. 

Clenbuterol + sarm yap Oxandrolone un dönüşü yok hormonel sorunun varsa Oxandrolone doğal döngüye zarar vericeğinden dolayı geri dönüşü olmayan bir duruma sokarsın kendini hem sarmlar yağ yakımı konusunda daha başarılı inşallah başarırsın ama kesinlikle steroid e bulaşma bu durumda en azından yağ oranın düşüp bı 10 15 kilo verene kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Ben de kullanıyorum bende öyle bir etki yapmadı kimseden de görmedim öyle bir şey protein yiyememe gibi bir durum yok kalori açığında olduğun için elbetteki kas kaybı yaşayacaksın bu kaçınılmaz bir durum bir şey kullanmadan sadece yağdan kilo vermek mümkün olsa millet cut yaparken trenbolone kullanmazdı. @Rma

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 19 dakika önce yazdı:

Ben de kullanıyorum bende öyle bir etki yapmadı kimseden de görmedim öyle bir şey protein yiyememe gibi bir durum yok kalori açığında olduğun için elbetteki kas kaybı yaşayacaksın bu kaçınılmaz bir durum bir şey kullanmadan sadece yağdan kilo vermek mümkün olsa millet cut yaparken trenbolone kullanmazdı. @Rma

Tamamda hocam 0.5 kilo kas kaybetmekle 5 kilo kas kaybetmek aynı değil illaki kaybedicek ama miktarında kaybetmezse daha kötü görünecek biraz araştırdım herkezde aynı etkiyi yapmıyormuş bu ilaç ama bazı insanlarda hayvansal gıdaya karşı hazımsızlık yapıyormuş sizde yapmamış olması herkezde yapmıycağı anlamına gelmiyor ve oldukça pahalı bir ilaç o parayı ona vermektense fragmant kullanmak bana daha mantıklı geliyor tabi fragment için daha disiplinli ve planlı olmak gerekiyor zorlukları fazla insandan insana değişir böyle şeyler bence bir profosyonel doktora gözükse en iyisi olur belki bizim bilmediğimiz bir sorunu vardır

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
Rma, 18 dakika önce yazdı:

Tamamda hocam 0.5 kilo kas kaybetmekle 5 kilo kas kaybetmek aynı değil illaki kaybedicek ama miktarında kaybetmezse daha kötü görünecek biraz araştırdım herkezde aynı etkiyi yapmıyormuş bu ilaç ama bazı insanlarda hayvansal gıdaya karşı hazımsızlık yapıyormuş sizde yapmamış olması herkezde yapmıycağı anlamına gelmiyor ve oldukça pahalı bir ilaç o parayı ona vermektense fragmant kullanmak bana daha mantıklı geliyor tabi fragment için daha disiplinli ve planlı olmak gerekiyor zorlukları fazla insandan insana değişir böyle şeyler bence bir profosyonel doktora gözükse en iyisi olur belki bizim bilmediğimiz bir sorunu vardır

yaşadığı kas kaybı protein tüketememesinden kaynaklanıyorsa anlarım fakat ilaç doğrudan bir kas kaybına sebep vermiyor diye biliyorum belki kalorini çok düşürmene sebep olduğu için daha düşük kalori deficit ile yapıcağın bir diyetten fazla kas kaybedebilirsin ama doğrudan kası kaybettiren şeyin ilaç olduğunu zannetmiyorum. Fragment bu yağ oranlarında inan hiçbir işe yaramaz yarasaydı amerikada glp-1 ler yerine aod9604 popüler olurdu fda tarafından onay alan hgh fragment.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8

2025te    hiç bir ilaca dokunmamış birine clenbuterol ve sarm önerilmesi zaten fecaat sonrasında  onun  aklına yatıp clenbuterol + oxandrolone  başlamaya karar vermesi daha kötü.  Ne Sarmlar ne  Herhangi bir Anabolik steroid trestolone hariç test basesiz kullanılmaz hani tamam oxandrolone hafif olsun hipogonadal aksı o kadar baskılamıyor olsun gene de baskılıyor gerek var mı yağ yakmanın daha kolay yolları varken. Sonra oldukça güvenli bi alternatif önerilmiş onada anektodal kanıtla karşı çıkmışsın bizim arkadaş eridi gitti diye. Arkadaşın  kullanmaması gereken doz kullanıp bunda ısrarcı olmuş. ilacın yarı ömrü 5 gün 5 gün tavuk yiyemedi diye kimse erimez ertesi hafta dozu yarıya düşürecekti sadece. 

Ali bey sağlıklı bir insan olduğunuzu varsayarsak  yağ yakamamanızın  iki sebebi var.  

• Ya sandığınızdan fazla yiyorsunuz trackleme konusunda bir sıkıntı yaşıyorsunuz
  • Ya da yeteri kadar hareket etmiyorsunuz. 

kıtlık modu diye refere edilen şey kalorik açığa bağlı kas kaybı ve istemsizce azalan hareket. Bunlardan farklı bir mekanizma ile vücut yağ yakımını kapatabilseydi toplama kamplarındaki herkesin obez olması gerekirdi bu mantıkla. illa bişey kullanacağım diyorsanız Herhangi bir GLP-1 Agonisti   , GH   ve günlük hareketinizin takip edilip kaydedilerek kademeli olarak arttırılması izleyebileceğiniz en sağlıklı yol. Anaboliklere yönelecekseniz kas yapmak için yönelin yağ yakım etkileri direkt değil , artan nabız  , İGF-1 , artan hareket  ve kas dokuya bağlı olarak TDEE artışıyla sağlanıyor. Enjeksiyon yapmayada hazır olun en az haftada iki kere.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
berkay16, 1 saat önce yazdı:

yaşadığı kas kaybı protein tüketememesinden kaynaklanıyorsa anlarım fakat ilaç doğrudan bir kas kaybına sebep vermiyor diye biliyorum belki kalorini çok düşürmene sebep olduğu için daha düşük kalori deficit ile yapıcağın bir diyetten fazla kas kaybedebilirsin ama doğrudan kası kaybettiren şeyin ilaç olduğunu zannetmiyorum. Fragment bu yağ oranlarında inan hiçbir işe yaramaz yarasaydı amerikada glp-1 ler yerine aod9604 popüler olurdu fda tarafından onay alan hgh fragment.

Yani bence ilaç o kadar kas kaybettirmez adam proteinli birşey tüketmediği için çok kaybettiğini düşünüyorum ilaçta illaki kas kaybettiriyordur ama hacimsel olarak değilde kas içindeki suyu azalttığı içindir 

Jstark1337, 1 saat önce yazdı:

2025te    hiç bir ilaca dokunmamış birine clenbuterol ve sarm önerilmesi zaten fecaat sonrasında  onun  aklına yatıp clenbuterol + oxandrolone  başlamaya karar vermesi daha kötü.  Ne Sarmlar ne  Herhangi bir Anabolik steroid trestolone hariç test basesiz kullanılmaz hani tamam oxandrolone hafif olsun hipogonadal aksı o kadar baskılamıyor olsun gene de baskılıyor gerek var mı yağ yakmanın daha kolay yolları varken. Sonra oldukça güvenli bi alternatif önerilmiş onada anektodal kanıtla karşı çıkmışsın bizim arkadaş eridi gitti diye. Arkadaşın  kullanmaması gereken doz kullanıp bunda ısrarcı olmuş. ilacın yarı ömrü 5 gün 5 gün tavuk yiyemedi diye kimse erimez ertesi hafta dozu yarıya düşürecekti sadece. 

Ali bey sağlıklı bir insan olduğunuzu varsayarsak  yağ yakamamanızın  iki sebebi var.  

• Ya sandığınızdan fazla yiyorsunuz trackleme konusunda bir sıkıntı yaşıyorsunuz
  • Ya da yeteri kadar hareket etmiyorsunuz. 

kıtlık modu diye refere edilen şey kalorik açığa bağlı kas kaybı ve istemsizce azalan hareket. Bunlardan farklı bir mekanizma ile vücut yağ yakımını kapatabilseydi toplama kamplarındaki herkesin obez olması gerekirdi bu mantıkla. illa bişey kullanacağım diyorsanız Herhangi bir GLP-1 Agonisti   , GH   ve günlük hareketinizin takip edilip kaydedilerek kademeli olarak arttırılması izleyebileceğiniz en sağlıklı yol. Anaboliklere yönelecekseniz kas yapmak için yönelin yağ yakım etkileri direkt değil , artan nabız  , İGF-1 , artan hareket  ve kas dokuya bağlı olarak TDEE artışıyla sağlanıyor. Enjeksiyon yapmayada hazır olun en az haftada iki kere.

Kalori açığı oluşturup kilo veremeyen birisinin ya çok ciddi yani bizim anlayamayacağımız problemleri var yada kalbi çalışmıyor ölü yada böbrekleri iflas ettiği için vücut suyu atamıyordur başka açıklama yok ztn bence alması gerekenden fazla kalori alıyor bilinçsiz bir biçimde kaloriyi yalnış sayıyor yokse her türlü verir aslında Ali hocam bir önerim var yarın kalkar kalkmaz tartılın gün boyunca sadece su ve acı kahve içip yemek yemeyin 1 günlük oruç yapın sürekli 1 saate 0.5litre fln su için bir sonraki güne kadar vücut çok yorgun ve bitkin düşücek birşey olmaz sodyum ve glikojeni baya bir atmış olucaksınız yarın kalkın kaç kilo olduğunuza bakın düşüş varsa böbrekleriniz ölmemiş çalışıyor ve sağlıklısınız demektir üstte yazdığım listeye uyarak zayıflayabilirsiniz sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757

"8 haftada 5 bölgeni inceltmek, yağlardan kurtulmak" bu terime uygun değil yaptığın iş dostum. Vücut geliştirme olsun, fitness olsun bu sporlar bir maratondur, kısa mesafe koşusu değil ve uzun zamana yayılır. 5 ay, haftada 4  gün 2 saat antrenman 3 ay pt falan bunların hepsi nedir biliyor musun? Bu söylediklerinin hepsi bir zırvadır, bu sporda sürenin veya antrenörün bir önemi yoktur. Önemli olan bunu sürdürmektir. 8 hatada istediğin hedefe ulaştıktan sonra ne olacak? 

Dostum benim, bu ilaçları ister kullan ister kullanma hiç bir işine yaramayacak. Bu sporda ilaçtan, beslenmeden, antrenmandan daha önemli bir şey vardır. O da sürdürülebilirlik. 2 ayda istediğin kadar başarılı ol, 3. ay eğer onu sürdüremiyorsan hiç bir anlamı yok. O yüzden sadece bu süreci sürdür, tavsiyem bu.

• 100 Puan 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Değerli arkadaşlar güzel yorumlar var evet, fakat anlayamadığım yorumlar var. 5 aydır fitnes yapıyorum haftada 4 gün diyorum, yediklerime dikkat ediyorum diyorum. Hala kalori say diyen arkadaşlar var, diyetisyenle çalıştım 2 ay, göbek bel çevrem asla ermiyor

5 ay spora giden adam yese bile ya 1 2 kilo verir başka sorun var arkadaşlar,

Ben bu döngüyü kırabilmek için size şunu soruyorum. Clenbutterol, oxandrolone, stanozolol bunları kullanamayı düşünüyorum amacım çok fazla kilo vermek değil yağ ve su miktarını azaltıp göbekten kurtulmak sonra yoğun kas yapımına girmek istiyorum, enjeksiyon yada Sarms bilemiyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
aliyigityildirim, 23 dakika önce yazdı:

Değerli arkadaşlar güzel yorumlar var evet, fakat anlayamadığım yorumlar var. 5 aydır fitnes yapıyorum haftada 4 gün diyorum, yediklerime dikkat ediyorum diyorum. Hala kalori say diyen arkadaşlar var, diyetisyenle çalıştım 2 ay, göbek bel çevrem asla ermiyor

Ben bu döngüyü kırabilmek için size şunu soruyorum. Clenbutterol, oxandrolone, stanozolol bunları kullanamayı düşünüyorum amacım çok fazla kilo vermek değil yağ ve su miktarını azaltıp göbekten kurtulmak sonra yoğun kas yapımına girmek istiyorum, enjeksiyon yada Sarms bilemiyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim.

Dahiliyeye randevu al rutin kan tahlili yaptır hba1c, homa-ir, ft3 testi de iste rutine ek. Kan tahliline aç git açlık glukozuna da bakalım eğer sorun varsa anlarız yoksa istersen günde 1 flakon testo vur yine yağlar gitmez sorun sistemindedir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Dahiliyeye randevu al rutin kan tahlili yaptır hba1c, homa-ir, ft3 testi de iste rutine ek. Kan tahliline aç git açlık glukozuna da bakalım eğer sorun varsa anlarız yoksa istersen günde 1 flakon testo vur yine yağlar gitmez sorun sistemindedir.

Yaptırdım tahlilleri enteresan sadece demir eksikliği var, kan şekeri sınırda, yeni bir test daha yaptırdım yarısı çıktı yarısı pazartesi

Screenshot_2026-01-03-20-22-46-155_com.adobe.reader-edit.jpg Screenshot_2026-01-03-20-22-06-430_com.adobe.reader-edit.jpg Screenshot_2026-01-03-20-24-08-734_com.adobe.reader.jpg Screenshot_2026-01-03-20-24-05-392_com.adobe.reader.jpg Screenshot_2026-01-03-20-24-01-062_com.adobe.reader.jpg Screenshot_2026-01-03-20-23-56-944_com.adobe.reader.jpgScreenshot_2026-01-03-20-23-49-829_com.adobe.reader.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Sorun pek tahlillerde değil gibi demir tavkviyesi alabilirsin. Harekette sorun yok yemeklerini kendin yapmıyorsan yemeklerini kendin yapmanı tavsiye ederim dışarda olucağın zamanlar için yanında protein tozu ve yulaf taşıyabilirsin veya çalışıyorsan ve çalıştığın yerde yemeğini ısıtma imkanın varsa yemeklerini önceki günün akşamı hazırlayabilirsin. Kilo verme işi biraz tutuk başladı bende de sonradan açıldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    83

Bu yağ oranıylayla bu ilaçlardan yan etki harici bir şey alamazsin dostum, hele winse boşuna para verirsin bir de karaciğerini yormuş olursun haybeye. Biyolojik ve fizyolojik bir sorunun yoksa doğru yaptığını düşündüğün bir şeyi yanlış yapıyorsun muhtemelen bu yüzden ilaçlara para vereceğine sana beslenme (diyetisyenleri kastetmiyorum) ve antrenman programı yazabilecek piyasada az çok kendini ispatlamis bir koça para verip 3 aylık koçluk al ve ne dediyse harfiyen uygula. Herhangi bir takviye, ürün vs alma zaten düzgün koçlar böyle öneriler yapmıyor. Herkesin vücudu bir değil milletin 6 ayda yaptığını sen 1 senede anca yapabilirsin bu yüzden başkalarıyla kendini kıyaslama elinde gelenin en iyisini yapmak için uğraş, sana net söylüyorum bu vücut düzgün bir beslenme ve antrenmanla 6 ayda adam olur. Çok kötü genetikle bundan daha kötü halden doğru düzgün bi forma getirdim kendimi o yüzden inan senin durumunu çok iyi anlıyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
aliyigityildirim, 2 saat önce yazdı:

5 ay spora giden adamın diyeti kötüyse egzersiz onu dahada acıktıracağı için üstüne kilo bile alabilir.   %95 başka bi sorununuz yok  ya diyetiniz kötü yada uymuyorsunuz yada  hesaplama hatanız var 5 gün 2200 yiyorsunuz haftasonu 5 5 yiyorsunuz felan.  Clen sizi uyaracak nabzınızı hızlandıracak BMRniz %10 15 felan artabilir ama hayat kaliteniz düşer ben hiç kullanmadım ama maçlardan önce salbutamol alıyordum ( aynı mekanizma bu daha hafif bi versiyonu)  tüm gün öyle geçmez yarışmacı değilseniz değmez.  oxandrolone ve winstrolü tek başına kullanamazsınız  vücudunuzun kendi testosterone üretimi kapanacağı ve bu iki steroidde östrojene dönüşemediği için testosterone ve östrojen eksikliğine bağlı mental sorunlar ve cinsel işlev sorunları yaşarsınız. Yani en azından fizyolojik sınırlar içerisinde olacak şekilde testosteronu dışardan almalısınız ki bu sorunları egale edebilin. Selektif androjen receptor agonistleri ( SARM) larda aynı sorunlara yol açıyor üstüne literatürde çok az insan deneyi olduğu için elimizde daha az veri var anektodlara bakarak karar veriyor insanlar bi artılarıda yok üstüne daha toxicler vs vs 

yani illa steroidlerden biri  olacaksa size en az zararı verecek kombinasyon şu şekilde kalanı macera gerçekten:

(mounjaro + testosterone + GH)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jstark1337, 15 saat önce yazdı:

5 ay spora giden adamın diyeti kötüyse egzersiz onu dahada acıktıracağı için üstüne kilo bile alabilir.   %95 başka bi sorununuz yok  ya diyetiniz kötü yada uymuyorsunuz yada  hesaplama hatanız var 5 gün 2200 yiyorsunuz haftasonu 5 5 yiyorsunuz felan.  Clen sizi uyaracak nabzınızı hızlandıracak BMRniz %10 15 felan artabilir ama hayat kaliteniz düşer

Hocam tirzepatide icin bu fiyatlar normal mi

Screenshot_20260104_134627_Excel.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bu kadar ekstrem kalori açıklarıyla bile kilo veremiyorsan bence bir doktora görünmen gerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: zamt
      Merhabalar, yeni bir definasyon sürecine başladım ve size detaylı bilgileri aktararak fikirlerinizi almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Boy: 170 cm Yağ Oranım ( Tahmini): %25-30 (mezura ölçüsü almadım) Başlangıç Kilosu: 96 kg BESLENME PROGRAMIM:
      Günlük ort. kalori ve makrolarım: 2000 kcal - 170-180 gr protein - 120-130 gr karb. - 70-75 gr yağ, minimum 3 litre su Beslenmem 2 öğün spor öncesi ve sonrası olmak üzere Kahvaltı: 50gr un, 1 yumurta, 10gr bal, 30gr fıstık ezmesi, 100ml süt, 5-10gr kakao, 1 ölçek whey protein tozu, 2 şişe sade maden suyu, 2 limon Akşam Yemeği: 2 adet tam buğday lavaş, 500gr tavuk göğsü veya yağsız kıyma, 5-15gr zeytinyağı ( tavuk veya et yememe göre değişiyor), baharat, turşu, (eğer tavuk yiyeceksem + olarak 50gr salça ve 50ml sütten marine sosu hazırlıyorum) SÜREÇ İÇİNDE KULLANILANLAR:
      Sabah kahvaltıdan sonra: 4.000 ui d3k2, 2000mg omega 3, 1000mg c vitamini İdmandan 1 saat önce: 20mg cardarine, 200mg kafein Akşam yemeğinden sonra: 500mg metformin, 1 kapsül liv52 Yatmadan önce: 250mg magnezyum complex, 20mg b6, 15mg çinko pikolinat, 1 kapsül milk thistle, 1 tablet nac600 Günde 7-9 saat kadar uyuyorum. İdman konusuna değinmek gerekirse haftada 5 gün low volume high intensity bir program uyguluyorum. (push-pull-legs-off-push-pull-off olmak üzere) bacak günü dışında 4 gün 20 dakika 12 eğim 4 hız yürüyüş bandı kullanıyorum. 2 haftadır bu düzendeyim ve 93kg bandına düştüm yağ oranımı %13-15lere çekene kadar devam etme niyetindeyim. 3 yıllık keyfe keder bir spor geçmişim var yağ oranıma takılmadan güçlenme odaklı ilerleyerek keyif almaya bakıyordum ama artık bir forma girmek istiyorum.
      Her türlü eleştiri ve yoruma açığım sormak istediğiniz başka detaylar varsa yazabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Lifter31
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.