-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ceyhuninc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
MK-677 RAD-140 SORULARIM:
YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: sdtctn
Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sarms konusunda birçok yazıyı okudum ve sarms kullanma kararı verdim. 2 seneye yakındır spor ile uğraşıyorum. Ürün resmini internette buldum bu marka ürünü satan kişiler var daha önceden kullanan oldu mu ürünler etkili midir ?
-
Yazan: Tuna59baba
Bu markayı deneyen deneyimleyen var mıdır?
Pek sahtelikle alakalı bir şey duymadım bunun hakkında ama deneyeniniz varsa merak ediyorum ve 4500 tl fiyat çok değil mi buna?
-
Yazan: skyG
Herkese merhabalar,
mk677 ve rad140 mix olarak kullanmaya başlıyorum beslenme olarak kafamda biraz planlamıştım temiz bir şekilde beslenmeyi planladım. Beslenme konusunda karb. basmati, makarna, yulaf şeklinde tamamlayacağım.
Bu 8 haftalık süreçte tavsiyelerinize ve yönlendirmeleriniz olursa çok mutlu olurum.
BESLENME DÜZENİM:
400-500gr Karbonhidrat Min 150gr protein Maximum 90gr yağ KİŞİSEL BİLGİLERİM:
KAN TESTLERİM:
-