Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dtcfli

Kilo almak sorunum var! bu sorunu aşmak için hangi sarms kürünü yapmalıyım?

Önerilen İletiler

dtcfli    4

Arkadaşlar selamlar,

Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 33 yaşında
  • 1.75 boy
  • 65 kilo

Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST

Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dtcfli    4
berkay16, Şimdi yazdı:

Hipertiroidi olabilir mi kan testi yaptırdın mı ?

yok üstadım değerlerim normal. sadece yüksek demir ve d vitamini eksikliği çıktı başkada bişey yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    158

Eğer yağ oranın çok az ve ne kadar yersen ye artmıyorsa yanaklara doluluk gelmiyorsa yanak dolgusu yaptırabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26

Ben mk 677 ve rad140 kürüne başladım, 7 hafta mk 20mg ve son 4 hafta rad 20mg ya da 2.haftadan itibaren rad 140 3.5 hafta 10mg ve 2.5hafta rad 20mg, kilo ve boylarımız hemen hemen aynı, gelişmeleri paylaşırım sana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dtcfli    4
oppomer, 7.11.2025 - 14:31 yazdı:

Ben mk 677 ve rad140 kürüne başladım, 7 hafta mk 20mg ve son 4 hafta rad 20mg ya da 2.haftadan itibaren rad 140 3.5 hafta 10mg ve 2.5hafta rad 20mg, kilo ve boylarımız hemen hemen aynı, gelişmeleri paylaşırım sana.

Takipteyim dostum konunu. Saç dökülmesi ve libido gibi problemlerin oldu mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
dtcfli, 52 dakika önce yazdı:

Takipteyim dostum konunu. Saç dökülmesi ve libido gibi 

Yok, yaklaşık 5-6 gündür sadece mk677 alıyorum,  henüz bir etkisini görmedim, ne yorgunluk ve halsizlik ve eklemlerde ağrı, ne açlık hissi. Geçen gün gülme çizgilerinde ödem farkettim ama mk dan dolayımı bilmiyorum, rad ya haftaya, 3.5hafta 10mg ve 2 5 hafta 20mg olarak başlayacak yada kürün son 4 haftası 20mg olarak kullanıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    489

8 haftalık SARMs küründe LGD-4033 günlük 5 mg MK-677 ise geceleri 10 mg dozunda kullan beslenmen 4000 kcal ve 150 g+ protein olsun antrenmanın haftada 3 gün full body şeklinde yap. Başlangıç + 4. hafta ve bitişte kan tahlilleri yaptır PCT olarak Clomid bulundur ve bu planda ortalama 5 kg kalıcı kas kazanımı mümkün olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
AS1L, 5 saat önce yazdı:

8 haftalık SARMs küründe LGD-4033 günlük 5 mg MK-677 ise geceleri 10 mg dozunda kullan beslenmen 4000 kcal ve 150 g+ protein olsun antrenmanın haftada 3 gün full body şeklinde yap. Başlangıç + 4. hafta ve bitişte kan tahlilleri yaptır PCT olarak Clomid bulundur ve bu planda ortalama 5 kg kalıcı kas kazanımı mümkün olabilir.

hocam pct' de nolvadex mi, clomid+nolbadex mi yoksa sadece clomid mi?

dtcfli, 19 saat önce yazdı:

Takipteyim dostum konunu. Saç dökülmesi ve libido gibi problemlerin oldu mu?

bugün RAD' a başladım kardeşim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    3

3500 4000 kaloriyi yemek gerçekten çok zorlayıcı ve sıkıcı olabiliyor hiç sıkılmadan her gün çiğ ağırlık 400 gram pirinç yersen 300 gram karbonhidrat almış olursun emin misin ? Ben çok zorlanıyorum mesela bu yüzden maltodextrin ve yulafa çok abandığım zamanlar hep oluyor. 58 den 65e çıkana kadar da anabolik takviye almadım. Son 6 hafta haricinde seni daha iyi anlamaya çalışıyorum kızarsan söyle hemen sileyim yorumu kendi beslenme düzenimi söyleyim sana günlük uymaya çalıştığım 

500 gram tavuk 5 yumurta 300 gram çiğ ağırlık basmati 100 gram yulaf 100 gram fındık fıstık (canım hangisini çekerse) ve + olarakta vitamin ıvır zıvır ve bu listeye her gün uyamıyorum. Mesela çoğu zaman yarım kilo tavuğu haşlayıp domates karabiber tuz ve zeytin yağı ile pişirip tam buğday ekmeği ile tüketiyorum. Her hafta çarşamba günü günlük yiyeceğim öğünleri tek tek çiğ olarak tartıp paketleyip buzluğa atacaklarımı buzluğa kilere koyacaklarımı da kilere koyuyorum. Bunları birde uygulamaya yazıp oradan da takip ediyorum eğer eksiğim varsa tamamlamak için bence diyet listeni gözden geçirmelisin. 

Bende soran herkese ohooo deli gibi yiyorum falan derdim ama ne zaman takip ederek tabiri caizse lokmalarımı sayarak yemeye başladım işte o zaman iştah problemi başladı. Karbonhidrat bir şekilde yenir de protein bazen gitmiyor. Çantamda 4lü sefer tası ile geziyorum her birinde tavuk pilav var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ceyhuninc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
      GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
      MK-677 RAD-140 SORULARIM:
      YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: sdtctn
      Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sarms konusunda birçok yazıyı okudum ve sarms kullanma kararı verdim. 2 seneye yakındır spor ile uğraşıyorum. Ürün resmini internette buldum bu marka ürünü satan kişiler var daha önceden kullanan oldu mu ürünler etkili midir ?

• Yazan: Tuna59baba
      Bu markayı deneyen deneyimleyen var mıdır? 
      Pek sahtelikle alakalı bir şey duymadım bunun hakkında ama deneyeniniz varsa merak ediyorum ve 4500 tl fiyat çok değil mi buna?

• Yazan: skyG
      Herkese merhabalar,
      mk677 ve rad140 mix olarak kullanmaya başlıyorum beslenme olarak kafamda biraz planlamıştım temiz bir şekilde beslenmeyi planladım. Beslenme konusunda karb. basmati, makarna, yulaf şeklinde tamamlayacağım. 
      Bu 8 haftalık süreçte tavsiyelerinize ve yönlendirmeleriniz olursa çok mutlu olurum.
      BESLENME DÜZENİM:
      400-500gr Karbonhidrat  Min 150gr protein Maximum 90gr yağ KİŞİSEL BİLGİLERİM:

KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.