Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ozgurdeniz

Ilk kürüme only testosteron 250mg haftalık planlama yaptım! yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

ozgurdeniz    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüme girmek istiyorum ve only testosteron olarak süreci baaşlatacağım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Pzt : Testosteron Enanthate 125mg
  • Cuma : Testosteron Enanthate 125mg

Küre başlamadan, kür ortası ve sonu hangi kan testlerini yaptırmalıyım bana yardımcı olur musunuz? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    277

Aynı konudan 3000 tane var forumda bu kadar basit ve basic şeyleri sormak yerine forumda yarım saat okuma yapsan hepsini öğrenirsin. Form yok hiçbir bilgi vermemişsin insanlar neye göre tavsiye verecek ayrıca kardeşim? Foruma girer girmez sağa sola sekmelere tıklamadan direkt kür başlığı mı açıyorsunuz anlamıyorum... 

• Alkış 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    192

Vücudun  nasıl paylaşmamışsın o yüzden yorum yapamıyorum kür senin için uygun mu doğal ilerlemen mi daha iyi olur diye. testleri böyle yaptırabilirsin kan vererek.

f3.thumb.jpg.4c0458244a105b4ea8e9b2e8581e1261.jpg

tarihinde onlytrenbolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgurdeniz    0

Tekrar merhaba,

İlk kürde 10 hafta 250 mg testosterone enanthate kullanmayı planlıyorum yıllardır Spor yapıyorum alt yapım iyi insanlar şimdi bile ilaçlı diyor bu kürü vücudumun tepkisini ölçmek ve uzun süredir heves ettiğim için artık yapma kararı aldım elimde bulunması gereken eczane ürünleri vitamin veya koruyucu birşey varsa bunları bana söyler misiniz şimdiden alıyım nasıl bir yol izlemeliyim kan testi ne zaman vermeliyim hangi kan testleri yeterli olur az çok biliyorum ama sizde yardımcı olursanız iyi olur

Screenshot_20251105-233747.png Screenshot_20251105-233741~2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    493
ozgurdeniz, 23 dakika önce yazdı:

Tekrar merhaba,

İlk kürde 10 hafta 250 mg testosterone enanthate kullanmayı planlıyorum yıllardır Spor yapıyorum alt yapım iyi insanlar şimdi bile ilaçlı diyor bu kürü vücudumun tepkisini ölçmek ve uzun süredir heves ettiğim için artık yapma kararı aldım elimde bulunması gereken eczane ürünleri vitamin veya koruyucu birşey varsa bunları bana söyler misiniz şimdiden alıyım nasıl bir yol izlemeliyim kan testi ne zaman vermeliyim hangi kan testleri yeterli olur az çok biliyorum ama sizde yardımcı olursanız iyi olur

Öncelikle fiziğinle ilgili yapılan yorumlar haklı. Çoğu insan senin fiziğini ilaçla yapıyor sanıyor oysa sen doğal olduğunu söylüyorsun. Bunu referans aldığım için şahsen bu halin naturalse ilaçlı inanılmaz bir boyut atlarsın. Hiç orada burada kişilerden cevap bekleme bütün sorularının cevabı orada. Şimdiden başarılar..

İlk kur ==> İlk rehb

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgurdeniz    0

10hafta boyunca haftada testosteron enanthate 250 mg boldenone 200 mg şeklinde kullanmayı düşünüyorum güncel formumu ekledim ilk kürüm olacağı için çok yüksek doz girmiyeceğim yanında vitamin olarak multivitamin zma omega3 d3 b12 nac600 kullanıcam almam gereken başka bir koruyucu vitamin ws varsa söyleyiniz birde kür içi hcg kullanmını önerirmisiniz faydası ne olur kür sonu kullanmak yeterli olur mu ?

690bb6028786a_Screenshot_20251105-2337412.thumb.png.2b3cbbe607d1c3a64c4cf8c7033a4a10.pngScreenshot_20251105-233747.thumb.png.0211c864d9afa22da49b8b0e45182cda.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

10 haftada boldenon hiç bir işe yaramaz kısa süreli kür yapacaksan daha hızlı etki eden şeylere bakabilirsin, npp primo gibi veya sadece 500mg testo gidebilirsin 

Liv52 kingsize oncycle filan ekleyebilirsin böbrek içinde biseyler bakabilirsin cystone kdny vb 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgurdeniz    0

rimobolan çok pahalı olduğu için boldenone kullanıcam mecbur 10 haftada etki göstermez mi diyorsun peki 100 mg rimobolan yeterli olur mu

tarihinde ozgurdeniz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10
ozgurdeniz, Şimdi yazdı:

rimobolan çok pahalı olduğu için boldenone kullanıcam mecbur 10 haftada etki göstermez mi diyorsun

10 hafta boldenon için çok kısa 20 hafta filan lazım gerçek etki görmen için 10 hafta yapcak olsam ilk seferinde sadece testo ile hap sarms filan denerdim deca tren vb girmeyerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgurdeniz    0
lome, 3 dakika önce yazdı:

10 hafta boldenon için çok kısa 20 hafta filan lazım gerçek etki görmen için 10 hafta yapcak olsam ilk seferinde sadece testo ile hap sarms filan denerdim deca tren vb girmeyerek

başka alternatifler nedir rimo bolde hariç ucuz ve yan etki bakımından az olan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198

10 hafta kürle şahsen kendi döngümü kapatmam hiç gerek yok boldenonu vucuduna bile sokma 10 hafta için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Loweherz
      Selamlar herkese, Hem işim gereği hem de bu sporu uzun yıllar boyunca yapmayı düşünüyorum beslenmem çok iyi antrenman ve uyku kalitemde aynı şekilde.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:20 Boy:187 Kg:88 Yağ:14-17 Hiçbir sağlık sorunum yok testlerim gayet temiz. Aşırı büyüyüp 100+ olma hedefim yok hedefim ilk kürden maksimum kas kütlesi kazanını sağlamak formumu 93kg civarında %12 yağ oranında tutmak Burak hocanın Peptid Türkiye sitesinde kitapta bulunmayan her bilgisini okudum ilk kürümü 16 Hafta 500 mg  Test enantat yapmayı düşünüyordum ama vücudumun östrojene yatkın olduğunu biliyorum sizce 500 mg test yanına 250 mg masteronu bir katalizör gibi kullanmak mantıklı olur mu veya önerebileceğiniz başka ilaç kombinasyonu var mıdır ?

• Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: salihsapmaz
      Selam hocalarım,
      Fitness camiasında yeni sayılırım. Bu forumu da bu hafta keşfettim. 18 yaşındayım, 186 cm boyundayım, 108 kiloyum ve yaklaşık %24 yağ oranına sahibim. Yaklaşık 3 yıldır düzensiz olarak spor yapıyorum.
      Spora 5 ay önce tekrar başladığımda 117 kiloydum ve yağ oranım yaklaşık %30'du. Bu süreçte 9 kilo verdim ve yağ oranımı da yaklaşık %23 seviyelerine düşürdüm.
      Biraz heves, biraz araştırma ve salondaki güvendiğim bir hocanın yardımıyla ilk kürüme başladım. Kürüm toplam 12 hafta sürecek.
      Şu an kullandıklarım (Optimum Pharma):
      Pazar: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron Perşembe: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron Proviron: 2 günde bir Kreatin: Her gün 10 gram Beslenme tarafında günlük ortalama 2200-2500 kalori alıyorum. Açık konuşmak gerekirse beslenmem çok düzenli veya çok sağlıklı değil. Ancak protein konusunda dikkat etmeye çalışıyorum. Günlük ortalama 250 gram protein alıyorum ve bunun büyük kısmını tavuk göğsü ile ton balığından karşılıyorum.
      Antrenman programım ise:
      Göğüs + Arka Kol + Omuz Sırt + ön kol + Omuz Off day Bu döngüyü tekrar ediyorum. Şu an kürün 2. haftasındayım. Özellikle kür sonrası (PCT) konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Bu süreçte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilmem gereken önemli şeyler, yaptığım yanlışlar veya dikkat etmem gereken noktalar varsa daha deneyimli hocalarımın yorumlarını almak isterim. Eleştirilere açığım ve doğru şekilde ilerlemek istiyorum.
      Ek olarak şunu da belirteyim; küre başlamadan önce kan tahlillerime baktırdım. Salondaki hocam değerlerimin gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca rutin olarak takipte olduğum doktorum da kan tahlillerimde herhangi bir sorun görmediğini ve değerlerimin oldukça iyi olduğunu belirtti. Ancak doktorumun kür kullandığımdan haberi yok; sadece kan tahlillerimi değerlendirdi.
      Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Superlevye
      Arkadaşlar merhaba,
      Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp