Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gurbetlifting

Testosteron+primobolan+masteron kürü planladım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aşağıdaki küre girmeyi planlıyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 
  • Rimobolone
  • Masteron

HEDEF:

• Kas kazanımı
  • Yağ yakımı
  • Damarlanmak

Bu bahse konu hedef doğrultusunda tavsiye, öneri ve yorumlarınızı rica ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trion48    3
  • Yaş ?
  • Form ?
  • Boy ?
  • Yağ oranı?

Bunlar basit gibi gelsede bunları söylemeden sana burda kimse tavsiye vermez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936

Güncel formunu eklersen yüzün gözükmeden hepimiz sana yarar yaramaz gibi doğru tespitler yapabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 11 saat önce yazdı:

Nasıl bir tavsiye bekliyorsun tam olarak kardeşim?

bu kür kas kazanımı ve yağ yakımı için ideal mi diye sormak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Gurbetlifting, 2 saat önce yazdı:

bu dediğini her ilaçlar yapabilirsin çünkü bu senin beslenmene bağlı bir durum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    75
Gurbetlifting, 5 saat önce yazdı:

Evet ama küre gireceksen bilinçsiz yapma sonra çok pişman olursun

Utanma çekinme formunu yükle bilgilerini ver boyun kilon çok yağlıysan yağ oranın ona göre tavsiyede bulunalım 

ilk kürünmü mesala detaylandır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 7 dakika önce yazdı:

Evet ama küre gireceksen bilinçsiz yapma sonra çok pişman olursun

Utanma çekinme formunu yükle bilgilerini ver boyun kilon çok yağlıysan yağ oranın ona göre tavsiyede bulunalım 

ilk kürünmü mesala detaylandır

boy:180

Form:biraz yağlı ölçüm yapma imkanım yok ama tahmini olarak 15 17

kan testlerim iyi sorun yok masteron için iyi marka arıyorum stoklar çok tükenmiş hangi markalar var bildiğin güvenilir bulabildiğimi alıcam kafam iyice bulanmaya başladı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    75

Masteron enhantat bulmak bu aralar sıkıntı dragon, noxy, bodytech, zphc(.com) humax güvenilir dolu ,ama masterona gerek yok ztn primobolon kullanıyorsan 

Bence testesteron enhantat+rimobolon git miss gibi ilerlersin ve form derken fotoğraf yükleyebilirmisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Bence testesteron enhantat+rimobolon git miss gibi ilerlersin ve form derken fotoğraf yükleyebilirmisin 

türkiye de rimo kolay bulunuyor sanırım bilmiyorum ama burada o kadar stoklar tüeknmiş halde masteron için marka önerisi lazım 

bir de testo e için deus ve bodypharm ve pharmaqo 300 var bunlardan hangisi sence?

rimo içinde marka söyleyebilir misin kontrol edeyim hemen

Yardımın için teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    75

Knk Almanya'daki markaları bu formda bulamazsın ne yazzıkki yabancı formlara bir göz gezdir bu markaların hiçbirini bilmiyorum bilende yoktur yada çok azdır marka için eroids e fln bakabilirsin

Testosteron+anabic git yanına başka birşey ekleme bence ya masteron kullan yada rimobolon ikisinede bak rimobolon daha zararsız bir steoid en zararsızı hatta bulabilirsen rimobolon bulamazsan masteron kullanırsın Testosteronun yanına

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

senin önerebilceğin markalar var mı rimo bayer hariç birde mast için eroidsten bakıyorum istersen oradan bildiğin varsa bp olandan bi yardımcı olbailir misin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: BBurak
      Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım. 
      İlaç planlamam(hepsi uzun ester): 
      500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
      195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim: 
      Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim. 
      Herkese selam olsun.
    • Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NaturelGenc
      Arkadaşlar merhaba, 
      Naturel bir şekilde sporuma ilerliyorum. Ağırlıklarım vs gayet yerinde. Beslenmemi ve kardiyomu elimden geldikçe güzel idmanla birlikte yapmaya çalışıyorum. Amacım Yağ kaybetmek kas kütlesini arttırmak. Tabi bu kas olayı diyette çok zor biliyorum. Ama bu pis yağlarımdan arınmak için aklıma bir kaç tane ürün geldi. L karnitin ve Cla yı supplementlerden almıştım. L karnitin belki 6 adet 1L bitirmişimdir (Shotları saymıyorum) ama hak verirsiniz ki o kadar destekçi bir şey değiller.
      KENDİME DAİR NOTLAR:
      Sinirli bir yapıya sahibim ve duygusal bir insanım. En çokta küre girememe sebeplerimden biride bunlardı. Anksiyete kısacası psikolojik sıkıntılar. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      L-karnitin Cla Clenbuterol Yohımbıne Berberin SORULARIM:
      Sizce Daha üst seviye olan Clenbuterol / Yohımbıne / Berberin gibi ürünler mi kullanayım? Veya siz ne önerirsiniz? Önerdiğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz? (Faydaları ve net zararları gibi.) Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: jarviss
      Öncelikle herkese merhaba,
      Bel ve göğüs bölgemde bulunan yağlardan kurtulmak istiyorum bir sonraki hedefim kütlemi arttırmak. İlk kürüm olacak eleştirilere ve önerilere fazlasıyla açığım. Definasyon yapacağım fakat önceliğim enjeksiyon ürünleri kullanmamak. Araştırmalarım sonucu şuanlık Cardarine kullanmayı düşünüyorum. Stenabolic ve Yohimbine ile beraber kombin yapmak daha etkili oluyormuş sanırım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım: 24 Boy: 187 Kilo: 83 GÜNCEL FORM:

SORULARIM:
      Aynı anda almaya değecek kadar fark yaratır mı? Yoksa şu anlık sadece Cardarine ile işimi görür müyüm?  Yerine kullanabileceğim daha iyi etkisini göreceğim bir şey var mıdır? Ayrıca fotoğraftaki zphc marka Cardarine orijinal sanırım zphc.com yazması gerekliymiş doğru mudur? ÜRÜN GÖRSELİ CHECK:

Tüm cevap, tavsiye ve öneriler içini şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.