Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

egomanyak

Testosteron+rimibolan+npp ilk kür planlamasını yaptım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

egomanyak    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüm İçin 12 haftalık kür düşünüyorum kütle kazanmak hedefim ama birazda temiz kazanmak istiyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 500mg
  • Primobolan 500mg
  • Npp 250mg

SORULARIM:

1. Kickstart olarak Dianabol eklemek mantıklı mı?
  2. Kan değerleri ve su tutma kontrolü nasıl olmalı
  3. östrojene dikkat nasıl edilir?
  4. Uzun süreli veya kür dönemi sağlık açısından nelere dikkat etmeliyim?
  5. Kan testlerimi hangi aralıklarda yaptırmamı tavsiye edersiniz?
  6. hangi enjektör almalıyım beybi kahverengi insülin iğnesi yeterli olur mu ? Öneriniz nedir?
  7. enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır?

Öneri, yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    181

Dostum öncelikle neden 12 hafta kür? 

İlaçlar zaten 3. 4. hafta hissettirmeye başlayacak, kalan 8 haftada ne kadar bi kas gelişimi bekliyorsun ki? İlk kürden 500 testoyla başlamak östrojenini iyi yönetememene yol açabilir, testoyu 250/375 olarak başlamanı yanına 300-400 rimo eklemeni ve yaklaşık 6 hafta bu şekilde devam edip kan testi verdikten sonra 8-10 hafta npp eklemeni öneririm. 16. haftalara geldiğinde tercihine göre nppyi kesip bir kaç hafta testo devam edip kürünü bitirebilirsin.

Senin sorularına gelirsek; danabol gereksiz. Enjeksiyon sıklığını pzt-çrş-cuma yapabilirsin. Siyah uç enjektörle kalçadan vurabilirsin. Küre başlamadan muhakkak tam hormon testi yaptırmalısın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0

Kürü 16 haftaya cikartip ilk 4 haftadan sonra npp eklesem olur mu?

danaboluda kickstart olarak dusunmustum

tarihinde egomanyak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
egomanyak, 2 dakika önce yazdı:

Kürü 16 haftaya cikartim ilk 4 haftadan sonra npp eklesem olur mu?

Evet, 4. haftadan sonra başlasan da olur fakat başlamadan kan testini verip östrojen ve prolaktin değerlerin elinde olsun. Nppnin prolaktini yükseltmesi görülebilecek bir durum olduğundan ileride yükselirse ne kadar yükseldiğini önceki değerinle karşılaştırıp görmüş olursun ona göre müdahale edilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Evet, 4. haftadan sonra başlasan da olur fakat başlamadan kan testini verip östrojen ve prolaktin değerlerin elinde olsun. Nppnin prolaktini yükseltmesi görülebilecek bir durum olduğundan ileride yükselirse ne kadar yükseldiğini önceki değerinle karşılaştırıp görmüş olursun ona göre müdahale edilir.

Hocam eğer prolaktin degerim yuksek cikarsa ne yapmalıyım

tarihinde egomanyak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
egomanyak, Şimdi yazdı:

Hocam eğer prolaktin degerim yuksek cikarsa ne yapmalıyım

Ne kadar yüksek çıktığına bağlı olarak dostinex kullanırsın. Elinde arimidex ve dostinex bulunsun. Bu iki ilacı asla kafana göre almamalısın, gerektiği durumda kan testine göre kontrollü kullanıp değerlerine müdahale edebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
the_escobar, Şimdi yazdı:

Ne kadar yüksek çıktığına bağlı olarak dostinex kullanırsın. Elinde arimidex ve dostinex bulunsun. Bu iki ilacı asla kafana göre almamalısın, gerektiği durumda kan testine göre kontrollü kullanıp değerlerine müdahale edebilirsin.

Ozaman Hocam Kürümü 16 haftaya cikariyorum 

ilk 4 Hafta

Testo ve primo sadece

sonraki 12 hafta npp

Hocam hedefim temiz kütle almak kirli almak istemiyorum damarlarım kaybolmasın cok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
the_escobar, 35 dakika önce yazdı:

Güncel formunu yüzünü gizleyerek atar mısın?

IMG_8224.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4

İlk küre göre npp kullanmana gerek yok. 375 testo 300-400 primo kullanımı sana istediğini verir. Kür boyunca aylık olarak kan tahlili verip minimum 16 hafta kadar devam etmen daha iyi olur. Daha ilk kürden aromatizasyonu tamamen doğru yapamama ihtimalinden dolayı npp kullanıp yüksek veya yanlış dozlarla aşırı düşürebileceğin prolaktin seviyelerin günlük yaşantını ve antrenman performansını kötü etkileyerek süreci yönetmeni zorlaştırır. Tavsiyem yeterli tecrübeyi edinmeden ve vücudunun hormonlara olan tepkisini ölçmeden npp gibi ilaçlara bulaşmaman. Testo-rimo kombinasyonu ile yavaş ama kaliteli kas kütlesi edinebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
venus1, 56 dakika önce yazdı:

İlk küre göre npp kullanmana gerek yok. 375 testo 300-400 primo kullanımı sana istediğini verir. Kür boyunca aylık olarak kan tahlili verip minimum 16 hafta kadar devam etmen daha iyi olur. Daha ilk kürden aromatizasyonu tamamen doğru yapamama ihtimalinden dolayı npp kullanıp yüksek veya yanlış dozlarla aşırı düşürebileceğin prolaktin seviyelerin günlük yaşantını ve antrenman performansını kötü etkileyerek süreci yönetmeni zorlaştırır. Tavsiyem yeterli tecrübeyi edinmeden ve vücudunun hormonlara olan tepkisini ölçmeden npp gibi ilaçlara bulaşmaman. Testo-rimo kombinasyonu ile yavaş ama kaliteli kas kütlesi edinebilirsin. 

vucudumu ince olarak gordugum icin npp eklemeye karar verdim ama normalde ox anavar eklicektim kürü 16 haftaya cikarmaya karar verdim

the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Çatın geniş iyi, güzel bir beslenmeyle beraber ilaçlardan verim alacaksındır dostum.

hocam sizde bu küre ox yani anavarda gider mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    873

Npp başında eğitmenin varsa kullanabilirsin ama tek başına küre gireceksen npp,deca,trenbolon bunlar oldukça tehlikeli ilaçlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4
egomanyak, Bir saat önce yazdı:

vucudumu ince olarak gordugum icin npp eklemeye karar verdim ama normalde ox anavar eklicektim kürü 16 haftaya cikarmaya karar verdim

Kardesim istersen tren,anapolon da ekleyebilirsin vücudunu ince görmenle ne alakası var zaten primo sana istediğini fazla fazla vericek ilk kürde nelerle karşılaşacağını yaşamadan bilemezsin daha güvenli bi yol varken neden bilmediğin yolu seçesin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
egomanyak, 1 saat önce yazdı:

daha dur hele ilk kürünü yapacaksın ne bu her şeyi kullanma hevesi?

Tablet kullanmana gerek yok, çok ilaç çok kas demek değil forumda bununla ilgili Burak hocanın konusu var gidip okumanı öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

İlaç baslangıcını @the_escobar ın dediği gibi yapabilirsin npp yi sonra ekle damarların kaybolmasın diyosan da beslenmen önemli kardıyoyu bırakmaman lazm büyüdükce  ayrıca danabol gibi sey hatlarını kapatır su tutarsın cok bırakınca giden bişey sana anca hayal kırıklıgı bırakır geride

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

daha dur hele ilk kürünü yapacaksın ne bu her şeyi kullanma hevesi?

Tablet kullanmana gerek yok, çok ilaç çok kas demek değil forumda bununla ilgili Burak hocanın konusu var gidip okumanı öneririm.

Ozaman hocam planlamayı degistirdim süreyi 16 haftaya cikardim ilk 4 hafta testo rimo sonraki haftalar icinde npp eklicem testo rimo npp Haftada üç enjeksiyon pazartesi çarşamba cuma kaç mg önerirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
egomanyak, 47 dakika önce yazdı:

Ozaman hocam planlamayı degistirdim süreyi 16 haftaya cikardim ilk 4 hafta testo rimo sonraki haftalar icinde npp eklicem testo rimo npp Haftada üç enjeksiyon pazartesi çarşamba cuma kaç mg önerirsiniz

testo rimo için pzt-çrş-cuma şeklinde bölerek yapabilirsin. Npp için de aynı şekilde fakat nppyi 4 gün yapabilirsen daha stabil olur. Miligramları üstte yazmıştım. İlaçların hangi marka?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

testo rimo için pzt-çrş-cuma şeklinde bölerek yapabilirsin. Npp için de aynı şekilde fakat nppyi 4 gün yapabilirsen daha stabil olur. Miligramları üstte yazmıştım. İlaçların hangi marka?

ilaclarım ev*gen marka zahmet olmazsa mgleri yeniden yazabilirmisiniz npp ile birlikte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
egomanyak, 40 dakika önce yazdı:

ilaclarım ev*gen marka zahmet olmazsa mgleri yeniden yazabilirmisiniz npp ile birlikte

250 testo - 300 rimo - npp 150 altı az kalır ortalama 200 iyidir başlangıça

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
the_escobar, 13 dakika önce yazdı:

250 testo - 300 rimo - npp 150 altı az kalır ortalama 200 iyidir başlangıça

dozlar baslangıc için degilmi ilk aydan sonra yükseltiyim mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0

Merhabalar İlk kürüm hazır;

• 500mg testo
  • 500mg rimo
  • 300mg npp 

Pazartesi

• 1ml testo
  • 2ml rimo
  • 1ml npp

Çarşamba

• 1ml npp
  • 1ml rimo

Cuma

• 1ml testo
  • 2ml rimo

İlk kürüm için önerilerinizi bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    922

Zaten konuyu açtığın içerikle aynı şey npp 250 değil 300 olmuş sadece :D 

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
egomanyak, 23 saat önce yazdı:

Yanlız evogen biraz boş bi marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egomanyak    0
Ferdikra, 3 dakika önce yazdı:

Yanlız evogen biraz boş bi marka 

cevremde kullananlar hep dolu diyor bakıcam kan testlerine bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 250mg Npp 100mg Boldenon 250mg Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. 
    • Yazan: Moonbrk
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun süredir spor yapıyorum ama hep dağınık ve düzensiz oldu bunun içinde çok ara verdiğim zamanlar da oldu hiç ayna karşısında istediğim görüntüyü yakalayamadım gerek benim hatalarımdan olsun şuan bir süredir idman atmıyorum ve artık ayna karşısında kendimi de iyi görmek istiyorum hedefim bu yönde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim sedanter bir bireyim yani yarışma hedefim falan yok çok ağır kürlere de girmek istemiyorum sağlığımızda koruyabilir miyim bir çok soru var kafam da.
      SORULARIM:
      Bir kür max ne kadar yapılabilir zaman olarak? Sonrasına pct yapmak zorunda mıyım? İlaç dozajı düşürmek mi gerekli süreç içinde? Kazanımlarım gidecek mi? Safe ve uzun vadeli bir kür yapabilir miyim ? Pct yapılınca eski sağlığımda olabilecek miyim?  Sabrınız ve tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: morningstar
      Selam herkese, salon hocası bi tanıdığımla konuştum 4 aylık kür için.
      16 hafta testo bolde düşünüyorum, ilk 2 hafta 250-200 sonraki haftalar 500-400 diye gitmeyi düşünüyoruz. 
      Ayrıyetten eczaneden anapolon alarak 3 hafta kullanmayı düşünüyorum kick start için.
      İlk kürüm olacak. (4 ay için 1600 diye hesapladık ilaçları dolar üstünden hesapladı ne düşünüyorsunuz)
    • Yazan: foxx44
      Selamlar abilerim, kardeşlerim,
      Uzun zamandır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama hâlâ tam oturtabilmiş değilim. Bu yüzden sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Yaşım 24. Üniversiteye başladığım dönemde fitness ile tanıştım. Yaklaşık 5 senedir spor yapıyorum ama ilk yıllar çok düzenli ve bilinçli değildi, daha çok zaman geçirmek amaçlıydı. Son 1 senedir ise ciddi ve disiplinli şekilde antrenman yapıyorum. Açık konuşmak gerekirse bu sürece girmemde yaşadığım bir ayrılığın da etkisi oldu. Kendimi spora verdim ve bu işten gerçekten keyif almaya başladım. Bu süreçte 72 kg’dan 86 kg’ya çıktım. Ağırlıklarımı düzenli takip ediyorum ve progresif şekilde artırıyorum.
      Artık amacım:
      Daha fazla kas kütlesi koymak   Güç artışı sağlamak   Bunu yaparken de mümkün olduğunca bilinçli ilerlemek   Kür konusuna gelince:
      Kulaktan dolma bilgiler dışında net bir bilgim yok. O yüzden ilk kürümü doğru şekilde yapmak istiyorum.
      Özellikle merak ettiğim konular:
      İlk kür nasıl olmalı? (Testosteron Enantat gibi tek bileşik mi?)   Dozajlar nasıl olmalı, abartmadan nasıl ilerlenir?   Kür süresi ne kadar olmalı?   Estradiol kontrolü nasıl yapılmalı?   Kür sonrası PCT süreci nasıl olmalı?   Sıfırdan başlayan biri siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? Amacım bilinçsizce bir şey yapmak değil, minimum riskle maksimum verimi almak. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.