-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Cinnatropin aldım ürünün çalıştığını anlamam için ne zaman ve nasıl teste girmeliyim?
Oluşturan:
Batarya, in Büyüme Hormonu - GH
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: HUBRIS
Selamün aleyküm değerli hocalarım ve tecrübeli abilerim,
İlk kürümü yapıyorum. Hali hazırda haftalık 250mg Testosterone Enantat kullandığım bir sürecin 4. haftasındayım (8. enjeksiyonu oldum). Yaşım 18, boyum 185 cm, kilom 113 ve yağ oranım %25-28 civarında. Beslenmemde oldukça disiplinli bir şekilde düşük karbonhidrat (50-100g) ve yüksek protein (200g) odaklı hard diyet uyguluyorum.
Öncelikli hedefim göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak ve daha sert bir form yakalamak. Sağlığımı korumak adına ağır steroidler yerine, yağ yakımı odaklı Peptid, Growth Hormon (GH) veya SARMs seçeneklerini değerlendirmek istiyorum.Daha önce Cardarine, Yohimbine HCL gibi ürünler kullandım ancak beklediğim verimi alamadım.
Siz değerli büyüklerime şu soruları sormak isterim:
Bu yağ oranıyla definasyon sürecimi destekleyecek en etkili peptid kombinasyonu (Fragment 176-191 vb.) ne olmalıdır?
Growth Hormon (GH) kullanımı bu yaşta ve bu yağ oranında (düşük doz yağ yakımı hedefli) mantıklı mıdır? Yoksa peptidlerle mi devam etmeliyim?
Mevcut kürüme SARMs (Ostarine, Cardarine veya SR9009 gibi) eklemek, peptidlere kıyasla yağ yakımı ve kas sertliği açısından ne kadar fark yaratır? SARMs ve Testo kombinasyonu 18 yaşında biri için yönetilebilir mi?
Peptidleri hazırlarken (bakteriyostatik su kullanımı vb.) ve muhafaza ederken (soğuk zincir) dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?
Daha önce Yohimbine gibi ürünlerden verim alamama sebebim yağ oranımın yüksekliği olabilir mi? Bu dirençli yağları kırmada Peptid mi yoksa SARMs mı daha öndedir?
Sizce sadece hard diyete devam mı etmeliyim, yoksa bu süreci Peptid/GH/SARMs üçlüsünden hangisiyle desteklemek en doğru adım olur? Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
Tahlilim testo e. başlamadan önce yapıldı:
-
Yazan: Engin b
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2024 yılında 24 hafta (6 ay) kadar aşağıda sıraladığım kürde kaldım. Sonrasında trt dozunda devam ettim ve pct yapıp süreci bitirdim. Bu sene eczane GH kullanmayı düşünüyorum. Hedefim %8-9 yağ oranlarına iri sezona girmek.
GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Boldenon KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 35 Boy: 1.80 Kg: 80 SORULARIM:
Gh yanına testosteron+boldenon mu eklemeliyim? Ya da başka bir şey mi tavsiye edersiniz? Tüm öneri, fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar,
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Boldenon Kürüme 2 hafta önce gh ekledim. 4iu sabah aç karna ve antrenmandan sonra alıyorum. Sürekli bir boğaz ağrısı, balgam, burun akıntısı var ve geçmiyor. GH ile ilgisi olabilir mi? Eczaneden temin ettim faturalı orijinal.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Eyzel2
Selamlar abilerim arkadaşlarım cümleten hayırlı geceler,
merak ediyorum da, kalem gh hiç kullanmadım şimdi enjeksiyon yapacağım 2 iu gh için turuncu insülin enjektörüne kaça kadar çekmemiz lazım bilgisi olan var mı ?
-
Yazan: mertblk10
Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?
-
