Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Batarya

Cinnatropin aldım ürünün çalıştığını anlamam için ne zaman ve nasıl teste girmeliyim?

Önerilen İletiler

Batarya    15

Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.

Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?

Teşekkür ederim şimdiden.

IMG_1644.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    600

kas içi enjeksiyondan 2.5 saat sonra somatropin veya bir kaç ay kullandıktan sonra IGF-1 testi, kullanmadan bu testleri vermeyi unutma. Çok pahalıya almısşın bu arada.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

kas içi enjeksiyondan 2.5 saat sonra somatropin veya bir kaç ay kullandıktan sonra IGF-1 testi, kullanmadan bu testleri vermeyi unutma. Çok pahalıya almısşın bu arada.

Humax satan iranli birinden 850 tlye alcam kalemini bana da fiyati asiri ucuz geldi normal mi bu fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332

Test vermeden nasıl anlarsın Ben birinci haftayi bitirdim cinnatropinle  Kokusundan vücutta yarattığı eklem ağrılarından anlayabilirsin merdiven çıkarken eklemlerim ağrıyor Bir de yüzü parlaklaştırıyor. Sana satan adama Bravo çok iyi kazıklamış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
m41a4, 7 saat önce yazdı:

Humax satan iranli birinden 850 tlye alcam kalemini bana da fiyati asiri ucuz geldi normal mi bu fiyat

normal dostum, iran satış fiyatı 850.000 tümen. Yani ortalama 300-400 tlye denk geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15
Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

KKTC’de yaşadığım için Türkiye piyasasını veya kimden alacağımı bilmiyorum bu yüzden bu arkadaşı uzun zamandır takip ettiğim için temin ettim, elimde 16 günlük var. karın bölgesinden enjekte edeceğim ettikten 2.5 saat sonra GH testi versem olur mu ayrıca ilk günden mi yoksa bi hafta sonra mı test vereyim şuan elimde 16 günlük var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
Batarya, 20 dakika önce yazdı:

KKTC’de yaşadığım için Türkiye piyasasını veya kimden alacağımı bilmiyorum bu yüzden bu arkadaşı uzun zamandır takip ettiğim için temin ettim, elimde 16 günlük var. karın bölgesinden enjekte edeceğim ettikten 2.5 saat sonra GH testi versem olur mu ayrıca ilk günden mi yoksa bi hafta sonra mı test vereyim şuan elimde 16 günlük var

Gh testini kas içi enjeksiyondan 2.5 saat sonra vermen daha iyi çünkü dünyaca belirlenen protokol bu. Deri altı yaptığında 3-6 saat arası değişiyor pik noktaları. Ama cinnada sahte çıkmasi neredeyse imkansız eğer bu adamdan almaya devam etmeyeceksen boşuna bu masrafa girmene gerek yok büyük ihtimal çalışıyordur. Eğer bu testi yapıcaksan tedarikçini net belirleyip ondan aldığın cinnalarla yapman daha mantıklı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15
Unrest, 5 dakika önce yazdı:

Gh testini kas içi enjeksiyondan 2.5 saat sonra vermen daha iyi çünkü dünyaca belirlenen protokol bu. Deri altı yaptığında 3-6 saat arası değişiyor pik noktaları. Ama cinnada sahte çıkmasi neredeyse imkansız eğer bu adamdan almaya devam etmeyeceksen boşuna bu masrafa girmene gerek yok büyük ihtimal çalışıyordur. Eğer bu testi yapıcaksan tedarikçini net belirleyip ondan aldığın cinnalarla yapman daha mantıklı

Zaten kürdeyim Nisan yarışmasına hazırlanıyorum haftalık 4 gün enjekte ediyorum kalçama daha fazla nasıl kas içine enjekte edebilirim ki ? Ayrıca az önce Özel laboratuvar’a gittim ve burada bu testi yapmadıklarını Türkiye’ye gönderdik lerini söylediler 10 gün falan sürüyormuş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
Batarya, 1 dakika önce yazdı:

Zaten kürdeyim Nisan yarışmasına hazırlanıyorum haftalık 4 gün enjekte ediyorum kalçama daha fazla nasıl kas içine enjekte edebilirim ki ? Ayrıca az önce Özel laboratuvar’a gittim ve burada bu testi yapmadıklarını Türkiye’ye gönderdik lerini söylediler 10 gün falan sürüyormuş

GH testi için bir kereliğine kas içine enjekte etmen yeterli. Sonra yine deri altı kullanabilirsin. Eğer 10iu enjekte etmeyeceksen deri altıda enjekte edebilirsin. Pik noktası önemli olmayacak çünkü. 
yabancı forumlarda ve yabancı kimle konuştuysam gh testi kanda şöyle yapılıyor
Kas için 10iu enjeksiyon, tam 2.5 saat sonra kan verme işlemi , sonrasında ghnin kanda en az 30 çıkması ki iyi bir gh ise bunun 35 üstü çıkması beklenir. 
Ben bu testi cinna için yaptırdım ama 2 saat sonra kan verdim ve 30.8 çıktı değerim. 

Cinnalar 400 tl olduğu için sahtesini yapmak gerçeğini irandan getirtmekten daha zor bence. Yani çok takılmadan kullan derim sahte değildir %99 . Ben bu testten sonra çok takılmadan kullanmaya devam edicem. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15
Unrest, 4 dakika önce yazdı:

GH testi için bir kereliğine kas içine enjekte etmen yeterli. Sonra yine deri altı kullanabilirsin. Eğer 10iu enjekte etmeyeceksen deri altıda enjekte edebilirsin. Pik noktası önemli olmayacak çünkü. 
yabancı forumlarda ve yabancı kimle konuştuysam gh testi kanda şöyle yapılıyor
Kas için 10iu enjeksiyon, tam 2.5 saat sonra kan verme işlemi , sonrasında ghnin kanda en az 30 çıkması ki iyi bir gh ise bunun 35 üstü çıkması beklenir. 
Ben bu testi cinna için yaptırdım ama 2 saat sonra kan verdim ve 30.8 çıktı değerim. 

Cinnalar 400 tl olduğu için sahtesini yapmak gerçeğini irandan getirtmekten daha zor bence. Yani çok takılmadan kullan derim sahte değildir %99 . Ben bu testten sonra çok takılmadan kullanmaya devam edicem. 

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için, ayrıca laboratuvar’da çalışanlar bi gün önce spor yapmamamı ve ayrıca 8-10 saat aç kalmamı söylediler sen nasıl yaptırdın onuda bana söyler misin lütfen ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
Batarya, 10 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için, ayrıca laboratuvar’da çalışanlar bi gün önce spor yapmamamı ve ayrıca 8-10 saat aç kalmamı söylediler sen nasıl yaptırdın onuda bana söyler misin lütfen ?

Bunlar eğer dışarıdan gh almayacaksan önemli bence. Ve dozda faktör. Normal şartlarda senin spor yapman, depar atman vb. Ghyi referansın dışına çıkaracak kadar etkilemez. Ben normal rutinimde uyanıp kasiçi enjeksiyon yapıp 2saat sonra kan testine gittim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15
Unrest, 5 dakika önce yazdı:

Bunlar eğer dışarıdan gh almayacaksan önemli bence. Ve dozda faktör. Normal şartlarda senin spor yapman, depar atman vb. Ghyi referansın dışına çıkaracak kadar etkilemez. Ben normal rutinimde uyanıp kasiçi enjeksiyon yapıp 2saat sonra kan testine gittim.

Ayrıca son sorum kusura bakma çok soruyorum hakkını helal et, 10 iu için 2.5 luk iğne içine kaça kadar çekmem lazım ? Yada cinnanın ucuna kasa enjekte edebileceğim bir uç var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
Batarya, 23 dakika önce yazdı:

Ayrıca son sorum kusura bakma çok soruyorum hakkını helal et, 10 iu için 2.5 luk iğne içine kaça kadar çekmem lazım ? Yada cinnanın ucuna kasa enjekte edebileceğim bir uç var mı?

Kalem 1.5ml-30iu. 10 iu için 0.5 ml çekmen gerek. Ama bence bu testi yapmana hala gerek yok. Yani cinnanın tek sorunu dışarda kalması ama prospektüsde 3 hafta dışarda kalabilir deniyor. Yani o bile çok sorun değil. Yapacaksan 0.5 ml enjekte edip 2.5 saat sonra test vericen . Ben 0.5 inch/1ml insulin enjektörlerinden kullanıyorum eğer yağ oranın %12 altıysa ventroglute kasına enjekte edebilirsin bunlarla. Ama iğne farketmez her koşulda 0.5ml.enjekte etcen.

Bu arada KKTCde hiç ilaç sınıfı hgh yok mu ? Reçetesiz alınamıyor mu orda bu konuda durumlar ne ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    58
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

normal dostum, iran satış fiyatı 850.000 tümen. Yani ortalama 300-400 tlye denk geliyor

1 kalem ortalama ne kadar gidiyor hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
Jöhtürk, 6 dakika önce yazdı:

1 kalem ortalama ne kadar gidiyor hocam?

dozuna göre değişiyor, kalemde 10 mg somatropin var. 30 iu'ya denk gelir. Yağ yakımı için kullanılacaksa 3-6 iu arası bence ideal doz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15
Unrest, 33 dakika önce yazdı:

Kalem 1.5ml-30iu. 10 iu için 0.5 ml çekmen gerek. Ama bence bu testi yapmana hala gerek yok. Yani cinnanın tek sorunu dışarda kalması ama prospektüsde 3 hafta dışarda kalabilir deniyor. Yani o bile çok sorun değil. Yapacaksan 0.5 ml enjekte edip 2.5 saat sonra test vericen . Ben 0.5 inch/1ml insulin enjektörlerinden kullanıyorum eğer yağ oranın %12 altıysa ventroglute kasına enjekte edebilirsin bunlarla. Ama iğne farketmez her koşulda 0.5ml.enjekte etcen.

Bu arada KKTCde hiç ilaç sınıfı hgh yok mu ? Reçetesiz alınamıyor mu orda bu konuda durumlar ne ?

HGH kullanıyorum ama eczane ürünü değil eczane satıldığını bile bilmiyordum ayrıca istediğim etkiyi alamıyorum maalesef, ayrıca cinna ve HGH aynı ayna kullanabilir mi? burası bu tür ilaç bakımından çok geride kalmış bir yer maalesef herşeyi bulamıyoruz çoğu Ürün zaten Türkiye’den ithal ediliyor uzun yıllardır burada yaşıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
Batarya, 42 dakika önce yazdı:

HGH kullanıyorum ama eczane ürünü değil eczane satıldığını bile bilmiyordum ayrıca istediğim etkiyi alamıyorum maalesef, ayrıca cinna ve HGH aynı ayna kullanabilir mi? burası bu tür ilaç bakımından çok geride kalmış bir yer maalesef herşeyi bulamıyoruz çoğu Ürün zaten Türkiye’den ithal ediliyor uzun yıllardır burada yaşıyorum 

Cinna iran eczane hghsi. Meridvenaltı hgh ile cinna birlikte kullanmanın bir mantığı yok bence, cinna tek başına daha iyi olur. Aynı şeyler sonuçta. 

Bu arada yukarda söylediğim 0.5 ml enjeksiyon sadece test için. Normalde her 0.1 ml 2 iu ya denk geliyor dozunu ona göre ayarlarsın

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim. Günlük 4 iu büyümem için yeterli diye düşünüyorum ayrıca haftalık 500 test e 400 bolde 400 deca ile devam eden kürüm var güzel sonuç alırım diye düşünüyorum sende iyi mi bu kürün arasına 4 iu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    58
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

dozuna göre değişiyor, kalemde 10 mg somatropin var. 30 iu'ya denk gelir. Yağ yakımı için kullanılacaksa 3-6 iu arası bence ideal doz.

büyüme için kürüme destek amaçlı kullanacağım hocam. 1.81 101kg için tavsiye ne olur doz olarak? düşünme aşamasındayım şuan 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
Jöhtürk, 49 dakika önce yazdı:

büyüme için kürüme destek amaçlı kullanacağım hocam. 1.81 101kg için tavsiye ne olur doz olarak? düşünme aşamasındayım şuan 😁

formunu biliyorum, kullandığın kürü biliyorum. Tavsiye vermek gerekirse sana clean bulk şeklinde ilerle, antrenman günleri 450-500 carb al ve 220-250 protein al. Maximum 100gram yağ al günlük, o da maksimum. Off daylerde ise 200 carb 250 carb al dostum, GH planlaması konusunda antrenman günleri 6iu off daylerde 4iu kullanırsan seni istediğin forma sokar. Ancak bu ilacı 1 ay 2 ay kullanma, minimum 4 ay kullan. Verimli ilerlemeyi bu şekilde kazanırsın. Günlük de minimum 10.000 adım tamamlamaya çalış.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
Batarya, 1 saat önce yazdı:

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim. Günlük 4 iu büyümem için yeterli diye düşünüyorum ayrıca haftalık 500 test e 400 bolde 400 deca ile devam eden kürüm var güzel sonuç alırım diye düşünüyorum sende iyi mi bu kürün arasına 4 iu?

@Fuhrerve diğer arkadaşlar daha iyi cevap verir. Ben biyoözdeş dışına çıkmadım henüz hiç. Ama test dozun ghyi daha yüksek dozlarda kullanabilmek için iyi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
Unrest, 8 dakika önce yazdı:

@Fuhrerve diğer arkadaşlar daha iyi cevap verir. Ben biyoözdeş dışına çıkmadım henüz hiç. Ama test dozun ghyi daha yüksek dozlarda kullanabilmek için iyi. 

estafurullah dostum, biz bro science ilerliyoruz. Deneme/yanılma, yazıtlarından bir çok şey öğrendim (öğrendik) forumun en çok bu huyunu seviyorum, herkesin bilgiye kolaylıkla ulaşabildiği bir yer olması güzel vakit geçirmemizi sağlıyor.

Batarya, 1 saat önce yazdı:

unrestin dediği gibi, testosteron dozunu arttır dostum, 500 testosteron 400 boldenon ile büyümek hem çok zor olur, hem de testo+gh sinerjisini yakalaman için büyük ihtiyaç. 750mg'a yükseltmeni öneririm. Growthu 1 ay 2 ay kullanıp kesersen pek bir şey bekleme. 4iu ayda 4 kalem eder, minimum 20 kalem almalısın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    58
Fuhrer, 37 dakika önce yazdı:

formunu biliyorum, kullandığın kürü biliyorum. Tavsiye vermek gerekirse sana clean bulk şeklinde ilerle, antrenman günleri 450-500 carb al ve 220-250 protein al. Maximum 100gram yağ al günlük, o da maksimum. Off daylerde ise 200 carb 250 carb al dostum, GH planlaması konusunda antrenman günleri 6iu off daylerde 4iu kullanırsan seni istediğin forma sokar. Ancak bu ilacı 1 ay 2 ay kullanma, minimum 4 ay kullan. Verimli ilerlemeyi bu şekilde kazanırsın. Günlük de minimum 10.000 adım tamamlamaya çalış.

çok teşekkür ederim hocam, günlük ortalama 15k adım atıyorum işim gereği. gh planlamamda kafamda 6 ay kadar süreydi. dediklerini harfiyen uygulayacağım başladığım zaman ♥️ 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    15
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

estafurullah dostum, biz bro science ilerliyoruz. Deneme/yanılma, yazıtlarından bir çok şey öğrendim (öğrendik) forumun en çok bu huyunu seviyorum, herkesin bilgiye kolaylıkla ulaşabildiği bir yer olması güzel vakit geçirmemizi sağlıyor.

unrestin dediği gibi, testosteron dozunu arttır dostum, 500 testosteron 400 boldenon ile büyümek hem çok zor olur, hem de testo+gh sinerjisini yakalaman için büyük ihtiyaç. 750mg'a yükseltmeni öneririm. Growthu 1 ay 2 ay kullanıp kesersen pek bir şey bekleme. 4iu ayda 4 kalem eder, minimum 20 kalem almalısın.

Hocam zaten o dozlar şuanlık o şekilde ilerleyen haftalarda arttıracağım çünkü Nisan ayınca KKTC’de yarışma var ona göre ilerliyorum geçen Nisanda 2. Olmuştum bu yüzden daha hırslıyım şuan zaten Cinnayı uzun süre kullanmak istiyorum alım gücüm var her ay 5 kalem 5 kalem alırım zaten min 1 yıl kullanmayı düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: HUBRIS
      Selamün aleyküm değerli hocalarım ve tecrübeli abilerim,
      İlk kürümü yapıyorum. Hali hazırda haftalık 250mg Testosterone Enantat kullandığım bir sürecin 4. haftasındayım (8. enjeksiyonu oldum). Yaşım 18, boyum 185 cm, kilom 113 ve yağ oranım %25-28 civarında. Beslenmemde oldukça disiplinli bir şekilde düşük karbonhidrat (50-100g) ve yüksek protein (200g) odaklı hard diyet uyguluyorum.
      Öncelikli hedefim göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak ve daha sert bir form yakalamak. Sağlığımı korumak adına ağır steroidler yerine, yağ yakımı odaklı Peptid, Growth Hormon (GH) veya SARMs seçeneklerini değerlendirmek istiyorum.Daha önce Cardarine, Yohimbine HCL gibi ürünler kullandım ancak beklediğim verimi alamadım.
      Siz değerli büyüklerime şu soruları sormak isterim:
      Bu yağ oranıyla definasyon sürecimi destekleyecek en etkili peptid kombinasyonu (Fragment 176-191 vb.) ne olmalıdır?
      Growth Hormon (GH) kullanımı bu yaşta ve bu yağ oranında (düşük doz yağ yakımı hedefli) mantıklı mıdır? Yoksa peptidlerle mi devam etmeliyim?
      Mevcut kürüme SARMs (Ostarine, Cardarine veya SR9009 gibi) eklemek, peptidlere kıyasla yağ yakımı ve kas sertliği açısından ne kadar fark yaratır? SARMs ve Testo kombinasyonu 18 yaşında biri için yönetilebilir mi?
      Peptidleri hazırlarken (bakteriyostatik su kullanımı vb.) ve muhafaza ederken (soğuk zincir) dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?
      Daha önce Yohimbine gibi ürünlerden verim alamama sebebim yağ oranımın yüksekliği olabilir mi? Bu dirençli yağları kırmada Peptid mi yoksa SARMs mı daha öndedir?
      Sizce sadece hard diyete devam mı etmeliyim, yoksa bu süreci Peptid/GH/SARMs üçlüsünden hangisiyle desteklemek en doğru adım olur? Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Tahlilim testo e. başlamadan önce yapıldı:

• Yazan: Engin b
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2024 yılında 24 hafta (6 ay) kadar aşağıda sıraladığım kürde kaldım. Sonrasında trt dozunda devam ettim ve pct yapıp süreci bitirdim. Bu sene eczane GH kullanmayı düşünüyorum. Hedefim %8-9 yağ oranlarına iri sezona girmek.
      GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Gh yanına testosteron+boldenon mu eklemeliyim? Ya da başka bir şey mi tavsiye edersiniz? Tüm öneri, fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mtnsk25
      Merhabalar,
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kürüme 2 hafta önce gh ekledim. 4iu sabah aç karna ve antrenmandan sonra alıyorum. Sürekli bir boğaz ağrısı, balgam, burun akıntısı var ve geçmiyor. GH ile ilgisi olabilir mi? Eczaneden temin ettim faturalı orijinal.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Eyzel2
      Selamlar abilerim arkadaşlarım cümleten hayırlı geceler,
      merak ediyorum da, kalem gh hiç kullanmadım şimdi enjeksiyon yapacağım 2 iu gh için turuncu insülin enjektörüne kaça kadar çekmemiz lazım bilgisi olan var mı ? 
    • Yazan: mertblk10
      Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.