Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Unrest

Cinnatropin kullanım sonrası test sonuçları hk. (ürün çalışma performansına dair)

Önerilen İletiler

Unrest    204
m41a4, 3 saat önce yazdı:

Bu testi devlet hastanesinde mi yaptirdiniz acaba hangi bölüm devletse

Synevo lab

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

m41a4    2
Askabar, 03.10.2025 - 07:39 yazdı:

Ben daha yeni aldım 25 kalem tanesini 850 tl den evde ki mevcutlarla beraber elimde 40 kaleme yakın var. Ayda 5 kalem bitiyor. Gayet memnunum. 

Bende 850 ye aldım böyle acaba aynı kişi mi

20251017_133853.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332

Cinnatropin 18 çevirdiğin zaman kaç iu denk geliyor 3.5 iu mu oluyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
Tr3n, 7 dakika önce yazdı:

5=1iu yani evet hemen hemen 3.5iu oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
Tr3n, 59 dakika önce yazdı:

2 ile çarp 10'a böl dostum, (18*2)/10 formülü ile 3.6 iu'ya denk gelir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    2
Tr3n, 03.10.2025 - 14:46 yazdı:

Ben cinnatropin 750' liradan 2 kalem 1500 tl ye aldım denemelik İranlı eczaneciden,  2 kutu testo enatate aldım onada 400 tl verdim İranlılar ucuza satıyor 🤣 baktım bozulmadan geliyor daha çok alırım İstanbul'dan İzmir'e gelecek 

Hocam bende almak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz 

m41a4, 17.10.2025 - 13:51 yazdı:

Bende 850 ye aldım böyle acaba aynı kişi mi

Hocam kimden aldınız yardımcı olabilir misiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Fuhrer, 25.10.2025 - 00:58 yazdı:

2 ile çarp 10'a böl dostum, (18*2)/10 formülü ile 3.6 iu'ya denk gelir.

Hocam günlük 2ui kullanmak yeterli olurmu yağ yakımı için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
polatpr, 4 saat önce yazdı:

Hocam günlük 2ui kullanmak yeterli olurmu yağ yakımı için

4-5 iu kullan 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Unrest, 02.10.2025 - 16:22 yazdı:

10iu kas içi enjeksiyondan tam 2 saat 1 dakika sonra alınan kan testi.

Bende merak ettigim için kas içi 10 iu vurup 2 saat sonra test verdim sonuç sizinkinin yarısı

Screenshot_20260303_163434_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
m41a4, 11 saat önce yazdı:

Bende merak ettigim için kas içi 10 iu vurup 2 saat sonra test verdim sonuç sizinkinin yarısı

kullandığın ürünün batch numberi nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

kullandığın ürünün batch numberi nedir?

J299ep

K ile baslayan batchlerde var onlardada benzer sonuc aldim sanirim peak suresini ayarliyamıyorum çözemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326

IMG_0081.jpeg.5a81c82cabe0e16b4ee6ea5392e458c7.jpeg

4ui kas içi 100dk sonra alınan testin sonucu muhtemelen cinnatropinler gelirken saflıkları bozuluyor 10ui ile sonuç daha yüksek olmalıydı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
berkay16, Bir saat önce yazdı:

4ui kas içi 100dk sonra alınan testin sonucu muhtemelen cinnatropinler gelirken saflıkları bozuluyor 10ui ile sonuç daha yüksek olmalıydı

Yag yakimima ciddi etkisini goruyorum kalemi 850 tl 4 iu ayds 3400 tl bence değer gibi saflıgı bozulmasina ragmen bilemedim

20260302_151716.jpg 20260302_151856.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
m41a4, 2 saat önce yazdı:

Yag yakimima ciddi etkisini goruyorum kalemi 850 tl 4 iu ayds 3400 tl bence değer gibi saflıgı bozulmasina ragmen bilemedim

Yağ yakımı için 1.5ui maksimum faydayı sağlıyor zaten daha sağlam getirilen cina bulabilirsen igf'i daha fazla arttırır ama, para verdikten sonra sağlamını almak lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Yağ yakımı için 1.5ui maksimum faydayı sağlıyor zaten daha sağlam getirilen cina bulabilirsen igf'i daha fazla arttırır ama, para verdikten sonra sağlamını almak lazım

yazın başı gibi ben gh kullanımına başlamyı düşünüyorum beklentim igf1 artışı kas kazancından çok cilt kalitesi toparlanma uyku kalitesi vs. sence ka. iu aralığı isteğime uygun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
sven, 15 dakika önce yazdı:

yazın başı gibi ben gh kullanımına başlamyı düşünüyorum beklentim igf1 artışı kas kazancından çok cilt kalitesi toparlanma uyku kalitesi vs. sence ka. iu aralığı isteğime uygun

2ui galiba ama para kaybı olur bence bu amaçla kullanmak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
berkay16, Şimdi yazdı:

2ui galiba ama para kaybı olur bence bu amaçla kullanmak

neden ne tavsiye edersin yerine 800tlye cinna bulabiliyorum 30luk

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
sven, 7 dakika önce yazdı:

neden ne tavsiye edersin yerine 800tlye cinna bulabiliyorum 30luk

Daha probleme yönelik çözüm daha mantıklı olur cildin için şikayetçi olduğun durum ne ? Gh bende mk gibi bir uyku etkisi yaratmıyor sanırım growthu üretmek o uyku etkisini sağlıyor growthun kendisi değil de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Daha probleme yönelik çözüm daha mantıklı olur cildin için şikayetçi olduğun durum ne ? Gh bende mk gibi bir uyku etkisi yaratmıyor sanırım growthu üretmek o uyku etkisini sağlıyor growthun kendisi değil de.

tendon eklem sağlığı  cilt kalitesi önceliğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
sven, 5 dakika önce yazdı:

tendon eklem sağlığı  cilt kalitesi önceliğim

Açık konuşayım cilt sağlığı için büyüme hormonunun anlamlı bir etkisi yok daha çok anti aging etkisi uzun vadede kırışıklık oluşumunu önleyebilir cilt kaliten için yapabiliceğin en iyi şey su içmek ve cildini düzenli nemlendirmek sivilce sorunlarıyla karşılaşıyorsam benzoil peroksit + klindamisin gibi hızlı çözüm ve tretinoin kullanabilirsin ayrıca tretinoin kullanımının ciltte sağlayacağı kolajen sentezi büyüme hormonundan çok daha anlamlı olur kürde yağlanmaya sivilcelenmeye yatkın bölgelerin için de tretinoin krem kullanabilirsin. Eklem için ana faktör igf1, 4ui ve üzeri dozlar tendondaki iyileşmeyi hızlandırır kesinlikle ayrıca anabolikler de tendon iyileşmesine fayda sağlıyor tip 3 kolajen sentezini arttırmada en güçlü 2 ilaç boldenone ve nandrolone diğer steroidler de etkili fakat bu iki steroid diğerlerinden anlamlı şekilde üstün. Tendonların için yapabiliceğin en etkili şey ağrıyan bölgeye dayanabiliceğin şekilde yüklemeli ve beklemeli negatif tekrarlar. Bütçen yettiğince growth kullanabilirsin ama 30-40 yaşına gelmeden 2ui ile anlamlı bir fayda olur mu bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Açık konuşayım cilt sağlığı için büyüme hormonunun anlamlı bir etkisi yok daha çok anti aging etkisi uzun vadede kırışıklık oluşumunu önleyebilir cilt kaliten için yapabiliceğin en iyi şey su içmek ve cildini düzenli nemlendirmek sivilce sorunlarıyla karşılaşıyorsam benzoil peroksit + klindamisin gibi hızlı çözüm ve tretinoin kullanabilirsin ayrıca tretinoin kullanımının ciltte sağlayacağı kolajen sentezi büyüme hormonundan çok daha anlamlı olur kürde yağlanmaya sivilcelenmeye yatkın bölgelerin için de tretinoin krem kullanabilirsin. Eklem için ana faktör igf1, 4ui ve üzeri dozlar tendondaki iyileşmeyi hızlandırır kesinlikle ayrıca anabolikler de tendon iyileşmesine fayda sağlıyor tip 3 kolajen sentezini arttırmada en güçlü 2 ilaç boldenone ve nandrolone diğer steroidler de etkili fakat bu iki steroid diğerlerinden anlamlı şekilde üstün. Tendonların için yapabiliceğin en etkili şey ağrıyan bölgeye dayanabiliceğin şekilde yüklemeli ve beklemeli negatif tekrarlar. Bütçen yettiğince growth kullanabilirsin ama 30-40 yaşına gelmeden 2ui ile anlamlı bir fayda olur mu bilmiyorum.

peki  igf1 lr3 kullanımı  gh kullanımı daha mantıklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
sven, Bir saat önce yazdı:

peki  igf1 lr3 kullanımı  gh kullanımı daha mantıklı

Gh kullanmak daha mantıklı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
sven, 7 saat önce yazdı:

valla ben de aynı şekilde biraz bütçe ayırıp test e + gh + reta kombinasyonuyla yaz başından sonbahar başına kadar 3 ay cruise yapmayı düşünüyorum, 2-4 iu başlanması öneriliyor ben 2 iu başlar gerekirse 4 e yükseltirim gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
berkay16, 12 saat önce yazdı:

Bu işin standardı 10iu 30 35 üstü cıkmasıdır. Senin kullandığın marka ya aşırı dolum yapmış yada dozu fazla ayarlamışsın veya testle ilgili bir sorun var

m41a4, 22 saat önce yazdı:

Cinnaların bazılarını 18iu yu çevirip 36 iu yapıyolar ambalajda bundan olabilir , ya da arkadaşın dediği gibi bozulmuş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Unrest, 9 dakika önce yazdı:

Cinnaların bazılarını 18iu yu çevirip 36 iu yapıyolar ambalajda bundan olabilir , ya da arkadaşın dediği gibi bozulmuş

Kullandiginiz kalemin batch nosunu hatirliyor musunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.