Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    181
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 17 dakika önce yazdı:

Evet onu ben de farkettim niye göndermiyorlar acaba euro pharma ve hilma var bir tek alışveriş yapılabilecek marka

Bir kaç haftadır pharmaqo kapalı. hilma'da EP'de çok pahalı, psl'de ep çok çok daha ucuz. Kısacası PMR ikinci bir karara kadar bitik durumda 😅

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    263
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

Bir kaç haftadır pharmaqo kapalı. hilma'da EP'de çok pahalı, psl'de ep çok çok daha ucuz. Kısacası PMR ikinci bir karara kadar bitik durumda 😅

Öyle gibi sadece ep dhb daha ucuza geliyor pmroidsde neyseki uzun bir süre anabolik ihtiyacım yok sadece testo lazım olur olursa onu da driadadan product of the week yakalayıp alırım yarın test cyp indirimde ama cüzdan boşaldı 😂 kür bitince accutane başliycam gibi duruyor ama accutane'ın kolajen senteziji azaltması beni biraz korkutuyor cruise da 100mg deca eklesem kurtarır mı acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Öyle gibi sadece ep dhb daha ucuza geliyor pmroidsde neyseki uzun bir süre anabolik ihtiyacım yok sadece testo lazım olur olursa onu da driadadan product of the week yakalayıp alırım yarın test cyp indirimde ama cüzdan boşaldı 😂 kür bitince accutane başliycam gibi duruyor ama accutane'ın kolajen senteziji azaltması beni biraz korkutuyor cruise da 100mg deca eklesem kurtarır mı acaba 

Npp favori blast ilacım, decayıda denemeyi çok istiyorum ama tırsıyorum açıkçası. Npp'den decaya geçip hayatı kararan bir sürü insan var. Ama kesinlikle npp'nin eklemler için deca kadar iyi olduğunu düşünmüyorum, yani tabi eklem için nppden bir iki tık fayda gördüm ama decanın bu işte 1 numara olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar gördüklerim hep bu yöndeydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Npp favori blast ilacım, decayıda denemeyi çok istiyorum ama tırsıyorum açıkçası. Npp'den decaya geçip hayatı kararan bir sürü insan var. Ama kesinlikle npp'nin eklemler için deca kadar iyi olduğunu düşünmüyorum, yani tabi eklem için nppden bir iki tık fayda gördüm ama decanın bu işte 1 numara olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar gördüklerim hep bu yöndeydi

İkisi aynı ilaç aslında metabolitleri de aynı sürede elimine oluyo bence insanların npp de daha az yan etki hissetmesinin ana sebebi ilacın kandaki peak seviyesinin farkı, deca kanda biriktiği için uzun kullanımda çok daha fazla oluyor kanda haftalık 100mg deca ve npp kullanımında kandaki seviyeler arasında 1.8 kat fark oluyor. Ben direkt nandrolone'dan korkuyorum ama accutane kullanırken cruise'da 50mg deca bile bana çok büyük fayda sağlar muhtemelen çünkü tretinoin tendonlarda kolajen sentezini %50 azaltıyor biraz sıkıntılı bir ilaç spor yaparken.

Bu arada yarın driadada cypionate %50 indirime giriyo lazımsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 2 saat önce yazdı:

İkisi aynı ilaç aslında metabolitleri de aynı sürede elimine oluyo bence insanların npp de daha az yan etki hissetmesinin ana sebebi ilacın kandaki peak seviyesinin farkı, deca kanda biriktiği için uzun kullanımda çok daha fazla oluyor kanda haftalık 100mg deca ve npp kullanımında kandaki seviyeler arasında 1.8 kat fark oluyor. Ben direkt nandrolone'dan korkuyorum ama accutane kullanırken cruise'da 50mg deca bile bana çok büyük fayda sağlar muhtemelen çünkü tretinoin tendonlarda kolajen sentezini %50 azaltıyor biraz sıkıntılı bir ilaç spor yaparken.

Bu arada yarın driadada cypionate %50 indirime giriyo lazımsa

Yani bencede 50-100mg arası uzun vadede işini görür. Testoları başka bi yerden alıcam driadanın %50 indirimli halinden daha ucuza geliyor. Npp test, azcıkta tren alıcam yaza doğru bi tren deneyimi yapalım artık 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

Yani bencede 50-100mg arası uzun vadede işini görür. Testoları başka bi yerden alıcam driadanın %50 indirimli halinden daha ucuza geliyor. Npp test, azcıkta tren alıcam yaza doğru bi tren deneyimi yapalım artık 😅

18 eurodan daha ucuza hangi marka var ben de bi bakayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

18 eurodan daha ucuza hangi marka var ben de bi bakayım

ironlion normalde testo 36$ fakat ben aylar öncesinden bogo kampanyaları olduğu zamandan beri stok bekliyorum. Stok geldi şuan bana özel bu siparişimde bogo uygulayacaklar. Sanırım şuanda buy 2 get 1 yapıyolar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263

Bana 24 dolara gelir o zaman onların testo driada bana daha uyguna geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

Bana 24 dolara gelir o zaman onların testo driada bana daha uyguna geliyor

evet driada daha uyguna gelir sana. Bide ben npp falanda alacağım için bu kaynak çok iyi geldi bana, stokları çekicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
berkay16, 7.03.2026 - 15:16 yazdı:

14k'ya 700ui fln alırdın çinden group buyları kovala telegramda

@the_escobar fake çıkma durumu sadece test cyp, enanthate ve hgh içinmiş sanırım senin anadrol çalışıyo olabilir

Bu bahsettiğin çinde ki group buyları ben Telegramdan bulamadım hgh için, sen nereye bakıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
AREN, 2 saat önce yazdı:

Bu bahsettiğin çinde ki group buyları ben Telegramdan bulamadım hgh için, sen nereye bakıyorsun

Ssa'nın telegram kanalında bulmuştum da nasıl bulunur bilmiyorum burak hocanın banlamiycağından emin olsam telegram linkini atardım 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    6
the_escobar, 8.03.2026 - 13:23 yazdı:

Hocam pmr den türkiyete international warehousede kargo geliyor mu da?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
Zxien, 10 saat önce yazdı:

Biz yurt dışı adreslerine sipariş veriyoruz türkiyeye değil.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Zxien, 16 saat önce yazdı:

Türkiye'ye hiç deneme paran havaya gider

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
the_escobar, 25.02.2026 - 13:26 yazdı:

pump geldi mi ne oldu son durum, aslında 10mg biraz düşük ama. 600 doları tek bi yere bağlamak sıkıntı valla. Umarım ulaşır 😀 beibangan'ın sağlamlığını bilmiyorum. 

bu anavar pre workout işi çok keyif vermeye başladı bana hiç dil altı denedin mi sen anapolonu öyle kesin anlarsın çalışıp çalışmadığını mdmp'nin bi videosundaki deneyde 1. Saatteki serum seviyesinde 20 kat fark gösteriyordu oral ve dil altında. Bu arada çözücüsüz de emiliyor dil altından ama 10-15dk sürüyo benim anavarın emilmesi en son dmso ile çözdüm anavarı hayatımda bu kadar iğrenç bir şey atmadım ağzıma direkt çöpe attım aldığım dmso'yu, alkol de çok yakıyor dil altını %20 etil alkol çözeltisine yine katlanılıyor ama en temizi ezip koyup beklemek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 40 dakika önce yazdı:

bu anavar pre workout işi çok keyif vermeye başladı bana hiç dil altı denedin mi sen anapolonu öyle kesin anlarsın çalışıp çalışmadığını mdmp'nin bi videosundaki deneyde 1. Saatteki serum seviyesinde 20 kat fark gösteriyordu oral ve dil altında. Bu arada çözücüsüz de emiliyor dil altından ama 10-15dk sürüyo benim anavarın emilmesi en son dmso ile çözdüm anavarı hayatımda bu kadar iğrenç bir şey atmadım ağzıma direkt çöpe attım aldığım dmso'yu, alkol de çok yakıyor dil altını %20 etil alkol çözeltisine yine katlanılıyor ama en temizi ezip koyup beklemek.

dil altında emdirmek hakkında hiç bir fikrim yok. O koca tablet nasıl erir ki? 2 tane atıyorum bide. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    730
berkay16, 44 dakika önce yazdı:

anapolonun dil altı kullanımı normal yutmaktan daha mı iyi pre workout olarak kullanımda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

anapolonun dil altı kullanımı normal yutmaktan daha mı iyi pre workout olarak kullanımda?

Bildiğim kadarıyla oral tüm ilaçlar için aynı durum geçerli sindirim sistemini ve karaciğerin ilk geçiş metabolizmasını atladığı için bir anda peak yapıyor aslında dil altından almak neredeyse intravenöz almakla aynı etkiyi yapıyor hele de ilaç uygunsa çoğu ugl tablet mikrokristalin selüloz ile hacimlendirildiği için dil altında talaş gibi kalıyor ben hiç kullanmadım ama abdi ibrahim anopolonun dil altında erimesini engelleyecek hiçbir yardımcı maddesi yoktu muhtemelen dil altına koyduğumuz gibi emilir bir ara denemeyi düşünüyorum.

the_escobar, 18 dakika önce yazdı:

dil altında emdirmek hakkında hiç bir fikrim yok. O koca tablet nasıl erir ki? 2 tane atıyorum bide. 

Tablet ezici var medikallerde ben onla ezip dilimin altına koyuyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263

Viskiyle çözüp koyanlar da var 😂 yurt dışında everclear diye bir içki var %95 alkol onla yapanlar da var ama ben saf etil alkolle denedim koşup ağzımı çeşmeye dayadım sonra acayip yakıyor çözdürülücekse %20 etil alkol en iyi sonucu veriyor fazla yakmıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Tablet ezici var medikallerde ben onla ezip dilimin altına koyuyorum.

Bi bakayım ona da tadı nasıl oluyor dayanılabiliyor mu 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

Bi bakayım ona da tadı nasıl oluyor dayanılabiliyor mu 😅

Tadı yok benimkinin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Tadı yok benimkinin

Bide benim oxy her türlü ya underdose yada boş olduğundan dil altı falan bişey değiştirmez bence benim durumumda 😅

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
the_escobar, 5 saat önce yazdı:

Bide benim oxy her türlü ya underdose yada boş olduğundan dil altı falan bişey değiştirmez bence benim durumumda 😅

Muhtemelen underdose bile değildir enjeksiyonlar komple e vitamini çıkmış pmr'ın para iadesi yapmaması da çok saçmaymış nakon, beligas ve ultimadan başka ürün almamışsındır inş. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Muhtemelen underdose bile değildir enjeksiyonlar komple e vitamini çıkmış pmr'ın para iadesi yapmaması da çok saçmaymış nakon, beligas ve ultimadan başka ürün almamışsındır inş. 

ultimanın ıgf'i vardı işte 2 flakon. Onlar bitti ondan da hiç bi şey anlamadım. Diyorum ya  komple E vitamini, bomboş 😅 Bir de hala iletişimdeyim, adamları eroidste falanda linç ediyorum. Seve seve reship yapacak bana 😅

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

ultimanın ıgf'i vardı işte 2 flakon. Onlar bitti ondan da hiç bi şey anlamadım. Diyorum ya  komple E vitamini, bomboş 😅 Bir de hala iletişimdeyim, adamları eroidste falanda linç ediyorum. Seve seve reship yapacak bana 😅

Umarım yaparlar veya iade yapsalar da iyi olur direkt hgh alırsın qsc'den ben de 6ui kullanmaya başladım yan etki görmezsem 8 e kadar çıkıcam da 700mg anaboliğin yanına 8ui biraz overkill olur gibi geliyor. Beibangan siparişim de 3 haftaya elimde olucak 6ui kullanırsam 8 ay yeticek growthum var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.