Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ralph

Trt süreci sonrası çocuk yapma kararı aldım! hormonları nasıl çalışır hale getirebilirim?

Önerilen İletiler

Ralph    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Uzun bir trt surecinden sonra çocuk yapma isteğiyle doktora gittim fakat malum üzere fsh ve lh değeleri yok denecek kadar az. Ve doktor bana Ovitrelle önderdi. En son testosteron enanthate geçen hafta cuma günü yapmıştım artık yapmayı bırakıyorum. Bugünkü test sonuçları aşağıda.

Nasıl bir yol izlenmeli sizin de fikrinizi almak istiyorum. @metinav @SERKO @Fuhrer @Askabar @GHOST @Bay-T

KAN TESTİ SONUCU:

WhatsApp Image 2025-08-20 at 14.26.16.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    276

Ovitrelle tek başına yeterli gelmeyebilir genellikle hcg+hmg kombinasyonu kullanılıyor ama hmg veya follitropin alfa çok ciddi bir maliyet.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757

iran hcg bulabilirsen kullan dostum, bir kaç hafta sonra kan ver tekrar. sperm üretiminde proviron da etkili. 25-50mg civarı dozlarda proviron kullanmanı da öneririm

HCG dozların haftalık 5000iu kullanmanı öneririm. 3. hafta kan testi ver yeterli olur diye düşünüyorum. 2500-2500 bölmende fayda var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624

Gün aşırı 500 Hcg her gün 2 klomen 2 servis daa sabah akşam Proviron ben bu şekilde yaptım oldu :) 

• Nazar Değmesin 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ralph    0
Fuhrer, 46 dakika önce yazdı:

iran hcg bulabilirsen kullan dostum, bir kaç hafta sonra kan ver tekrar. sperm üretiminde proviron da etkili. 25-50mg civarı dozlarda proviron kullanmanı da öneririm

HCG dozların haftalık 5000iu kullanmanı öneririm. 3. hafta kan testi ver yeterli olur diye düşünüyorum. 2500-2500 bölmende fayda var

Merhaba tesekkurler bilgiler icin

ovitrelle bulabildim 5 kutu aldim yeterli olur sanirim ? Ayrica klomen kullanimi yapmak gerekir mi? O zaman dediginiz bu iki hafta ovitrelle yi yapim sonra test ve sonuclara gore yol cizilmeli? Ovitrelle kullanimi nasil olmal

proviron da gunde iki tablet sanirim bu da mi iki hafta devam edilmeli?

Askabar, 35 dakika önce yazdı:

Gün aşırı 500 Hcg her gün 2 klomen 2 servis daa sabah akşam Proviron ben bu şekilde yaptım oldu :) 

Merhaba tesekkurle rbilgiler icin ayri ayri yaziyorum ona gore karar verebilmek icin en iyisine ovitrelle bulabildim 5 kutu nadil kullanilmali , klomen hemen mi baslanmali ve ne kadar sure devam edilmeli 

Daa dedigini daspartic acid mi ,yine proviron ne kdr devam edilmeli

teskkurler simdiden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624

Bence çocuk olana kadar devam et hepsine. Fsh uyarısı için de uyarı ajanı bulursan öneririm. Biraz maliyetli Ama durumu çok kolaylaştırır 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ralph    0
Askabar, 14 saat önce yazdı:

Bence çocuk olana kadar devam et hepsine. Fsh uyarısı için de uyarı ajanı bulursan öneririm. Biraz maliyetli Ama durumu çok kolaylaştırır 

Peki Ovitrelle yi de mi surekli kullanmam gerekiyor ? Veya ne Kadar sure kulanmam gerekiyor ? 

Klomen gunde 2 tablet  - proviron gunde 1  ve DAA demissiniz o nedir ?

Ayrıca burda bitkisel kur pro2 olan bir kur vardı onu da yaptırıp kullanmayı dusunuyorum.

Fsh icin  menopur var sanırım ondan bahsediyorsunuz veya muadili

tarihinde Ralph tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624

Yani ovitreli kestikten 3-5 gün sonra yine lh uyarısını kaybedeceksin dışarıdan hormon aldığın için. Ben bitkisel şeylere yanaşmıyorum pek mizacımda yok. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ralph    0

MErhaba Tekrar bugun test yaptırdım 

testestronu  1 ay oldu bıraklı ve 3 haftadır da 1 tane Ovitrelle yi haftada  2 sefer vuruyorum.

Testim bu sekılde   Ovitrelle LH i yukseltmıyormuydu ? Total Test iyi durumda ve kendimi de iyi hissediyorum skıntı yok 

Sadece prolatin ve e2 yukselmıs onun icin yarım dostinex ve yarım aramosin aldım ve almaya devam mı etsem ? doz ne olmalıdır ?

@rastlantisal

@Askabar

68c29d4b71228_WhatsAppImage2025-09-11at12_58_14.thumb.jpeg.d92714aff44c3b655290f4120ee7e893.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayır HCG LH yükseltmez. LH’ı taklit eder. Onu alıyorsun vücudun LH üretmeye başlamaz. HCG tek başına tedavi olarak kullanılmaz. HCG ile en iyi çalışacak çözüm Nolvadex’tir. Hcg’yi bıraktıktan bir kaç gün sonra günde 20 gr Nolvadex kullanmaya başlayabilirsin. 6 hafta sonra tekrar test yaptırır ve gelişim yoksa daha ciddi pct çözümlerini düşünebilirsin. 

yukarıda birinin dediği gibi 2-3 hafta HCG + Hmg beraber, sonrasında Nolvadex yalnız yada Nolvadex + clomid başka ve daha agresif ve pahalı bir pct çözümü. Tek başına Enclomiphene yine başka bir çözüm ama bu ilaç eczanelerde satılmaz.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dostum doğuştan fsh hormonu çalışmayan birisiyim. Tedaviyi 5 yıl önce yapmıştım %100 etkili. Ben 3 tane 5000 choriomon kullandım. Pazartesi perşembe pazar şeklinde. 1 Hafta bişi kullanmadım diger hafta 3 aylık orallara başladım aşagıdaki gibi.

1. Ay 100 Mg klomen - 80 mg tamoksifen 

2. Ay 75 Mg Klomen - 60 mg tamoksifen

3. Ay 50 Mg klomen - 40 mg tamoksifen 

Bu tedaviyi yaparken hergün bitkisel macun, pancar suyu, tereyağı gibi ürünlerde kullandım. Pct başlamadan önce ve pct sonrası muhakkak sperm testleri yaptır. Umarım güzel haberlerini alırız.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65

1 ay geçmesine rağmen lh fsh ın kapalı olmasın rağmen total testo seviyen yüksek hala,referansın baya altında olması gerekirken ( 50-200 arası)  orta seviyelerde (560) ya ilaçları tam kesmedin yada başka bir durum var burada çünkü normalde 1 ay da çıkar kandan, Ovitrelle lh fsh sadece anlık etki gösterir 1-2 gün sürer , sistemin kendini açması için klomen kullanman gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ralph    0

Herkese tekrar merhaba , 3 ay sonra sperm testini tekrar yaptırdım ve sonuçlar oldukça iyi geldi, buradan da çok şeyler  öğrendim çok teşekkürler. :)

Darısı şuan artık çocuk sahip olmada inşallah.

WhatsApp Image 2025-11-18 at 13.48.34.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    16

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süre oldu yazmıyorum. Umarım herkes iyidir. :) 

Konu aynı ama hedef farklı olduğu için yeni bir konu açmak istemedim. Benim Allah bağışlarsa 2 evladım var. Artık çocuk sahibi olmak istemiyorum. İki yıldır tren ve only testo devam ediyorum. Sizce, test yaptırmadan senin daha çocuğunuz olmaz diyebilir misiniz? Yoksa git test yap ancak öyle anlaşılır mı dersiniz...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dortmunt
      Evet muhtemelen yeni başlayanların yaptığı gibi çoğu kişinin genel hatası olarak farkettiğim bir durumu sizinler paylaşmak istiyorum. Bu durum yurt dışında TRT protokolünde çok sıklıkla yapılan ve haftaya bölünen testosteronun yan etki profilini ciddi oranda azaltmakta ama neden?
      Vücut tek seferde üretemeyeceği 200-250mg> ve daha fazla mg testosteron vücut içerisine aldığında yaşanan durum büyük bir kaos ve dalgalanmalardan oluşan bir ŞOK dalgasını atlatmaya çalışmakta ciddi oranda afallama ve vücudun alarm moduna sokmakta ve kan testi profilinde en sık görülen kardiyovasküler problemlerde aslında burada yatıyor haftalık tek dozaj ve büyük yemek yani tek dozaj yüksek mg Testo!
      Neden mikro dozajlama?
      Aslında vücudun üretim kapasitesinden bir tık daha fazla Testo enjeksiyonu vücudu büyük bir strese sokmadan yavaşça hormonu yükseltmektir insülin iğnesi ile kas içine enjeksiyon gerekmeden deri altında kasa girmeden küçük dozajlama yapmak hem enjeksiyon rahatlığı sağlar hemde kan profilinde anlık yükselme yaşamadan tüm eko-sistemi kontrol altına alabiliriz!
      Haftada 1 değil ise kaç günde 1 ?
      En çok merak edilen durumlardan biride belki bu haftada 1 değilse ne kadar sık olmalı Testo öğününü kaça bölmeliyiz? İşin en güzel tarafı enjektörün küçük olması ve can acıtmaması bu yüzden 1 gün arayla ml enjektörlere bölerek streril bir şekilde muhafaza edebilir haftalık anabolik menünüzü ayarlayabilirsiniz en sık tavsiye edilen metot günlük en çok tercih edilen 1 gün enjeksiyon 1 gün off olacak şekilde haftaya testoyu bölmek.
      Gerçek anlamda ne kadar fayda görülür?
      Östrojen dengesinden tutun kan yoğunlaşmasının azalmasına kadar bir çok profilin ne kadar düzlediğini ruhsal anlamda dengesizliğin ciddi anlamda azaldığını daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde süreci devam ettirdiğinize sizde şaşıracaksınız vücudun döngüsünü taklit etmek alacağınız yan etkiyi ciddi oranda düşürecektir. Elbette ki bu sadece bir dozajlama protokolünün önerisidir bilinçli olan sporcu veya TRT yapan kişilerin kendi kurallarınca ilerlemesi daha doğrudur amaç genel kitleyi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler 🙏🏻
    • Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: skyG
      Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
      Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:

Kür Sonrası Kan Tahlillerim:

• Yazan: SİYAHKUN
      Yaklaşık 24 hafta önce only testosteron kullanmıştım 18 hafta kadar aktif kullanıp kür bitimine müteakip 3 hafta bekleyip pct yaptım.
      PCT PROTOKOLÜM:
      İlk 5 gün boyunca - 100 mg klomen 40 mg tomoksifen İlk 20 gün boyunca - 50 mg klomen 20 mg tomoksifen  Son 5 gün ise - 25 mh g klomen  10 mg tomoksifen  Pct yaptıktan 4 ay geçtikten sonra hormon değerlerime baktırmak istedim ve sonuç aşağıdadır.
      GÖZLEMLERİM:
      Total testosteron bayağı yüksek çıkmış sebebi ne olabilir? E2 ise diplerde! Ne yapılmalı bu durumda? GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: emre_0_1
      Kürü bitirdim 3 hafta sonra prengly başladım günlük 500 iu 1 hafta onu kullandım 5000 lik şişe bitti sonrasında  sonraki hafta pct ye başladım clomen 10 gün boyunca 100 mg tamoksifen 10 gün boyunca 20 mg olarak son 10 gün clomen 50 mg tamoksifen 10 mg kullandım ve bitirdim aradan 1 hafta geçti kan testi yaptırdım ama çıkan sonuçlarda hala lh ve fsh düzelmemiş gözüküyor ne yapmalıyım hocalarım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (28 hafta) Boldenon 500mg (28 hafta) Npp 300mg (12 hafta) Dianabol (ilk ve son 4-5 hafta) KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.