Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BAFRALI

Testo+prrimo+npp kürü sonrası pct protokolü hk.

Önerilen İletiler

BAFRALI    1

Merhaba,

Özellikle PCT başlangıç zamanı, Ovitrelle kullanımı ve sonrasında Klomen/Tamoksifen geçişi konusunda tecrübeli arkadaşların görüşünü almak istiyorum. Kür içindeki testleri ekledim.

Kür başlangıcı – 04.05.2026

• Testosteron Enanthate: 250 mg/hafta
  • Primobolan: 200 mg/hafta
  • NPP: 150 mg/hafta

29.06.2026 sonrası(e2 çok düşmüştü)

• Testosteron Enanthate: 350 mg/hafta
  • Primobolan: 100 mg/hafta

Bu kısmın son enjeksiyonunu 17.07.2026 tarihinde yaptım.

PCT öncesi geçiş dönemi

20.07.2026 tarihinde 200 mg/hafta Test E kullanmaya başladım.

Bu şekilde yaklaşık 1 ay devam ettim ve son 200 mg Test E enjeksiyonumu 17.08.2026 tarihinde yapacağım.

Bana önerilen PCT planı

Son Test E enjeksiyonundan 1 hafta sonra Ovitrelle/HCG'ye başlamak.

• Ovitrelle: 2 günde 1, 1000 IU
  • Elimdeki Ovitrelle bitene kadar devam
  • Ovitrelle bittikten sonraki gün:
  • Tamoksifen: 20 mg/gün
  • Klomen: 50 mg/gün
  • Tamoksifen + Klomen: toplam 1 ay

Ayrıca östrojen çok yükselirse 2 günde 1 yarım Arimidex eklenmesi önerildi.

4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    76

ovitrelle gerektirecek bir kür olmamış bence direk klomenle başlayabilirsin, kaldı ki reçetesiz vermiyorlar ovitrelle kolay kolay.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BAFRALI    1
0xhex, 12 dakika önce yazdı:

ovitrelle gerektirecek bir kür olmamış bence direk klomenle başlayabilirsin, kaldı ki reçetesiz vermiyorlar ovitrelle kolay kolay.

Elimde 5 adet ovitrelle var. 1 adet yeter dendiği için yazmadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    88
gönderildi (düzenlendi)
BAFRALI, 8/19/2026 - 22:55 yazdı:

Merhaba,

Özellikle PCT başlangıç zamanı, Ovitrelle kullanımı ve sonrasında Klomen/Tamoksifen geçişi konusunda tecrübeli arkadaşların görüşünü almak istiyorum. Kür içindeki testleri ekledim.

PCT öncesi geçiş dönemi

Bu şekilde yaklaşık 1 ay devam ettim ve son 200 mg Test E enjeksiyonumu 17.08.2026 tarihinde yapacağım.

Bana önerilen PCT planı

4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Planın güzel, son enjeksiyondan sonra 21 gün boş beklerken haftada 3 kez 500iu ovitrelle haftalık 1500iu ovitrelle vur. (Pazartesi 500iu + çarşamba 500iu + cuma 500iu)

3 haftalık pct öncesi boş beklerken 4500iu ovitrelle vurmuş olacaksın.

22. gün pct başlar. HCG'yi kestin, ilk 2 hafta 50mg klomen + 20mg tamoksifen, ikinci 2 hafta 25mg klomen + 10mg tamoksifen sonra kes. 28 gün sonra pct biter...

HCG elinde olduğu için kesin kullan, testislerin hipofizden önce erken uyanması senin lehine olur. Ben hcg siz kalkış yaptım, pct biteli 2 ay oldu total testo 350'lerde geziyor, natural sınırım 450 lere hala gelemedi. Belki hcg vursaydım çoktan toparlamıştım. Şimdi 1-2 ay daha beklemeliyim gibi duruyor.

Arimidex sakın kullanma, E2 crash olursa çok daha kötü olur. Bırak E2 bi miktar yükselsin, hcg kaynaklı normal zaten. Arimidex le E2 crash olursa, zaten pct serm grubu ilaçları da östrojeni beyinden gizliyor, psikolojik olarak çok kötü hissedebilirsin.

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BAFRALI    1
gönderildi (düzenlendi)
Wassat26, 21.08.2026 - 13:55 yazdı:

Planın güzel, son enjeksiyondan sonra 21 gün boş beklerken haftada 3 kez 500iu ovitrelle haftalık 1500iu ovitrelle vur. (Pazartesi 500iu + çarşamba 500iu + cuma 500iu)

3 haftalık pct öncesi boş beklerken 4500iu ovitrelle vurmuş olacaksın.

22. gün pct başlar. HCG'yi kestin, ilk 2 hafta 50mg klomen + 20mg tamoksifen, ikinci 2 hafta 25mg klomen + 10mg tamoksifen sonra kes. 28 gün sonra pct biter...

HCG elinde olduğu için kesin kullan, testislerin hipofizden önce erken uyanması senin lehine olur. Ben hcg siz kalkış yaptım, pct biteli 2 ay oldu total testo 350'lerde geziyor, natural sınırım 450 lere hala gelemedi. Belki hcg vursaydım çoktan toparlamıştım. Şimdi 1-2 ay daha beklemeliyim gibi duruyor.

Arimidex sakın kullanma, E2 crash olursa çok daha kötü olur. Bırak E2 bi miktar yükselsin, hcg kaynaklı normal zaten. Arimidex le E2 crash olursa, zaten pct serm grubu ilaçları da östrojeni beyinden gizliyor, psikolojik olarak çok kötü hissedebilirsin.

Teşekkür ederim.
Elimdeki ürünlerin tarihi 03/27 bunları kullanmaya devam etsem 500 şeklinde 3 kutu bitene kadar nasıl bir etki olur 
Saçma bir şey sormuş olabilirim aslında demek istediğim tarihleri geçmeden işe yarar şekilde kullanabilir miyim?
Yaramaz ise ihtiyacı olan birini bulursam ona verebilirim.

tarihinde BAFRALI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    88
BAFRALI, 10 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim.
Elimdeki ürünlerin tarihi 03/27 bunları kullanmaya devam etsem 500 şeklinde 3 kutu bitene kadar nasıl bir etki olur 
Saçma bir şey sormuş olabilirim aslında demek istediğim tarihleri geçmeden işe yarar şekilde kullanabilir miyim?
Yaramaz ise ihtiyacı olan birini bulursam ona verebilirim.

Selam bence sadece pct öncesi boş geçecek 21gün/3 haftalık süreçte kullan bırak. Çünkü hem E2 yükselişi ile uğraşmazsın hem de fazla LH sebebiyle leydig hücreleri duyarsızlaşmasın.

Senin amacın pct öncesi testisleri önden kısa devre ile ateşleyerek çalıştırmış olmak. Paralelinde pct ilaçları ile hipofizin açıldığında testisler zaten üretime başlamış açılmış ısınmış halde olacaktır.

HCG siz pct yapan adam testisten üretime başlamak için önce pct nin efektif olmasını bekliyor, hipotalamus uyanıyor hipofize LH FSH salgılatıyor testis onu algılayana kadar üretim yapmıyor, algıladığında da daha yeni yeni tembellikten kurtulup üretime başlıyor derken arada bi ton zaman geçiyor. O zaman içinde dip seviye testo ile yaşıyorsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    13
BAFRALI, 19.08.2026 - 22:55 yazdı:

Merhaba,

PCT öncesi geçiş dönemi

Bana önerilen PCT planı

4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Kürümde tren olmasına rağmen, ovitrelle sadece 1 kutu kullandım 2 ye böldüm. klomen ilk 15 gün 50 mg, tamoksifen ilk 15 gün 40 mg,son 15 gün 20 mg aldım,kan değerlerime baktırdığımda doğal testo 717,kapanan lh ve fsh açık durumda. Yaş 40. hcg ye ihtiyaç duymadım. bu 1 aylık süreçte d vitamini,çinko,c vitamini,b vitamini vb. desteklerde kullandım. hcg sanki istenilen değerler çıkmazsa oyuna sokulmalı gibi geliyor bana.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    76
zoszos, 11 saat önce yazdı:

Kürümde tren olmasına rağmen, ovitrelle sadece 1 kutu kullandım 2 ye böldüm. klomen ilk 15 gün 50 mg, tamoksifen ilk 15 gün 40 mg,son 15 gün 20 mg aldım,kan değerlerime baktırdığımda doğal testo 717,kapanan lh ve fsh açık durumda. Yaş 40. hcg ye ihtiyaç duymadım. bu 1 aylık süreçte d vitamini,çinko,c vitamini,b vitamini vb. desteklerde kullandım. hcg sanki istenilen değerler çıkmazsa oyuna sokulmalı gibi geliyor bana.

tebrik ederim hocam , kaçıncı pctnizdi bu daha önce kür sonrası yapmış mıydınız ? bir de doğal 717 değeri klomeni bıraktıktan sonra mı klomenle mi , mümkünse kan testiniz varsa atabilir misiniz ? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    13
0xhex, 12 saat önce yazdı:

tebrik ederim hocam , kaçıncı pctnizdi bu daha önce kür sonrası yapmış mıydınız ? bir de doğal 717 değeri klomeni bıraktıktan sonra mı klomenle mi , mümkünse kan testiniz varsa atabilir misiniz ? 

2. kürümdü, ilkinde pct yaptırmadım cahillikten. ilk pct sürecimdi. bu testi klomeni bıraktıktan yaklaşık 20 gün sonra yaptırdım.

image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    76
zoszos, 27.08.2026 - 09:08 yazdı:

2. kürümdü, ilkinde pct yaptırmadım cahillikten. ilk pct sürecimdi. bu testi klomeni bıraktıktan yaklaşık 20 gün sonra yaptırdım.

image.png

valla tebrik ederim hocam, yaşa bağlı LH yüksek tabi testisler bi yaştan sonra az tepki vermeye başlıyor vücut LH miktarını arttırıyor sizdede öyle olmuş total testo değeriniz çok iyi ama tebrik ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BAFRALI    1

12 günde 1 kutu ovitrelle  kullandım.
Bitirip test verdim. Şimdi klomen ve tamoxsifen başlayacağım testlerde bir sorun görebiliyor musunuz?

image.png.32d837918c4b1cf2c031accb0e1fd77f.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Rx7
      Bir arkadaşım bugün devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmış ama doktora aas kullandığını söylememiş. İsteksizlik var demiş. Doktorda bu testleri yapmış. Ereksiyonda ya da sertlikte sıkıntı olmadığını söylüyor. Ne yapmalı ? Pct gerekli mi? Enson geçen hafta kullanmış.  @Rma @berkay16
      Kullandıkları 
      500testo enantath
      400masteron enantah
      200 trenmiş. 

• Yazan: Delapuente
      Herkese merhaba
      En son kürümü 2024’te tamamlamış ve pct ile süreci sonlandırmıştım. Ardından yaşadığım omuz ve bel sakatlıklarından ötürü neredeyse 2 yıl boyunca verimli idman yapamadım. Haliyle kürlere ve süreçlere de uzak kaldım. Bu sürede baya bir değişiklik de olmuş gördüğüm kadarıyla. 

Eylül başından itibaren idman/öğün düzenimi tekrar sağlayabildim ve haliyle bünye tekrar o gümbür gümbür periyotları istiyor. Lakin yaş artık 37 olduğu için daha temkinli hareket etmek zorundayım. Mevcutta 183 boy, 99 kg olarak açıkçası geçmişte de en verim aldığım kür olan Sustanon-Rimobolan gitmeyi düşünüyorum fakat bilgileri tazelemek ve yeniliklerden haberdar olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var sürecimi başlatmak ve ilerletmek adına. 
    • Yazan: TOR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim kür sonrası 1.5 ay only testo trt dozu denecek seviyede devam ettim.
      BİTEN KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Trenbolone Masteron PCT İÇERİĞİM:
      20 mg tamoksifen (4 hafta) 50mg klomen kullandım (4 hafta) Pct bittikten 1 ay sonra tahlil verdim sonuçlar aşağıdaki gibidir.

• Yazan: Ferhattt
      Selam arkadaşlar,
      12 haftalık bi kür yaptım ve kan tahlili verdim,yabancı hocam bana hcg hmg dhea aromasin yohombine tudca yazmış pct için bu ürünler eczanede yok ve internette çok pahalı hatta küre verdiğim paradan da çok. Sizce alternatif olarak yerine ne kullanabilirim hangi dozlarda ve ne kadar sure sonra tekrar kan tahlili yapmam gerekiyor? @Rma @GHOST @berkay16

• Yazan: nogereru

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim, Eczane ürünleri 300 lira bandındayken internetteki nac'ler 2-3k fiyat aralığına sahip bunun sebebi nedir? Eczane ürününü alabiliyorsak onu mu tercih etmeliyiz yoksa işe yaramaz mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp