Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jöhtürk

5-6 aylık kürümün sonuna geldim! yeni süreci nasıl şekillendir meliyim?

Önerilen İletiler

Jöhtürk    62

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

20 hafta önce ilk kürüme girmiştim. 

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 Testosteron
  • 500 Boldenon

Tekrar küre gireceğim için pct yapmayacağım, forumdan okuduklarım kadarıyla mantıklı olan bu. 

SORULARIM:

• 24 haftaya tamamlayıp bu son 4 haftayı only testosteron olarak 500mg doz düşmeden devam edip daha sonra 200-250mg dozunda mı dinlenmeye geçeyim? 
  • Yine son 4 hafta 500mg testosteron alıp, 500-400-300-200 diye piramit düşürüp 100-150mg arası TRT olarak mı dinlenmeye geçmeliyim? 
  • İki kür arası ne kadar bir süre dinlenme süresi yapmalıyım? 

Tüm cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    224

Son 4 haftayı 500mg test ile geçirip sonra 200-250mg ile cruise yapabilirsin. Ben cruiseyi 250mg test 100mg mast ile yapıyorum şuan mast yok diye dhb ile yapıyorumda yanına çok düşük doz mast ekleyebilirsin belki cruise'nin. Yurt dışında TRT tedavilerinde testosteronun yanına düşük doz masteron eklenen çalışmalar var bence mantıklı. İki kür arası dinlenme kan değerlerine göre belirleyebilirsin. Ek olarak bende sana soru sorayım :D Cruiseden sonra ilk defa boldenone kullanacağım etkileri, etkilerin başlama süresi vb. nasıldı?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

hocam 12.haftada tamam geldiler dedim yani 😃

eksileri: kafada doluluk, nefes problemi özellikle merdiven çıkarken, kan fazlalığından dolayı sümkürürken kuru kanlı sümük gelmesi. 10.haftadan sonra bu kanlı kurumuş sümük başladı, kan fazlalığından yapıyor. çünkü kan bağışından sonra hemen kesiliyor. arada baş ağrısıda oluyordu tabi. nabzım istirahat halinde hep 80 100 arası, sebebi bolde mi bilmiyorum. bence yan etkisi etkisine göre fazla gelen bi ilaç. tekrar kullanırmıyım bi düşünürüm😃

artıları ise yavaş yavaş tertemiz büyütüyor. bulk yaparsın yavaş yavaş büyütür, definasyona kaydım son 1.5 ay iştah kesilince, definasyonda bile taş gibi adele dolu dolu büyüyor. antenmanda pump etkisi çok iyiydi. antrenmanın ertesi günün bile pumplı geziyorsun adele sert ve dolu duruyor. iştah artışını pek fazla yaşamadım belki bende olmadı, belki yaza girince çocukluktan beri iştahım kesilir bundan dolayı hissedemedim bilemedim. 

hocam peki cruise ve trt ikisinin ne gibi farkı olur? gönlüm trt den yana, vücut biraz temizlensin istiyorum. bu ikisinin kas kaybı durumu nasıl olur acaba?

bir de antrenman şiddetinide düşürmem gerekiyor bu dönem galiba. proteinide biraz düşüreyim dinlensin makine. karbo zaten 300 civarı alıyorum ona devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Damarlanma nasıldı boldenonede?

Cruise ve trt arasında bence çok bir fark yok ikisinde de kas kaybı yaşamazsın yeterli protein alıp antreman yaptığın sürece kas kaybı kolay birşey değil ama illa trt yapacaksan 125mg test 100mg masteron güzel olur benim tavsiyem. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

ben kurumak istemediğim ve kıyafette iri durmak istediğim için yağ oranımı diplere indirmedim. 1.81 boy 99 kilo olduğum halde omuzda kollarda, trapezlerde, ön kol bileklerde damarlar beliriyor. bu da kan basıncı ve kan miktarını artırdığından sanırım. demek ki düşük yağ oranında yapmış olsam internet kabloları gibi olacak 😃

kürden önce ve sonra diye koyuyorum. arada 5 6 kg var

25-07-02  13_22_29.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Jöhtürk, Şimdi yazdı:

ben kurumak istemediğim ve kıyafette iri durmak istediğim için yağ oranımı diplere indirmedim. 1.81 boy 99 kilo olduğum halde omuzda kollarda, trapezlerde, ön kol bileklerde damarlar beliriyor. bu da kan basıncı ve kan miktarını artırdığından sanırım. demek ki düşük yağ oranında yapmış olsam internet kabloları gibi olacak 😃

Boldenone damarlanması hiçbirşeye benzemiyor o yüzden denemek istiyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Jöhtürk, Şimdi yazdı:

Hocam kan nasıl verdiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
oisobb123, 34 dakika önce yazdı:

Hocam kan nasıl verdiniz

kızılaya verdim hocam. 

deluxes, 34 dakika önce yazdı:

kesinlikle hocam, bu yağ oranında böyleyse düşük yağda efsane olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274
Jöhtürk, 4 dakika önce yazdı:

kızılaya verdim hocam. 

İlaçlıyken kan bağışında bir sorun yapıyorlar mı hocam eğer siz söylemezseniz bildiğim kadarıyla sorun olmuyor ama sizden duymak iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
BBurak, 2 dakika önce yazdı:

İlaçlıyken kan bağışında bir sorun yapıyorlar mı hocam eğer siz söylemezseniz bildiğim kadarıyla sorun olmuyor ama sizden duymak iyi olur.

kür boyunca 3 kez verdim hocam. verilen testte tamoksifen kullanıp kullanmadığın soruluyor, zaten kullanmıyorum. onun harici sorun olmadı hatta kanınız 3 kişiye ulaştı diye teşekkür mesajı geliyor. en temizi dahiliyeci bulup kanı çöpe attırmak ama en son gittiği dahiliyeci kreatinin değeri 1.3 oldu diye seni yakında diyalize alırız deyince dahada gitmem oraya 😃

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274
Jöhtürk, 1 dakika önce yazdı:

kür boyunca 3 kez verdim hocam. verilen testte tamoksifen kullanıp kullanmadığın soruluyor, zaten kullanmıyorum. onun harici sorun olmadı hatta kanınız 3 kişiye ulaştı diye teşekkür mesajı geliyor. en temizi dahiliyeci bulup kanı çöpe attırmak ama en son gittiği dahiliyeci kreatinin değeri 1.3 oldu diye seni yakında diyalize alırız deyince dahada gitmem oraya 😃

Kan giden şahıslara 1-2 mg anabolik takviye gitse sorun olmaz sanırım vücut bunu anlamaz bile kanı boşuna çöpe atmayalım, hayat bu hayat:D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Kan giden şahıslara 1-2 mg anabolik takviye gitse sorun olmaz sanırım vücut bunu anlamaz bile kanı boşuna çöpe atmayalım, hayat bu hayat:D

valla bunu bende merak ediyorum, öyle birşey varsa birbirimize verelim boşa gitmesin 😃😃😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    101
Jöhtürk, Bir saat önce yazdı:

Korkunc. Hiç mi kontrol yapmıyorlar abi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
makro1178, 2 dakika önce yazdı:

hiç bir bilgim yok vallahi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92

Kan boşaltımı için Dahiliye'ye gidebilirsiniz. Bulunduğunuz il/ilçe hastanesinin referans değeri bulunduğunuz ilin rakımına göre değişebilir. HGB 15 üstü olduğu zaman flebotomi talebinde bulunabilir ve fazla kanı aldırabilirsiniz. Bolde küründe flebotomi olmazsa olmazlardandır çok dikkat edilmesi gerekir fazla kan olunca Tansiyon, kan pıhtılaşması ve en önemlisi kalp krizi riski çok yüksek olur.

Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

Farklı doktora git hocam birisi de beni hematolojiye sevk ediyordu :D 

makro1178, 1 saat önce yazdı:

Bağış adı altında toplanan malları satan insanlar bunlar hocam normaldir. 

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
deluxes, 3 saat önce yazdı:

Dhb kullanıyorsan âlâsını yaşaman lazımdıı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
EmreGundi, 16 dakika önce yazdı:

Dhb kullanıyorsan âlâsını yaşaman lazımdıı

100mg alıyorum 3 hafta falan oldu ürün orijinal zhpc ama bu dozajda bu sürede olacağını pek zannetmiyorum.

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

merhabalar üstadlar nasılsınız? 

20 haftalık boldenone testesteron enanthate kürümü bitirdim. 1 haftadır cruise 250mg testo olarak devam ediyorum. kür süresince temiz olarak 4 kilo kadar aldım. 1.81 boy 95 kg ile başlayıp yap kaybederek 99 kiloya kadar çıktım. yağlanmamak için 3000 3500 kalori arasında takıldım. nöbet usulü çalıştığım için haliyle beslenme dinlenme dört dörtlük olmadı. yan etki olarak kan fazlalığı, tek tük sivilcelenme ve kolesterol gibi standart etkiler yaşadım.

ikinci kür için konuşmak erken biliyorum ama yavaştan ilaçları biriktireceğim için sormak zorunda kaldım. 

ikinci kürüm de npp mi deca mı kullanmalıyım? yan etki ve etki bakımından tecrübelerinizi merak ediyorum. yarışma derdim yok 

kaç hafta kullanmalıyım? haftalık enjeksiyonlar nasıl olmalı? 

şimdiden teşekkür ederim.

tarihinde Jöhtürk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64
Jöhtürk, 03.08.2025 - 11:53 yazdı:

hocam 12.haftada tamam geldiler dedim yani 😃

eksileri: kafada doluluk, nefes problemi özellikle merdiven çıkarken, kan fazlalığından dolayı sümkürürken kuru kanlı sümük gelmesi. 10.haftadan sonra bu kanlı kurumuş sümük başladı, kan fazlalığından yapıyor. çünkü kan bağışından sonra hemen kesiliyor. arada baş ağrısıda oluyordu tabi. nabzım istirahat halinde hep 80 100 arası, sebebi bolde mi bilmiyorum. bence yan etkisi etkisine göre fazla gelen bi ilaç. tekrar kullanırmıyım bi düşünürüm😃

artıları ise yavaş yavaş tertemiz büyütüyor. bulk yaparsın yavaş yavaş büyütür, definasyona kaydım son 1.5 ay iştah kesilince, definasyonda bile taş gibi adele dolu dolu büyüyor. antenmanda pump etkisi çok iyiydi. antrenmanın ertesi günün bile pumplı geziyorsun adele sert ve dolu duruyor. iştah artışını pek fazla yaşamadım belki bende olmadı, belki yaza girince çocukluktan beri iştahım kesilir bundan dolayı hissedemedim bilemedim. 

hocam peki cruise ve trt ikisinin ne gibi farkı olur? gönlüm trt den yana, vücut biraz temizlensin istiyorum. bu ikisinin kas kaybı durumu nasıl olur acaba?

bir de antrenman şiddetinide düşürmem gerekiyor bu dönem galiba. proteinide biraz düşüreyim dinlensin makine. karbo zaten 300 civarı alıyorum ona devam.

sigara veya yüksek irtifa varmıydı? soğuk havada olabilir d) hepsi? burundaki kılcal çatlaması patlaması için sordum bunu

tarihinde abartach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
abartach, 1 dakika önce yazdı:

sigara veya yüksek irtifa varmıydı? soğuk havada olabilir d) hepsi?

ilk 10 hafta sigara kullanmadım, küre başladığım için bırakmıştım. daha sonra dayanamadım başladım hocam. yüksek irtifa yok, ankara merkezdeyim hocam.

the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

npp; pzt-çarşamba-cuma olarak totalde 300mg öneririm

kaç hafta devam edebiliriz hocam? bende npp kullanma düşüncesindeyim fakat yarışmacı değilsek kısa ester kullanmamamız söyleniyordu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Jöhtürk, 21 dakika önce yazdı:

kaç hafta devam edebiliriz hocam? bende npp kullanma düşüncesindeyim fakat yarışmacı değilsek kısa ester kullanmamamız söyleniyordu.

Başta prolaktini ve diğer değerleride kontrol altında tutarak 10-15 hafta arası tutabilirsin. Şahsen bende şuan 15-20 hafta olmadan kesmeyi düşünmüyorum. Asıl decayı ben profesyonel işi buluyorum. Decanın açılması ve herhangi bir durumda kandan çıkma süresi uzun sürdüğü için kontrolü daha zor. Npp'de en azından kestiğinde çok hızlı kandan çıkıyor. Ayrıca zaten kısa esteri bile 2-3 haftadan önce doğru düzgün etki göstermezken uzun esteri beklemek çok mantıksız.

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
the_escobar, 27 dakika önce yazdı:

Başta prolaktini ve diğer değerleride kontrol altında tutarak 10-15 hafta arası tutabilirsin. Şahsen bende şuan 15-20 hafta olmadan kesmeyi düşünmüyorum. Asıl decayı ben profesyonel işi buluyorum. Decanın açılması ve herhangi bir durumda kandan çıkma süresi uzun sürdüğü için kontrolü daha zor. Npp'de en azından kestiğinde çok hızlı kandan çıkıyor. Ayrıca zaten kısa esteri bile 2-3 haftadan önce doğru düzgün etki göstermezken uzun esteri beklemek çok mantıksız.

çok teşekkür ederim hocam. ne zamandır npp küründesin? etkisi nasıl? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Jöhtürk, 22 dakika önce yazdı:

çok teşekkür ederim hocam. ne zamandır npp küründesin? etkisi nasıl? 

3. haftadayım etki olarak sertleştirdi, adeleyi bir tık doldurdu. Muhtemelen masteron etkisiyle beraber damarlanmayı da arttırdı. Bir de şuana kadar hissiyat olarak prolaktini yükseltmedi bende. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

3. haftadayım etki olarak sertleştirdi, adeleyi bir tık doldurdu. Muhtemelen masteron etkisiyle beraber damarlanmayı da arttırdı. Bir de şuana kadar hissiyat olarak prolaktini yükseltmedi bende. 

Hissetmesen bile prolaktine bir baktır yine, nor19larda bazen his vermese bile yükseltiyor sonra bir anda göğüslerde kitle görürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: GorkemD
      Şuanda pharmtec marka testo enth kullanıyorum yanınada primobolan kullanıyorum 
      haftalık 200mg testo 200mg primobolan alıyorum pctyi proviron ile yapıcağım nasıl kullanabilirim ne önerirsiniz
    • Yazan: swange
      Merhaba 8 hafta boyunca rad-140 kürü yapsam PCT yapmama gerek kalır mı? Kalırsa hangi ilaçları kullanmalıyım?
    • Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      20 haftadır haftalık 250mg only testo küründeyim pazartesi ve perşembe 125mg + 125mg enanthate aldım ZPHC.
      Normalde 20. hafta kesip 21 gün bekledikten sonra klomen + tamoksifen ile PCT yaparak süreci tamamlamayı düşünüyordum.
      Ancak only testo hayal ettiğim patlaklığı vermedi, formumu hatlarımı gayet güzel belirginleşti sertlik verdi. 
      Hacim için 10 hafta da 250mg testo + 250mg bolde (ZPHC) gitsem kür 35 haftaya kadar uzayacak (son 4-5 hafta only testo gitmek gerekecek boldeyi kestikten sonra.)
      Bu süreç sizce riskli mi olur yoksa 20. hafta kesip PCT yapıp vücut dinlendikten sonra mı testo + boldeye girmek mantıklı olur.
      Açıkçası korkum testis atrofisi zaten sistem 20 haftadır kapalı. 35 haftaya kadar kapalı tutarsam bu psikolojiyi yönetebilir miyim? Testisler elden gidecek kaygısı olur mu bilmiyorum. Elimde HCG'de yok şu anda.
      Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.