Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emre947

Definasyon kürüne gireceğim fakat yardımınıza ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Emre947    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Küre girme kararı aldım ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Propionate
  • Masteron
  • Tren acetat
  • Stanazol
  • Gh

SORULARIM:

• Bu ilaçları hangi ölçü, mg ayarında almamı önerirsiniz?
  • Kaç hafta kullanmamı önerisisiniz?
  • Kullanırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz?
  • Hangi günler, ne aralıkta almamı önerirsiniz?

Tüm öneri, fikir ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    940
Emre947, 29.06.2025 - 23:16 yazdı:

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Propionate
  • Masteron
  • Tren acetat
  • Stanazol
  • Gh

100 100 100 yaparsın pazartesi çarşamba cumaa

• 100 100 100 aynı şekilde
  • 100 100 100 aynı şekilde
  • 50 50 50 aynı şekilde
  • 2iu

Bu iş görebilir fiziğini ve deneyimlerini bilmiyorum tren ve stanazol kullanırken dikkatli ol basit ilaçlar değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre947    0

Pazartesi priponat 100 acetat 100 masteron100

Çarşamba aynı sekil 

Cuma aynı sekil dogrumu anladim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    940
Emre947, 13 saat önce yazdı:

Pazartesi priponat 100 acetat 100 masteron100

Çarşamba aynı sekil 

Cuma aynı sekil dogrumu anladim 

Doğru strambafort su bazlı aynı enj çekme sakın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre947    0
GHOST, 30.06.2025 - 13:31 yazdı:

Doğru strambafort su bazlı aynı enj çekme sakın

Teşekkürler hocam sağolun 

Bir sorum dağa olucak her kez bir şey diyor kafam karışıyor priponat acetat birbirini baskılar diyorlar böyle bir şey varmı priponat 2 vuruyorsun acetat 1 vurun diyorlar bu doğrumu hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam kıymetli arkadaşım bu kadar basit soruların cevabını bile bilmeyip TREN kullanman beni çok üzdü kendine zarar vermemen kaçınılmaz. İlla kullıcam dersen iyice araştırıp düşünüp TRENİ kesinlikle çıkartırıp kür yap. Tren elinde kalsın iler de ileri seviye olunca kullanırsın.Streoidler içinde TREN en güçlüsü biliyorsun.

Sen bu yarışı 100km hızla koşarsan kazanacaksın zaten ama TRENE binip 500km hızla gidersen duvara toslarsın,kazanamazsın. Uzun lafın kısası TREN çok etkili çok yan etkisi olan bir ilaç onu bölüm sonu canavarı gibi düşünüp en sona sakla. Bence hiç kullanma hele benim gibi psikolojik sıkıntıların varsa.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre947    0

Var çok takintiliyim taktım kafama kullanıcam psikolojim bozuldu zaten bozuktu hepten bozuldu ya hep ya hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.190
Emre947, 10 dakika önce yazdı:

Var çok takintiliyim taktım kafama kullanıcam psikolojim bozuldu zaten bozuktu hepten bozuldu ya hep ya hiç 

Bu psikoloji ile treni direk çöpe atıp ruh hastası olursun sakın kullanma cok pişman olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Emre947, 2 saat önce yazdı:

hocam yanlis anlamayin da siz olmeyi bayilmak saniyosunuz ilacin fizyolojik zararlarini gectim sadece psikolojik zararlariyla bile hayatiniz kararabilir cok fazla ornegini yillardir goruyoruz.Steroidler kotu olan her seyi psikolojik anlamda daha baskin yasamaniza sebep olacak hele ki kullandiginiz ilac trenbolone ise.Bence kur islerine hic bulasmayin TRT+ dozunda ilerleyin illa vucuduma igne girsin diyorsaniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.083

dostum yaş boy kilo paylaşırmısın,ilk kürün mü değilse kür geçmişin nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre947    0

Herkese merhaba site ve sitedeki arkadaşın uilgisine ve tecrübesine güvendiğim için direk buraya ve sizlere sormak istedim groft kullanıcam fakat pek fazla bilgim yok sabah 2 üni akşam 2 üni vurulma söyledi sporu sabah yapıyorum ve aç karnına gidiyorum suplement olarak proworkat ve bcc kullanıyorum ve tabi üstüne vitaminlerini içip gidiyorum zaman kısıtlı olduğu için sabah spor yapa biliyorum GB nin aç karnına vurulması gerektiğini söylediler suplementleri içip vursam olurmu yoksa spordan hemen sonra 2 üni vurup akşam birde yatarken i 2 vurayım sizce nasıl olmalı bilgileriniz benle payladirsaniz sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    930

dostum bilgisiz kullanmanı önermem, genel bir kanser testine tabi ol ve öyle kullanmanı öneririm. Yazdığın kadarıyla fazla bilgin yok growth hakkında, öncelikle sağlıklı bir kullanım için dediğimi yapmalısın. Kullanım mevzusunda, sabah 2iu gh vurup 30-45 dakika bir şey yemeni önermem.

Sebebi GH kan şekerinde oynamalar yapar, bu yüzden ilk kullanım ayında her sabah kan şekeri ölçülür ki sorunlar yaşanmasın. Sabah kullandığın supplementler bir sorun yaratmaz. Spordan sonra da vurabilirsin bir sorun olmaz ama ben sabah kullanma taraftarıyım. Yatarken de 2 iu vurabilirsin.

Growth ürününün markası nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre947    0

Omnitropin   aç karnına sabah vurup hiç bir şey yemeden spora gittim hafif bir basım döndü sonlara doğru başka bir problem olmadı gh vurduktan sonra mesela örnek olarak sabah 8 de vurdum suplement içtim spora gittim öğlen 12 kadar hiç bir şey yemedim sorun olmaz sanirim bu arada eczaneden aldım sahte falan olmasın diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    • Yazan: MrJoker
      Herkese merhabalar,
      Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Test propionate [ 1_10 haftalar ]
      Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
      Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
      Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
      Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
      Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Berko
      Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
      İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
      KÜR İÇERİĞİM:
      Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
      Pazartesi  1 ml testo  0.7 ml masto  Çarşamba  1 ml testo  0.7 ml masto  Cuma  1 ml testo  0.7 ml masto  Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
      2 adet proviron hergün  1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone  2 adet speman 2 adet Liv 52  1 adet c vitamini  1 multivitamin Öğlen  2 adet omega 3  Akşam yatmadan önce  2 adet çinko  1 adet magnezyum
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.