-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Hem bulk hem define sarms kür dizaynı hk.
Oluşturan:
LegendFingerst, in Sarm Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: nogereru
Merhaba arkadaşlar, internette bir pre-workout buldum; içerisinde ostarine (MK-2866) bulunuyor. Türkiye içerisinde genelde sağlam, kafeini patlatmadan etki gösteren pre-workout'lar az ve bulunması zor olduğu için, ostarine hariç diğer değerleri iyi geldi ve bu ürünü almak istedim. Zaten ana sebebim içinde ostarine bulunması değil, bir ölçekte 5 mg var. Bunun yan etkisi ve etkisi ne kadar olur? Forumlardaki diğer konulara baktığımda, 10 mg üzerinde hafif bir testosteron baskılaması varmış. Bu ürün ne kadar testosteron baskılar, ne kadar risklidir ve ne kadar etkilidir? Diğer içeriklerin bir riski var mıdır? Emin olamadığım için sormak istedim. 18 yaşındayım. Ürünün markasını vermek serbest mi bilmiyorum, ancak ürünün içeriğini aşağıya koyuyorum.
-
Yazan: Sinan35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
-
Yazan: Dağaslanı
Herkese merhabalar,
Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:
-
Yazan: mehmeteminerem
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
-

