-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Ilk kürüme definasyon ile mi bulk ile mi start vermeliyim? bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
darkmountain, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Huseyin386
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk defa iğne kullanacağım daha önce 5 ay spor yaptım ve dianabol+Testo+mk677 sarms kullandım bana iyi kilo aldırdı şimdide bu yazdığım ilaçları yazdığım dozlarla kullanmayı düşünüyorum.
KÜR İÇERİĞİM: (15 HAFTA)
Testo e 500mg Baldone 500mg Rimobalon 400mg Günlük 50mg Dianabol (8 hafta kullanıp bırakacağım) MARKA:
Enova Pharma
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
24 yaşındayım Boy: 185 Kg: 86 yağ oranı 24 gösteriyor tartıda ama pek inanamadım bilmiyorum SORULARIM:
Bu dozlar benim için yüksek mi? İlaç hafta planlaması doğru mu? Ekstra önerileriniz nelerdir? GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: despona
Aşağıda belirttiğim definasyon planlaması ile ilerlemeyi düşünüyorum.
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM: (17 hafta)
Boldenon 600mg Cypionate 500mg YENİ PLANLADIĞIM DEFİNASYON KÜRÜM: (6-7 hafta)
350 mg Testosteron Propionate 400 mg Masteron 40 mg Winstrol 40 mg Anavar KAN PARAMETRELERİMDEN BAZILARI:
ALT: 55 AST: 57 GGT: 26 SORULARIM:
40mg winstrol ve anavarı aynı anda mı başlıyayım? Veya 3 hafta önce winstrol daha sonra 3 hafta anavar'a mı devam edeyim? Tüm fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Serkanada2626
Kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi ikinci haftaya gireceğim programı yapan kişi ikinci haftamda piroviron+tribulus alabileceğimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler.
KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
winstrol propinat masteron fragment Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
-
Yazan: Sparta34
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kısa ester ve uzun esterin tek farkı yarılanma süresi olarak biliyorum ancak daha önceki definasyon da kısa esterlerle tuttuğum form daha çabuk gelmişti daha keskindi.
GEÇMİŞTEKİ KÜRÜM:
Trenbolone acetat Testosteron propionate Master propionate GÜNCEL KÜRÜM:
Trenbolone acetat Testosteron enanthate Master enanthate SORULARIM:
Definasyon da kısa ester formu uzuna göre daha fazla yağ yakımı yada daha hızlı form tutturma gibi bir durumu var mı? Yoksa kana girdikten sonra herhangi bir farkları yok mudur? Teşekkürler şimdiden iyi forumlar.
-