Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Maxshooter

Only testosteron kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Maxshooter    2

Merhaba herkese, selamlar.

Ramazan sonu only testo kürüne girmeyi planlıyorum. 250 mg olarak başlayıp etki-tepkiye göre 500e çıkaracağım 20 hafta düşünüyorum. Aslında bu konuyu girmeden önce açacaktım ancak kan tahlili sonuçlarında düzeltilmesi gereken bi değer var mı diye erken açmaya karar verdim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• yaş 26
  • boy 178
  • kilo 74

Spora geçen hafta başladım  ama  17-20 yaş arası yaklaşık 3,5 4 sene spor geçmişim var. Bunun son senesi beslenme ve antrenman sistemini oturtmamla çok verim aldım gene son senemdeki gibi disiplin üzerinden ilerleyeceğim. Şuan küre girmek için erken olduğunun farkındayım zaten bi altyapım olduğu için hızlı büyüyeceğimin farkındayım ancak ben daha hızlı olsun istiyorum  :D 

BESLENME PLANLAMAM:

• 4 tam yumurta / 150 gr tam buğday ekmeği veya 100gr yulaf 1 muz 1 bardak süt/25-50 gr fıstık ezmesi
  • 350-400 gr arası tavuk gögüsü
  • 300gr prinç  veya makarna 

önümde yaklaşık 15 günlük süre var adaptasyon için fullbody  çalışıyorum küre başladığımda ppl sistemine geçmeyi düşünüyorum tabi tavsiyelerinizi alırım ALT-AST değerini düşürmek için ne yapmalıyım 6 gündür günde 20gr kreatin yüklemesi yapıyordum bunla alakası varmıdır? ve öğünlerimde hiç yeşillik yoktu artık eksik etmeyeceğim.

GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Enabiz-Tahlilleri (1)_page-0001.jpg Enabiz-Tahlilleri (1)_page-0002.jpg Enabiz-Tahlilleri (1)_page-0003.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.235
gönderildi (düzenlendi)

Yani nereden başlayacağımı bilemedim. 

Ne kullanıyorsun? Kullandığın bir ilaç yada benzeri bir şey var mı? Herhangi bir kimyasal?

Sana şu kadar diyeyim ben trenbolone ile kan değerlerimi bu kadar bozamadım. Uykusuz ve çok yoğun hayat ile bu CK değerlerine varamadım. 

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Maxshooter    2

hocam spora başlamadan önce yoğun uyarıcı arada alkol kullanımım vardı. Onların etkisi varmıdır? güncel olarak herhangi bi ilaç kullanmıyorum sadece 20gr kreatin yüklemesi yaptım 1 hafta boyunca bügun sondu 5 gr devam edeceğim.  Uyku düzenim sabit 11-12gibi uyurum kafeini bile bıraktım. O kadar kötü mü yav :( 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    422

Değerleri okuyunca ben de @rastlantisal hocam gibi şaşkına döndüm ama biraz araştırma yapınca taşlar yerine oturdu. Kreatinin alt ast değerlerini yükselttiğini gösteren birkaç araştırma buldum ama senin yükselmesinin ne kadarından kreatin sorumludur bilmiyorum. Bir kısmı da eski yaşam stilinden hatıra olabilir. Aşırı yüksek CK değeri için de spora uzun süre ara verip spora geri dönünce vücut hamlaşıyor ve bu devrede kaslara daha çok hasar veriyorsun. Hem full body hem de hamlığını işin içine katınca mantıklı hale geliyor. Karaciğer için nac600 yazdır kullan. Bol bol sıvı tüket ve yeşilliğini ihmal etme.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.235
gönderildi (düzenlendi)
Maxshooter, 3 dakika önce yazdı:

hocam spora başlamadan önce yoğun uyarıcı arada alkol kullanımım vardı. Onların etkisi varmıdır? güncel olarak herhangi bi ilaç kullanmıyorum sadece 20gr kreatin yüklemesi yaptım 1 hafta boyunca bügun sondu 5 gr devam edeceğim.

Sakın ilaç kullanma. Önce bir dahiliyeye gidip tam teşekküllü görünmen gerek. CK'ya göre iç organ hasarı olabilir. Keza yüksek karaciğer değerleri de bunu destekliyor. Beslenmeni de acilen yeşil diyet civarına çekmen gerek. Doktora göründükten sonra tekrar konuşalım.

Önce sağlığı garantiye alalım sonra anabolik konuşuruz.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Maxshooter    2
Feladel, 36 dakika önce yazdı:

Değerleri okuyunca ben de @rastlantisal hocam gibi şaşkına döndüm ama biraz araştırma yapınca taşlar yerine oturdu. Kreatinin alt ast değerlerini yükselttiğini gösteren birkaç araştırma buldum ama senin yükselmesinin ne kadarından kreatin sorumludur bilmiyorum. Bir kısmı da eski yaşam stilinden hatıra olabilir. Aşırı yüksek CK değeri için de spora uzun süre ara verip spora geri dönünce vücut hamlaşıyor ve bu devrede kaslara daha çok hasar veriyorsun. Hem full body hem de hamlığını işin içine katınca mantıklı hale geliyor. Karaciğer için nac600 yazdır kullan. Bol bol sıvı tüket ve yeşilliğini ihmal etme.

Değeri yorumun için teşekkürler. Yüksek miktarda kreatin almanın böbreği yorduğunu bizzat yaşadım günde 3-4 litre su içmeme rağmen idrarım sarı akıyor kreatini bırakıp başlarsam kesinlikte yükleme yapmama kararı aldım.  Karaciğere etkisi olduğunundan emin değildim inşallah kreatin dolayısıyla olmuştur bırakırım düzelir

rastlantisal, 35 dakika önce yazdı:

Sakın ilaç kullanma. Önce bir dahiliyeye gidip tam teşekküllü görünmen gerek. CK'ya göre iç organ hasarı olabilir. Keza yüksek karaciğer değerleri de bunu destekliyor. Beslenmeni de acilen yeşil diyet civarına çekmen gerek. Doktora göründükten sonra tekrar konuşalım.

Önce sağlığı garantiye alalım sonra anabolik konuşuruz.

tamamdır hocam yarın ilk işim doktora görünmek olacak, teşekkür ederim bu arada.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    422
Maxshooter, 7 dakika önce yazdı:

Değeri yorumun için teşekkürler. Yüksek miktarda kreatin almanın böbreği yorduğunu bizzat yaşadım günde 3-4 litre su içmeme rağmen idrarım sarı akıyor kreatini bırakıp başlarsam kesinlikte yükleme yapmama kararı aldım.  Karaciğere etkisi olduğunundan emin değildim inşallah kreatin dolayısıyla olmuştur bırakırım düzelir

Bence kreatini bırakmana gerek yok. Su tüketimini arttır ve kreatin yüklemesini bıraktığın zaman toparlaması lazım. Buna ek olarak nac600 kullanabilirsin. Nac600den zarar gelmez.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Maxshooter    2
Feladel, 17.03.2025 - 15:30 yazdı:

Bence kreatini bırakmana gerek yok. Su tüketimini arttır ve kreatin yüklemesini bıraktığın zaman toparlaması lazım. Buna ek olarak nac600 kullanabilirsin. Nac600den zarar gelmez.

bugün dahiliye doktoruna kan değerler mi gösterdim. Tekrardan tahlil yapıldı. durumu tüm şeffaflığıyla anlattım, hepatit b,c sarılık vs bakılacak ayriyeten karaciğere ultrason çekilecek dedi. doktorun samimiyet ve yaşına veriyorum biraz haşladı :D takviyelerin kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum hele bu şekilde kullanırsan ciddi karaciğer sorunları yaşayabilirsin dedi. Görüyoruz kullanıyorlar sonra memem çıktı, pipim kalkmıyor diye geliyolar biz uğraşıyoruz bu iş mesleğiniz değilse yapmayın falan dedi :D

Maxshooter, 31 dakika önce yazdı:

bugün dahiliye doktoruna kan değerler mi gösterdim. Tekrardan tahlil yapıldı. durumu tüm şeffaflığıyla anlattım, hepatit b,c sarılık vs bakılacak ayriyeten karaciğere ultrason çekilecek dedi. doktorun samimiyet ve yaşına veriyorum biraz haşladı :D takviyelerin kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum hele bu şekilde kullanırsan ciddi karaciğer sorunları yaşayabilirsin dedi. Görüyoruz kullanıyorlar sonra memem çıktı, pipim kalkmıyor diye geliyolar biz uğraşıyoruz bu iş mesleğiniz değilse yapmayın falan dedi :D

bu süreç boyunca nac600 kullanmayı düşünmüyorum hocam yapay bi düşüş olmasın ciddi bi sorun varsa çıksın istiyorum kreatinide 5grdan devam ediyorum suyu 4 ltye çıkarıp yeşilliği arttırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    422
gönderildi (düzenlendi)
Maxshooter, 19 dakika önce yazdı:

Şu "biz uğraşıyoruz" tavırlarını hiç anlamıyorum. Onların becerip tedavi edemedikleriyle de biz uğraşıyoruz. Bunun için para alıyorsan ister seve seve ister başka bir şekilde yapmak zorundasın. Hiç çalışmayıp aynı parayı almak istiyor herhalde. Bir de diğer gelen bütün hastaların sorunları genetik de bir bizimki mi bizim yüzümüzden meydana geliyor. Hele bir de bunları alkol sigara içip söylüyorsa mükemmel olur. Çoğu literatürün 50 yıl gerisinden gelir ama havalarından hiç geçilmez. Zorla kolundan tutup doktor yapmışız gibi tripler, afra tafralar. Ben nasıl ağlamadan para karşılığı yapmam gereken işi yapıyorsam onlar da yapacak. Beğenmiyorlarsa başka iş yapsınlar. Senin karaciğerde bir anormallik olabilir gerçekten bir baktır ona. O arada da güzelce yeşilliklerini tüketip kreatini de 5 grama düşür bakalım karaciğer değerleri ne kadar fark ediyor.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
  • Alkış 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    22
Feladel, 18.03.2025 - 17:54 yazdı:

Şu "biz uğraşıyoruz" tavırlarını hiç anlamıyorum. Onların becerip tedavi edemedikleriyle de biz uğraşıyoruz. Bunun için para alıyorsan ister seve seve ister başka bir şekilde yapmak zorundasın. Hiç çalışmayıp aynı parayı almak istiyor herhalde. Bir de diğer gelen bütün hastaların sorunları genetik de bir bizimki mi bizim yüzümüzden meydana geliyor. Hele bir de bunları alkol sigara içip söylüyorsa mükemmel olur. Çoğu literatürün 50 yıl gerisinden gelir ama havalarından hiç geçilmez. Zorla kolundan tutup doktor yapmışız gibi tripler, afra tafralar. Ben nasıl ağlamadan para karşılığı yapmam gereken işi yapıyorsam onlar da yapacak. Beğenmiyorlarsa başka iş yapsınlar. Senin karaciğerde bir anormallik olabilir gerçekten bir baktır ona. O arada da güzelce yeşilliklerini tüketip kreatini de 5 grama düşür bakalım karaciğer değerleri ne kadar fark ediyor.

intihar edenlere ya da trafik kazası geçirenlere karşı böyle bir tutumları yok, onlara yapıp yapıp geliyorlar gibi bir tavır takınmıyorlar ama ülkecek herkesin spor yapanlara karşı saçma sapan tavırları ve fikirleri var, ayrıca hepimiz SGK'ya her ay minumum 6-7 bin tl para ödüyoruz ve doktorlara giderken acaba yardımcı olacaklar mı ya da donanımlı mıdır diye çekincelerimiz oluyor, gerçekten rezil bir durum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BBurak
      Selam dostlar,
      Yaklaşık 2 senedir forumda aktifim. Daha önce bir SARMs kürü deneyimim olmuştu ama bu sefer daha ciddi ve planlı bir şekilde ilk enjeksiyon kürüne başlıyorum.
      Önce kendimi tanıtayım:
      Boy: 178 cm Kilo: 89 kg Yaş: 24 Spor geçmişi: 2017’den beri ağırlık antrenmanları, öncesinde çocuklukta yüzme ve taekwondo geçmişim var. Mesleğim gereği bu spora istikrarlı şekilde tutunmak hep zor oldu; 7-8 yıldır hep "başla-bırak" döngüsünde ilerledim. Ama bu süreci artık bilinçli bir şekilde, hem fiziksel hem mental anlamda hazır olarak başlatıyorum.
      Başlamadan önce:
      Formu toparladım Ağırlıkları rayına soktum Ailevi ve psikolojik yükleri çözdüm Maddi-manevi altyapıyı hazırladım Kür içeriğim:
      Testosteron Boldenon Planım:
      Düşük dozlarla 20 haftalık bir süreç Düzenli kan değerleri takibi Gerekli destek ürünlerini eksiksiz kullanmak Süreci sizlerle paylaşmak ve geri bildirimlerinizi almak Kullanacağım marka: 
      ZPHC Tüm kan değerlerim şimdilik temiz. Artık içimde kalan o hevesi gerçekleştirme zamanı geldi.
      Yorum, öneri, eleştiri – her şeye açığım.
      Saygılar, sevgiler.
    • Yazan: Akdeniz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki kürü düşünüyorum ama yazın zaten bunaltıyor havalar birde ilaç olunca tansiyon vs olur diye düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enantat (500) Boldenon (500) Igf-1 KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.69 Kilo : 76 Yağ : %13 Yaş : 21 SORULARIM:
      Sizce hangi aylarda başlanmalı 16-20 haftalık bu kür için? Testoyu 500 yerine 750 alsam çok fazla gelir mi?  Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kartal34
      Arkadaşlar merhaba,
      ilk kürüme giriyorum başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu.
      haftada 2 kez 1 gram deca, 1 gram testo enanth. her gün sabah akşam dianabol alıyorum sabah-akşam.
      boy 1.78 kilo 90 yağ oranım yüzde 14-15
      Sizce gramlar nasıl yüksek mi ? teşekkürler.
    • Yazan: ardaesat
      Merhaba,
      Forumun neredeyse tamamını gözden geçirdim.
      Örneğin : (12 hafta)
      500mg testosteron 300mg primobolan Veya:
      2 hafta 250mg testo 8 hafta 500mg Son 2 hafta ise 250mg testo+ primo iİk 2 hafta 200mg primo Sonra 8 hafta 300mg Ve son 2 hafta 200mg primo SORULARIM:
      Merak ettiğim şunlar ki 12 haftalık bir kürü yan etki açısından piramit mi yapmak mantıklı yoksa düz bir şeklinde mi? Ve primoyu 11 hafta kullanmak ama testoyu 1 hafta daha mı kullanmak gerekli? Bazı hocalar 300mg primonun az olduğunu, en az 400mg kullanılması gerektiğini yazmış, bu dozajlar neye göre şekillenmeli? Pct rastgele olmaz biliyorum ama genelde testo-rimobolan pct' si nolvadex yeterli oluyor mu? Kendimi örnek vereyim, 1,75 boyundayım 65 kiloyum, ne kadar yemek yesem de öğünü arttırsam da kilomu arttıramıyorum. 9 sene önce 12 hafta gibi testo-primo kürü yapmıştım, testo 500mg,  primoyu 200-300mg kullandım. açıkçası ulaşamadığım kilolara ulaştım, antrenmanlar süperdi, PCT yapmadım (kür içinde meme uçlarında hassasiyet olduğu için ara ara arimidex kullandım), bir sorun yaşamadım ama yinede yapmam gerekirdi sanırım, maalesef kürden sonra iş değişikliğim yüzünden spora devam edemedim ve hepsini kaybettim başa döndüm.
      2016 yılında sağ böbrekte kist ortaya çıktı ama ilaçtan mı ama kendiliğinden mi bilmiyorum. Doktor herkeste olabilecek birşey olduğunu söyledi, bunun için bir ilaç kullanmıyorum sadece kontrol ettiriyorum ultrasonla arada bir. Böyle bir sorun olmada testo-bolde kürü yapmak istiyordum. Aklımda only testo kürü de var 12 hafta ama madem bu ilacı alıcam o zaman değsin diye rimo da eklemek istiyorum (danabol veya turinabol).
    • Yazan: hallwarn
      Selamlar iyi forumlar dilerim,
      Yakın zamanda elime 2 paket Zydex marka Testosteron Enanthate geçti akşamına derinlemesine araştırmaya başladım ve şöyle ki profesyonel olmasa da yaklaşık 2 seneye yakın bir spor geçmişim var şuan aktif olarak sadece evde çalışabiliyorum aslına bakarsanız sadece bununla yetinmek istiyorum bir yerde duymuştum Testosterone hormonu arttıkça odaklanma artar ve psikolojik sorunlar bir nebze azalırmış ne kadar doğru bilmiyorum ters tepme şansı da var tabi ki sadece bunu bilmek istiyorum ne kadar doğru veya değil diye aldığım arkadaş haftada 250mgl olma şartıyla kullanırsam bir sıkıntı olmayacağını söyledi 10 haftada bir ara vermem söylendi yaklaşık 1 ay kadar sadece bununla yetinmek istiyorum yaptığım spor şov veya egoyu tatmin etmek değil de bir nebze bir şeylerle uğraşıp kafayı dağıtmak beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.