Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kartal34

Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

1 Takipçi

kartal34 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Kür hakkında

    Bir kaç sorum olacak yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. 7 yıldır bodybuilding yapıyorum. Daha önce iki kez bulk kürüne girdim. Vücut büyüklüğü ve ölçülerimin hala sağlam olduğumu düşünüyorum. Ama geçtiğimiz altı ay boyunca bazı sebeplerden dolayı spor yapamadım ve yanlarım çıktı yağlandım biraz. Yağ oranım15-20 aralığına geldi. Testosterone propionate - oxandrolone kürü yapmak istiyorum. Hedefim yağ oranını azaltıp sertleşmek ve birazda olsa büyümek. 1) Kür planlamam nasıl olmalı (kaç hafta yapmalıyım ve mg lar nasıl olamalı ) 2) Koruyucu olarak ne kullanmalıyım 3) Bu bana uygun bir kür mü ? 3) En az zararlı olarak bu kürü önerir misiniz ?
  2. Kür hakkında

    Merhaba yardımcı olabilecek tecrübeli bir hocamız var mı acaba ? Bir kaç bişey sormak istiyorum yanlış yapmamak için. Şimdiden allah razı olsun yardım edenden.
  3. Merhaba Bilgili Arkadaşlar, 7 yıldır bodybuilding yapıyorum. Daha önce iki kez bulk kürüne girdim. Vücut büyüklüğü ve ölçülerin sağlam olduğumu düşünüyorum. Ama geçtiğimiz altı ay boyunca bazı sebeplerden dolayı spor yapamadım ve yanlarım çıktı yağlandım biraz. Daha öncede hiç definasyon kürüne girmedim sizden yardım almak istiyorum. Testosterone propionate - oxandrolone kürü yapmak istiyorum. Hedefim yağ oranını azaltıp sertleşmek ve birazda olsa büyümek. Sizce kaç hafta yapmalıyım ? Mg'lar ne olmalı ? Kür sonrası pct yapmama gerek var mı ? Sizce en az zararlı olarak bu kürü önerir misiniz ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi sporlar. Teşekkürler şimdiden.
  4. Definisyon kür günlüğü

    Bilgili arkdaşlar, 7 yıldır bodybuilding yapıyorum. Daha önce iki kez bulk kürüne girdim. Vücut büyüklüğü ve ölçülerin sağlam olduğumu düşünüyorum. Ama geçtiğimiz altı ay boyunca bazı sebeplerden dolayı spor yapamadım ve yanlarım çıktı yağlandım biraz. Daha öncede hiç definasyon kürüne girmedim sizden yardım almak istiyorum. Testosterone propionate - oxandrolone kürü yapmak istiyorum. Hedefim yağ oranını azaltıp sertleşmek ve birazda olsa büyümek. Sizce kaç hafta yapmalıyım ? Mg'lar ne olmalı ? Kür sonrası pct yapmama gerek var mı ? Sizce en az zararlı olarak bu kürü önerir misiniz ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi sporlar. Teşekkürler şimdiden.
  5. Merhaba Arkadaşlar, 7 yıldır bodybuilding yapıyorum. Daha önce iki kez bulk kürüne girdim. Vücut büyüklüğü ve ölçülerin sağlam olduğumu düşünüyorum. Ama geçtiğimiz altı ay boyunca bazı sebeplerden dolayı spor yapamadım ve yanlarım çıktı yağlandım biraz. Daha öncede hiç definasyon kürüne girmedim sizden yardım almak istiyorum. Testosterone propionate - oxandrolone kürü yapmak istiyorum. Hedefim yağ oranını azaltıp sertleşmek ve birazda olsa büyümek. Sizce kaç hafta yapmalıyım ? Mg'lar ne olmalı ? Kür sonrası pct yapmama gerek var mı ? Sizce en az zararlı olarak bu kürü önerir misiniz ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi sporlar. Teşekkürler şimdiden.
  6. Tahlil sonuçları

    Endokronolojiye gittim 1 ay daha bekleyelim kendi kendine düzelmezse müdahale edelim dedi. Arkadaşlar bu çok ciddi bir sıkıntı mıdır bilen arkadaşlarım lütfen ilgilensin psikolojik olarak çok etkiledi beni.
  7. Tahlil sonuçları

    Testislerde küçülme yok, film izlediğimde ereksiyon oluyor ama gün içinde nerdeyse hep sönük eskisi gibi değil
  8. Tahlil sonuçları

    Antibiyotik kullandım vucudumda sivilce gibi şeyler çıktı steroid yüzünden başka birşey kullanmadım
  9. Tahlil sonuçları

    Pregnly kullanmadım. Ne yapmam lazım hocam ?
  10. Tahlil sonuçları

    Kürden sonra pct yaptım. Kürden öncede test yaptırmadım ama herşey yolundaydı hiçbir sıkıntı yoktu bu tarzda. Çok mu kötü sonuçlar?
  11. Merhaba arkadaşlar, üç ay dece testo dianabol kürüne girdim kür biteli 2.5 ay oldu. Sertleşme ve istekte ciddi azalma var. Test sonuçlarımı değerlendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  12. Yüzde ödem oluşması

    Merhaba arkadaşlar,Deca kürüm bu hafta bitti. Dün yüzümün yanağın alt kısımları şişti ödem oluştu. sivilceyle karışık büyük büyük ödemler oluştu. Konu hakkında bilgisi olan var mı nasıl geçirebilirim bu ödemi yüzüm şişti şekli değişti. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  13. Deca kürü dozaj düzenlemesi

    evet ilk kürüm hocam
  14. Deca kürü dozaj düzenlemesi

    haftada iki kez yapıyorum bu işlemi pazartesi perşembe 500 testo 500 deca haftalık. dianabolu kaçıncı haftada kesmeliyim?
  15. Deca kürü dozaj düzenlemesi

    Merhaba arkadaşlar, testo e-deca-dianabol kürümün 7. haftasındayım. kilom 82 den 93e, kol ölçüm 39 dan 42 ye yağ oranım yüzde 12 den yüzde 15 e çıktı. şuan kürüm oldukça iyi gidiyor, sadece kolumda ve sırt bölgemde biraz fazla sivilcelenme oldu. Dozajları 1cc deca 1cc testo günde 3 adet dianabol şeklinde yaptım. kürüm 12 hafta sürecek. Sizce bundan sonrası için dozajları nasıl düzenlemeliyim ve dianabolu kesmelimiyim? Teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×