Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

efesarac

Testosteron+boldenon kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

efesarac    24
papahet, 8 saat önce yazdı:

Hocam ZPHC'lerden memnun kaldın mı?

Evet gayet memnunum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

efesarac    24
AnarchyZone, 5 saat önce yazdı:

Orijinal boldenon e2 yi baskılıyor. Ondan dolayı olmuş olabilir. Ürünlerin fiyatları nasıl bu arada? Şişelerdeki Mg fazla sanırım

Şişeler 30ml lik hocam.Test 120 Boldenone 130 dolara temin ettim.Biliyorum biraz pahalı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

3. ayım bitti. +7 kiloyum şu anda.Vitamin ve takviyelerimi asla aksatmadım. Sporumu da hiç aksatmadım idmanlarımın kendi çapımda sert ve verimli olduğunu düşünüyorum. Aynı dozlarda kürümü bir sorun çıkmaması halinde 10-15 daha sürdürmeyi düşünüyorum.Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler.Formumu ekledim hepsi doğal ışıkta çekilmiş fotoğraflar pump,ışık vs. yok.

IMG_7319.jpeg IMG_7325.jpeg IMG_7485.jpeg IMG_7486.jpeg IMG_7487.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
mempisto26, 6 saat önce yazdı:

aynı ürünlerden bende aldım 30ml olanlardan ağrı ödem falan yapıyormu

Bende ödem sorunu hiç olmadı. Bunları almadan kullandığımdan farklı olarak enjeksiyonu omuzdan yaptıktan sonra omuz çalıştığında veya sıktığımda yanma oluyor. Onun dışında problem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    5
efesarac, 5 saat önce yazdı:

Bende ödem sorunu hiç olmadı. Bunları almadan kullandığımdan farklı olarak enjeksiyonu omuzdan yaptıktan sonra omuz çalıştığında veya sıktığımda yanma oluyor. Onun dışında problem yok.

ürünler çalışıyor yani demi sıkıntı yok ben şimdiden aldım ama dinlenme sürecindeyim yaza doğru başlayacagım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
mempisto26, Bir saat önce yazdı:

ürünler çalışıyor yani demi sıkıntı yok ben şimdiden aldım ama dinlenme sürecindeyim yaza doğru başlayacagım

Evet hocam benim aldıklarım çalışıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    5
Feladel, 07.03.2025 - 22:24 yazdı:

İştah arttırmak için kullanabilirsin. Günlük toplam 100-150mcg ile başla. Dozu ikiye bölüp 2 büyük öğününden yarım saat önce enjeksiyon yaparsın.

hocam günlük 500mcg cokmu  sabah uyanınca 250mcg yani 10 ünite antremandan sonra 10 ünite 250mcg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
mempisto26, 11 saat önce yazdı:

hocam günlük 500mcg cokmu  sabah uyanınca 250mcg yani 10 ünite antremandan sonra 10 ünite 250mcg

Başlangıç için o kadara gerek yok bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Merhaba 1-1.5 ay sonra tekrar kan tahlilimi verdim.4 ayı geçtim 5. aydayım.Sporumu aksatmadım hiç beslenme bayramda baya bir aksadı.Onun dışında aynı düzende devam ediyorum. Formumu olduğunca pumpsız ve gün ışığında ekliyorum ve kan tahlilimi ekliyorum. Yorum yaparsanız sevinirim değerli hocalarım.

IMG_8423.jpeg IMG_8422.png IMG_8420.png IMG_7933.jpeg IMG_8418.jpeg IMG_8419.jpeg

@Feladel @Diver hocalarım yorum ve önerileri yaparsanız sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Merhaba değerli arkadaşlar ve hocalarım. 5 hafta sonra 2 aylık bir tatile gideceğimden dolayı spor ve beslenmem aksayacak. 2-3 aylık bir ara için pct mi yapmalıyım yoksa cruise mı önerirsiniz? Güncel formumu koydum. @rastlantisal değerli hocam konuma  göz gezdirirseniz çok sevinirim.

IMG_8602.jpeg IMG_8604.jpeg IMG_8598.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273

Trt doz devam et bence pct yapmana değmez. Ayrıca 2 ay tatil ne hocam maşallah :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
BBurak, 2 saat önce yazdı:

Trt doz devam et bence pct yapmana değmez. Ayrıca 2 ay tatil ne hocam maşallah :D

Bende trt doz diye düşündüm ama fikirlerinizi almak istedim yeniyim sonuçta bu konularda. Tatil konusunda da teşekkürler hocam bir italya tatili olacaktı oradan da kesin al dediğiniz supplement,peptid vs varsa tavsiye edeceğiniz bilmek isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Merhaba dostlar.Cruise öncesi son kan tahlilimi verdim cruise sonuna kadar (2-3 ay) kan veremeyeceğim. İlk kez devlette baktırdım ve tabikide eksik baktı e2,tiroid,vitamin bakmamış ve çok laf etti bakarken de :) Bu süreçte haftalık 250mg testo ile gidicem sonrasında kafamda olan plan test-bolde-maste-cinna olacak. Kan tahlillerimde kolestrol biraz sorun gibi geldi bana bakarsanız sevinirim son formumu da ekliyorum.

IMG_8821.jpeg IMG_8822.jpeg IMG_8823.jpeg 

IMG_8727.jpeg IMG_8689.jpeg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94

Valla süreci severek okudum gayet sade ve hoş sonuçlara erişilmiş bir süreç. - Konu takip

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    6

bende birebir aynı kür ve aynı ilaçları kullanıyorum hocam seni görünce motivasyonum arttı daha 2.haftamdayım ufak ufak güç artışları başladı umarım bende güzel etki alırım başarılar

tarihinde pablito1616 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
pablito1616, 2 dakika önce yazdı:

bende birebir aynı kür ve aynı ilaçları kullanıyorum hocam seni görünce motivasyonum arttı daha 2.haftamdayım ufak ufak güç artışları başladı umarım bende güzel etki alırım başarılar

Umarım benden daha güzel etki alırsın ve seni tatmin eder. Ben beslenmeyi hiç tam olarak oturtamadım. Tavsiyem beslenme ve su tüketimini asla aksatma istediğine ulaşacaksındır.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    6
efesarac, Şimdi yazdı:

Umarım benden daha güzel etki alırsın ve seni tatmin eder. Ben beslenmeyi hiç tam olarak oturtamadım. Tavsiyem beslenme ve su tüketimini asla aksatma istediğine ulaşacaksındır.

hocam beslenme işi yaz büyük sıkıntı oluyor sıcakta insanın bişey yiyesi gelmiyor ama zorluyoruz mecburen yoksa ilaç kullanmanın manası yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
pablito1616, Şimdi yazdı:

hocam beslenme işi yaz büyük sıkıntı oluyor sıcakta insanın bişey yiyesi gelmiyor ama zorluyoruz mecburen yoksa ilaç kullanmanın manası yok

Evet yazın yemek yiyesi gelmiyor insanın. O yüzden cruise geçtim çok fazla bozmadan dinleneceğim.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
valonta    3

Bir şey fark ettim Boldenon E2 yi baskılıyor gibisinden yorum yapanlar var bu yorumu neye göre yapıyorsunuz onu' da bilmiyorum biraz araştırma yaptığımda

boldenon’un östrojen reseptörlerine zayıf bağlanma eğilimi vardır. Bu da östrojenin etkisini zayıflatabilir. Yani serum E2 normal olsa bile, östrojenik etki düşük hissedilir.

Boldenon E2'yi baskılamaz, ancak düşük aromatizasyonu nedeniyle E2 artışı sınırlıdır.
🔍 Ayrıca bazı testlerde ölçüm sapmalarına yol açabilir.
 Benim fikrimce kendince araştırma yapmanı da tavsiye ederim chatgpt ye bile sorabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
valonta, 2 dakika önce yazdı:

Bir şey fark ettim Boldenon E2 yi baskılıyor gibisinden yorum yapanlar var bu yorumu neye göre yapıyorsunuz onu' da bilmiyorum biraz araştırma yaptığımda

boldenon’un östrojen reseptörlerine zayıf bağlanma eğilimi vardır. Bu da östrojenin etkisini zayıflatabilir. Yani serum E2 normal olsa bile, östrojenik etki düşük hissedilir.

Boldenon E2'yi baskılamaz, ancak düşük aromatizasyonu nedeniyle E2 artışı sınırlıdır.
 Benim fikrimce kendince araştırma yapmanı da tavsiye ederim chatgpt ye bile sorabilirsin 

Bildiğim kadarıyla boldenone e2 yi baskılar değil de bazı kişilerde bu duruma yol açılabilir deniyor ve evet bu doğru bir şey. Ben kendi araştırmamı zaten yapıyorum başka insanların da fikrini almak bilgi sahibi olmakta lazım forumlarda bu yüzden var zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Merhaba arkadaşlar, cruise 1. hafta bitti. 2-3 gündür beslenmeyi mahvettim inşallah toparlayacağım. İlk kürüm biraz da olsa tecrübelendim bilgilendim doğruyu yanlışı gördüm kendimi tanıdım. Göğüsüm ve trapezlerim diğer bölgelerime göre eksik kaldı inşallah onlar da gelecek. Antrenman programım hiç değişmedi hep ppl yaptım. 2 aylık bir cruise yapmayı düşünüyorum. Sonrasında tekrar görüşmek üzere. Form fotoğraflarını idman öncesinden pumpsız ve yemekten sonra çektim.

IMG_8969.jpeg IMG_8970.jpeg IMG_8971.jpeg IMG_8967.png IMG_8968.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
valonta, 24.07.2025 - 14:41 yazdı:

Bende cayır cayır baskılıyor valla 200 testo 250 bolde yapıyordum e2 ref altına düştü :D. Araştırmalar her şey değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Boldenon e2 ye nefes aldırmıyor son flakonum kaldı daha tercih etmicem chate gbt ye farklı tarzda yaz tam tersini de söyler oyuzden fazla bel baglama derim 😀 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Cruise 2. haftam bitti. Beslenmeye dair son 1 haftadır bir şey kalmadı. Bu yüzden daha dolu gözüktüğümü düşünüyorum. Güç olarak bir düşüşüm yok ama antrenmanın sonu gelmek bilmiyor 45-60dk da tükeniyorum. Az sonra kan bağışı yapacağım iyice temizlenmek ve boldenin verdiği testlerimde de gözüken yoğunluğu atmak adına. Güncel 70 kiloyum.

IMG_9151.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dağaslanı
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Hazır yıl sonuna gelmişken size 1 yıllık değişimimi  göstermek istedim.
      Çoğunlukla bulktaydım ve bu yıl koyabildikçe kütle koymaya çalıştım.
      KİŞİSEL VERİLER:
      188 boy  85 kilodan 105 kiloya çıktım   
    • Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      BAŞLANGIÇ DETAYLARI:
      Başlangıç kilom 110  Bel: 113  Omuz: 110  KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Testosteron Masteron Tren Acetat Clenbuterol GÜNCEL DETAYLAR:
      Kilo: 82  Bel : 86 Omuz : 130  ÖNCESİ VE SONRASI FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.