-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron+boldenon kür günlüğüm hk.
Oluşturan:
efesarac, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Crental
Dostlar, herkese selam.
Şubat ayında uzun süredir sahip olduğum yüksek yağ oranından kurtulmak ve daha önce hiç inmediğim yaklaşık %10 yağ oranına ulaşmak amacıyla cut sürecine başladım.
Başlangıç değerlerim
Boy: 182 cm Kilo: 100 kg Bel çevresi: 100 cm Tahmini yağ oranı: %25 Kol çevresi: Yaklaşık 42 cm (sıcak) Bench press PR: 140 kg Bu dönemde makinelerde genellikle yüksek ağırlıklarla, hareket formunu bozmadan ve kontrollü şekilde çalışıyordum. Cut boyunca da kullandığım ağırlıkları bir anda düşürmek yerine, formumu koruyarak kontrollü ve bilinçli şekilde azaltmaya dikkat ettim.
Beslenme sürecim
Yaklaşık altı aylık süreçte, ufak kaçamaklar dışında genel olarak:
Günlük karbonhidratı 150 gramın altında Yağı çoğunlukla 50 gram civarında veya altında Proteini ise istisnasız kilo başına 1,8–2 gram aralığında tutmaya çalıştım. Diyete yaklaşık 2400 kaloriyle başladım. Bazı dönemlerde günlük kalorim 1200–1500 seviyelerine kadar düştü. Antrenmanı çıkarabildiğim sürece düşük kalorili günler günlük hayatımı başlangıçta çok fazla zorlamıyordu. Karbonhidrat tüketimim, normal kilo alma ve kas geliştirme dönemime göre ciddi şekilde azaldı. Antrenman performansımda belirgin ve ani bir düşüş yaşamamış olsam da kas doluluğum ve vücut ölçülerim ciddi ölçüde geriledi. Sürecin doğal olarak bu yönde ilerleyebileceğinin farkındaydım ve hedefim doğrultusunda devam ettim.
Yağ tüketimini fazla kıstığım, günlük yaklaşık 20 gram yağ aldığım dönemlerde belirgin hormon dalgalanmaları hissettim. Bu durumu omega-3 desteğiyle bir miktar dengelemeye çalıştım. Temmuz ayında kontrol amacıyla total testosteron değerime de baktırdım. Daha önce yaklaşık 600 ng/dL seviyelerinde olan değerim 550 ng/dL civarına gerilemişti. Kan testi sonuçlarını fotoğrafların sonunda ekledim.
Güncel durumum
Temmuz sonu itibarıyla:
Kilo: 81–82 kg Bel çevresi: 81–82 cm Tahmini yağ oranı: %13–14 Kol çevresi: Yaklaşık 37 cm Kol ölçümüm; yağ kaybı, glikojen seviyesinin azalması ve genel kas doluluğunun düşmesiyle birlikte yaklaşık 42 cm’den 37 cm’ye kadar geriledi. Ölçü olarak ciddi şekilde küçülmüş olsam da hâlâ yüksek şiddetli antrenmanlar yapmaya ve temel hareketlerde çoğunlukla 6–8 tekrar aralığında çalışmaya dikkat ediyorum.
85 kiloya kadar herhangi bir takviye veya dışarıdan bir madde kullanmadım. Haziran ortasından itibaren, günlük hayatımda açlık yönetimi ciddi bir sorun hâline geldiği için 2 mg retatrutide kullanmaya başladım. Açlık hissini bununla kontrol altına alarak diyete devam ediyorum. Başlangıç, ara dönem ve güncel fotoğraflarımı; ayrıca kan testi sonuçlarımı konuya ekledim.
Benzer bir süreçten geçmiş arkadaşların, bundan sonraki aşamada %10 yağ oranına ulaşırken kas ve performans kaybını mümkün olduğunca sınırlamak adına tavsiyelerini merak ediyorum. Özellikle kalori açığı, yağ ve karbonhidrat dağılımı, diyet molası veya maintenance dönemi konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Biraz uzun oldu. Okuyan ve görüş bildiren herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: Superlevye
Arkadaşlar merhaba,
Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?
-
Yazan: Dağaslanı
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Hazır yıl sonuna gelmişken size 1 yıllık değişimimi göstermek istedim.
Çoğunlukla bulktaydım ve bu yıl koyabildikçe kütle koymaya çalıştım.
KİŞİSEL VERİLER:
188 boy 85 kilodan 105 kiloya çıktım
-