-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Testosteron+boldenon kür günlüğüm hk.
Oluşturan:
efesarac, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Rainwaxx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1 ağustos 2022 - 17 yaşıma girdikten 2 ay sonra spora başladım. Spor salonuna haftada 4 gün olarak 1 yıl devam ettim ev yemekleriyle beslendim günlük proteinimi tamamlayabildiğimden bile şüpheliyim, sonrasında maddi imkansızlıklar yüzünden devam etmedim. Sonrasında ailevi problemlerden dolayı büyük bir depresyona girdim kronik majör depresyon tanısı kondu orta düzey antidepresan ve sakinleştirici kullandım ve 3 kere intihar teşebbüsüm oldu. 1 yıl bu şekilde alkol bağımlılığı antidepresanlar derken ailevi sorunlarım çözüldü. Bütün ilaçları birden bıraktım çünkü ana problemimi çözülmüştü.
1 kasım 2024'te salona yeniden başladım. Artık yemeklerimi vs. pişirmeye başladım kilo x2-2.5 hayvansal proteinle besleniyorum. 5 mayıs güncel formum bu şekilde
SPOR SÜRECİM:
1 yıl antrenman 1 yıl ara (bir ömür gibi geçti) 6 ay antrenman GELŞİM SÜRECİNE DAİR:
Bu süreçte hiç supplement vs. kullanmadım. Bu arada calisthenics de yapıyorum +50x7 ağırlıklı dips, +30x5 ağırlıklı barfiks ve nizami 6 muscle up var. 165 47 kilo pumplı 28cm kol- 175 69 kilo pumplı 40.5 cm kol ÖNCESİ VE SONRASI:
-
Yazan: patr0n35
Herkese Selamlar,
Yaşım 30 ve 10 yıl önce bıraktığım spora 6 aydır düzenli olarak tekrar başladım 6. ayımdan sonra
KÜR İÇERİĞİM:
Testesterone Enanthe Boldenon Deca Kürüne Başladım 1. haftam 'da günlük 25 mg proviron alıyorum ve 15 haftalık bir kür düşüncem mevcut
10 yıl aradan sonra spora başladığım ilk gün 93 kilo 1.75 boy
6. ayım kilo 85 Kürün ilk haftası bitti
-
Yazan: Vilgax92
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 yıldır spor yapıyorum sizce iyi gelişmiş miyim?
BAŞLANGIÇ: 48kg
ŞUAN: 70kg
-