Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

efesarac

Testosteron+boldenon kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

efesarac    4
papahet, 8 saat önce yazdı:

Hocam ZPHC'lerden memnun kaldın mı?

Evet gayet memnunum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


efesarac    4
AnarchyZone, 5 saat önce yazdı:

Orijinal boldenon e2 yi baskılıyor. Ondan dolayı olmuş olabilir. Ürünlerin fiyatları nasıl bu arada? Şişelerdeki Mg fazla sanırım

Şişeler 30ml lik hocam.Test 120 Boldenone 130 dolara temin ettim.Biliyorum biraz pahalı.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    4

3. ayım bitti. +7 kiloyum şu anda.Vitamin ve takviyelerimi asla aksatmadım. Sporumu da hiç aksatmadım idmanlarımın kendi çapımda sert ve verimli olduğunu düşünüyorum. Aynı dozlarda kürümü bir sorun çıkmaması halinde 10-15 daha sürdürmeyi düşünüyorum.Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler.Formumu ekledim hepsi doğal ışıkta çekilmiş fotoğraflar pump,ışık vs. yok.

IMG_7319.jpeg IMG_7325.jpeg IMG_7485.jpeg IMG_7486.jpeg IMG_7487.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Rainwaxx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 ağustos 2022 - 17 yaşıma girdikten 2 ay sonra spora başladım. Spor salonuna haftada 4 gün olarak 1 yıl devam ettim ev yemekleriyle beslendim günlük proteinimi tamamlayabildiğimden bile şüpheliyim, sonrasında maddi imkansızlıklar yüzünden devam etmedim. Sonrasında ailevi problemlerden dolayı büyük bir depresyona girdim kronik majör depresyon tanısı kondu orta düzey antidepresan ve sakinleştirici kullandım ve 3 kere intihar teşebbüsüm oldu. 1 yıl bu şekilde alkol bağımlılığı antidepresanlar derken ailevi sorunlarım çözüldü. Bütün ilaçları birden bıraktım çünkü ana problemimi çözülmüştü.
      1 kasım 2024'te salona yeniden başladım. Artık yemeklerimi vs. pişirmeye başladım kilo x2-2.5 hayvansal proteinle besleniyorum. 5 mayıs güncel formum bu şekilde
      SPOR SÜRECİM:
      1 yıl antrenman 1 yıl ara (bir ömür gibi geçti) 6 ay antrenman GELŞİM SÜRECİNE DAİR:
      Bu süreçte hiç supplement vs. kullanmadım.  Bu arada calisthenics de yapıyorum +50x7 ağırlıklı dips, +30x5 ağırlıklı barfiks ve nizami 6 muscle up var. 165 47 kilo pumplı 28cm kol-  175 69 kilo pumplı 40.5 cm kol ÖNCESİ VE SONRASI:
       
    • Yazan: patr0n35
      Herkese Selamlar,
      Yaşım 30 ve 10 yıl önce bıraktığım spora 6 aydır düzenli olarak tekrar başladım 6. ayımdan sonra
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testesterone Enanthe Boldenon Deca Kürüne Başladım 1. haftam 'da günlük 25 mg proviron alıyorum ve 15 haftalık bir kür düşüncem mevcut 
      10 yıl aradan sonra spora başladığım ilk gün 93 kilo 1.75 boy


      6. ayım kilo 85 Kürün ilk haftası bitti
       
    • Yazan: Vilgax92
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıldır spor yapıyorum sizce iyi gelişmiş miyim?
      BAŞLANGIÇ: 48kg
      ŞUAN: 70kg
           

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×