Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Askabar

Askabar - kür günlüğü (beslenme, ilaç, antrenman)

Önerilen İletiler

Askabar    1.531

Benim bahsettiğim ödem enjeksiyon kaynaklı olan değil. İlaç yoğunluğu veya fazla pişirilmesinden kaynaklı bir durumdu. Zphc sahtesi çok olan bir marka ama Orjinal bulursan kullan derim. Gayet güzel. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.531

Selamlar arkadaşlar. Yeni kür planımda 2. Haftaya geçtim ve kürde bu hafta bir değişiklik yaptım. Artık 500 testo 150 parabolan 150 masteron ile devam edeceğim. Şuan sabah aç karna güncel kilom 99 ve 3000 kalori besleniyorum. Normalde 5x30 dk kardiyom vardı. Bugünden itibaren 6x30 dk yapacağım. Yarışmaya daha çok var o yüzden bir forma girmek için acele etmiyorum. Erken forma girmenin bir mantığı yok önemli olan podyumda nasıl olduğunuz sonuçta. Hala bacakları büyütmeye çalışıyorum. Podyuma yakın istediğim görüntü olmazsa muscle Mens girmeyi düşüyorum. Zaten ilk yarış bir derece hedefim yok. Amaç rebound almak. 

IMG_5004.jpeg IMG_5003.jpeg IMG_4996.jpeg IMG_4998.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531

Selamlar. Süreç aynı şekilde devam ediyor. Humax parabolan düşük doz almama rağmen inanılmaz bir güç verdi. Şuan hala aynı kilodayım. Yarışma konusunda sikletimi netleştirdim. KLASİK VÜCÜT GELİŞTİRME +180. Sikletinde yarışacağım. Hakkımızda hayırlısı derece amacım yok şuan tek amacım yarışıp sonra rebound alıp bacakları büyütmek. Hala poz konusunda çok gerideyim ama çalışıyorum. Yapılmayacak iş değil. 

IMG_5098.jpeg IMG_5088.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
Fuhrer, 58 dakika önce yazdı:

insülin düşünüyor musun hocam?

Bulkta kullandım ama şuan kullanmıyorum. Şuan gh 6 iü alıyorum belki birkaç hafta sonra bacaklarım hacmini korumak için gh dozu artırabilirim. Şuan bu yağ oranında insülin beni geriye atabilir o yüzden düşünmüyorum. 

ahmettones, 2 saat önce yazdı:

Hocam maşallahınız var birincilik sonucunuzu iple çekiyoruz. 

Teşekkür ederim ama cidden derece hedefim yok. Bu bacaklarla zor zaten şampiyonluk 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    20

Hakkında hayırlısı olsun hocam, derece beklemeden girmen mantıklı zira pendik'teki son türkiye yarışında arkadaşım da klasik fizik yarışmıştı ve canlı izlemiştim sikletleri, kemik gibiydi adamlar. Şu anki paketten ilk 6 dahi geleceğini sanmıyorum. Rebound sonrası adaleyi daha da döverek belki 3-4 yarış sonrası derece şansın olabilir. Süreçte kolaylıklar dilerim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531

Bir form chek gününden daha merhabalar. 
Güncel kilom 99 hala çok düşük kalori almıyorum. Şuan için 2900 kalori devam. Kür ayrı şekilde devam. Sadece kardiyo miktarında bir artış yaptık. 6x35 dk olarak devam ediyorum.

IMG_5172.jpeg IMG_5171.jpeg

• Yıldız 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531

Selamlar. Yaklaşık 7-8 gün süren yoğun hastalık sonrası yarış hazırlığı için kısa estere ve sert ilaca giriş yaptım. Bu 8 günlük süreçte idman yapamamak ve sürekli serum yemekten biraz form cacık duruyor ama 8 haftaya çok başka bir seviyede olacağımı biliyorum.

Yeni planlama 

400 prop 400 mast 200 tren a ve 30 mg wins. gh dozu aynı form gidişatına göre ilaç ekleme veya doz artışı yapabilirim. Haftaya kan verip duruma bakacağım ona göre tiroit için birşeyler ekleyeceğim. 

Yarışma konusunda tecrübeli eski şampiyonlukları olan bir hocam ile şuan için haftada 1 ilerleyen zamanda haftada 3-4 olacak şekilde poz çalışmalarına başladık. 

Tecrübe olması için klasik vücut geliştirme +180 gireceğim. Şuan 99.8 kiloyum ve yanlış değilsem 94 kilo limitim var. Çok daha aşağısında olurum diye düşünüyorum 

IMG_5238.jpeg IMG_5237.jpeg IMG_5236.jpeg IMG_5235.jpeg

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.115

Beraber sahneye çıkacak seninle ilk 5 fiziğini paylas burada hocam cok merak ediyorum :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
SPECTRE, 1 dakika önce yazdı:

Beraber sahneye çıkacak seninle ilk 5 fiziğini paylas burada hocam cok merak ediyorum :D

Tabi ki sahneden sonra mutlaka derece mi ve yanımda ki insanlarla olan kıyasları paylaşacağım. Benim için ilk 6 demek şampiyonluk demek gibi bir şey şuan :) tek amacım sahnede durabilmek sonrasına yarış sonrası bakacağız. 

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531

Merhabalar arkadaşlar. 
Yarışa 7 hafta kadar kaldı. Her şey tam istediğim gibi ilerliyor. Şuan 96.2 kiloyum on day 2600 Off day 2200 kalori besleniyorum. 5 gün idman 2 gün off var. Bacak günü hariç her sabah 35 dk her idman sonu 15 dk kardiyo yapıyorum. 400 prop 400 mast 200 tren a alıyorum şuan ve doz artışı düşünmüyorum.

Sinir sıkışması yaşadığım için gh sadece gece uyumadan 3 iü var. 7 hafta kısa bir süre gibi gelebilir fakat form 7 hafta için tam istediğim noktada. Poz vermeyi bilmediğim için bu hafta poz dersi almaya başlıyorum   

IMG_5438.jpeg IMG_5437.jpeg

• Beğen 1
  • Nazar Değmesin 2
  • +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Başarılar hocam maşallahın var. Orada olacağım :) Derece bekliyoruz hepimiz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
efesarac, Şimdi yazdı:

Gerçekci olursam ilk 6 anca diyorum ama bakalım 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Askabar, 13 dakika önce yazdı:

Gerçekci olursam ilk 6 anca diyorum ama bakalım 

Olsun hocam ilk yarış ilk tecrübe gayet tatmin olucu olur diye düşünüyorum. Hedef nedir bilmem tabi ama.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    223

Başarılar form güzel devamıda gelir inşallah boy kaçtı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    253
efesarac, Bir saat önce yazdı:

Yarış hangi ilde olacak dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
BBurak, 6 dakika önce yazdı:

İzmirde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
efesarac, 1 saat önce yazdı:

Olsun hocam ilk yarış ilk tecrübe gayet tatmin olucu olur diye düşünüyorum. Hedef nedir bilmem tabi ama.

Tabi ki öyle bir derece amacım yok zaten. Amaç tecrübe kazanmak 

BBurak, 47 dakika önce yazdı:

İzmir Expo da 

deluxes, Bir saat önce yazdı:

Başarılar form güzel devamıda gelir inşallah boy kaçtı.

Teşekkür ederim. 185 cm boy ama yarış 183 girecem diye hesap ediyorum. Su kesince boy kısalıyor çünkü 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
the_escobar, 17 dakika önce yazdı:

Expoda ordayız hocam hayırlısıyla..

Denk gelirsek tanışırız güzel olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    56

başarılar kardeşim benim, süreci merakla takip ve takdir ediyorum 🌹

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

başarılar kardeşim benim, süreci merakla takip ve takdir ediyorum 🌹

Çok teşekkür ederim. Umarım sizi sahnede de gururlandırırım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    56
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Çok teşekkür ederim. Umarım sizi sahnede de gururlandırırım. 

gururlandırmak için sahneye çıkmana gerek yok hocam, emeğini, çabanı görünce gururlanıyoruz. ailemizden biri olarak görüyorum buradaki herkesi ❤️‍🔥

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531

Herkese selamlar. Gidişatı güncellemek istedim. Şimdi ekleyeceğim fotolar 1 hafta öncesine ait. Kendim yaşadıklarımdan sonra sosyal medyaya güncel form atmama kararı aldım. O yüzden instaya da burayada attıklarım genelde 1 hafta 10 gün öncesine ait oluyor :) bunu nazar a inandığım için yapıyorum çünkü inanın hemen etkilenip bir yerimi kitliyorum. Neyse şuan güncel 94 kiloyum. Kür planlamam aynı şekilde extra olarak 40 mg wins ve clen alıyorum. Ayrıca bu Fragment kullanıyorum. 

Beslenmem on day 2400 kalori off day 2000 kalori. Kardiyo sabah 45 dk idman sonu 20 dk şekilde devam ediyor. Şuan için her şey yolunda çok şükür form da tam istediğim yerde. Bir aksilik olmazsa inşallah en iyi halimle podyumda olacağım. Zaten derece amacı gütmediğim için süreç inanılmaz keyif veriyor. 

Yarış için mayomu aldım. Lisans evrak işleri vs tamam ev tutuldu her şey gününün gelmesini bekliyor. Fotoda ışık ve tam pozlayamadıgımdan arka bacağım baya küçük çıkmış ama sorun değil :)

IMG_5751.jpeg IMG_5752.jpeg

• Beğen 1
  • Ödül 2
  • Yıldız 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: G7z
      Selam değerli arkadaşlar,
      Daha önce 150mg testo p. kullandım 2 3 ay kadar bilinçsizce haliyle hiç birşey olmadı (boştu ilaçlar sanırım) bıraktım ara verdim 1,5 sene oldu şimdi 2. kez steroid kullanacağım.
      Kişisel bilgilerim:
      Boy: 180 cm Kilo: 95 kg Yaş: 32 Spor geçmişi 3,5 yıl. 2 yıl boyunca başladım bıraktım başladım bıraktım. Son 1,5 yıldır ara vermeden devam ediyorum. Kür içeriğim:
      Testosteron e. 250mg (salı,cuma enjekte 1ml) Boldenon 300mg (salı, cuma 0,75ml) Planım:
      20 haftalık bir süreç 20 haftanın sonunda masteron ekleyip 12-16 hafta daha devam etmek ve trt ye geçmek. Düzenli kan değerleri takibi Gerekli destek ürünlerini eksiksiz kullanmak Süreci sizlerle paylaşmak ve geri bildirimlerinizi almak Kullanacağım marka: 
      Overdose Kan değerlerinide ekliyorum. Yorum, öneri, eleştiri – her şeye açığım. Saygılar, sevgiler. 

• Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar,
      Normalde hiç işim olmaz dediğim SARM kürüne dün gece itibarı ile başladım. Çok zor kilo aldığımdan dolayı bu sporu sürekli bıraktım çünkü gelişme olmayınca içimden gelmiyordu. Boy:1,74 - Kilo: 62. 
      Kür boyunca beslenme dizaynıma göre:
      protein: 170gr karbo: 450 kalori: 3200 kcal  Kür içeriğim:
      2 kutu MK-677 (120 kapsül) 1 kutu RAD-140 (60 kapsül) Sorularım:
      MK-677' yi gece yatmadan önce içtim, iştah için gece mi içmek mantıklı sabah uyanınca mı? Notlar:
      MK-677' yi 20mg olarak 8hafta 4 gün kullanacağım yani elimdeki bütün kapsülleri bitireceğim, RAD' a ise 2. haftanın sonunda başlayıp 6. haftanın sonuna kadar kullanacağım, (MK-677 RAD bittikten sonra 2 hafta daha devam edecek). RAD' ı 20mg olarak toplamda 4 hafta alıcam, ya da 3,5 hafta 10mg ve 2,5 hafta 20mg olarak da alabilirim. 
      Ürünler:

• Yazan: can baji
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Trafik kazası sonrası aylarca spordan uzak ve yatakta geçen bir hayattan sonra tekrardan dönme kararı aldım 12 gün 2 sıfır 1 karb 30gr yağ yaptıktan sonra naturel olarak bu görüntüye ulaştım arada 4kg fark var su an 93üm. Planlamamı 12 günlük süreçte düşündükten sonra ve eski cycledan ilham alarak kendim hazırladım süreci. Faz1 ve Faz2 olarak ayırdım bu Faz1 Faz 2 iletide birlikte ayarlarız diye düşündüm ben bu iki esterle dalgalanma yaşamadım.
      YENİ KÜR PLANIM:
      250 Test Enanth. Overdose 300 Test Prop. Overdose 150 Dhb  Dragon 400 rimo Htp 150 Masteron Overdose Rad140 (markası yok yurtdışından arkadaşım getirdi) BESLENME PLANIM:
      5 yumurta 3 sarı 50 yulaf 30 whey 1 muz  75 pirinc unu 40 whey 10 badem shake(pre) 120 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı(post) 80 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı 7gr tuz 4-5 litre su ANTRENMAN PLANIM:
      1.gün) 4 Gögüs, 3 tricep, 1 laterall 2.gün) 5 Sırt, 2 kalf 3.gün) Off 4.gün) 4 omuz, 3 bicep 5.gün) 5 bacak(3 quad-2 hams) MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARIM:
      Ashwaganda Liv52 cystone Newlife Bergacol Omega3 C d3k2 damla Magnezyum Çinko Saw palmetto Enginar suyu Q10 Creatin Digeston SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Karbı forma göre arttırırım yağı sabit tutmak istiyorum fazlası benim için iyi olmuyor İdman sonrası 10 dakika eğimli yürüyüş yapıcam 120-130 nabız arası Her sabah plank ve vakum Gün içerisinde 10-12k step atıyorum Antrenman splitimi beslenmemi okul ve işime göre bu şekilde ayarlayabildim sırt günleri biraz forearm denerim o kadar. GÜNCEL FORM:

• Yazan: Dkrahe
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Askerde hastalık ve beslenememekten 10kg verdim dönünce kan testi verip direkt küre başladım. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 test e- overdose 300 npp - overdose 250 masteron enanth - magnus 300 test- iran (TRT) Kürü 10 hafta yaptım beslenmeye çok dikkat etmedim güncel trt formumla before afterımı koyacağım ekim ortası gibi tekrardan küre başlayacağım biraz daha yağ yakmaya çakışıyorum şuan bel bölgem fazla yağ tutuyor yeni küre olduğunda temiz başlamak istiyorum fikirlerinize önerilerinize açığım.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      test e 600mg- iran Masteron e 400mg- zphc deca 400mg - zphc KÜR ÖNCESİ 77 KG  -   KÜR SONRASI 89 KG

• Yazan: Big_ramy
      İlk 5 hafta : 
                      * 500 Testo Cypionat                  * 400 Tren Enant                 * 300 Rimobolan 6-7-8 Hafta : 
                        * 500 Testo Cypionat                   * 300 Tren Acetat Kürden önce : 

8.Hafta : 

Değişim nasıl arkadaşlar ?
      Kür planım şöyle devam edicek ;
      9-10-11 : 
                  * 500 Testo Cypionat 
                  * 300 Tren ace
      12-13-14 : 
                 * 500 Testo Propianat
                 * 300 tren ace 
                 * 300 masteron
                 * 50 mg wins
                 * 120 mg clen 
      15-16-17 :
                   * 500 testo prop
                   * 300 masteron
                   * 50mg wins
                  *120 mg clen 
                  * yarım cc metribolon
                  * 300mcg fragment ( bütçe olursa ) 
      18-19-20 : 
                    300 testo prop

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.