Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Askabar

Askabar - kür günlüğü (beslenme, ilaç, antrenman)

Önerilen İletiler

Askabar    1.256

Merhabalar değerli forum üyeleri; 

Burada ki bir çok arkadaşa örnek olması için yeni dönemimi tüm detaylarıyla burada paylaşacağım. Şuan dinlenme dönemindeyim. Yaklaşık 6-7 haftadır haftalık 250 testo ile kütleyi tutup organları dinlendirdiğim bir süreçteydim. Bugün genel bir kan tahlili yapacağım. Her şey yolunda ise pazartesi günü yeni planlamaya başlayacağım. 

Yeni planlamam;

• 400 testo cyp
  • 400 Rimo
  • 300 npp
  • 3 iü gh

Şekilde olacak. Bu süreci kan değerlerim müsade ettiği sürece devam etmeyi planladım. Npp 12 hafta sonra bitecek. Devamında 400 testo cyp, 600 Rimo olarak gidecek. Bu süreçte göğüs hassasiyeti veya libido problemi oluşmadığı sürece östrojen ve prolaktin hormonu baskılamak için herhangi bir şey kullanmacağım. Vitamin mineral olarak. Miktarın değişme durumundan dolayı doz belirtemiyorum.

• D3k2
  • multivitamin
  • B kompleks
  • ashwaganda
  • quercetin
  • magnezyum biglisnat
  • probiotik
  • prebiotik
  • ALA
  • zencefil extratı
  • karışık bitki tozu
  • c vitamini
  • omega3
  • çörek otu yağı
  • Bromelian
  • Q10
  • likopen
  • Nac600
  • selenyum
  • saw palmetto
  • astraglaus
  • cranberry
  • one cycle

Ve aklıma gelmeyen bir sürü takviye daha kullanacağım. 

Beslenme düzenim şuan için:

• 300 gr çiğ pirinç
  • 500 gr tavuk
  • 500 gr kırmızı et ( kıyma)
  • 100 pirinç unu
  • 75 gr yulaf
  • 80 gr whey

Şeklinde. Haftalık ölçü takibi ile beraber karbı her hafta 50 gr olacak şekilde artırmayı planlıyorum. Sürecin ilerleyen haftalarında insülin ekleyeceğim. İnsülin çok kişisel bir konu olduğu için burada tam kullanım planlamamı anlatmayacağım. Ego yapmıyorum ama bu konuda biraz iyi olduğumu düşünüyorum :)

• Beğen 7
  • +1 1
  • Yıldız 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ah şu gh pahalı olmasa içinden geçicem de işte şimdiden hayırlı olsun kürün

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256

Eksik bilgi olmaması adına;

• Boy: 185
  • Kilo:100 

Güncel form bu şekilde. Bu off sezonda sırt ve kollara öncelik vermeyi düşünüyorum. Muhtemelen yeterli formda görürsem kendimi bir mens yarış denemesi yapacağım. Türkiye’de yarışmayı düşünmüyorum o yüzden daha da büyümek istiyorum 

IMG_3493.jpeg  IMG_3489.jpeg IMG_3492.thumb.jp88eg.a6b2ff30c57c1704adc70e4706f35fe3.png.d0e140653ed10d6e383500532127fcad.png

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    6

Öncelikle merhaba, güzel bir planlama yapmışsın. anaboliklerden pek anlamam fakat takviyeler ve beslenme açısından baya iyi olduğunu düşünüyorum. Süreci merakla bekliyorum, ölçülerini de yazarsan bizim için de güzel olur. Bu yolculukta başarılar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
Testomax, 6 dakika önce yazdı:

Öncelikle merhaba, güzel bir planlama yapmışsın. anaboliklerden pek anlamam fakat takviyeler ve beslenme açısından baya iyi olduğunu düşünüyorum. Süreci merakla bekliyorum, ölçülerini de yazarsan bizim için de güzel olur. Bu yolculukta başarılar. :)

Genelde çok ölçü tutan birisi değilim fakat hatırladığım bel 77-78 kollar 46 boyun 44 omuz vs ölçmedim hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242

planlama beslenme on numara, antrenman ve kardiyo da güzel giderse her şey güzeol olur. Ancak koruyuculara fazla yüklenmişsin gibi. On cycle zaten çoğu ürünü içeriyor. Miktarlarını doğru ayarladıysan ne âlâ.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    39

İyi çalışmalar. Benzer bir küre başlayacağım, testonun cyp formunu tercih etmenizdeki sebep nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    4
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Genelde çok ölçü tutan birisi değilim fakat hatırladığım bel 77-78 kollar 46 boyun 44 omuz vs ölçmedim hiç 

Hocam bel bayağı inceymiş,göbek deliği hizasındandan alınan ölçümü bu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
Fuhrer, 15 saat önce yazdı:

planlama beslenme on numara, antrenman ve kardiyo da güzel giderse her şey güzeol olur. Ancak koruyuculara fazla yüklenmişsin gibi. On cycle zaten çoğu ürünü içeriyor. Miktarlarını doğru ayarladıysan ne âlâ.

Biraz garanticiyim ben ya :) bu işi en sağlıklı şekilde en uzun sürede yapmak istiyorum. 

Granikos, 11 saat önce yazdı:

Hocam bel bayağı inceymiş,göbek deliği hizasındandan alınan ölçümü bu ?

Yok oradan ölçünce 2-3 cm daha ince geliyor 

SAMOtrophin, 13 saat önce yazdı:

İyi çalışmalar. Benzer bir küre başlayacağım, testonun cyp formunu tercih etmenizdeki sebep nedir?

Enanth bende daha fazla su tutuyor daha önceki deneyimlerine göre bu form beni daha dolu yapıyor ve cyp de benim vücudum östrojen tepkisi daha az oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256

Selamlar değerli forum üyeleri;

Son kan testimde her şey yoluna olduğu için belirttiğim şekilde start verdim. Şuan daha yolun başı olduğu için çok fark yok sadece 1 kilo kadar bir artış var. Amacım kaloriyi belirli oranda tutup haftalık 500-700 gr arası bir kilo artışı planlıyorum. Fazlasının çok hızlı yağlandıracağını düşünüyorum. Şuan için aklımda net bir tarih yok fakat muhtemelen bir yarış yapacağım ( yakın tarihte değil ) ve arka bacak, kalça geriden geldiği için muhtemelen mens girerim. Onu netleştirip eksiklerimin üstüne ona göre gideceğim. Şuan için amacım bu yağ oranını koruyup 18-20 hafta içinde 110 kilo civarında olmak sonra kan testi ile kontrol edip duruma göre ilerlerim. 

IMG_3575.jpeg IMG_3573.jpeg IMG_3572.jpeg

• Beğen 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
OMERTR_    3

Hocam maşallah başarılarının devamını diliyorum umarım hedeflediğin yere varırsın. ( bu yandan duruşa güzel bir classic fizik podyumu yakışırdı )

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
OMERTR_, Şimdi yazdı:

Hocam maşallah başarılarının devamını diliyorum umarım hedeflediğin yere varırsın. ( bu yandan duruşa güzel bir classic fizik podyumu yakışırdı )

Hemen herkes gibi benimde hayalim o diyelim :) ama bu off sezonda kalça arka bacak hatrı sayılır bir konuma gelirse neden olmasın 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
OMERTR_    3
Askabar, 16 dakika önce yazdı:

Hemen herkes gibi benimde hayalim o diyelim :) ama bu off sezonda kalça arka bacak hatrı sayılır bir konuma gelirse neden olmasın 

Umarım itediğin gibi olur güncellemelerini sabırsızlıkla bekliyorum hocam konuyu takibe aldım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256

Herkese selamlar.  

Konuyu güncellemek istedim. 2 haftalık geçen süreçte sadece 200 gr kilo artışı yaşadığım için ( beklediğim bir şey bu ) 3100 olan kaloriyi 3500 e çekiyorum. Kan testleri ve hissiyat doğrultusunda ilaçlarda doz artışı yaptım. Şuan 600 testo cyp 400 Rimo 400 npp ve 4 iü gh şeklinde devam ediyorum. Omuzumda uzun bir süredir geçmeyen ağrı var Buda pres yapmamı çok engelliyor. Bu yüzden bir kaç hafta daha bekleyip geçmezse tb500 ve bpc-157 eklemeyi planlıyorum. Kür başlangıcından beri hiç bloker almadığım için Prolaktin 13 e2 130 çıkmıştı. Enjeksiyon günleri yarım aromasin eklemeye başlıyorum. Prolaktin için de 3 hafta da 1 yarım Dostinex yeterli olacak. 

IMG_3725.jpeg IMG_3726.jpeg IMG_3723.jpeg

• Beğen 3
  • Ödül 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76

Güzel kütle. Hocam o kıllardan epilasyonla kurtulmayı düşündünüz mü? Vücut makine ama kıllar gölge düşürüyor sanki bu zarafete :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
ZYZZ, 24 dakika önce yazdı:

Güzel kütle. Hocam o kıllardan epilasyonla kurtulmayı düşündünüz mü? Vücut makine ama kıllar gölge düşürüyor sanki bu zarafete :D 

Gittim de canım acıdığı için bıraktım :) muhtemel tekrar gideceğim ama. Çok teşekkür ederim bu arada 

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Gittim de canım acıdığı için bıraktım :) muhtemel tekrar gideceğim ama. Çok teşekkür ederim bu arada 

Epilasyon işe yarıyor mu? Testosterone aldığımızdan dolayı gitsekte yine hızlıca çıkacağını düşünüyorum, eğer yarıyorsa bende gideyim :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
deluxes, 20 dakika önce yazdı:

Epilasyon işe yarıyor mu? Testosterone aldığımızdan dolayı gitsekte yine hızlıca çıkacağını düşünüyorum, eğer yarıyorsa bende gideyim :D

Cihaz iyiyse baya götürüyor ben 3-4 seans gittim sonra 2 ay kıl çıkmadı :) sonra tekrar çıkmaya başladı. Bırakmamak gerekiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66

Yarın 8. Seansıma gidicem bayagı azalıyor ama bu cıkmayacagı anlamına gelmiyo en azından normalinden temiz oluyor vucut 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51

Beraber klasik fizikte podyuma cikariz belki hocam :D Basarilar kur ve form guzel gidiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
rauthos, 40 dakika önce yazdı:

Beraber klasik fizikte podyuma cikariz belki hocam :D Basarilar kur ve form guzel gidiyor 

Çok teşekkür ederim. Siklet olarak bir şey belirlemedim henüz tamamen kalça arka bacağıma bağlı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
Yusufdemir1995, 2 saat önce yazdı:

Seytan ayrıntıda gızlı jack3d :D

Deli bomba bir şey :) 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
      Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
      İLAÇ RAKAMLARI:
      Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
      Beslenmem;
      5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
      Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Lifter31
      Hocalarım merhabalar.
      Daha önce ilaç dozajları hakkında bilgilenmek için açtığım bulk cut kürü gibi bir konuda bana çok yardımcı olmuştunuz. 1 martta ilk enjeksiyonumu yaparak kürüme başlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-4 HAFTA
      875mg testo e 700mg bolde  175mg npp 175mg tren e KÜR İÇERİĞİM: 5-16 HAFTA
      875mg testo e 700mg bolde 350mg npp KİŞİSEL VERİLER:
      Yağ oranı %10 Kilo 93-95 civarı   @Feladel hocam her konuda çok yardımcı oldu sağ olsun 
      BESLENME PLANIM:
      Beslenmeme 3000-3250 kalori başlayacağım. 225-250 protein 425-450 karb ve 50 yağ şeklinde. ANTRENMAN PLANIM:
      Antrenman programım haftada 5 gün. Kalan 2 gün 4 5 set hafif karın çalışıp esneme yapacağım. Yorumlarınızı bekliyorum
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 19 boy 178-180 kilo 85 10-11 aydır spor yapıyorum geçmişim yok daha önce yakın zamanda 1 kürüm oldu testo bolde 13hafta yapmıştım fazla karb ve bolde birleşince tansiyon sorunları yüzünden bitirmek zorunda kalmıştım 4hafta 125mg testo devam edip o süreç içerisinde diyet ve ufak bir pct yaptım şimdi ise 5 hafta boyunca testo tren denemek istiyorum amacım kilo olarak sabit kalabileceğimi düşündüğüm bir kaloride hem yağ yakıp hem birazda kas kütlesi eklemek tavsiyeleriniz varsa pür dikkat dinleyebilirim
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosterone Enanthate Pazartesi/Perşembe 100mg-100mg(haftalık total 200mg) Trenbolone Acetat Günlük 15mg(haftada 105mg) SUPPLEMENTLER:
      2kg hıq protein tozu kıngsıze black guardian (karaciğer) kıngsıze monsterpak (multi vitamin) omega3 1dostinex 3proviron 1Telmisartan Dideral Arimidex Başka eklemem gerekli olduğunu düşündüğünüz suplement koruyucu varsa tavsiye edebilirsiniz. En son verdiğim testler,ilaçlarım,beslenme programım,formum aşağıdadır. Testleri verdiğim zaman boldenonu yeni bırakmıştım yani hala kandaydı,hdl ldl için 3-4haftalık süreçte omega 3 miktarını arttırdım ve sigarayı azalttım.
      SORULARIM:
      Kaloriyi 3000-3200 e çekmeli miyim sabit 2700 iyi midir? Yoksa 5 hafta boyunca yavaşça 3200emi çıkayım bulk tarzı?  KAN TESTİ SONUÇLARIM:

ÜRÜNLERİM:

BESLENME PLANIM:

GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: ceman
      Herkese selamlar,
      Bulk kürüne giriyorum bugün itibari ile genel anlamda neler aldığımı beslenme ve antrenman programını paylaşacağım,  varsa önerileriniz almak isterim.
      İLAÇ MARKASI:
      Hellas KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testo enanthat  2ml boldenon  2ml rimabolan  MCT ÜRÜNLERİM:
      Haftada 1 armidex Günlük 25 mg proviron  Omega 3 2000 mg C vitamini 500 mg  ZMA D vitamini 3000iu  Milkthistle  BESLENME PLANLAMAM:
      Günlük 500 gr cig princ 700 gr çiğ göğüs 50 gr zeytinyağı 10 gr tuz 5lt su  KİŞİSEL VERİLERİM:
      Boy 1.74 cm Kg 84 GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.