-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Definasyon kür günlüğüm (2025) beslenme, ilaç, antrenman!
Oluşturan:
onur41_38, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mehmet96
Herkese selam dostlar,
Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
İLAÇ RAKAMLARI:
Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
Beslenmem;
5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: 0xhex
Arkadaşlar merhaba,
Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
6 Hafta kadar:
Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
ilk test tarihi testo 900 olan 7 mart 2. test tarihi testo 296 13 mart 3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
KAN TESTİ BELGELERİ:
-
Yazan: Lifter31
Hocalarım merhabalar.
Daha önce ilaç dozajları hakkında bilgilenmek için açtığım bulk cut kürü gibi bir konuda bana çok yardımcı olmuştunuz. 1 martta ilk enjeksiyonumu yaparak kürüme başlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-4 HAFTA
875mg testo e 700mg bolde 175mg npp 175mg tren e KÜR İÇERİĞİM: 5-16 HAFTA
875mg testo e 700mg bolde 350mg npp KİŞİSEL VERİLER:
Yağ oranı %10 Kilo 93-95 civarı @Feladel hocam her konuda çok yardımcı oldu sağ olsun
BESLENME PLANIM:
Beslenmeme 3000-3250 kalori başlayacağım. 225-250 protein 425-450 karb ve 50 yağ şeklinde. ANTRENMAN PLANIM:
Antrenman programım haftada 5 gün. Kalan 2 gün 4 5 set hafif karın çalışıp esneme yapacağım. Yorumlarınızı bekliyorum
-
Yazan: Askabar
Merhabalar değerli forum üyeleri;
Burada ki bir çok arkadaşa örnek olması için yeni dönemimi tüm detaylarıyla burada paylaşacağım. Şuan dinlenme dönemindeyim. Yaklaşık 6-7 haftadır haftalık 250 testo ile kütleyi tutup organları dinlendirdiğim bir süreçteydim. Bugün genel bir kan tahlili yapacağım. Her şey yolunda ise pazartesi günü yeni planlamaya başlayacağım.
Yeni planlamam;
400 testo cyp 400 Rimo 300 npp 3 iü gh Şekilde olacak. Bu süreci kan değerlerim müsade ettiği sürece devam etmeyi planladım. Npp 12 hafta sonra bitecek. Devamında 400 testo cyp, 600 Rimo olarak gidecek. Bu süreçte göğüs hassasiyeti veya libido problemi oluşmadığı sürece östrojen ve prolaktin hormonu baskılamak için herhangi bir şey kullanmacağım. Vitamin mineral olarak. Miktarın değişme durumundan dolayı doz belirtemiyorum.
D3k2 multivitamin B kompleks ashwaganda quercetin magnezyum biglisnat probiotik prebiotik ALA zencefil extratı karışık bitki tozu c vitamini omega3 çörek otu yağı Bromelian Q10 likopen Nac600 selenyum saw palmetto astraglaus cranberry one cycle Ve aklıma gelmeyen bir sürü takviye daha kullanacağım.
Beslenme düzenim şuan için:
300 gr çiğ pirinç 500 gr tavuk 500 gr kırmızı et ( kıyma) 100 pirinç unu 75 gr yulaf 80 gr whey Şeklinde. Haftalık ölçü takibi ile beraber karbı her hafta 50 gr olacak şekilde artırmayı planlıyorum. Sürecin ilerleyen haftalarında insülin ekleyeceğim. İnsülin çok kişisel bir konu olduğu için burada tam kullanım planlamamı anlatmayacağım. Ego yapmıyorum ama bu konuda biraz iyi olduğumu düşünüyorum
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 19 boy 178-180 kilo 85 10-11 aydır spor yapıyorum geçmişim yok daha önce yakın zamanda 1 kürüm oldu testo bolde 13hafta yapmıştım fazla karb ve bolde birleşince tansiyon sorunları yüzünden bitirmek zorunda kalmıştım 4hafta 125mg testo devam edip o süreç içerisinde diyet ve ufak bir pct yaptım şimdi ise 5 hafta boyunca testo tren denemek istiyorum amacım kilo olarak sabit kalabileceğimi düşündüğüm bir kaloride hem yağ yakıp hem birazda kas kütlesi eklemek tavsiyeleriniz varsa pür dikkat dinleyebilirim
KÜR İÇERİĞİM:
Testosterone Enanthate Pazartesi/Perşembe 100mg-100mg(haftalık total 200mg) Trenbolone Acetat Günlük 15mg(haftada 105mg) SUPPLEMENTLER:
2kg hıq protein tozu kıngsıze black guardian (karaciğer) kıngsıze monsterpak (multi vitamin) omega3 1dostinex 3proviron 1Telmisartan Dideral Arimidex Başka eklemem gerekli olduğunu düşündüğünüz suplement koruyucu varsa tavsiye edebilirsiniz. En son verdiğim testler,ilaçlarım,beslenme programım,formum aşağıdadır. Testleri verdiğim zaman boldenonu yeni bırakmıştım yani hala kandaydı,hdl ldl için 3-4haftalık süreçte omega 3 miktarını arttırdım ve sigarayı azalttım.
SORULARIM:
Kaloriyi 3000-3200 e çekmeli miyim sabit 2700 iyi midir? Yoksa 5 hafta boyunca yavaşça 3200emi çıkayım bulk tarzı? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
ÜRÜNLERİM:
BESLENME PLANIM:
GÜNCEL FORMUM:
-