-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Definasyon kür günlüğüm (2025) beslenme, ilaç, antrenman!
Oluşturan:
onur41_38, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Hocalarım merhabalar.
Daha önce ilaç dozajları hakkında bilgilenmek için açtığım bulk cut kürü gibi bir konuda bana çok yardımcı olmuştunuz. 1 martta ilk enjeksiyonumu yaparak kürüme başlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-4 HAFTA
875mg testo e 700mg bolde 175mg npp 175mg tren e KÜR İÇERİĞİM: 5-16 HAFTA
875mg testo e 700mg bolde 350mg npp KİŞİSEL VERİLER:
Yağ oranı %10 Kilo 93-95 civarı @Feladel hocam her konuda çok yardımcı oldu sağ olsun
BESLENME PLANIM:
Beslenmeme 3000-3250 kalori başlayacağım. 225-250 protein 425-450 karb ve 50 yağ şeklinde. ANTRENMAN PLANIM:
Antrenman programım haftada 5 gün. Kalan 2 gün 4 5 set hafif karın çalışıp esneme yapacağım. Yorumlarınızı bekliyorum
-
Yazan: Askabar
Merhabalar değerli forum üyeleri;
Burada ki bir çok arkadaşa örnek olması için yeni dönemimi tüm detaylarıyla burada paylaşacağım. Şuan dinlenme dönemindeyim. Yaklaşık 6-7 haftadır haftalık 250 testo ile kütleyi tutup organları dinlendirdiğim bir süreçteydim. Bugün genel bir kan tahlili yapacağım. Her şey yolunda ise pazartesi günü yeni planlamaya başlayacağım.
Yeni planlamam;
400 testo cyp 400 Rimo 300 npp 3 iü gh Şekilde olacak. Bu süreci kan değerlerim müsade ettiği sürece devam etmeyi planladım. Npp 12 hafta sonra bitecek. Devamında 400 testo cyp, 600 Rimo olarak gidecek. Bu süreçte göğüs hassasiyeti veya libido problemi oluşmadığı sürece östrojen ve prolaktin hormonu baskılamak için herhangi bir şey kullanmacağım. Vitamin mineral olarak. Miktarın değişme durumundan dolayı doz belirtemiyorum.
D3k2 multivitamin B kompleks ashwaganda quercetin magnezyum biglisnat probiotik prebiotik ALA zencefil extratı karışık bitki tozu c vitamini omega3 çörek otu yağı Bromelian Q10 likopen Nac600 selenyum saw palmetto astraglaus cranberry one cycle Ve aklıma gelmeyen bir sürü takviye daha kullanacağım.
Beslenme düzenim şuan için:
300 gr çiğ pirinç 500 gr tavuk 500 gr kırmızı et ( kıyma) 100 pirinç unu 75 gr yulaf 80 gr whey Şeklinde. Haftalık ölçü takibi ile beraber karbı her hafta 50 gr olacak şekilde artırmayı planlıyorum. Sürecin ilerleyen haftalarında insülin ekleyeceğim. İnsülin çok kişisel bir konu olduğu için burada tam kullanım planlamamı anlatmayacağım. Ego yapmıyorum ama bu konuda biraz iyi olduğumu düşünüyorum
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 19 boy 178-180 kilo 85 10-11 aydır spor yapıyorum geçmişim yok daha önce yakın zamanda 1 kürüm oldu testo bolde 13hafta yapmıştım fazla karb ve bolde birleşince tansiyon sorunları yüzünden bitirmek zorunda kalmıştım 4hafta 125mg testo devam edip o süreç içerisinde diyet ve ufak bir pct yaptım şimdi ise 5 hafta boyunca testo tren denemek istiyorum amacım kilo olarak sabit kalabileceğimi düşündüğüm bir kaloride hem yağ yakıp hem birazda kas kütlesi eklemek tavsiyeleriniz varsa pür dikkat dinleyebilirim
KÜR İÇERİĞİM:
Testosterone Enanthate Pazartesi/Perşembe 100mg-100mg(haftalık total 200mg) Trenbolone Acetat Günlük 15mg(haftada 105mg) SUPPLEMENTLER:
2kg hıq protein tozu kıngsıze black guardian (karaciğer) kıngsıze monsterpak (multi vitamin) omega3 1dostinex 3proviron 1Telmisartan Dideral Arimidex Başka eklemem gerekli olduğunu düşündüğünüz suplement koruyucu varsa tavsiye edebilirsiniz. En son verdiğim testler,ilaçlarım,beslenme programım,formum aşağıdadır. Testleri verdiğim zaman boldenonu yeni bırakmıştım yani hala kandaydı,hdl ldl için 3-4haftalık süreçte omega 3 miktarını arttırdım ve sigarayı azalttım.
SORULARIM:
Kaloriyi 3000-3200 e çekmeli miyim sabit 2700 iyi midir? Yoksa 5 hafta boyunca yavaşça 3200emi çıkayım bulk tarzı? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
ÜRÜNLERİM:
BESLENME PLANIM:
GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: ceman
Herkese selamlar,
Bulk kürüne giriyorum bugün itibari ile genel anlamda neler aldığımı beslenme ve antrenman programını paylaşacağım, varsa önerileriniz almak isterim.
İLAÇ MARKASI:
Hellas KÜR İÇERİĞİM:
2 ml testo enanthat 2ml boldenon 2ml rimabolan MCT ÜRÜNLERİM:
Haftada 1 armidex Günlük 25 mg proviron Omega 3 2000 mg C vitamini 500 mg ZMA D vitamini 3000iu Milkthistle BESLENME PLANLAMAM:
Günlük 500 gr cig princ 700 gr çiğ göğüs 50 gr zeytinyağı 10 gr tuz 5lt su KİŞİSEL VERİLERİM:
Boy 1.74 cm Kg 84 GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Granikos
Herkese iyi pazarlar diliyorum,
1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
Kişisel verilerim:
boy:1.78 başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:
-