Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mertkara

Trenbolon yan etkileri ne zaman göstermeye başlar?

Önerilen İletiler

mertkara    6

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Haftalık 200 mg trenbolon asetat ekledim kürüme, günlük enjeksiyon yapıyorum 6. günümdeyim henüz uyku dışında pek yan etki görmedim bu böyle gider mi değişir mi?

Cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    845

Yan etkileri genelde 3 veya 4 haftada sonra göstermeye başlar. Genetiğinle alakalı yan etki sıfır görenlerde var hastanelik olacak kıvama gelenlerde.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

dostum boy kilo yaş nedir ilk kürün mü yada ilk tren kürün mü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
GHOST, 1 dakika önce yazdı:

Yan etkileri genelde 3 veya 4 haftada sonra göstermeye başlar. Genetiğinle alakalı yan etki sıfır görenlerde var hastanelik olacak kıvama gelenlerde.

Ben sıfıra yakın yan etki görenlerdenim sanırım 😄

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    845
Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Ben sıfıra yakın yan etki görenlerdenim sanırım 😄

Şanslısın dostum burada esas olan ayna sen aynaya baktığında tatmin oluyorsan ilk kullanacağın ilaç tren olsun çünkü bana göre dünyanın en mükemmel ilacı trenbolondur. Yan etki bende çok yaşamıyorum bikaç şey hariç sinir hali oluyor az çok onun dışında pek sorun yaşamıyorum. forumda biri vardı @Ouzhannn bu arkadaş muhteşem gelişiyor ama hiçbi yan etki görmüyordu diye hatırlıyorum.

yeni kür günlüğü bu eski günlükleride vardı bulamadım ama. bu arkadaş hiç yanetki görmüyor ama vücudu çiçek gibi oluyordu trenle.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
Emin982, 45 dakika önce yazdı:

Marka nedir ?

evogen

SERKO, 36 dakika önce yazdı:

dostum boy kilo yaş nedir ilk kürün mü yada ilk tren kürün mü?

175 77 , ilk defa tren kullanıyorum onun dışında kür geçmişim var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
mertkara, 3 dakika önce yazdı:

evogen

Dostum evogen hiç kullanmadım yorum yapamayacağım. Forumdan kullanıcı yorumlarını incele belki ilaç kötüdür ve ya doz az geliyordur bir çok sebebi olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
mertkara, 37 dakika önce yazdı:

evogen

daha erken yan etki için ayrıca hiç bir yan etkide görmeyebilirsin 1 hafta 10 gün kadar daha bekle mesela ben çok tren kürü yaptım sayısız markayla sadece iki defa yan etki gördüm ve hep etki almışımdır. bence yan etkiye değil vereceği etkiye odaklanmak gerekir marka ne kadar dolu bilemiyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
SERKO, 9 dakika önce yazdı:

daha erken yan etki için ayrıca hiç bir yan etkide görmeyebilirsin 1 hafta 10 gün kadar daha bekle mesela ben çok tren kürü yaptım sayısız markayla sadece iki defa yan etki gördüm ve hep etki almışımdır 

bence yan etkiye değil vereceği etkiye odaklanmak gerekir

marka ne kadar dolu bilemiyorum

markadan şüphem yok, hemen hemen tüm ürünlerini kullandım şimdiye kadar hepsinden memnun kalmışımdır onun dışıda trenini kullanan çok kişi tanıyorum onlarda memnun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
mertkara, 7 dakika önce yazdı:

markadan şüphem yok, hemen hemen tüm ürünlerini kullandım şimdiye kadar hepsinden memnun kalmışımdır onun dışıda trenini kullanan çok kişi tanıyorum onlarda memnun

kaç test kullanıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
mertkara, 7 dakika önce yazdı:

Satın aldığın kişiye sordun mu ? Ne cevap verdi bu durumla ilgili.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    845
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

Satın aldığın kişiye sordun mu ? Ne cevap verdi bu durumla ilgili.

Neyi soracak abicim? :D siz her ilacın yan etkisi falan mı olacak sanıyorsunuz veya olmalı? OOOOO sinirlendi çok iyi çalışıyor ooo terletti çatırçatırrr ilaç falan mı? Geçin bu kafaları beyler :) Adam zaten tam ne yaşamak istediğine hakim değil trenin prensibini bilmiyor yukarıda yazdım ilaç genelde  3 4 buralarda kafa çıkarmaya başlar o ilk vurdum öksürdüm falan kısmı ilaçla alakalı değil insan anatomisi ile alakalı bi konu vardı Burak hocamı anlatıyordum tam hatırlamıyorum akciğerlere ulaşıyor ilaç diye bu trende değil testoda boldede hepsinde olabilen bişey. Türkiyede kısas galiba sadece tadı kokusu rengi öksürüğü :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
GHOST, 7 dakika önce yazdı:

Neyi soracak abicim? :D siz her ilacın yan etkisi falan mı olacak sanıyorsunuz veya olmalı? OOOOO sinirlendi çok iyi çalışıyor ooo terletti çatırçatırrr ilaç falan mı? Geçin bu kafaları beyler :) Adam zaten tam ne yaşamak istediğine hakim değil trenin prensibini bilmiyor yukarıda yazdım ilaç genelde  3 4 buralarda kafa çıkarmaya başlar o ilk vurdum öksürdüm falan kısmı ilaçla alakalı değil insan anatomisi ile alakalı bi konu vardı Burak hocamı anlatıyordum tam hatırlamıyorum akciğerlere ulaşıyor ilaç diye bu trende değil testoda boldede hepsinde olabilen bişey. Türkiyede kısas galiba sadece tadı kokusu rengi öksürüğü :D 

bunu sormuştum merak ettiğim için evet

Fuhrer, 17 dakika önce yazdı:

kaç test kullanıyorsun?

350

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
GHOST, 6 dakika önce yazdı:

Yağ embolisi dedikleri muhabbet bu. Damara bir miktar ilacın yağı girip akciğerlere gelince deli gibi öksürtüyor. Trenle özleştirdikleri bir olay ama yağ bazlı her ilaçla da yaşanabilen bir olay. O yüzden ilacın çalışıp çalışmadığını yan etkilerden değil de etkilerden anlamak daha doğru. 

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

ben genelde npp vurduğumda öksürürüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
gönderildi (düzenlendi)
GHOST, 15 dakika önce yazdı:

Hocam öksürük falan değil mevzu testo vurursun hissetmeye çalışırsın sağlam treni çalışmazsın kamyon çarpmışa döndürür adamı güzel dozlarda demek istediğim bu. Ben sizin yazdıklarınıza katılmıyor değilim saygıda duyuyorum bilginize ama yan etki almıyor diyen ilacını değiştirsin der geçerim. Watson tren kullanmıştım bahsettim neler yaşatmadı bana vortex vurdum sıfır yan etki ama tartıya yansıyordu bir iki kilo olsada. Bunun açıklaması ne tam olarak 😀 kaldı ki bu arkadaş ilk kez deneyimliyor daha önce tren almamış bu vücuda.

tarihinde Emin982 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    845
Feladel, 10 dakika önce yazdı:

Yağ embolisi dedikleri muhabbet bu. Damara bir miktar ilacın yağı girip akciğerlere gelince deli gibi öksürtüyor. Trenle özleştirdikleri bir olay ama yağ bazlı her ilaçla da yaşanabilen bir olay. O yüzden ilacın çalışıp çalışmadığını yan etkilerden değil de etkilerden anlamak daha doğru. 

SERKO, 7 dakika önce yazdı:

ben genelde npp vurduğumda öksürürüm 

Ya hocam sormayın bi Türkiyede bu hareketler ve forumda görüyorum öksürdüm çaturçaturrrrrrrr falan fakir tesellisi adam 900 liraya tren almış vuruken öksürmüş forumda  çaturçuturrr adamın teki 3k tren almış yan etki görmemiş halbuki tren travması yaşıyor burada yan etki ne zaman göreceğim görmüyorum triplerinde :D cidden cahil satıcının allah yardımcısı olsun çünkü bu adamlara laf anlatamaz tecrübeli satıcıda bu adamlara ilaç vermez zaten. 

Emin982, 4 dakika önce yazdı:

Hocam öksürük falan değil mevzu testo vurursun hissetmeye çalışırsın sağlam treni çalışmazsın kamyon çarpmışa döndürür adamı güzel dozlarda demek istediğim bu. Ben sizin yazdıklarınıza katılmıyor değilim saygıda duyuyorum bilginize ama yan etki almıyor diyen ilacını değiştirsin der geçerim. Watson tren kullanmıştım bahsettim neler yaşatmadı bana vortex vurdum sıfır yan etki ama tartıya yansıyordu bir iki kilo olsada. Bunun açıklaması ne tam olarak 😀

Neler yaşatmadı? (şüpheli) abi neler yaşatmadı diyorsunda neler yaşattığını ben nereden bileceğim neden yazmıyorsun benden teknik analiz istiyor ama neler yaşatmadı diye cümle kuruyorsun ne bileyim ben neler yaşattı? yapmayın lütfen kafaları değiştirelim. sen şuan testo boldedesin dimi? tren varmı küründe veya ekleyecek misin sanki öyle hatırlıyorum dragon tren mi vardı ekleyecektin öyle bişi sanki.

SERKO, 2 dakika önce yazdı:

watson tren kullandığım en iyi trendi zehir gibiydi

abi sende garipsin şimdi geçmişe dönük konularını hatırlıyorum arenis en zehir diyordun trende özellikle tren konularını hatırlıyorum mesajlarını sonra noxy zehir oğlu zehir demeye başladın şimdi en zehiri watson diyorsun :D Aptal olduk hocamm hangisi zehir söyle bilelim :) 

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

watson tren kullandığım en iyi trendi zehir gibiydi ben 10 tren kürü yapmışımdır 20 farklı markayla watson ve şuan nessie de yaşadığım o berbat yan etkileri global orjinal markalarda bile yaşamadım ve max etki almışımdır

• arenise bmw diyelim sıfır yan etki ciddi etki 
  • noxye audi diyelim sıfır yan etki ciddi etki
  • watsona mercedes diyelim çok yan etki ciddi etki 

@GHOST şimdi otomotivde olduğum için aslında hepsi alman ve aşagı yukarı hepsi birbirinin aynısı hepsi zehir gibiydi ama watson hayattan soğuttu üstüne yan etkide olunca psikolojik olarak onu birinci sıraya yazdım anlıyorsun beni.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    845
SERKO, 9 dakika önce yazdı:

watson tren kullandığım en iyi trendi zehir gibiydi ben 10 tren kürü yapmışımdır 20 farklı markayla watson ve şuan nessie de yaşadığım o berbat yan etkileri global orjinal markalarda bile yaşamadım ve max etki almışımdır

• arenise bmw diyelim sıfır yan etki ciddi etki 
  • noxye audi diyelim sıfır yan etki ciddi etki
  • watsona mercedes diyelim çok yan etki ciddi etki 

@GHOST şimdi otomotivde olduğum için aslında hepsi alman ve aşagı yukarı hepsi birbirinin aynısı hepsi zehir gibiydi ama watson hayattan soğuttu üstüne yan etkide olunca psikolojik olarak onu birinci sıraya yazdım anlıyorsun beni.

Tamm hocam şimdi oldu :D 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115

Sen ilk önce konuşma üslubunu değiştir lütfen hocam. Aşırı gerginsin. İşine gelmediğinde hep bu tavırları takınıyorsun. Aynısını @heisenbergg de yaptın adam foruma küstü. En azından açıkla diyince kanser de etse makale atıp bilgilendiriyordu. Sen direk kör cahil moduna bağlıyorsun. Bunun üstüne daha diyalog halinde olmaya gerek yok sizinle teşekkür ederim engin bilgi birikiminden benide faydalandırdığın için 😀🙏🏻

• Şaşkın 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    845
Emin982, 24 dakika önce yazdı:

Sen ilk önce konuşma üslubunu değiştir lütfen hocam. Aşırı gerginsin. İşine gelmediğinde hep bu tavırları takınıyorsun. Aynısını @heisenbergg de yaptın adam foruma küstü. En azından açıkla diyince kanser de etse makale atıp bilgilendiriyordu. Sen direk kör cahil moduna bağlıyorsun. Bunun üstüne daha diyalog halinde olmaya gerek yok sizinle teşekkür ederim engin bilgi birikiminden benide faydalandırdığın için 😀🙏🏻

Dostum benim tarzım bu her yiğidin yoğurt yeme şekli başka dimi? Ben Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum ;) Küsmüş mü? Kıyamam :) Gördük makaleler sonrası koyduğu fiziği. Makale ile öğrenilseydi bu işler sadece etrafta cahil kalmazdı. Doktorda 6 yıl dirsek çürütüyor ama burada sen doktora ders verirsin doğru mu? Boş yapınca kızıyorum o yüzden biraz gergin duruşum birisi bişiyi biliyorsa başım üstüne konuşsun bilmiyorsa ama hala biliyormuş gibi davranıyorsa o zaman sıkıntı başlıyor benim bünyede :D Soru sordum onu da cevaplamadın bak ¬¬

• Şapşal 1
  • Teşekkürler 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    12

Testo tren e küründe 8. Haftadayım haftalık 500 ml 

ilk 4-5 enjeksiyon sonrası aşırı terleme ve nefes darlığı dışında çok şükür bir yan etki görmedim ilaçları burak hocamdan temin ettim noxy marka kür bitimi ayrıntılı konu açacağım yan etkiden çok korkuyordum ama çok şükür yaşamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
GHOST, 3 saat önce yazdı:

Şanslısın dostum burada esas olan ayna sen aynaya baktığında tatmin oluyorsan ilk kullanacağın ilaç tren olsun çünkü bana göre dünyanın en mükemmel ilacı trenbolondur. Yan etki bende çok yaşamıyorum bikaç şey hariç sinir hali oluyor az çok onun dışında pek sorun yaşamıyorum. forumda biri vardı @Ouzhannn bu arkadaş muhteşem gelişiyor ama hiçbi yan etki görmüyordu diye hatırlıyorum.

yeni kür günlüğü bu eski günlükleride vardı bulamadım ama. bu arkadaş hiç yanetki görmüyor ama vücudu çiçek gibi oluyordu trenle.

Evet eğer böyle yan etki görmeden gelişirsem tren 1 numaralı ilacım olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293

evogen ödem yaptı mı? bu marka hakkında çok olumsuz ve olumlu yorumlar var merak ettim

mertkara, 2 saat önce yazdı:

evogen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FatChicken
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Trenbolone Enanthate içeren bir küre başladım. Pazartesi 200mg, Çarşamba 200mg vurdum. Bugün cumartesi günü ama hiçbir yan etki hissetmiyorum. Daha önce de trenbolone kürüne girmiştim. Yüksek derecede gece terlemesi, öfke, tansiyon problemleri gibi yan etkileri kısa sürede yaşıyordum ama 5 gün olmasına rağmen hiçbir yan etki hissetmedim. İlacın underdose olma ihtimali var mı yoksa çok mu erken.
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: splitbro
      Herkese Merhaba..
      Haftalık
      testo e 300
      Bolde 300 
      günde 2 tablet (4 hafta olarak) turinabol 
      olarak ilerliyorum henüz 2. Haftama girmiş bulunmaktayım turinabola 3. Haftada başlayacağım. Boldenonun ileride gösterdiği yan etkileri sebebiyle Boldenonu primobolanla değiştirmeyi düşünüyorum kürün 3. Haftasında yapsam sorun olur mu? Primobolan a geçersem testo mg sini de arttırmam gerekir mi?
      Only testoya geçmek daha mı mantıklı?
      Yoksa bu dozajlarda o derece yan etki görmem mi? Elimdeki boldenonu bitirip, 5. Haftada primobolana da geçebilirim. Görüşleriniz ve cevaplarınız benim için önemli. 
    • Yazan: Asaletim
      Merhaba hocalarım
      forumda araştırma yaparken trenbolone yan etkileri hakkında konusunda @phDinSportSciences hocamızın bu yazısını okudum , ve bu konuyu açmak istedim ; 

Anabolik steroidlerin kısa vadeli yan etkilerini bilmeyen yok ;
      Testiler de küçülme , decadick , psikolojik etkenler , jinekomasti , saç dökülmesi , sivilcelenme  , kürdeyken örneğin tren kullanımında gece terlemesi , öksürük vb.
      Peki 19-20 yaşlarında Steroid kullanımına başlayan ve ortalama senede 1-2 kür yapan bir bireyin , 40-50-60 yaşlarına gelirken veya gelince yaşama olasılığı yüksek olan yan etkiler nelerdir ?
      Benim bildiklerim : kalp büyümesi , prostat büyümesi , karaciğer veya böbrek iflası ..
      Yıllardır kür yapan hocalarım , kendi üzerinizde,çevrenizde veya okuduğunuz araştırmalardan tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır mısınız ? 

Sen şimdi bas ilacı yaşlanınca kalpten hıkk diyip gideceksin diye söz vardır halk arasında , bu sözün doğruluk payı nedir ?

@metinav @agfitness @phDinSportSciences @Equipoise @Yigit3541

• Yazan: Alpay2728
      ben 16 yaşında trenbolon kürü yaptım. (Evet tam bi cahillik yaptim belkide hayatimin tek hatasi buydu) sonra ben kür bitti herneyse bıraktım suan 18 yasindayim gelismiyorum hocam eski aldığım hacim yok oldu onuda gectim gelismiyorum gelisimim durdu. Bu konu pskolojimi acayip bozdu. Hayattam sogdum resim cekinmiyorum vs vs. Evet bi hata yaptim salaklık yaptim. Gelisimin durduguna eminim insan anlamazmi 16 yasindan 18 e neler olup bitti ben yasayamadim hocam cocuklugumu okulu biraktim istanbula akrabalarima gittim.sosyal medya kullanmiyorum NEDEN? Cevremdeki herkes evrime kafa atti ben 16 Yasindaki halim gibi kaldim. Saclari. Gucsuz derim bi deyisik oldu yumusak kalitesiz. Ben onceki halimi biliyorum.ben bu değilim kendimi kaybettim desem yeridir. Ben zararın farkındayım cahilliğiminde. Bunu değilde bana yardımcı olcak yol göstercek tecrübeli hocalarımız yazarsa mutlu olurum. Benim bunlari tekrar kullanmami gerekiyor duzelmem icin. Growth tedavisimi ne yapicam ben. ...?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.