Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

splitbro

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

splitbro Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 22 yaşında tekstik sektöründe çalışan birey </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Tekstil
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

264 profil görüntüleme
  1. Yeni kür hazırlığı

    Evet bende bu yüzden merak ediyorum. Elbette deneyimleyen vardır diye düşünüyorum
  2. Yeni kür hazırlığı

    Herkese merhaba, iyi forumlar, iyi sporlar. Mart ayında 2. Kürüme girmeyi planlıyorum. İlk kürümde 17 hafta testosteron ve boldenon kullanmıştım. Tekrardan 17-18 haftalık bir kür planlamaktayım (kürün ilerleyen seviyesinde uzatılabilir). Kürümde 1-3 hafta 300 mg testosteron e + 100 mg primobolan + 300 mg boldenon 3-15 hafta 500 mg testosteron e + 200 mg primobolan + 500 mg boldenon 15-17 hafta 300 mg testosteron şeklimde kapatmayı düşünüyorum. Daha önce bolde ve primo yu kombinleyenlerin deneyimini metak ediyorum. Mantıklı mı mantıksız mı açıkçası emin değilim. 2. Alternatif kür planım boldenonu iptal edip testosteron e + primobolan veyahutta tam tersi primobolanı iptal edip boldenone ile devam etmek. Fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için değerli yardımcı olursanız sevinirm. Teşekkürler
  3. Kür sonrası

    Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim hocam
  4. Kür sonrası

    Merhaba hocam, öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi 3. Haftanın sonunda testi vereceğim. Göğüs ucumda kaşıntı yok yanma ve hafif batma mevcut.
  5. Kür sonrası

    Herkese merhaba, iyi forumlar. 17 hafta süren Testosterone En. + Boldenone kürüm bitmiş durumda. Son enjeksiyondan 1 hafta geçti 1 hafta daha bekleyip pct için kan testi verecektim fakat göğüs ucumda jinekomasti başlangıcı gibi bir durum var ve rahatsız ediyor. Günde 10 mg Tamoxifen alsam daha sonrasında klomen ekleyip tamoxifeni 20 mg çekip pct olarak devam etmek mantıklı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kür içerisinde arimidex kullandım, fakat hissiyata göre. @rastlantisal
  6. Kür içi mct ve kür sonrası pct ye hazırlık

    Teşekkür ederim dediğin gibi önden temin edip elimde hazır bulundurabilirim
  7. Kür içi mct ve kür sonrası pct ye hazırlık

    Teşekkür ederim önerini dikkate alıp değerlendiricem
  8. Herkese merhaba. 22 yaşında 176 boyundayım 70 kg başladığım Testosterone+Boldenone kürüne 80-81 arasında devam etmekteyim. Destek ürünü olarak C vitamini-d3-çinko-milk thistle-omega3-saw palmetto kullanmaktayım. 1-6 hafta 300 mg, 6-14 hafta 400 mg kullandım ürünleri. Evet biliyorum çok düşük dozajlar fakat ilk kürüm olduğunu da belirtmek isterim. Elimden geldiğince kendimi koruyarak ilerledim. Çok fazla gelişimimin kaydını tutmadım. Kür içi 15.11 tarihinde yaptırdığım kan tahlilini de görsel olarak ekliyorum. Şu an 14. Haftamdayım 18. Haftadan 14 gün sonra kan testi vereceğim. Neleri hazır etmemi önerirsiniz ve ekstra önereceğiniz ek takviye var mı? Teşekkürler
  9. Arimidex

    Bunu da dikkate alacağım tabii ki haklısınız böyle durumlarda test yaptırmam daha doğru olur ezbere iş yapmamalıyım. Dediğim gibi özellikle göğüs antrenmanı haricinde hiçbir belirtim yok denilebilir ne misket büyüklüğünde ele gelen bir doku ne de gün içerisinde batma vs.. gerekmedikçe kullanmaktan yana değilim.
  10. Arimidex

    8. Haftamda yaptıracağım.
  11. Arimidex

    Merhaba herkese. 1-5 hafta 300 mg testosterone e. 300mg boldenone ilerledim. 5-7 haftalarımda 450mg testosterone 450mg boldenone ile ilerliyorum 7. Haftamın sonuna doğru geliyorum. Özellikle göğüs antrenmanlarımda hafiften göğüs ucumde sertleşme ve batma hissim başladı arimidexi kullanmaya başlayacağım Arimidexi haftada yarım tablet mi yoksa haftada 1 tablet olarak mı kullanmalıyım? Ve düzenli olarak her hafta mı almalıyım yoksa tekrar belirti gösterdiğinde mi teşekkürler saygılar
  12. Herkese merhaba iyi forumlar öncelikle. Testosteron En. Boldenon kürümün 4. haftasındayım kür içerisinde veyahut sonrasında kullanmam gereken ekstra bir takviye ürünü önereceğiniz bir şey var mı diye merak etmekteyim. Sabahları C vitamini öğlene doğru Omega 3, D3, Milk thistle, Çinko kullanıyorum. ara öğünümde tükettiğim pirinç ununa whey atıyorum, antrenman öncesi kreatin (bazen intra olarak maltodextrin ekliyorum fakat her zaman değil karb eksik aldığım günlerde) antrenmandan sonra yatmadan önce ZMA omega 3 ve milk thistle alıyorum. Tribulus Terrestris- Saw Palmetto vs.. gibi önerebileceğiniz şeyler varsa yazın lütfen..
  13. Kür içi değişiklik

    olabildiğince vücudu alıştırmadan düşük dozajlar ile o dozdan alabileceğim maksimum etkiyi almayı düşünüyorum. Rimobolanda eğer 200 başlayıp daha sonrasında 400 e çıkarmak mantıklıysa bu yönde ilerleyebilirim. Testoyu da 450 mg e çekerim.
  14. Kür içi değişiklik

    Herkese Merhaba.. Haftalık testo e 300 Bolde 300 günde 2 tablet (4 hafta olarak) turinabol olarak ilerliyorum henüz 2. Haftama girmiş bulunmaktayım turinabola 3. Haftada başlayacağım. Boldenonun ileride gösterdiği yan etkileri sebebiyle Boldenonu primobolanla değiştirmeyi düşünüyorum kürün 3. Haftasında yapsam sorun olur mu? Primobolan a geçersem testo mg sini de arttırmam gerekir mi? Only testoya geçmek daha mı mantıklı? Yoksa bu dozajlarda o derece yan etki görmem mi? Elimdeki boldenonu bitirip, 5. Haftada primobolana da geçebilirim. Görüşleriniz ve cevaplarınız benim için önemli.
  15. Ilk kür

    örneğin Pzt testo 1ml Perşembe bolde 1 ml vurmak daha iyi mi olur bu arada 300 mg ilaçlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×