Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mertkara

Trenbolon yan etkileri ne zaman göstermeye başlar?

Önerilen İletiler

mertkara    6
EmreGundi, 34 dakika önce yazdı:

evogen ödem yaptı mı? bu marka hakkında çok olumsuz ve olumlu yorumlar var merak ettim

0 ödem 0 şikayet memnunum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mertkara    6

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Tren asetat 7. günümdeyim bir kaç gündür uyumakta ciddi şekilde zorlanıyorum uyuyamıyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Haftalık 200 mg kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.021

İlaçların yan etkisine bakmadan giriyorsunuz canlar. Tren ve uyku yan yana duran iki olgu değil. Terlersin, uyanırsın vs vs. Kürüne MK677'de ekle.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    26

Uykuya gitmeden 1 saat önce 6-9 mg civarı melatonin az çok yardımcı olacaktır. Uykusuzluk trende gayet normal zaten, bunu önceden biliyor olman gerekir. Ayriyetten grimlabsın rip adında bir ürünü vardı genel olarak uykuya dalmak için yardımcı bileşenler içeriyor, inceleyebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
godofdark, 39 dakika önce yazdı:

Uykuya gitmeden 1 saat önce 6-9 mg civarı melatonin az çok yardımcı olacaktır. Uykusuzluk trende gayet normal zaten, bunu önceden biliyor olman gerekir. Ayriyetten grimlabsın rip adında bir ürünü vardı genel olarak uykuya dalmak için yardımcı bileşenler içeriyor, inceleyebilirsin. 

Aslında biliyordum bu oranda beklemiyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    609
mertkara, 9 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Tren asetat 7. günümdeyim bir kaç gündür uyumakta ciddi şekilde zorlanıyorum uyuyamıyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Haftalık 200 mg kullanıyorum

1-2 haftaya alışırsın 

iyi idman ve kardiyo yap kendini yor 

melatonin kullanabilirsin bu dönemde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    162
GHOST, 11.02.2025 - 14:09 yazdı:

Şanslısın dostum burada esas olan ayna sen aynaya baktığında tatmin oluyorsan ilk kullanacağın ilaç tren olsun çünkü bana göre dünyanın en mükemmel ilacı trenbolondur. Yan etki bende çok yaşamıyorum bikaç şey hariç sinir hali oluyor az çok onun dışında pek sorun yaşamıyorum. forumda biri vardı @Ouzhannn bu arkadaş muhteşem gelişiyor ama hiçbi yan etki görmüyordu diye hatırlıyorum. yeni kür günlüğü bu eski günlükleride vardı bulamadım ama. bu arkadaş hiç yanetki görmüyor ama vücudu çiçek gibi oluyordu trenle.

evet dostum sinir ansiyete falan gibi hiçbirsey yok sadece göğüs kafesimde ufak bi dambil oturmus gibi oluyor uykuda falanda proglemim olmuyo herseyim guzel yani bide daha mutlu hissettiriyor beni trensiz daha huzunlu depresifim aslinda :) tren benim 1 numaram tek sorunum yemek yerken terlemek :) 

mertkara, 11.02.2025 - 13:52 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Haftalık 200 mg trenbolon asetat ekledim kürüme, günlük enjeksiyon yapıyorum 6. günümdeyim henüz uyku dışında pek yan etki görmedim bu böyle gider mi değişir mi?

Cevaplar için teşekkürler. :)

tam etkilerini genelde 3.haftada görmeye baslarsin onun haricinde zor bende 1. hafta o sertlik pump geliyo ama bilemedim yan etki 2-3 haftaya anca acilir tamamen ilac

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
gönderildi (düzenlendi)
Ouzhannn, 2/12/2025 - 17:04 yazdı:

evet dostum sinir ansiyete falan gibi hiçbirsey yok sadece göğüs kafesimde ufak bi dambil oturmus gibi oluyor uykuda falanda proglemim olmuyo herseyim guzel yani bide daha mutlu hissettiriyor beni trensiz daha huzunlu depresifim aslinda :) tren benim 1 numaram tek sorunum yemek yerken terlemek :) 

tam etkilerini genelde 3.haftada görmeye baslarsin onun haricinde zor bende 1. hafta o sertlik pump geliyo ama bilemedim yan etki 2-3 haftaya anca acilir tamamen ilac

güncelleme ateşim çıktı üşüyorum, psikolojik ve enerjik dalgalanma gün içi yüksek halsizlik ve gece uykusuzluk var,

4  hafta sonra bir daha kullanmayacağımı düşündüğüm bir ilaç tren

tarihinde mertkara tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.041
gönderildi (düzenlendi)
mertkara, 2 dakika önce yazdı:

güncelleme ateşim çıktı üşüyorum, psikolojik ve enerjik dalgalanma gün içi yüksek halsizlik ve gece uykusuzluk var, 4  hafta sonra bir daha kullanmayacağımı düşündüğüm bir ilaç tren

Bu dediklerin testosteron kaynaklı tren değil :)

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    106
mertkara, 4 dakika önce yazdı:

güncelleme ateşim çıktı üşüyorum, psikolojik ve enerjik dalgalanma gün içi yüksek halsizlik ve gece uykusuzluk var, 4  hafta sonra bir daha kullanmayacağımı düşündüğüm bir ilaç tren

Saydıkların trenden çok testo gribine benziyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
Feladel, 16 dakika önce yazdı:

Saydıkların trenden çok testo gribine benziyor

ilk kürüm değil 1 senedir testo var zaten kanda testo gribi olabilir mi ki propa yeni geçtim (prop tecrübem olmuştu önceden)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    106
mertkara, 4 dakika önce yazdı:

ilk kürüm değil 1 senedir testo var zaten kanda testo gribi olabilir mi ki propa yeni geçtim (prop tecrübem olmuştu önceden)

Kür başında ya da kür içi doz arttırdığında testo gribi olabiliyor. Propa geçince hormon dalgalanmasından olmuş olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    609
mertkara, 10 saat önce yazdı:

Normal böyle şeyler geçene kadar sabret

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertkara    6
Tony Montana, 9 saat önce yazdı:

Normal böyle şeyler geçene kadar sabret

Etkisi harika değiyor buna

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FatChicken
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Trenbolone Enanthate içeren bir küre başladım. Pazartesi 200mg, Çarşamba 200mg vurdum. Bugün cumartesi günü ama hiçbir yan etki hissetmiyorum. Daha önce de trenbolone kürüne girmiştim. Yüksek derecede gece terlemesi, öfke, tansiyon problemleri gibi yan etkileri kısa sürede yaşıyordum ama 5 gün olmasına rağmen hiçbir yan etki hissetmedim. İlacın underdose olma ihtimali var mı yoksa çok mu erken.
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: splitbro
      Herkese Merhaba..
      Haftalık
      testo e 300
      Bolde 300 
      günde 2 tablet (4 hafta olarak) turinabol 
      olarak ilerliyorum henüz 2. Haftama girmiş bulunmaktayım turinabola 3. Haftada başlayacağım. Boldenonun ileride gösterdiği yan etkileri sebebiyle Boldenonu primobolanla değiştirmeyi düşünüyorum kürün 3. Haftasında yapsam sorun olur mu? Primobolan a geçersem testo mg sini de arttırmam gerekir mi?
      Only testoya geçmek daha mı mantıklı?
      Yoksa bu dozajlarda o derece yan etki görmem mi? Elimdeki boldenonu bitirip, 5. Haftada primobolana da geçebilirim. Görüşleriniz ve cevaplarınız benim için önemli. 
    • Yazan: Asaletim
      Merhaba hocalarım
      forumda araştırma yaparken trenbolone yan etkileri hakkında konusunda @phDinSportSciences hocamızın bu yazısını okudum , ve bu konuyu açmak istedim ; 

Anabolik steroidlerin kısa vadeli yan etkilerini bilmeyen yok ;
      Testiler de küçülme , decadick , psikolojik etkenler , jinekomasti , saç dökülmesi , sivilcelenme  , kürdeyken örneğin tren kullanımında gece terlemesi , öksürük vb.
      Peki 19-20 yaşlarında Steroid kullanımına başlayan ve ortalama senede 1-2 kür yapan bir bireyin , 40-50-60 yaşlarına gelirken veya gelince yaşama olasılığı yüksek olan yan etkiler nelerdir ?
      Benim bildiklerim : kalp büyümesi , prostat büyümesi , karaciğer veya böbrek iflası ..
      Yıllardır kür yapan hocalarım , kendi üzerinizde,çevrenizde veya okuduğunuz araştırmalardan tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır mısınız ? 

Sen şimdi bas ilacı yaşlanınca kalpten hıkk diyip gideceksin diye söz vardır halk arasında , bu sözün doğruluk payı nedir ?

@metinav @agfitness @phDinSportSciences @Equipoise @Yigit3541

• Yazan: Alpay2728
      ben 16 yaşında trenbolon kürü yaptım. (Evet tam bi cahillik yaptim belkide hayatimin tek hatasi buydu) sonra ben kür bitti herneyse bıraktım suan 18 yasindayim gelismiyorum hocam eski aldığım hacim yok oldu onuda gectim gelismiyorum gelisimim durdu. Bu konu pskolojimi acayip bozdu. Hayattam sogdum resim cekinmiyorum vs vs. Evet bi hata yaptim salaklık yaptim. Gelisimin durduguna eminim insan anlamazmi 16 yasindan 18 e neler olup bitti ben yasayamadim hocam cocuklugumu okulu biraktim istanbula akrabalarima gittim.sosyal medya kullanmiyorum NEDEN? Cevremdeki herkes evrime kafa atti ben 16 Yasindaki halim gibi kaldim. Saclari. Gucsuz derim bi deyisik oldu yumusak kalitesiz. Ben onceki halimi biliyorum.ben bu değilim kendimi kaybettim desem yeridir. Ben zararın farkındayım cahilliğiminde. Bunu değilde bana yardımcı olcak yol göstercek tecrübeli hocalarımız yazarsa mutlu olurum. Benim bunlari tekrar kullanmami gerekiyor duzelmem icin. Growth tedavisimi ne yapicam ben. ...?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.