Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

narko777

Men's fizik jr dalında yarışacağım! definasyon kürüm hk. fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

narko777    0

Herkese merhaba;

Mart ayında Men's fizik jr dalında yarışacağım. Definasyon kürüne gireceğim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• boy 1.90
  • kilo 98
  • yaş 24

KÜR İÇERİĞİM:

• Clenbuterol 50
  • Trenabol 100
  • Masteron 100
  • Testo prop 100
  • Stanozol 10

Düşüncenizi paylaşır mısınız? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    451

Yarışmaya kaç haftan var. Bence kondisyonun şu an iyi duruyor Clen kullanmana gerek yok diye düşünüyorum. Treni son 8 winstrolü de son 4 hafta ekleyebilirsin bu durumda. Bunlar sadece benim şahsi düşüncelerim eğer planlamanı yapan bi koç varsa onu dinlemeni öneririm. Yarışmada bol şanslar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    109

belin kalın, podyum için yeterli alt yapın yok. Hele ki kategorisinde tek podyumda 50 sporcunun çıkacağı bir yarışmadan bahsediyorsun. Dozlar çok çok çok az, fakat yükseltsen de kas kütlesi eklemen lazım bu da 10 haftada yapılacak bir durum değil. Ek olarak 24 yaşında nasıl JR yarışacaksın? Bir de yarışma nisanda bu sene nasıl martda yarışacaksın? Her şeyiyle falsodasın dostum, öncelikle planlamanı iyi yapıp burada ona göre konu aç.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
narko777    0
Tony Montana, 43 dakika önce yazdı:

Yarışmaya kaç haftan var. Bence kondisyonun şu an iyi duruyor Clen kullanmana gerek yok diye düşünüyorum. Treni son 8 winstrolü de son 4 hafta ekleyebilirsin bu durumda. Bunlar sadece benim şahsi düşüncelerim eğer planlamanı yapan bi koç varsa onu dinlemeni öneririm. Yarışmada bol şanslar.

11 hafta koçum var 8 hafta kala hepsine başlıyacağım.

Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

belin kalın, podyum için yeterli alt yapın yok. Hele ki kategorisinde tek podyumda 50 sporcunun çıkacağı bir yarışmadan bahsediyorsun. Dozlar çok çok çok az, fakat yükseltsen de kas kütlesi eklemen lazım bu da 10 haftada yapılacak bir durum değil. Ek olarak 24 yaşında nasıl JR yarışacaksın? Bir de yarışma nisanda bu sene nasıl martda yarışacaksın? Her şeyiyle falsodasın dostum, öncelikle planlamanı iyi yapıp burada ona göre konu aç.

dostum 23 yaşındayım onlar dozajlarım değil isimleri. 8 hafta kala başlıyacağım ilaçlara 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    109
narko777, 35 dakika önce yazdı:

dostum 23 yaşındayım onlar dozajlarım değil isimleri. 8 hafta kala başlıyacağım ilaçlara 

İlaç markanı ve detaylı formunu atar mısın?

Kür içeriğini de belirtir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
narko777    0
Fuhrer, 33 dakika önce yazdı:

İlaç markanı ve detaylı formunu atar mısın? Kür içeriğini de belirtir misin?

optimum overdose 8 hafta kala baslıyacağım kocum var daha belli değil kaç ml olacağı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    140
narko777, 1 dakika önce yazdı:

optimum overdose 8 hafta kala baslıyacağım kocum var daha belli değil kaç ml olacağı.

trenabol swiss'in ürünü ayrıca 50mcg clen de zphc medicinede var. şuan kür olarak ne kullanıyorsun veya en son ne kullandın. menste ince bel, kuru mide çok önemli önden net bir formun var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
narko777    0
6arrows, 28 dakika önce yazdı:

trenabol swiss'in ürünü ayrıca 50mcg clen de zphc medicinede var. şuan kür olarak ne kullanıyorsun veya en son ne kullandın. menste ince bel, kuru mide çok önemli önden net bir formun var mı

trenabol optimum markası hepsi optimum şuan formum böyle şubat başı hepsine başlıyacağım dozajları kocum belirleyecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    27

Optimumlar yerli ve %90 boş ürünler oldugu aşikar mimli bir marka şahsen o markayla yarışmanın Y si bile hayal etmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69
narko777, 46 dakika önce yazdı:

Buyurun.

Amaç keyif almaksa tecrübe olur ama başarıysa zor duruyor. Birde ilaç markası mimli kaliteli bir marka değil forumda araştırırsan yorumları görebilirsin.birde ne peptid koymuşsun ne gh bunlar yarışma yapan birinin kullanması şart olan takviyeler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    788

Yolun açık olsun kardeşim.

Bu konuyu oku önce sonrada @Semih Erarslan konusu var o adam hayata küstü sen kendine oradan referans al :D

Bunu oku sonra :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    140

koçuna bağlı optimum. zehir gibi çalışabilir de artık şansına diyelim. türkiye jr klasmanda peptid, gh vs. olmasına gerek diye düşünüyorum. çok büyük umutlar bağlama ama sana tavsiyem bu. gönlünce olur umarım başarılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
narko777    0
6arrows, 10 dakika önce yazdı:

koçuna bağlı optimum. zehir gibi çalışabilir de artık şansına diyelim. türkiye jr klasmanda peptid, gh vs. olmasına gerek diye düşünüyorum. çok büyük umutlar bağlama ama sana tavsiyem bu. gönlünce olur umarım başarılar

teşekkür ederim amacım şampiyon olmak değil sadece ortamı tatmak.

GHOST, 13 dakika önce yazdı:

Yolun açık olsun kardeşim.

Bu konuyu oku önce sonrada @Semih Erarslan konusu var o adam hayata küstü sen kendine oradan referans al :D

Bunu oku sonra :) 

çok teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: serhankadak
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyon ve Bulk kürlerimi paylaşıyorum. 10 aydır ilaç kullanıyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 😇
      DEFİNASAYON KÜRÜM:
      Testo prop 300 Masteron 300 Winstrol 40 mg BULK KÜRÜM:
      Testo enant 750 mg Boldenon 500 mg Npp 300 mg   
    • Yazan: Salihates2009
      Selam dostlar,
      ilk kürümü yapıyorum.. Nelere dikkat etmeliyim kısaca önerileriniz alabilir miyim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Winstrol KİŞİSEL VERİLERİM:
      186 boy 116 kilo yağ %27 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Jaguarking
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      160 kilodan 84'e  2 yılda sağlam çalışarak indim, karın ve bacaklarda sarkmalar var. ilk kür olarak vücudumu alıştırmak için only testo 375mg 16 hafta kullandım, gayet iyi verim aldım. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      25 Yaş 1.87 Boy 94 Kg YENİ PLANLADIĞIM KÜR:
      500 testo e tren a 400mg primabolan 300mg masteron 300mg anavar 500mcg ghrp6 400mcg hgh frag Kullanmayı düşünüyorum. Yağ oranım yüksek değil, amacım kas kazanarak derimi iyice gerdirmek, kötü görüntüyü ortadan kaldırmak. Bu kürde ghrp6 ve frag kullanımı verdiğim parayı değer mi? Her türlü tavsiye ve önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
    • Yazan: Dmnzx0
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu yaz ağustos ayında tuttuğum form fotoğraftaki gibiydi 80 - 81 kilo başlamıştım definasyona yaklaşık %8 yağ oranında 74 kilo bitirmiştim. Daha sonrasında özel sebeplerden dolayı sporu bırakmak zorunda kaldım başlarda ufak ufak beslenmeyi bozdum sonra ipin ucu iyice kaçtı her gün alkol içmeye tamamen fast food beslenmeye başladım formum bu hale geldi bu fotoğraflarda 81 kiloyum yağ oranımı hatırlamıyorum.

Bu fotoğraftaki ise şu anki formum:

3 hafta 500 only testo enanthate yaptım 78 kiloya düştüm yağ oranımı %15 lere çektim 6 hafta önce ise testo deca boldenon masteron kürüne girdim şuanda 88 kiloyum 6 haftada 10 kilo aldım kullandığım dozlar;
      500 Testo enanthate  250 Deca ( ilk 10 hafta ) 500 Boldenon ( 20 - 24 hafta arası ) 300 Masteron propionat ( İlk 12 hafta ) Bulk kürüm bitince definasyon kürüne bağlıycam definasyonu:
      Testo Masteron Clen Yohimbine  ile yapmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? @Diver @heisenbergg @Bay-T @rastlantisal @AREN
      SORULARIM:
      4 hafta sonra decayı kesince yerine 8 -10 hafta yani bulk bitene kadar 250 tren enanthate eklesem nasıl olur ? 4000 - 5000 kalori arası besleniyorum yemek yedikten sonra bayılcak gibi oluyorum uykum geliyor bu durumu nasıl aşabilirim ? Eğlencesine yarışmak istiyorum podyumda fotoğraf çekilmek için, nasıl bir yol izlemeliyim ne zaman oluyor yarışlar nasıl başvuru yapıyoruz hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: v1olet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaş 35 sporu çok başlayıp bıraktım. Geçen sene düzenli yaptım baya bir kilo vermiştim ama çocuk olunca sporu diyeti bırakınca da maalesef hızlı bir şekilde kilo aldım. Şuan da düzenli spor+diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum buda canımı sıkıyor. 3 aylık bir kür yapmak istiyorum ne eklemek lazım. 300 enanthat + 500 rimoyla başlasak yağ yakımı için neler ekleyebiliriz? İlaçlara çok aşina değilim açıkçası, yardımcı olursanız sevinirim. Yaza zayıf bir şekilde girmek istiyorum. Antreman+ kardiyo düzenli yapıyorum antreman sonrası 45 50 dakika eğimli yürüyüş + 15 20 dakika bisiklet yapıyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.