-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ppl ye geçersem off günlerde de kardiyo yapmalı mıyım?
Oluşturan:
v1olet, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Johturk0606
Merhabalar, herkese iyi sporlar.
6 haftadır bolde testo küründeyim ve ilk kez küre girdim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 boldenone 500 test. Enanthat 40g dianabol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
98 kiloyum. 1.80 boyundayım. 1 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Spor geçmişim ise 6,7 sene vardır. Kolluk kuvveti olarak çalışmaktayım. her 3 günde 1 24 saat nöbetim var. Nöbet günlerini off gün olarak değerlendiriyorum. ANTRENMAN PROGRAMIM:
1.gün göğüs arka kol 2.gün sırt ön kol 24 saat Nöbet (off)
3.gün omuz bacak 4.gün göğüs arka kol 24 saat nöbet
Şeklinde çalışıyorum. Beslenmem orta düzeyde, antrenmanımda orta şiddette. Şuanki anlattığım hususları göz önüne alarak benim için hangi program faydalı olur? Şuan çalışmamdan memnunum ama sizin bilgi ve önerileriniz benim için çok kıymetli.
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: çimen
Merhaba değerli abilerim, arkadaşlarım.
fitness yapmaya yeni başladım 21 yaşındayım hayatım boyunca bireysel, takım ve atletizm sporları ile uğraştım. Sizlere danışmak istediğim sorum antrenman süremin kısa kaldığını düşünmem antrenmanımı 30dk civarlarında tamamlamış oluyorum. yaptığım üst vücut ağırlıklı programımın bir örneği:
Incline Bench Press: 4 set x 8-10 tekrar Lat Pulldown: 4 set x 8-10 tekrar Arnold Press: 4 set x 8-10 tekrar Barbell Curl: 3 set x 10-12 tekrar overhead triceps extension: 3 set x 10-12 tekrar Bütün hareketleri dahilinde hissederek yapıyorum ve setler arasında dinleniyorum ve bütün antrenmanım 30 dk civarlarında tamamlanış oluyor çevremdeki insanlar ve arkadaşlarımdan antrenman süremin kısa olduğuna dair sürekli eleştiri alıyorum, sizce antrenman programında bir eksiklik var mı kısa sürmesi normal mi, şimdiden zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim her türlü tavsiyenize açığım.
-
Yazan: crizbi01
Herkese selamlar.
Bana gönderdiği programı resim halinde buraya atıyorum. Formumu da atıyorum. Yağlı ve suluyum. 10 Kilo verdim kendi başıma ve kolesterol değerim 245 lerdeydi. 202 Ye kadar sınıra kendi çabam ile düşürdüm belimi 12 cm incelttim. Şimdi 94-95 Kilolardayım. Bu program çok saçma geldi bana. Ve kendisine Testestorone ox anavar ve clen hafif dozlarda dahi olsa girelim dedim girdirmedi.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum? Beslenmenin görselini de isterseniz atabilirim.
-
Yazan: asdar54500
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Aşağıda paylaştığım küre gireceğim ancak elimde bir antrenman programı yok 5 veya 6 günlük bana yardımcı olabilecek var mı?
KÜR İÇERİĞİM:
S4 Carderine Clenbuterol GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: FatChicken
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Trenbolone kürüne gireceğim fakat haftada 4 gün antrenman atabilecek vaktim var. Antrenmanlar 2.30 saat sürecek ve sağlam olacak. 4 gün antrenman ile iyi bir sonuç almam mümkün mü? Bacak hariç her kas grubu 2 kere çalışmış olacak.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-