Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

v1olet

Ppl ye geçersem off günlerde de kardiyo yapmalı mıyım?

Önerilen İletiler

v1olet    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

• Split bir antreman programı yapıyorum ama verim alamadığımı düşünüyorum.
  • Aynı programı haftada 2 kere uyguluyorum ve günde 8 hareket 4 er set yapıyorum.
  • Baya bir ağır program uyguluyorum aslında.
  • İlk amacım kilo vermek , karın çevrem baya yağlı.

SORULARIM:

1. 5 günlük ppl gibi bir program uygulasam nasıl olur?
  2. Ppl ye geçersem off günlerde de kardiyo yapmalı mıyım?
  3. Birde uygun programlar atma şansınız var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    116

Overtraining söz konusu olduğunu düşünüyorum. Bölge başına set sayılarını gözden geçir. 

hypertrophy programı bence güzel.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
v1olet    2

Bende overtraining olduğumu düşünüyorum. Dediğiniz programı excele aktardım.

Bazı sorularım olacak:

1. Hem barbell, hemde dumble curl yapmak anlamsız değil mi? Scott curl tarzı bir şey eklenmesi gerekmez mi?
  2. Birde haftada 1 bacak gibi büyük kas grubunu çalışmak için yetersiz değil midir?
  3. Deadlift , barbell good morning gibi şeyler de eklemek lazım değil mi?
  4. Ön kol hiç yok , büyümese bile güçlenmesi lazım değil mi?

1a.thumb.png.ac68c5594c476fd2281f8230ed9f13c7.png 1a2.thumb.png.d4c618b0172342da9fba15406652402e.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    794
v1olet, 14 dakika önce yazdı:

Bende overtraining olduğumu düşünüyorum. Dediğiniz programı excele aktardım.

Bazı sorularım olacak:

1. Hem barbell, hemde dumble curl yapmak anlamsız değil mi? Scott curl tarzı bir şey eklenmesi gerekmez mi?
  2. Birde haftada 1 bacak gibi büyük kas grubunu çalışmak için yetersiz değil midir?
  3. Deadlift , barbell good morning gibi şeyler de eklemek lazım değil mi?
  4. Ön kol hiç yok , büyümese bile güçlenmesi lazım değil mi?

onun programı değil çünkü bu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
v1olet    2
ardas, 1 saat önce yazdı:

onun programı değil çünkü bu.

Bu program değil mi, yanlış atmışım yukarda.

1p.thumb.png.67a05e8c8dceeaf24b0c405a36cae472.png 2p.thumb.png.13437a48b0aa858640090dc203b8ea75.png 3p.thumb.png.5d555f558e15cd48bc885b1bfa491bc8.png 4p.thumb.png.3f449c2db728b4d283c7447a32621798.png 5p.thumb.png.11ac6f88dc8477ee4a8f4fff5216e9d3.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    41

Hocam genele soruyorum bir günde 7 8 hareket her biri 3er 4er set nasıl yapıyorsunuz? Şahsen ben göğüs günü 3 hareket yapıyorum sonuna da 2 3 set lateral atıyorum neredeyse bitiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    5
v1olet, 23.12.2024 - 20:08 yazdı:

• Split bir antreman programı yapıyorum ama verim alamadığımı düşünüyorum.
  • Aynı programı haftada 2 kere uyguluyorum ve günde 8 hareket 4 er set yapıyorum.
  • Baya bir ağır program uyguluyorum aslında.
  • İlk amacım kilo vermek , karın çevrem baya yağlı.

SORULARIM:

1. 5 günlük ppl gibi bir program uygulasam nasıl olur?
  2. Ppl ye geçersem off günlerde de kardiyo yapmalı mıyım?
  3. Birde uygun programlar atma şansınız var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

daha önce 6 7 aylık pl geçmişim var ağırlıklarına göre 5x5 ile başlaman güzel olabilir 5 gün için fazla çünkü comp haraketler sinir sistemini fazla zorluyor ve genelde full body olarak yapılır pl mantık basit comp haraketlerde amacın düzenli overload ve recovery kapasitene göre çok yüksek volume yapma özellikle rpe 9-10 set ler yapıyorsan strong lifts diye bir uygulama var onun bedava versiyonunda 5x5 var paralı versiyonuda var çok güzel programlar var 3 4 5 günlük şekilde hepsi test edilmiş ve güzel programlar deneyebilirsin belki off günlerde kardio yapman kötü etkilemez kardiodan kastım bisiklet değil koşu bandında düşük intensty kardio

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
v1olet    2
the_escobar, 14 saat önce yazdı:

Hocam genele soruyorum bir günde 7 8 hareket her biri 3er 4er set nasıl yapıyorsunuz? Şahsen ben göğüs günü 3 hareket yapıyorum sonuna da 2 3 set lateral atıyorum neredeyse bitiyorum. 

Hakkıyla yapınca bende de öyle.  Set aralarını uzun tutuyorum antreman da uzuyor baya kardiyo da ekleyince.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Johturk0606
      Merhabalar, herkese iyi sporlar.
      6 haftadır bolde testo küründeyim ve ilk kez küre girdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 boldenone 500 test. Enanthat  40g dianabol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      98 kiloyum. 1.80 boyundayım. 1 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Spor geçmişim ise 6,7 sene vardır. Kolluk kuvveti olarak çalışmaktayım. her 3 günde 1 24 saat nöbetim var. Nöbet günlerini off gün olarak değerlendiriyorum. ANTRENMAN PROGRAMIM:
      1.gün göğüs arka kol 2.gün sırt ön kol 24 saat Nöbet (off)
      3.gün omuz bacak 4.gün göğüs arka kol 24 saat nöbet
      Şeklinde çalışıyorum. Beslenmem orta düzeyde, antrenmanımda orta şiddette. Şuanki anlattığım hususları göz önüne alarak benim için hangi program faydalı olur? Şuan çalışmamdan memnunum ama sizin bilgi ve önerileriniz benim için çok kıymetli.
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: çimen
      Merhaba değerli abilerim, arkadaşlarım.
      fitness yapmaya yeni başladım 21 yaşındayım hayatım boyunca bireysel, takım ve atletizm sporları ile uğraştım. Sizlere danışmak istediğim sorum antrenman süremin kısa kaldığını düşünmem antrenmanımı 30dk civarlarında tamamlamış oluyorum. yaptığım üst vücut ağırlıklı programımın bir örneği:
      Incline Bench Press: 4 set x 8-10 tekrar Lat Pulldown: 4 set x 8-10 tekrar Arnold Press: 4 set x 8-10 tekrar Barbell Curl: 3 set x 10-12 tekrar overhead triceps extension: 3 set x 10-12 tekrar Bütün hareketleri dahilinde hissederek yapıyorum ve setler arasında dinleniyorum ve bütün antrenmanım 30 dk civarlarında tamamlanış oluyor çevremdeki insanlar ve arkadaşlarımdan antrenman süremin kısa olduğuna dair sürekli eleştiri alıyorum, sizce antrenman programında bir eksiklik var mı kısa sürmesi normal mi, şimdiden zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim her türlü tavsiyenize açığım.
    • Yazan: crizbi01
      Herkese selamlar.
      Bana gönderdiği programı resim halinde buraya atıyorum. Formumu da atıyorum. Yağlı ve suluyum. 10 Kilo verdim kendi başıma ve kolesterol değerim 245 lerdeydi. 202 Ye kadar sınıra kendi çabam ile düşürdüm belimi 12 cm incelttim. Şimdi 94-95 Kilolardayım. Bu program çok saçma geldi bana. Ve kendisine Testestorone ox anavar ve clen hafif dozlarda dahi olsa girelim dedim girdirmedi.
      Sizin fikirlerinizi merak ediyorum? Beslenmenin görselini de isterseniz atabilirim.

• Yazan: asdar54500
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Aşağıda paylaştığım küre gireceğim ancak elimde bir antrenman programı yok 5 veya 6 günlük bana yardımcı olabilecek var mı? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      S4 Carderine Clenbuterol GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: FatChicken
      Trenbolone kürüne gireceğim fakat haftada 4 gün antrenman atabilecek vaktim var. Antrenmanlar 2.30 saat sürecek ve sağlam olacak. 4 gün antrenman ile iyi bir sonuç almam mümkün mü? Bacak hariç her kas grubu 2 kere çalışmış olacak.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.