Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

evange

Yıllar önce dianabol kullandım! o dönem sonrası cildimde geçmeyen deri hastalıkları mevcut! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

evange    0

Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?

Ben yıllar önce bi dianabol kullanmıştım sanırım karaciğerime ufak bir hasar verdi ve bıraktı. Yaklaşık 5-6 senedir hafif kaşıntılarım var cildimde ve hiçbir yara izim geçmiyor, sivilce oluştuğunda kırmızı beyaz leke bırakıyor. Cildim soyulduğunda beyaz leke bırakıyor ve yeni cilt oluşmuyor. @metinav @rastlantisal @heisenbergg @ardas @Diver

SÜRECE DAİR:

• Çok doktora gittim kan testi vs verdim.
  • ALT 35- AST 20 gösteriyor.
  • Alerji testi yaptım hiçbir şey çıkmadı.
  • Ama ben karaciğerden şüpheleniyorum.
  • Enginar suyu tüketiyorum, nac 600 kullanıyorum kaşıntılarım hafifliyor ama yine geçmiyor izlerim.

SORULARIM:

1. Bunun çözümü yok mudur?
  2. Yardımcı olan bilgi sahibi birisi var mıdır?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    144

Karaciğerin böyle bir yan etkisi yok, karaciğer fonksiyon testine gir gerekirse aklında soru işareti kalmasın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
evange    0
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

Karaciğerin böyle bir yan etkisi yok, karaciğer fonksiyon testine gir gerekirse aklında soru işareti kalmasın. 

Karaciğer protein sentezi yapıyor. Yaralar proteinden iyileşir sonuçta. Ama kas yapımında bir sorunum yok.  Karaciğerimi test ettirdim ALP,AST,ALT,GGT vs hiçbir sorun yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
evange, 4 dakika önce yazdı:

Karaciğer protein sentezi yapıyor. Yaralar proteinden iyileşir sonuçta. Ama kas yapımında bir sorunum yok.  Karaciğerimi test ettirdim ALP,AST,ALT,GGT vs hiçbir sorun yok.

O zaman karaciğerden olma ihtimali düşük, böbrek üstü bezlerin hakkında bizi bilgilendirir misin? Genel olarak bu tip yaralar burdan kaynaklı oluşur. Karaciğerden dolayı olma ihtimali düşük, hele ki testlerin normal geldiyse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
evange    0
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

O zaman karaciğerden olma ihtimali düşük, böbrek üstü bezlerin hakkında bizi bilgilendirir misin? Genel olarak bu tip yaralar burdan kaynaklı oluşur. Karaciğerden dolayı olma ihtimali düşük, hele ki testlerin normal geldiyse.

Hocam, genel olarak kan testinde hiçbir problem yok. Böbrekler, karaciğer çok şükür normal gözüküyor. Ama işte dediğim gibi cildimde oluşan yaralarım iz bırakıyor herhangi bir iz olsun. Bir yere çarptığım zaman da çabuk morarıyor. Dianabol u kullanmadan önce gayet sağlıklı ve mutluydum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
evange    0
Kado, 5 dakika önce yazdı:

Şeker hastalığın olabilir mi?

Açlık ve tokluk şekerimi ölçtürdüm hepsi normal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
evange, 6 saat önce yazdı:

Hocam, genel olarak kan testinde hiçbir problem yok. Böbrekler, karaciğer çok şükür normal gözüküyor. Ama işte dediğim gibi cildimde oluşan yaralarım iz bırakıyor herhangi bir iz olsun. Bir yere çarptığım zaman da çabuk morarıyor. Dianabol u kullanmadan önce gayet sağlıklı ve mutluydum.

Bir cilt doktoruna göründün mü?

Konu hakkında böbreklerinde bir sorun var ise bu eGFR veya billuribinler ile anlaşılmayabilir.

Böbrek ultrasonu çekinmen de gerekebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.