Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkan14255

Aldığım fiyatlar normal mi?

Önerilen İletiler

Tony Montana    243
Furkan14255, 17 dakika önce yazdı:

Birinden fiyat sordum da bu fiyatlar normal mi

Marka ne 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    316

normal fiyatılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43
Tr3n, 39 dakika önce yazdı:

normal fiyatılar

Normal mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan14255, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar...

Birinden fiyat sordum da bu fiyatlar normal mi?

Magnus pharma'nın fiyatlar bunlar, eğer alışveriş yapmak istiyorsan bu markadan önermem ilaçlar dolu değil en azından türkiyedeki satılanlar orjinal magnus degil zaten eline gelen ürünler 10ml değil 8ml geliyor üstelik testoda 250mg yerine maksimum 125mg testo vardır nereden biliyorsun dersen 2 aydır kullanıyorum 5x2 ml olarak gönderiliyor ama 1 cam'da 1.6 ml var 

20241022_103609.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
muhammedb1907, 20 dakika önce yazdı:

Magnus pharma'nın fiyatlar bunlar, eğer alışveriş yapmak istiyorsan bu markadan önermem ilaçlar dolu değil en azından türkiyedeki satılanlar orjinal magnus degil zaten eline gelen ürünler 10ml değil 8ml geliyor üstelik testoda 250mg yerine maksimum 125mg testo vardır nereden biliyorsun dersen 2 aydır kullanıyorum 5x2 ml olarak gönderiliyor ama 1 cam'da 1.6 ml var 

orjinal magnus 2022 den beri türkiye de yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex    6
Furkan14255, Bir saat önce yazdı:

bu fiyata dragon pharma falan alırsın verme degmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
muhammedb1907, 21 dakika önce yazdı:

Hammaddeden çalanı gördüm de yağdan çalanı ilk defa görüyorum 😂😂😂😂

• ahahaha 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex, 6 dakika önce yazdı:

bu fiyata dragon pharma falan alırsın verme degmez

Elimdekiler bitsin devam etmiycem zaten hocam 3 haftalık ürün kaldı 

Diver, 6 dakika önce yazdı:

Hammaddeden çalanı gördüm de yağdan çalanı ilk defa görüyorum 😂😂😂😂

🤑🤣🤣

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    316
Emin982, Bir saat önce yazdı:

Normal mi 

ne kadar olmalı fiyatı 600 liraya ufc Pharma var bu fiyatlar hicbirsey:D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    617
Tr3n, 5 saat önce yazdı:

ne kadar olmalı fiyatı 600 liraya ufc Pharma var bu fiyatlar hicbirsey:D

hatta boldenonu filan bile ucuz geldi bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    154

Ben ufc kullandım çalışmıştı demem o ki her ilacın çalışanı var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Testocu, 27 dakika önce yazdı:

Ben ufc kullandım çalışmıştı demem o ki her ilacın çalışanı var 

ucu açık riskli işler, sonuç olarak vücuduna zehir sokuyorsun. Aldığın ürünün temizliğine dikkat etmelisin, AIDS, Hepatit, Bel soğukluğu her şeyi kapabilirsin. Bunun yerine başlı markalar varken piyasada kendini kanıtlamış sen 500 600 tl için o riski göze alabiliyorsan helal olsun

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Magnus tam dolu değilmiş ama şunu fark ettim ki çoğu steroid üretenlerin testoları çalışıyor, diğerlerine gelince malzemeden kesiyorlar gibime geliyor. Dragon, Overdose, Body Tech gibi firmaları baya öneriyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    617
Semih26, 10 saat önce yazdı:

Magnus tam dolu değilmiş ama şunu fark ettim ki çoğu steroid üretenlerin testoları çalışıyor, diğerlerine gelince malzemeden kesiyorlar gibime geliyor. Dragon, Overdose, Body Tech gibi firmaları baya öneriyorlar. 

ben dragon kullanıyorum ne kadar bazıları steril değil desede steril olmayan ilaç herkeste ödem yapar ilacın içindeki yağdan kaynaklı bazılarında ödem yapabiliyor yani ilacın steril olmasıyla alakası yok ne zamandır kullanırım bende ödem filan hiçbir şey yapmadı. bodytech de iyi ama bütçen varsa dragon.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826

Canada peptides var (canada biolabs) kutusunu gördüm kullanmaya kıyamaz insan :D salondan bir çocuk deca ve testosunu kullanıyor baya hacim aldı yerlilerden overdose iyi gördüm tanık oldum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    7

Overdose dediğiniz marka mı yoksa ürünün içeriğindeki yoğunluk mu :) eğer marka ise kutusunu atar mısınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
Plaque, 38 dakika önce yazdı:

Overdose dediğiniz marka mı yoksa ürünün içeriğindeki yoğunluk mu :) eğer marka ise kutusunu atar mısınız

Marka. 10ml flakonda gelir. Kutusu yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    316
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

ucu açık riskli işler, sonuç olarak vücuduna zehir sokuyorsun. Aldığın ürünün temizliğine dikkat etmelisin, AIDS, Hepatit, Bel soğukluğu her şeyi kapabilirsin. Bunun yerine başlı markalar varken piyasada kendini kanıtlamış sen 500 600 tl için o riski göze alabiliyorsan helal olsun

dosum cinsel ilişki mi yaşıycan flakonlara cinsel hastalıkları saymışsın

• Beğen 1
  • ahahaha 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
Plaque, 5 saat önce yazdı:

overdose markanın adı üstünde overdose yazıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan14255, 11.12.2024 - 14:59 yazdı:

Swiss pharma Op özel seri ampul 

• Bolde 1000
  • Testo 950
  • Deca 1000 
  • Masteron 1000
  • Tren 1100
  • Tren enanatathe 1150
  • Wisntrol tablet 850
  • Clen 800
  • Oxandrolone 1200
  • Danabol 850
  • Turinabol 1100
  • İron optimum pharma 
  • Bolde 700
  • Testo 675
  • Deca 700
  • Masteron 750 
  • Tren 800
  • Clen 590
  • Winstrol 690
  • Danabol 690
  • Oxandrolone 850
  • Turina 850
  • Hitech pharma 
  • Bolde 1050
  • Testo 1000
  • Oxandrolone 1250
  • Deca 1050
  • Masteron 1250
  • Wisntrol ve danabol 950
  • Turinabol 1250
  • Clen 800
  • Tren 1250

Optimum Pharma overdose seri

• Bolde 1200
  • Testo 1000
  • Oxandrolone 1300
  • Deca 1200
  • Masteron 1300
  • Wisntrol ve danabol 1000
  • Turinabol 1300
  • Clen 900
  • Tren 1400
  • Gold pharma 
  • Bolde 1150
  • Testo 1000
  • Oxandrolone 1400
  • Deca 1150
  • Masteron 1250
  • Wisntrol ve danabol 1000 
  • Turinabol 1300
  • Clen 850
  • Tren 1400

Hocam bana böyle bir fiyat listesi gelmişti burdan referans alabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunun satıcısı da İzmirli bir arkadaş galiba aynı kişiye bende fiyat sormuştum ne kadar güvenilir tartışılır. Testo 1000 tl iken Tren 1400 olması bana garip geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    22
ardas, 11 saat önce yazdı:

ben dragon kullanıyorum ne kadar bazıları steril değil desede steril olmayan ilaç herkeste ödem yapar ilacın içindeki yağdan kaynaklı bazılarında ödem yapabiliyor yani ilacın steril olmasıyla alakası yok ne zamandır kullanırım bende ödem filan hiçbir şey yapmadı. bodytech de iyi ama bütçen varsa dragon.

son zamanlarda dragon -bodytech bolde kullandınızmı tavsiye edermisiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    617
Drei Lilien, 12 dakika önce yazdı:

son zamanlarda dragon -bodytech bolde kullandınızmı tavsiye edermisiniz?

şuan kullanıyorum ederim ama dragon bi tık daha önde benim için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedb1907, 22 dakika önce yazdı:

Bunun satıcısı da İzmirli bir arkadaş galiba aynı kişiye bende fiyat sormuştum ne kadar güvenilir tartışılır. Testo 1000 tl iken Tren 1400 olması bana garip geldi

Evet hocam doğru kişiden bahsediyoruz danışanlık verdiği kişilerin kan testleri pct süreçleri hep olumlu birde adamım yeri yurdu belli adı sanı güvenilir geliyor bana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Tekin2321
      Dostlar ilaç piyasasında herkes farklı bi fiyat söylediği için buraya danışmak istedim 
      Zphc spectrum canada fiyat liste
      Testo p 45 $
      Testo e. 47 $
      Testo c. 47 $
      Deca.  55 $
      Tren a. 65 $
      Tren e. 75 $ 
      Masteron 65 $
      Winstrol 50 $
      Boldenon 55 $
      Turinabol 55 $
      Wins tablet 45 $
      Danabol 45 $
      Oxand tablet 60 $
      Parabalon 90 $
      Npp 55 $
      Alpha pharma masteron 65 $
      İran 800
      zphc spectrum canada ve iran testo için bu fiyatlar sizce gerçeği yansıtıyor mu 
    • Yazan: baran3333
      Merhaba sevgili arkadaşlar.
      Only testo ent. kullanmaya başlayacağım ve piyasaya göre ortalama fiyatları nedir?
      Teşekkürler.
    • Yazan: VitaBella
      küre girmeyi düşünüyorum ilk kürüm olcak 500 mg testestoron enanhate 400 mg boldenon 2 kutu 120 hap danabol 10 12 hafta girecem fiyat ortalama ne kadar tutar markaya göre degişir fakat ortalama ne kadar tutar. internet siteleri ne kadar güvenilirdir orjinallik bakımından.yardımcı olursanız sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.