Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

VitaBella

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

VitaBella Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Alt göbek

    Küre gircem testo enanhate boldenon danabol bu şekilde girsem sıkıntı olurmu zaten bölgesel yağ takımı olmuyor iyice küçülmem gerk
  2. Alt göbek

    Alt göbeğim gittikçe kötüleşmeye başladı hacim almaya calisiyorum tuz şeker yağ kullanmıyorum yok denecek kadar az şeker bazen çok alıyorum jelibon felan o tarz asitli içecek çok nadir ama gittikçe kötü oluyor hazımsızlıktan olabileceğini düşünüyorum çok şişiyor çünkü ama sebebini tam çözemedim su tutuyor diyen var yağlanmış diyen var yardımcı olabilir misiniz .
  3. Kür Fiyatı Marka

    hocam peki yaş olarak en uygun demek olmaz ama verimin yüksek oldugu bi yaş aralıgı varmı 23 sonrası vs suan 20 yaşındayım vurmamın bi sakıncası var mı yani başlangıç seviyesi bi kür yapıyorum sonuçta çok ağır bi kür değil ama nereye baktıysam 22 23 yaşından sonra başlanmalı diyorlar.
  4. Kür Fiyatı Marka

    Peki kur sırasında yabi bu 1-12 hafta boyunca kullanmam gereken bisey var mi milk thistle felan bisey öneririsiniz
  5. Kür Fiyatı Marka

    pekı bu küre pct için ve 1-12 hafta boyunca koruma için ne kullanmalıyım novaldex düşnüyorum 1-12 hafta ama tam bi gildim yok
  6. Kür Fiyatı Marka

    Ben zaten 1500 dedi bi iş var dedim bi arkadas aldı bundan dedimki bak bunun üzerine çok fazla kaar koyuyor yok kanka gelişinden veriyor dedi.Önümde gösterdi dedi. Ben bayadır arastırıyorum fiyatlarını felan girecem insallah kışa doğru kasım aralık gibi kürün yanında ne kullanıyım suan elimde vitamin mineral bcaa glutamin creatin aminoasit omg3 protein tozu var. ayriyetten çinko alcam. creatini kullansam karacigere çok yüklenirim diye düşünüyorum kür ile birlikte sıkıntı olurmu yardımcı olur musunuz.Bİde ürün markaları Generics Pharma testo boldenon Balkan Pharma Boldenon olacak markalar iyimidir.
  7. Kür Fiyatı Marka

    Hocam salondaki hocam bu kombine en kötü 1500 lira verirsin diyor banada çok abartı geliyor benim hesapladıgım 600 lira oluyor indirim felan 550 oluyor diyorum öyle olsa yazın herkes parçalı kışın herkes arnold gibi gezerdi diyor bu kadar ucuz bişey degil diyor carbon marka kullanıyor kendini benim alacagım genetics pharma ve balkan pharma
  8. Kür Fiyatı Marka

    küre girmeyi düşünüyorum ilk kürüm olcak 500 mg testestoron enanhate 400 mg boldenon 2 kutu 120 hap danabol 10 12 hafta girecem fiyat ortalama ne kadar tutar markaya göre degişir fakat ortalama ne kadar tutar. internet siteleri ne kadar güvenilirdir orjinallik bakımından.yardımcı olursanız sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×