Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkan14255

Aldığım fiyatlar normal mi?

Önerilen İletiler

Tony Montana    542
fatman, 11 dakika önce yazdı:

Bende piyasada ki guvensizlikler yüzünden 3 daha fazla veriyorum dragon kullanıyorum biraz tuzlu ama kafam rahat sahte mi steril mi diye düşünmüyorum 

Dostum o zaman sana noxy öneririm. Hem fiyatları dragondan iyi hem de janoshik testleri vb var. İlaçlar da zehir gibi ahahahhahaha

• +1 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fenforall    8
ardas, 12.12.2024 - 22:08 yazdı:

şuan kullanıyorum ederim ama dragon bi tık daha önde benim için.

Dragon fiyat listesini atabilir misin ? Bu medi body satan almancı arkadaş mı hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Dostum o zaman sana noxy öneririm. Hem fiyatları dragondan iyi hem de janoshik testleri vb var. İlaçlar da zehir gibi ahahahhahaha

Tony form gğncellemesi gelmiyo mu 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
Fenforall, Bir saat önce yazdı:

Dragon fiyat listesini atabilir misin ? Bu medi body satan almancı arkadaş mı hocam ?

Hayır bodytech satan tayland da yaşayan.

Oral fiyat listesini atmadım bilerek fotoğraf çok yer kaplamasın forumda diye istersen atarım.

IMG_6599.jpeg

fatman, Bir saat önce yazdı:

Bende piyasada ki guvensizlikler yüzünden 3 daha fazla veriyorum dragon kullanıyorum biraz tuzlu ama kafam rahat sahte mi steril mi diye düşünmüyorum 

İlla her markayı kötüleyen vardır noxy içinde geçerli bu dragon içinde rekabet var sonuçta ondan kendi kafan hangi markaya yatıyorsa ondan ilerlemek en mantıklısı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    542
Ferdikra, 29 dakika önce yazdı:

Tony form gğncellemesi gelmiyo mu 😁

Geliyor geliyor bi 2-3 haftaya 😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    8
ardas, 44 dakika önce yazdı:

Hayır bodytech satan tayland da yaşayan.

Oral fiyat listesini atmadım bilerek fotoğraf çok yer kaplamasın forumda diye istersen atarım.

Tr üretimi değil mi bu dragon kendi sitesinden daha pahalı satıyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
Fenforall, 7 dakika önce yazdı:

Tr üretimi değil mi bu dragon kendi sitesinden daha pahalı satıyor :D

@heisenbergg anlatmıştı dostum bi konuda uzunca. Sence tr üretimi mi yabancı forumları araştır biraz yabancı marka olup tr de üretilenlerde var ama öyle olan markaları zaten 10-20 kişi birden satıyor dragonu satan kaç kişi var tr de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    8
ardas, 9 dakika önce yazdı:

@heisenbergg anlatmıştı dostum bi konuda uzunca. Sence tr üretimi mi yabancı forumları araştır biraz yabancı marka olup tr de üretilenlerde var ama öyle olan markaları zaten 10-20 kişi birden satıyor dragonu satan kaç kişi var tr de.

Dostum bütün markaların tr üretimini yapabilirler diye düşünüyorum, gümrükten steroid sokan adam neden steroid ile uğraşıyor ki gelsin saat satsın kar marjı daha yüksek :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
gönderildi (düzenlendi)
Fenforall, 34 dakika önce yazdı:

Dostum bütün markaların tr üretimini yapabilirler diye düşünüyorum, gümrükten steroid sokan adam neden steroid ile uğraşıyor ki gelsin saat satsın kar marjı daha yüksek :D

Adama yaz atsın madem sana gümrük faturasını vs teker teker bunu sormak için mi fiyat listesi istedin benden saat satsın kar marjı daha yüksek demenden hammadde fiyatlarını filan bilmemenden belli zaten adam yeterince kar ediyordur merak etme. Siz yurt dışı malı bulamıyorsunuz diye hepsi tr üretimi :D . Hiçbir şey bilmediğin bu düz mantık kurmandan belli zaten siteden daha pahalıya satıyor diyorsun siteden alabiliyor musun farz etki aldın üstüne kaç tl daha masraf ekleniyor. @Fuhrer zhpc alıyordu sanırım direk kendi sitesinden sor ona sitede yazan fiyata mı geliyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    968

Şu özel seri olayına hiç inanasım gelmiyor 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.178
Fenforall, Bir saat önce yazdı:

Hammaddenin ülkemizde ürettildiğini mi sanıyorsun? Yerli üretimlerin hammaddesi de yurtdışından geliyor 😄

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    8
Diver, 18 dakika önce yazdı:

Hammaddenin ülkemizde ürettildiğini mi sanıyorsun? Yerli üretimlerin hammaddesi de yurtdışından geliyor 😄

Öyle bir şey düşünmüyorum tabii ama ülkeye hammadde sokmak ile ilacın flakon halini sokmak arasında fark vardır diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
gönderildi (düzenlendi)
Fenforall, 25 dakika önce yazdı:

Öyle bir şey düşünmüyorum tabii ama ülkeye hammadde sokmak ile ilacın flakon halini sokmak arasında fark vardır diye düşünüyorum

İlaçta kendiliğinden üretilcek zaten soktuktan sonra üretmekte legaldi bide şikayet filan gelse bütün her şeyin çöpe gidicek.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hangi marka en güvenilir? Ben sustanonun birebir aynısı olacak alternatif arıyorum. sustanon reçeteli olmuş maalesef. TRT için kullanacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    166
MonsterMMORPG, 32 dakika önce yazdı:

Hangi marka en güvenilir? Ben sustanonun birebir aynısı olacak alternatif arıyorum. sustanon reçeteli olmuş maalesef. TRT için kullanacağım

iran enanthate kullan hocam. sustanon gibi dalgalanma da yapmaz. trt için haftada 100-150 mg işini gayet de görür .

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows, 14 dakika önce yazdı:

iran enanthate kullan hocam. sustanon gibi dalgalanma da yapmaz. trt için haftada 100-150 mg işini gayet de görür .

Bu Iran dediğimiz iran eczane ürünü değil mi? Güvenilir nerden bulabiliriz orjinal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    166
MonsterMMORPG, 7 dakika önce yazdı:

Bu Iran dediğimiz iran eczane ürünü değil mi? Güvenilir nerden bulabiliriz orjinal 

evet iran eczanelerinde satılan bir ürün. satıcı ismi vs paylaşmak yasak forumda

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Tekin2321
      Dostlar ilaç piyasasında herkes farklı bi fiyat söylediği için buraya danışmak istedim 
      Zphc spectrum canada fiyat liste
      Testo p 45 $
      Testo e. 47 $
      Testo c. 47 $
      Deca.  55 $
      Tren a. 65 $
      Tren e. 75 $ 
      Masteron 65 $
      Winstrol 50 $
      Boldenon 55 $
      Turinabol 55 $
      Wins tablet 45 $
      Danabol 45 $
      Oxand tablet 60 $
      Parabalon 90 $
      Npp 55 $
      Alpha pharma masteron 65 $
      İran 800
      zphc spectrum canada ve iran testo için bu fiyatlar sizce gerçeği yansıtıyor mu 
    • Yazan: baran3333
      Merhaba sevgili arkadaşlar.
      Only testo ent. kullanmaya başlayacağım ve piyasaya göre ortalama fiyatları nedir?
      Teşekkürler.
    • Yazan: VitaBella
      küre girmeyi düşünüyorum ilk kürüm olcak 500 mg testestoron enanhate 400 mg boldenon 2 kutu 120 hap danabol 10 12 hafta girecem fiyat ortalama ne kadar tutar markaya göre degişir fakat ortalama ne kadar tutar. internet siteleri ne kadar güvenilirdir orjinallik bakımından.yardımcı olursanız sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.