Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kgc956

Lgd4033 + mk677 + anavar kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Kgc956    0

Merhabalar, burada yeniyim ve bu konularda çok fazla bilgiye sahip değilim.

Lgd-4033, mk677 ve anavar kürüne girmeyi düşünüyorum.

Bu ilk kürüm olacak. Hem kür hakkında hem de kür içi veya sonrası pct hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum ?

Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden. :) @heisenbergg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    86

Karaciğer koruyucusu ve karaciğerini rahatlacak şekilde beslenmene özellikle önem vermelisin.

Kişisel fikrim karaciğere böyle bir işkenceye gerek olmadığı.

• Kaç yıldır spor yapıyorsun?
  • Boy, kilo, yaş?
  • Form ekleme şansın var mı?
  • Marka tercihin ne olacak?

Pct kür sonrası kan testine göre yapılıp yapılmayacağına karar verilir.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202

MK ve anavar iyi ama aşırı fazla toksitite yaşarsın 3 tablet ürünle.

En fazla 2 ama sağlam bileşenler seçmelisin Rad140 ve Mk677 öneririm.

Ayrıca Ligandrol'ün %80i sahte rad tercih etmeni şiddetle öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kgc956    0
Tarık34, 16 saat önce yazdı:

Karaciğer koruyucusu ve karaciğerini rahatlacak şekilde beslenmene özellikle önem vermelisin.

Kişisel fikrim karaciğere böyle bir işkenceye gerek olmadığı.

• Kaç yıldır spor yapıyorsun?
  • Boy, kilo, yaş?
  • Form ekleme şansın var mı?
  • Marka tercihin ne olacak?

Pct kür sonrası kan testine göre yapılıp yapılmayacağına karar verilir.

Tavsiyelerin için teşekkürler. Vücut geliştirmede 2. Yılıma giricem,

Boy1.80, kilo 90 yaş 30 

Sarmsları burak hocadan temin etmeyi düşünüyorum marka noxy lab.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    650
Kgc956, 1 dakika önce yazdı:

Tavsiyelerin için teşekkürler. Vücut geliştirmede 2. Yılıma giricem,

Boy1.80, kilo 90 yaş 30 

Sarmsları burak hocadan temin etmeyi düşünüyorum marka noxy lab.

Öyleyse Burak hoca zaten sana buradaki çoğu kişiden çok daha net anlaşılır cevaplar verecektir.

Soruna gelince pct gerekmeyecektir 8 10 haftaya kadar kullanırsan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kgc956    0
Vezuchiy, 9 saat önce yazdı:

MK ve anavar iyi ama aşırı fazla toksitite yaşarsın 3 tablet ürünle.

En fazla 2 ama sağlam bileşenler seçmelisin Rad140 ve Mk677 öneririm.

Ayrıca Ligandrol'ün %80i sahte rad tercih etmeni şiddetle öneririm.

Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. Sarmsları burak hocadan temin edicem damla şeklinde. Anavarda hi tech yurtdışından gelirken arkadaşım getirdi. Bu konu pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Olmadı sarmslarla devam edeceğim dediğiniz gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202
Kgc956, 34 dakika önce yazdı:

Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. Sarmsları burak hocadan temin edicem damla şeklinde. Anavarda hi tech yurtdışından gelirken arkadaşım getirdi. Bu konu pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Olmadı sarmslarla devam edeceğim dediğiniz gibi

Güvenilir kaynaktan alırsan daha iyi evet. 

Ama bu 3 ürünün 2 tanesi karaciğerinden geçicek unutma bunu önlemlerini al koruyucunu ve su miktarını ayarla sadece sağlam bir sarmsla bile çok rahat 100-150 alt ast görebilirsin genetiğinede bağlı olarak. alt ve ast belli bir limitin üstünde olduğunda katabolik bir etki yaşarsın vucut çok fazla enerji kaybeder.

Nac600, Ursa active, Omega3, enginar suyu ve günde 5litre+ su öneririm tam verim için.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108

Selam dostum, karaciğer için endişelenmene hiç gerek olmayan bir kür Anavar böbreklerde metabolize olur genel olarak ve karaciğerde minimal stres bırakır eğer kullandığın gerçekten Anavar ise. Kür gayet güzel bir küre benziyor lakin testosteron baskılanacaktır 1 SARM’s ve 1 adet steroid kullanımı olduğu için baskılanmalı hissetmeme şansın çok ama çok düşük toparlanma süresi de kısmen uzun sürebilir.

Böyle bir küre gireceksen sana tavsiye TRT ya da 250 mg gibi dozajlarda testosteron kullanman seni ayrı bir noktaya çeker. Steroid, SARM’s ve MK677 üçlüsü sinerjik etkiye sebep olacaktır ve alacağın verimi daha iyi noktaya getirecektir çünkü üçünün de çalışma mekanizması farklıdır. Kür içi koruyucuya gerek olduğunu düşünmüyorum eğer ki kronik böbrek/karaciğer problemin yoksa ve ailede karaciğer ve böbrek sorunu yalayan yoksa en iyi koruyucu bolca su içmendir anavar tarafından böbreğe binen stresi bol su tüketimi kontrol edilebilir bir noktaya çekecektir.

Genelde oral kür yapılmasını mantıklı bulmamakla birlikte oral kür klasmanında bu kür iyi bir şekilde gibi duruyor günlük 20-25 mg mk677, Anavar’ı 20-30 mg arası ve Lgd4033’ü 10 mg kullanabilirsin. MK-677 kullanırken açlığa tahammül edebilirim diyorsan gece yatmadan önce alabilirsin yok tahammül edemem diyorsan akşam yemeği öncesi kullanabilirsin. LGD4033 antrenmandan 2 saat önce alabilirsin SARM’s türevi ilaçlar genelde kana 2 saatlik bir sürecin ardından karışır.

Anavar ise sabah ve akşam olarak alınacaktır 10 sabah 10 akşam ya da 15 sabah 15 akşam gibi bir tablo izlenebilir. Ligandrol muazzam derecede baskılayıcı bir ilaçtır Anavar ile birlikte kullanıldığında yüksek ihtimal PCT gerekecektir klomen ve tamoksifen işini görür pregnyl ve ya HCG türevi ilaçlar gerekmeyecektir çünkü LH FSH sıfırlanmayacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202

Google'dan okuduğun sarms satış mağzalarının textlerini kopyalayıp şuraya atmayı bıraktığın gün senden birşeyler olucak kankacım :D @heisenbergg

yaşadığın hayal dünyasından çık tek bir orijinal sağlam bir sarms alt ast'yi referans dışına taşıyacaktır, ha taşımadı mı ya %99 genetiğin yüzünden yada ilacın boş.

Ox hakkında da birşey bilmediğin net bir sabah bir akşam veriyorsun adama kanda bir yükselicek bir düşücek ilaç peek'te kalıp 3 kere alınması gerekiyor günde.

250mg "TRT" diye söylediğin dozla insanlar başlangıç kürü yapıyor onu yapmak istese bunlarla işi ne bu adamın.

Kafana göre adama pct yazmışsın yok klomen gerekicek hcg gerekmeyecek gerçekten çok tehlikelisin bu forum için en ufak şeyden anladığın yok klavye başından takılmaya devam et :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108
Vezuchiy, 6 saat önce yazdı:

Google'dan okuduğun sarms satış mağzalarının textlerini kopyalayıp şuraya atmayı bıraktığın gün senden birşeyler olucak kankacım :D @heisenbergg

yaşadığın hayal dünyasından çık tek bir orijinal sağlam bir sarms alt ast'yi referans dışına taşıyacaktır, ha taşımadı mı ya %99 genetiğin yüzünden yada ilacın boş.

Ox hakkında da birşey bilmediğin net bir sabah bir akşam veriyorsun adama kanda bir yükselicek bir düşücek ilaç peek'te kalıp 3 kere alınması gerekiyor günde.

250mg "TRT" diye söylediğin dozla insanlar başlangıç kürü yapıyor onu yapmak istese bunlarla işi ne bu adamın.

Kafana göre adama pct yazmışsın yok klomen gerekicek hcg gerekmeyecek gerçekten çok tehlikelisin bu forum için en ufak şeyden anladığın yok klavye başından takılmaya devam et :D 

Tek bir kopyala yapıştır dahil yapmadım dostum kıskançlığını başka bir noktaya taşı şahsen Burak Abi’den S23 dışında bütün SARM’s türevi ilaçları denedim (hibrit steroidal SARM olan yk-11 dahil) ALT ve AST değerin rn ufak artmadı hatta o tarihlerdeki kan tahlillerimi bile size atabilirim SARM’s türevi ilaçlar metillenmiş değillerdir özellikle kimyasal yapısındaki karbon bağlantı noktalarından tut biyoyararlılığı artırmak için 17-alfa-alkali ailesinden metillenmiş steroidlerdeki gibi metillenmr işlemi yapılmasına gerek duyulmaz.

ikinci olarak rica ederim yazdığımı tekrar oku “TRT ve ya 250mg gibi bir dozaj” diyorum orada dostum 250mg = TRT gibi bir şey demedim hiçbir şekilde.

Kopyala yapıştır yapmakla itham ediyorsun hodri meydan bul bakalım hangi siteden kopyala yapıştır yapıp buraya bunları yazıyorum dostum eğer öyle yapsaydım noktalama imlerinde herhangi bir yanlışlık yapmazdım ve ya yazı kompozisyonum daha sağlıklı olurdu ki bu aslında o anda düşünerek yazdığıma dalalet eder.

Anavar/Oxandrolone dediğimiz ilaç halkında asıl hiçbir şey bilmeyen sensin yarılanma ömrü 8-10 saat olan bir ilaçtan bahsediyoruz kandan çıkma süresi yaklaşık yarılanma ömrünün 5 katı olarak hesaplanmıştır bilimsel camiada yanı kısacası 40-50 saate tekavül eder rica ediyorum ne hakkında konuştuğunu araştır… Üstelik “peek” değil “peak” denir ona peak tepe noktası demek oluyor dostum istersen Oxandrolone’nin metillenme ve karbon eklentisi yapısı hakkında da konuşabiliriz kimyası hakkında bilgi sahibiysen.

Ha üstüne üstlük ALT ve AST tutarlı bir lan testi değildir özellikle aktif ağırlık sporu yapan sporcular arasında antrenman ardından ALT ve AST değerleri artar çünkü bahsi geçen enzimler sadece karaciğere özgü değil vücudun her kasında vardır kalp kası dahil. Kalp krizi esnasında da bu bahsettiğimiz enzimlerde artış olur CRP ve kalp krizi ilişkisi gibi düşünebilirsin CRP karaciğerde salgılandığı için karaciğere özgü bir hormon değildir karaciğerdeki stresi ölçmek için GGT, ALP, direkt/indirekt ve total bilirubin bakmak teşhis için çok daha mantıklıdır üstelik ALT ve AST değerlerinde yükselmek bahsettiğim gibi çok multifaktöryel bir husustur sadece bilim camiasında bile tekil olarak bu ili enzime bakılarak sadece ufak bir fikir elde edilmesinden başka hiçbir şey yapılamaz.

PCT konusunda Klomen ve Tamoksifen isimli SERM türevi ilaçların kullanımında ne gibi bir problem var anlamadım dostum ligandrol aşırı derecede baskılayıcı bir bileşiktir buna örnek olarak bu deneye bakabilirsin:

https://link.springer.com/article/10.1007/s00228-023-03592-3

Üstelik SARM’s türevi ilaçların karaciğerde nasıl metabolize edildiğini bilmeden referans dışına kesinlikle çıkarır diye atlaman gerçekten ironik Steroidler CYP450 enzim sistemi üzerinden işlenir ama SARM’s hidrofiliktir bu da dolaylı olarak daha hızlı temizlenmesine yol açar karaciğerden bunun aksine steroidler lipofikiktir. Üstelik SARM’s türevi ilaçlar Apolar Hidrokarbon zincirleri, Karbonyl gruplar ve Aromatik halkalar, Amid ve Alkil gruplar olsun kas dokusundaki AR’ye seçici bağlanmasını sağlar bu da minimal etkiyi tasdikler karaciğerdeki.

Bilmeden konuşma dostum ve rica ediyorum nereden kopyala yapıştır yaptığımı da ispatlar mısın lütfen ?

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202

Anlattığın şey sarmsların özellikleri :D ama kullandığın şey asla sarms değil işte senin anlamadığın mevzu bu.

madem ox 40-50 saatde kandan çıkıyor o zaman sen neden 2 parça verdin? 2 günde bir alsın adam o zaman sence nasıl fikir? kanda zirve noktayı gördükleri saatler çok kısa bu ilaçların kaç saatde yarılandığının bir önemi yok en yüksek noktada tutmak en efektif kullanım şeklidir buda 3-4er saat aralıklarla 3 doz alımını tüm camiada popüler yapan şey. ha seni bir kere daha uyandırayım kimden aldığının pek bir önemi yok kullandığın malzemede oxandrolone değil (düşük doz bir winstrol ve methlytest çünkü)

Sarms adı altında ürünlere katılan ve ruhunuzun duymadığı hammaddeler;Methyltestosterone, mesterelon, Superdrol, Çeşitli Diyabet İlaçları, Winstrol,

Yani dostum bize burda kelime oyunu yapmayı bırak serm sarm peak peek sen yalnızca kendini kandırıyorsun git ve güvendiğin bir satıcıdan LGD al ve 2 hafta boyunca sadece 1mg kullan ardından gidip kan testi ver ve döngünün durumuna bak araştırmalara göre LGD sarmsların decası gibi aşırı orantısız baskılayıcı bir sarm

döngünde öyle araştırmada ki gibi %70'in üzerinde baskılanmalar görmeyeceksin muhtemelen %10-15 bile görmeyeceksin bu ilaçları amerika gibi yerlerde ki özel ilaç firmaları bile üretirken zorlanıyor riskleri kabul etmiyor ilaçlarının arkasında duramıyorlar ve üstüne bu" Bu ürün bir test bileşenidir sadece deney içindir" diyerek satabiliyor ve yine abd pazarında bu ilaçları toplayıp test ettirdiklerinde sadece %10-15 kadarı orijinal çıkıyor, ABD her ülkeden rahatça hammadde sevkiyatı yapabileceğin bir ülke ve bu oran ona rağmen böyle, sende türkiyenin ortasından bu ilaçları temin edebileceğini düşünüyorsun ve bende buna gülüyorum kuru gürültüsün dostum.

Ve yanlış yönlendirme yapıyorsun bende asıl bu yüzden sana kızıyorum insanlara hayal satma çünkü bu adamın kullanacağı 2 sarmsın ardından vereceği kan testinde bir steroid kürü kullanıcısına göre bir çok değerin ciddi şekilde bozulacağını göreceksin. (ben kendim 1 sene bu rüyanın içinde yaşadım ve durumu fark etmem zor oldu sana kibarca ve bilgi dolu araştırma linklerimle yanıt veremediğim için kusura bakma bu yaptığım kaçıncı tartışma bilmiyorum ve sıkıldım.) iletişim bilgilerini ver seninle sabaha kadar bu konu hakkında konuşabiliriz yer yer sert çıkıyorum çünkü bu sözlere çok inandım ama nihai sonuç hiç değişmedi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Yusufdemir1995
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu iki ürünü satın aldım az önce. Mk677 25mg sabah aç karnına alacağım 1 tablet.
      Yalnız Yk-11 i nasıl kullanacağımı bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi?
      Günde kaç mg almam lazım ve sabah mı gece mi ?

• Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 22 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgiliyim. Zaman zaman naturel olarak iyi formlar yakaladım ancak süreklilikte ve istikrarda biraz sıkıntılarım oldu. birkaç yıl ara verdiğim dönemler de girdi araya sağlık sorunlarından dolayı. Yaşım şu an 38. Antrenmanlarda kaslara gerekli şiddeti verebildiğimi düşünüyorum. Yaş ilerledikçe vücudumun toparlanması ve gelişmesi de yavaşladı doğal olarak.
      Biraz araştırma sonucu Anavar kullanmaya başladım günde 20mg olarak. Performansa etkisi oldu. Bunun yanın testo eklenmesini öneren çokça yazı ve videolar gördüm. Güvenilir olduğundan dolayı Sustanon'da karar kıldım ve haftada 250x2=500mg olarak Anavar ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz? Kan tahlillerinde nelere özellikle dikkat edilmesi gerekir, hangi değerleri istemeliyim? İstanbul Avrupa yakasında kan tahlili için önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler nereler? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Merhabalar,
      Buddha pharma:
      Clen OX Anavar Aldım. Hafif şekilde kilo vermeme yardımcı olmasını bekliyorum. Ürünleri düşük MG de kullanacağım.
      Boy 170 Kilo 104'dü ve 99 Kilolara 1 ayda diyet antrenman ile düştüm. Kan şekerini ayarladım. Herhangi bir şey kullanmadım bu süreç içerisinde ortalama 2700-2800 Kalori alarak 5 kilo verdim. Şimdi ise Ox ve clenin yanına:
      B12 C Vitamini Magnezyum Çinko Yazdırdım. Başka almam gereken bir şey var mı? Testoyu baskıladığı için genelde 3 hafta ve sonrasında 2 Hafta On 2 Hafta OF olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde karaciğer e baskınında ciddi anlamda azaldığı araştırmalar var. Ve bu süreç içerisinde yada sonunda sizce PCT gerekebilir mi? Kan değerlerine göre tabiki.
      Cevap veren herkese teşekkür ederim.
      Testosterona kullanmayacağım en azından şimdilik.
    • Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli hocalarım. Anavar - testo kürüne başlamayı düşünüyorum anavar tercih etmemin sebebi sakatlık yaşamış olmam ve büyük ölçüde iyileşsem bile hala eski halime dönememiş olmam. Anavarın eklemler üzerinde ve inflamasyon üzerindeki etkilerini okumuştum, bu konu altında yine tavsiye almak isterim. Peptid daha önce defalarca düşündüm ancak bütçemi aşıyor, ayrıca süreçte kaybettiğim kas kütlesininde üzerine çıkmak için kür yapmak daha çekici geliyor bana. Şimdiye kadar yazdıklarım başlıktan bağımsız ama yine de bunlar hakkında da fikir almak isterim. Şimdi geleyim başlığa. İlk kür öncesi kan testimi verdim inşallah sonuçlar aşağıda. 

Ayrıyeren daha önce yakın bir tarihte başka bir test daha yaptırmıştım hormon testi değil ama haricinde kapsamlı bir testi, herşey referans aralığındaydı. vit d, b12 vs...
      Prolaktin yüksekliği için önlem almam gerekiyor mu? Ashwaganda kullanıyorum önemli bir süredir, gerçekten etkisini hissettiğim bir takviye, o stres eksikliğini hissediyorum. Onun etkisi olabilir mi? Onun haricinde de aklıma başka bir sebep gelmiyor.. 3 yıllık bir spor geçmişim vardı ve uzun süredir, 4 aydan fazla antrenman yapmıyorum belki ondandır da bilmiyorum. 
      Sonuçta;
      1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?
      2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?
    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel bilgilerim:
      Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
      Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir  yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
      Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.