Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onur41_38

Testosteron + deca kürüne gireceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

onur41_38    67

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• kilo:94
  • boy:180

KÜR DETAYLARIM:

• 500 mg Testosteron
  • 300 mg Deca

BESLENME DETAYLARIM:

• 3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta)

Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.

Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür. :)

4981aeef-93d4-437e-8a73-25f87db6de5c.thumb.jpg.09e8c2935000ed6ed2df4d4807b939a2.jpg 52733d84-52e0-43b9-a823-8e8dd78f8b94.thumb.jpg.919289c13ac547b9c33de1f8704b3d6e.jpg c63c2097-82f7-4475-9e8e-0831e2260c27.thumb.jpg.d599074ee2b274a3230916f9f3cb890c.jpg 13c55049-6a38-4c63-bad4-d08307d87df5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    183

Büyük olmayı seviyorsan deca güzel iş çıkarır ama yağlısın ben olsam testo tren yohimbe yapar demir gibi olurdum zaten kütlen güzel.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
onlytrenbolone, 1 dakika önce yazdı:

Büyük olmayı seviyorsan deca güzel iş çıkarır ama yağlısın ben olsam testo tren yohimbe yapar demir gibi olurdum zaten kütlen güzel.

amacım 100kg olup 12 hafta sonra dediğin küre geçeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Hocam bu yağ oranıyla deca daha da sulandıracak seni. Keşke yağ oranını düşürüp başlasaydın.

Östrojen kontrolü için  500 rimo yada masteron eklemeni öneririm. En azından balık yağı ve nac600 eklemen iyi olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    183
onur41_38, Şimdi yazdı:

amacım 100kg olup 12 hafta sonra dediğin küre geçeceğim.

Tamam o zaman mantıklı başarılar.

Takviye niye yok koruyucu vs? dostinex al mutlaka deca kullandığın süre zarfında.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
onlytrenbolone, 14 dakika önce yazdı:

Takviye niye yok koruyucu vs? dostinex al mutlaka deca kullandığın süre zarfında.

PCT: Son enjeksiyonunuzdan bir gün sonra Arimidex'e başlayın ve dört hafta boyunca günlük 1/2 mg'da devam edin. Son enjeksiyondan iki hafta sonra Clomid'e 10 gün boyunca günlük 100 mg'da başlayın, ardından sonraki 10 gün boyunca günlük 50 mg'a düşürün.

bu şekilde yapmayı düşünüyorum ama. tabii ki burada yazılanları dikkate alıp değerlendirteceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687

yerinde olsam deca değilde minimal dozlarda tren girerdim decalık değil senin formun çünkü decaya ihtiyacın yok gibi görünüyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
SERKO, 40 dakika önce yazdı:

yerinde olsam deca değilde minimal dozlarda tren girerdim decalık değil senin formun çünkü decaya ihtiyacın yok gibi görünüyor.

minimal doz ne olmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
onur41_38, 21 dakika önce yazdı:

minimal doz ne olmalı?

200-225 mg acetat yeterli olur sana tabiki çok iyi bir marka kullanmak şartıyla...

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
onlytrenbolone, 15.11.2024 - 13:52 yazdı:

Peki kaç günde bir ve kullanmam gereken doz nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Merhaba bu küre başladıysan ve kullanmakta kararliysan sürekli kan testi yaptirmalisin e2 ve prolaktini dengede tutman gerekir bu yağ oranıyla e2 daha çabuk yükselecektir ayrıca deca prolaktini yükseltecegi için kür içinde ve sonrasında sorun yaşamamak için arimidex ve dostinexi elinde hazır tut yaptırdığın kan testlerine göre kullanırsın prolaktin yükselirse cabaser yada dostinexi örnek olarak pazartesi Perşembe günleri gibi yarım tablet olarak kullanabilirsin e2 için ise arimidex kullanmalısın tabi dediğim Gibi kan testlerine göre ilerleme de fayda var 

E2 yi çok düşürmeni tavsiye etmem bulk Kürü içinde.

Aslında bu ilaçların yanına boldenon veya primo ekleyebilirsin mesela 10. Hafta decayi kestiğinde 20. Haftaya kadar testo ve boldenonla devam edebilirsin daha verimli olur. 20 hafta boldenon kullanmış olursun yani.

Eskiden en sevdiğim ve verim aldığım kür şu şekildeydi

1-22 hafta testo enantat

1-20 hafta boldenon

1-10 hafta deca

11-19 hafta tren enantat

Büyüme kürlerinde en güzel etki aldığım sistem bu şekildeydi bir düşünebilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar

Deca Yerin NPP Öneririm

NPP Minimal Doz 300-400 Girmeni Öneririm 200 de iş görür 

npp gireceksen 2. hafta dostinex yarım tab atmaya başla prolaktin için 

onun haricinde arimidex veya masteron almayı unutma :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
rimobolanberke, 31 dakika önce yazdı:

Selamlar

Deca Yerin NPP Öneririm

NPP Minimal Doz 300-400 Girmeni Öneririm 200 de iş görür 

npp gireceksen 2. hafta dostinex yarım tab atmaya başla prolaktin için 

onun haricinde arimidex veya masteron almayı unutma :)

testo bolde kürüne ek olarak npp mi masteron mu önerirsin? dostinex kan tahlili olmadan kullanmak sıkıntı oluşturmaz mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
h4runx, 3 dakika önce yazdı:

testo bolde kürüne ek olarak npp mi masteron mu önerirsin? dostinex kan tahlili olmadan kullanmak sıkıntı oluşturmaz mi

Amaç eğer buyumekse npp ekleyebilirsin 8-10 hafta 

Kaç haftadır kurdesin formun nasıl yağ oranın kaç 

Kan testi olmadan kullanmani önermem prolaktin kesin olarak hemen yükselecek diye birşey yok test yaptırıp ona göre kullanmalisin

tarihinde Mastercoach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    12
Mastercoach, 11 dakika önce yazdı:

Amaç eğer buyumekse npp ekleyebilirsin 8-10 hafta 

Kaç haftadır kurdesin formun nasıl yağ oranın kaç 

Kan testi olmadan kullanmani önermem prolaktin kesin olarak hemen yükselecek diye birşey yok test yaptırıp ona göre kullanmalisin

84kg 13 yağ oranı, 2 haftadır 500 testo e 500 bolde küründeyim. npp ne zaman etki eder? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Npp decanın kısa ester olanı aslında yan etkileri aynı yalnız phenylpropionate esteri olduğu için yarılanma süresi daha kısa 4.5 gün etkilerini bir kaç haftaya görmeye başlarsın kürüne 300 mg ekleyebilirsin yalnız enjeksiyonları pazartesi çarşamba cuma şeklinde bölmelisin.

Küru kaç hafta planlıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Halo0619
      Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?
      Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.
      Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Testesteron flakonunu nasıl muhafaza edebilirim? Testesteron aldım fakat Flakon olduğu için nasıl saklayacağımı bilmiyorum.
      Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    • Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli dostlar,
      Altta koyacağım makaleye bir göz atıp fikir belirtebilir misiniz? Genelde deca kullanımının sakatlıklar için iyi olduğu söylenir ancak bu attığım şey genel kanıyla çakışıyor.
      255-261-Guerra.pdf

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.