Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onur41_38

Testosteron + deca kürüne gireceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

onur41_38    67

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• kilo:94
  • boy:180

KÜR DETAYLARIM:

• 500 mg Testosteron
  • 300 mg Deca

BESLENME DETAYLARIM:

• 3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta)

Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.

Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür. :)

4981aeef-93d4-437e-8a73-25f87db6de5c.thumb.jpg.09e8c2935000ed6ed2df4d4807b939a2.jpg 52733d84-52e0-43b9-a823-8e8dd78f8b94.thumb.jpg.919289c13ac547b9c33de1f8704b3d6e.jpg c63c2097-82f7-4475-9e8e-0831e2260c27.thumb.jpg.d599074ee2b274a3230916f9f3cb890c.jpg 13c55049-6a38-4c63-bad4-d08307d87df5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    174

Büyük olmayı seviyorsan deca güzel iş çıkarır ama yağlısın ben olsam testo tren yohimbe yapar demir gibi olurdum zaten kütlen güzel.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
onlytrenbolone, 1 dakika önce yazdı:

Büyük olmayı seviyorsan deca güzel iş çıkarır ama yağlısın ben olsam testo tren yohimbe yapar demir gibi olurdum zaten kütlen güzel.

amacım 100kg olup 12 hafta sonra dediğin küre geçeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.701

Hocam bu yağ oranıyla deca daha da sulandıracak seni. Keşke yağ oranını düşürüp başlasaydın.

Östrojen kontrolü için  500 rimo yada masteron eklemeni öneririm. En azından balık yağı ve nac600 eklemen iyi olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    174
onur41_38, Şimdi yazdı:

amacım 100kg olup 12 hafta sonra dediğin küre geçeceğim.

Tamam o zaman mantıklı başarılar.

Takviye niye yok koruyucu vs? dostinex al mutlaka deca kullandığın süre zarfında.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
onlytrenbolone, 14 dakika önce yazdı:

Tamam o zaman mantıklı başarılar.

Takviye niye yok koruyucu vs? dostinex al mutlaka deca kullandığın süre zarfında.

PCT: Son enjeksiyonunuzdan bir gün sonra Arimidex'e başlayın ve dört hafta boyunca günlük 1/2 mg'da devam edin. Son enjeksiyondan iki hafta sonra Clomid'e 10 gün boyunca günlük 100 mg'da başlayın, ardından sonraki 10 gün boyunca günlük 50 mg'a düşürün.

bu şekilde yapmayı düşünüyorum ama. tabii ki burada yazılanları dikkate alıp değerlendirteceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    681

yerinde olsam deca değilde minimal dozlarda tren girerdim decalık değil senin formun çünkü decaya ihtiyacın yok gibi görünüyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67
SERKO, 40 dakika önce yazdı:

yerinde olsam deca değilde minimal dozlarda tren girerdim decalık değil senin formun çünkü decaya ihtiyacın yok gibi görünüyor.

minimal doz ne olmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    681
onur41_38, 21 dakika önce yazdı:

minimal doz ne olmalı?

200-225 mg acetat yeterli olur sana tabiki çok iyi bir marka kullanmak şartıyla...

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli dostlar,
      Altta koyacağım makaleye bir göz atıp fikir belirtebilir misiniz? Genelde deca kullanımının sakatlıklar için iyi olduğu söylenir ancak bu attığım şey genel kanıyla çakışıyor.
      255-261-Guerra.pdf
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba değerli hocalarım,
      Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
      400 / 400 / 200mg
      1. Hafta:
      0,5ml testo  0,5ml bolde  0,5ml masteron  Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
      Pazartesi:
      1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
      0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
      Pazartesi-cuma:
      1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
      Vitamin ve koruyucucuları da :
      2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi.  Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
    • Yazan: efe1101
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      19 yaşındayım 2 yıldır vücut geliştirme yapıyorum boyum 180 şuan 80 kilo yüzde 12 yağ oranındayım bi kaç aydır yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum. Aralığa kadar daha düşürüp daha sonra bulk dönemine girmeyi düşünüyorum. Ama bu sefer bulka ilaç ile girmeyi düşündüğüm için ve ilk kürüm olacağı için bazı sorular oluştu aklımda onları sormak istiyorum. Öncelikle aburaihan testosteron ile only testo girmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda rimo vb. ekleyebilirim belki. İlk doz olarak 250 ye düşük diyenler var, 500 girenler var bu konuda biraz kafam karışık ilk haftalar dozlar ne olmalı? Birde kan testi özellerdeki fiyatların çok fazla olduğunu biliyorum bunu devlet hastanelerinde baktırmamız için ne yapmamız gerek ya da kan testini only testo kürü için her ay baktırmak elzem midir? Son olarakta rimobolone ile ilgili bunu testonun yanına eklemek çok bi fark yaratır mı ve en min dozajı ne olmalı?
      Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba degerli hocalarım
      Testo enantat 5 günde 1 = 500 mg
      Boldenon 5 günde 1 = 500 mg
      Masteron enantath 5 günde 1 = 250 mg
      Turinabol günde 4 tablet güne yayarak 
      Bu şekilde bulk kürüne girmeyi düşünüyorum , bu kürde kullanmam gereken vitaniminler ve dikkat etmem gereken konular nelerdir, ayrıca kür kombinasyonu ve mg lar için yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
    • Yazan: hikmetb
      İnternette gezinirken bildiğim kadarıyla sahibi türk olan be...ux pharmanın oral testo ürününü gördüm. İçinde Testosteron Undekonoat olduğunu iddia ediyor ürün ve bu madde vücutta testoya dönüşüyormuş. Böyle birşey varmı var ise sağlık açısından enjeksiyon ile arasındaki fark ne bilen biri varsa dönerse sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.