-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Hashimato, lipödem hastalıkları teşhisi kondu ne yapmalıyım?
Oluşturan:
astagtaum, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: paserato
Merhaba abilerim,
Spora 3 aydır başladım fullbody devam ettiriyo hocam ben splite geçmek istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 16 boy 1.65 kilom 64 Spor salonunda çok fazla makine yok program yazabilecek var mı?
-
Yazan: MidNight
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yağ oranım haliyle yüksek ancak kas kütlem de 0 değil 60 kilo ile 4x12 yapabiliyorum sonlara doğru çok zorlasa da. Bu belki sizin için bir ipucu olabilir vücudumu hiç beğenmediğim için form paylaşmaya çekiniyorum açıkçası. Öğle yemeği yazan kısmı pankek şeklinde yapıyorum gün içinde 3 öğün olarak tüketip antrenmana gidiyorum antrenman sonrası tavuklu menüyü yiyorum yatmadan önce de aperatif yazan kısmı tüketiyorum. Haftada 4 gün antrenman yapıyorum kardiyo sevmediğim için yapmıyorum sadece beslenme ile bu işi çözemezsem mecbur başlayacağım.
BESLENME DETAYLARI: (Toplam)
200 gr protein 150 gr karb 68 gr yağ KİŞİSEL BİLGİLERİM:
124 kiloyum 175 boyundayım 24 yaşındayım Ancak bazı konularda yanlış olabileceğini düşündüğüm şeyler var, sorularım şu şekilde;
Günlük 150 gr protein tozu tüketmek mantıklı mı, herkes en az kilonuzun 2 katı protein almanız gerekiyor diyor ama ben çok kilolu olduğum için bu miktara kalori sınırımı koruyarak erişemiyorum. (Protein tozunda scitec markasına geçiş yapacağım şuan kullandığım çok kötü bir ürün) Tavuğu pirinç ile yemek zorunda mıyım? Pilav yapmayı hem beceremiyorum hemde sevmiyorum lavaşın arasına atıp içine yeşilliği doldurup yemek daha cazip geliyor ama işlenmiş bir karbonhidrat olduğu için yanlış olduğunu düşünüyorum. Pirince geçiş yapmam bana fazla avantaj sağlar mı, değer mi yani keyif almadan yememe 😀 Bu beslenme programı ile yağ yakabilir miyim? Yakabilirsem kas kaybı yaşar mıyım? ( çok genel bir soru ancak bu kadar yüksek proteinle kas kütlesi kaybetmeden yakabilirmişim gibi geldi ama bilmiyorum) Fotoğraflarda gözüktüğü gibi bir beslenme programı uyguluyorum:
-
Yazan: owlimagine
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Bir hafta mini cut yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda çok bir fikrim yok. Makrolar, mikrolar hakkında ne yiyeceğimiz hakkında bir de iştahı açmak için yapmayı düşünüyorum çünkü iştah sıfır yaptığınız mini cut planlarını merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: mamo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bir arkadaşımla çıkmaza girdik ikimiz de %30 civarı yağ oranına sahibiz. Ben günde 2 bölge 3er hareket şeklinde uygulayıp (3x12-16 şeklinde) sonrasında 50 dakika kardiyo yapma taraftarıyım fakat kendisi x hipertrofi programı uygulayıp 30dk kardiyo yapmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor.
SORULARIM:
Sizce hangisi daha mantıklı olur? Kilo verip daha sonra kas kütlesi eklemek daha mantıklı-kolay olmaz mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: albertocamus
Selam arkadaşlar,
Programımı yorumlayabilir misiniz? Bazen çok yorucu ve dinlenmeleri uzun tutmamış olmama rağmen uzun sürüyor. Acaba dengesiz mi? Diğer arkadaşların programlarına göre çok uzun geldi gözüme.
1. Gün:
Incline Dumbbell Fly 12.12.10.10.8 Incline Press 12.10.10.8 Butterfly 3x12 Bench Dumbbell Press 12.12.10.10.8 Pullover+Cable Cross Over (Süperset) 12.10.8
Scott Curl Z Bar 15.12.10.8 Barbell Curl 12.12.10.8.8 Scott One Arm Curl 12.12.10 Concentration Curl 10.10.8 2. Gün:
Barfiks 3xMax Tek Dumbbell Row 3x10 Lat Pulldown 4x12 Barbell Row 12.10.8.8 T Bar Row 12.10.10 Cable Row 12.10.10.10 RDL 15.13.12.10
Triceps PushDown 4.x12 Z Skullcrusher 12.10.10.8.8 Dumbbell French Press 4x12 Dips 3x12 3. Gün:
Leg Press 4x15 Squat 15.13.12.10 Leg Extension 4x10 Leg Lunge 3x15 Leg curl 4x15 Calf 5x20
Arnold Dumbbell Press 12.12.10.8.8 Dumbbell Lateral 4x12 Cable Lateral 3x10 Military Press 4x12 Dumbbell Front Raise 3x10 Shrugs 3x12 Upright Row 3x12 Backover Lateral 4x12 4. Gün:
Hanging Leg Raise 4x25 Roman Chair Mekik 4x25 Mekik 4x30 Eğik Sehpada Mekik 4x20
-