Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dips enjoyer

Doğal bir genç bireyde prolaktin yüksekliği hk.

Önerilen İletiler

İyi günler kıymetli hocalarım. Anavar - testo kürüne başlamayı düşünüyorum anavar tercih etmemin sebebi sakatlık yaşamış olmam ve büyük ölçüde iyileşsem bile hala eski halime dönememiş olmam. Anavarın eklemler üzerinde ve inflamasyon üzerindeki etkilerini okumuştum, bu konu altında yine tavsiye almak isterim. Peptid daha önce defalarca düşündüm ancak bütçemi aşıyor, ayrıca süreçte kaybettiğim kas kütlesininde üzerine çıkmak için kür yapmak daha çekici geliyor bana. Şimdiye kadar yazdıklarım başlıktan bağımsız ama yine de bunlar hakkında da fikir almak isterim. Şimdi geleyim başlığa. İlk kür öncesi kan testimi verdim inşallah sonuçlar aşağıda. 

image.thumb.png.eced9ec758969b768fca73d75d481c98.png image.png.4844bdd11fd7930b6ab4bc89d849737e.png

Ayrıyeren daha önce yakın bir tarihte başka bir test daha yaptırmıştım hormon testi değil ama haricinde kapsamlı bir testi, herşey referans aralığındaydı. vit d, b12 vs...

Prolaktin yüksekliği için önlem almam gerekiyor mu? Ashwaganda kullanıyorum önemli bir süredir, gerçekten etkisini hissettiğim bir takviye, o stres eksikliğini hissediyorum. Onun etkisi olabilir mi? Onun haricinde de aklıma başka bir sebep gelmiyor.. 3 yıllık bir spor geçmişim vardı ve uzun süredir, 4 aydan fazla antrenman yapmıyorum belki ondandır da bilmiyorum. 

Sonuçta;

1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?

2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731

1. Anavar yerine düşük doz deca öneririm. Min 3 ay spor yap ondan sonra başla.

2. Prolaktin bu kadar yükselmesi normal değil endokrinolojiye gitmeni öneririm. Çözmeden küre başlama.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nargsten    8

Dikkat eksikliğin var mı ? Varsa bunun için herhangi bir ilaç kullandın mı ? Ben doğalken de bu prolaktin seviyelerinde geziyordum. Doktorum dikkat eksikliği olan insanlarda kronik dopamin düşüklüğü görüldüğü için prolaktin seviyelerinin normalden yüksek olduğunu söylemişti, dikkat ilaçlarının etkisi de büyük bunda tabii.

Ama genel olarak odaklanmada sorun yaşayan birisiysen dopaminle ilgili bir sorun olabilir. Ayriyetten kan testi vermeden önce ejekülasyon yapmamış olman gerekiyor en az 3 gün boyunca bu da prolaktin seviyesini etkiler. Tabiiki yine doktor en doğru şeyi söyleyecektir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
impulse101    5

ufak 10mm den küçük iyi huylu hipofiz bezi tümörleride bi tık arttırıyor prolaktini 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851
dips enjoyer, 8 saat önce yazdı:

1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?

Sakatlık için anavar uygun değil...Niyetine girdiysen testo kullanmanın, ilk kür için only testo ve ilk 4 hafta 30-50 mg danabol kürü daha çok işine yarar...

dips enjoyer, 9 saat önce yazdı:

2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?

Ashwagandha sebebiyle prolaktinin yükselmiş olması mümkün...Bırakıp tekrar test yaptırabilirsin, yada B6 aktif formunu (p5p) alıp düzenli kullanmak da bir miktar aşağı çeker...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nargsten, 2 saat önce yazdı:

Dikkat eksikliğin var mı ? Varsa bunun için herhangi bir ilaç kullandın mı ?

Evet var, hayır kullanmadım. Ejakülasyon yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum ama zaten doktora kontrol muayenesine gideceğim. Ürolojide test yaptırmıştım, kontrol muayenesine de üroloji ya da endekrolojiye gideceğim gibi.

metinav, 1 saat önce yazdı:

Ashwagandha sebebiyle prolaktinin yükselmiş olması mümkün...Bırakıp tekrar test yaptırabilirsin, yada B6 aktif formunu (p5p) alıp düzenli kullanmak da bir miktar aşağı çeker...

O zaman ashwagandayı doz azaltarak bırakıyorum, b6 başlarım belki hocam. 3 hafta sonra falan bir daha kan testi... öncesinde doktora da görünmek lazım gibi ama. kür işi de sonraya kaldı gibi..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nargsten, 16 saat önce yazdı:

dikkat ilaçlarının etkisi de büyük bunda tabii

dikkat eksikliğine sebep olmak mı prolaktin yüksekliğine sebep oluyor yoksa tedavisi için ilaç kullanmak mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
dips enjoyer, 7 saat önce yazdı:

dikkat eksikliğine sebep olmak mı prolaktin yüksekliğine sebep oluyor yoksa tedavisi için ilaç kullanmak mı?

İkisi de aslında dehb olan insanların noradrenalin ve dopamin eksikliği olduğunu biliyoruz ve bunu düzeltmeye yarayan ilaçlar serotonin ve epinefrin dopamin geri alım inbihtörü ilaçlardır(ritalin,attex) gibi bu ilaçlara bir de yardımcı ilaçlar reçete edilir abilify, risperdal gibi bu ilaçlar yan etki olarak prolaktin artışı yapar. Fakat vücutta dopamin azlığı varsa da prolaktin artış ihtimali yüksektir prolaktini düşürmeye yarayan ilaçlar mesela dostinex gibi ilaçların vücutta dopamini taklit eder bu sayede prolaktin azaltır

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Deca için düşük dozdan kastınız ne hocam? Hafif ağrırlıklar, esnemeler vs 1 ay oldu diyebilirim spora başlayalı; 3 ayı beklemek istemiyorum çünkü en fazla 2 hafta sonra gücümün geleceği seviyede ağrılarım pik yapacak, yine bırakmak zorunda kalacağım.

Bir ampül 200mg ya, daha az doz girecek olursam nasıl yapmam gerekir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
dips enjoyer, 15 dakika önce yazdı:

Deca için düşük dozdan kastınız ne hocam? Hafif ağrırlıklar, esnemeler vs 1 ay oldu diyebilirim spora başlayalı; 3 ayı beklemek istemiyorum çünkü en fazla 2 hafta sonra gücümün geleceği seviyede ağrılarım pik yapacak, yine bırakmak zorunda kalacağım.

Bir ampül 200mg ya, daha az doz girecek olursam nasıl yapmam gerekir?

Haftalık 100 mg ile başla. İki enjektöre çek haftada birini enjekte et. Prolaktini sık kontrol et.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 05.11.2024 - 21:07 yazdı:

Haftalık 100 mg ile başla. İki enjektöre çek haftada birini enjekte et. Prolaktini sık kontrol et.

Doktora görünüp prolaktini çözüp zaman kaybetmeden başlamak istiyorum hocam, birkaç sorum var.

1) Hangi esteri kullanmalıyım? Nandrolone doğru tercih midir?

2) Kür içindeyken ne sıklıkla kan testi vereyim? Zaten Dostinex dolabımda bulundururum.

3) Hangi enjektör, uca falan ihtiyacım var? Daha önce kendime kalçadan enjeksiyon yapmıştım, tecrübem var.

4) Koruyucu olarak Nac'a ek olarak ne lazım.

5) Ve en en önemlisi, deca dick hocam. 100 deca + testo olarak başlayacağım, riskim yüksek doz deca kullanan birinden ne kadar farklı olur? Riski sıfırlama ya da çok çok düşürmek şansım var mı varsa ne yapmalıyım?

tarihinde dips enjoyer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
dips enjoyer, 2 saat önce yazdı:

Doktora görünüp prolaktini çözüp zaman kaybetmeden başlamak istiyorum hocam, birkaç sorum var.

1) Hangi esteri kullanmalıyım? Nandrolone doğru tercih midir?

2) Kür içindeyken ne sıklıkla kan testi vereyim? Zaten Dostinex dolabımda bulundururum.

3) Hangi enjektör, uca falan ihtiyacım var? Daha önce kendime kalçadan enjeksiyon yapmıştım, tecrübem var.

4) Koruyucu olarak Nac'a ek olarak ne lazım.

5) Ve en en önemlisi, deca dick hocam. 100 deca + testo olarak başlayacağım, riskim yüksek doz deca kullanan birinden ne kadar farklı olur? Riski sıfırlama ya da çok çok düşürmek şansım var mı varsa ne yapmalıyım?

1. Nandrolone Decanoate esteri.

2. İmkan varsa 4 haftada bir hormon ve diğer değerleri takip etmek lazım.

3. Kalçadan yapacaksan yeşil uçlu işini görür. 1ml enjektör uygundur.

4. Devedikeni tohumu yada ekstresi.

5. 250 mg testo ile birlikte kullanacaksın. Mg çok yüksek olmadığı dick riski düşük. Riski sıfırlamak için günlük bir adet proviron yeterli olabilir.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ürolojiye göründüm prolaktin değerin tümör denebilecek kadar büyük değil ancak yine de dahiliyeye görün dedi. Randevu bul, git vs uzatmaktansa direkt dostinex alıp yutsam ve start versem, devamında da zaten kür içinde bakacağım için 3-4 hafta sonra gidip tekrar kan testi veririm. zor bir süeçten geçiyorum ve psikolojik olduğunu düşünüyorum ama tabi ki doktorun dediğini de göz önüne alacağım.

Kür içerisinde de devedikeni, nac, b6 p5p, multivitamin ve proviron kullanacağım. proviron içinse madem risk çok düşük hocam her gün kullanmasam olur mu?

@Diver

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
gönderildi (düzenlendi)
dips enjoyer, 25 dakika önce yazdı:

Ürolojiye göründüm prolaktin değerin tümör denebilecek kadar büyük değil ancak yine de dahiliyeye görün dedi. Randevu bul, git vs uzatmaktansa direkt dostinex alıp yutsam ve start versem, devamında da zaten kür içinde bakacağım için 3-4 hafta sonra gidip tekrar kan testi veririm. zor bir süeçten geçiyorum ve psikolojik olduğunu düşünüyorum ama tabi ki doktorun dediğini de göz önüne alacağım.

Kür içerisinde de devedikeni, nac, b6 p5p, multivitamin ve proviron kullanacağım. proviron içinse madem risk çok düşük hocam her gün kullanmasam olur mu?

@Diver

Daha hızlı çözüm istiyorsan 3 günde bir 50mg npp kullanabilirsin, anavar iyileştiriyor bu arada sakatlıkları bende baya işe yarıyor en azından başkalarını bilemiyorumda.

Nandrolone Decanoate etki etmesi uzun sürebilir. min 6 hafta 8 hafta ayrıca 100mg 200mg vurdun diye decadick olmam bende deme bence garantiye al npp vur sıkıntı yaşarsanda hızlı siliniyor kandan kolay kurtulursun Decanoate esteri 2 sene sonra bile kan testlerinde dopingli çıkartabiliyor 730 gün dile kolay :D

Risk düşük diye bir durumda yok reseptörlerin boşsa (testinden anladığım kadarıyla naturelsin) deca reseptörlere aşırı sağlam yapışır öncesinde testo kullanırken bir süre sonra ekleseydin yine düşük diyebilirdik ama reseptörlerin boş ve deca oraya çok iyi tutunacak emin olabilirsin. Genetik faktörlerden etkilenmeyedebilirsin ama şuan prolaktinin yüksek bir ilacın etkisinde olmadan ayrıca psikolojik sorunlarda yaşıyorsan Npp hem daha az etkiler psikolojini hemde bu klasik deca kadar prolaktin fırlatmaz.

tarihinde Vezuchiy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 14 dakika önce yazdı:

anavar iyileştiriyor bu arada sakatlıkları bende baya işe yarıyor en azından başkalarını bilemiyorumda.

duruma bağlı ileride küre ekleyebilirim ama şimdiye kadar yabancı kaynaklarda da araştırma yaptım, çok fazla paper okudum deca daha uygun gözüküyor.

Vezuchiy, 16 dakika önce yazdı:

Daha hızlı çözüm istiyorsan 3 günde bir 50mg npp kullanabilirsin

npp'nin diğer avantaj ve dezavantajları neler? dediğin gibi reserptrölerim hızlı açılacaksa eğer 4 ila 6 haftayı bulmaz bence ilacın etki etmeye başlaması?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
dips enjoyer, 22 dakika önce yazdı:

duruma bağlı ileride küre ekleyebilirim ama şimdiye kadar yabancı kaynaklarda da araştırma yaptım, çok fazla paper okudum deca daha uygun gözüküyor.

npp'nin diğer avantaj ve dezavantajları neler? dediğin gibi reserptrölerim hızlı açılacaksa eğer 4 ila 6 haftayı bulmaz bence ilacın etki etmeye başlaması?

Kana hızlı karışır ve aynı hızda da silinir saf kuru kas kütlesi inşaasına decadan daha efektiftir. hunharca kuru kas kütlesi kazandırır kuvvetlidir.

Decadan artısı; Decadick olma ihtimalin daha azdır olsan bile kurtulman çok daha hızlıdır, Yüzünü ellerini ve vucudunu su topuna çevirmez deca gibi, Prolaktin ve E2 üzerinde çok daha az etkilidir ve senin için en büyük artısı sakatlığın örnek verelim 6. haftada geçti ve iyileştin deca enjeksiyonlarını kessen bile en az bir/bir buçuk ay deca'nın etkilerini yan etkilerini hissediceksin belki daha uzun bir süre prolaktinin hala artmaya devam edicek östrojenin hala artmaya devam edicek.

Ama npp'de diyelim 6. haftada sakatlığın düzeldi ilacı kesiyorsun en fazla 15 gün sonra npp'nin etkilerinden kurtuluyorsun (deca ilk 1 ay nerdeyse hiç bir etki göstermez 5. ve 6. hafta da ufak ufak ilk etkileri gözlemlemeye başlarsın.)

Deca'dan eksisi; Enjeksiyon sıklığı fazla, Fiyatı daha pahalıya gelir kısa ester olduğu için flakonları daha hızlı kullanırsın, güvenilir kaynaktan alman gerekiyor birde öyle swiss optimum falan bu ilaçtan verim alamazsın piyasa ürünleriyle güzel bir markadan temin etmen lazım. Artısıda eksiside deca ile aynıdır çünkü zaten npp decanın ta kendisidir testo enanthate ve testo prop gibi düşünebilirsin tamamen aynı bileşenler ester farklı.

Not: Reseptörlerinin hızlı açılmasıyla alakalı bir durum yok reseptörlerin belli miktarda ilacı bağlayabilir ilk başta zaten bağlı olan testestoronun yanına eklersen reseptörler ikisinide çalıştırır. bu yüzden deca tüm reseptörlere yapışmasın diye deca kürlerinde en az 1.5/2 kat testestoron kullanılır. 500mg testestoron'a 200mg deca düşük riskli olarak kabul edilebilir dick açısından. ama 400mg testestoron'a 400mg deca daha risklidir deca daha baskındır testestoron işlevini kaybeder. NPP'yi iyice araştırabilirsin gönlün ferah bi şekilde kullanabilirsin aklına yatarsa.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Vezuchiy, 40 dakika önce yazdı:

Kana hızlı karışır ve aynı hızda da silinir saf kuru kas kütlesi inşaasına decadan daha efektiftir. hunharca kuru kas kütlesi kazandırır kuvvetlidir.

Decadan artısı; Decadick olma ihtimalin daha azdır olsan bile kurtulman çok daha hızlıdır, Yüzünü ellerini ve vucudunu su topuna çevirmez deca gibi, Prolaktin ve E2 üzerinde çok daha az etkilidir ve senin için en büyük artısı sakatlığın örnek verelim 6. haftada geçti ve iyileştin deca enjeksiyonlarını kessen bile en az bir/bir buçuk ay deca'nın etkilerini yan etkilerini hissediceksin belki daha uzun bir süre prolaktinin hala artmaya devam edicek östrojenin hala artmaya devam edicek.

Ama npp'de diyelim 6. haftada sakatlığın düzeldi ilacı kesiyorsun en fazla 15 gün sonra npp'nin etkilerinden kurtuluyorsun (deca ilk 1 ay nerdeyse hiç bir etki göstermez 5. ve 6. hafta da ufak ufak ilk etkileri gözlemlemeye başlarsın.)

Deca'dan eksisi; Enjeksiyon sıklığı fazla, Fiyatı daha pahalıya gelir kısa ester olduğu için flakonları daha hızlı kullanırsın, güvenilir kaynaktan alman gerekiyor birde öyle swiss optimum falan bu ilaçtan verim alamazsın piyasa ürünleriyle güzel bir markadan temin etmen lazım. Artısıda eksiside deca ile aynıdır çünkü zaten npp decanın ta kendisidir testo enanthate ve testo prop gibi düşünebilirsin tamamen aynı bileşenler ester farklı.

Not: Reseptörlerinin hızlı açılmasıyla alakalı bir durum yok reseptörlerin belli miktarda ilacı bağlayabilir ilk başta zaten bağlı olan testestoronun yanına eklersen reseptörler ikisinide çalıştırır. bu yüzden deca tüm reseptörlere yapışmasın diye deca kürlerinde en az 1.5/2 kat testestoron kullanılır. 500mg testestoron'a 200mg deca düşük riskli olarak kabul edilebilir dick açısından. ama 400mg testestoron'a 400mg deca daha risklidir deca daha baskındır testestoron işlevini kaybeder. NPP'yi iyice araştırabilirsin gönlün ferah bi şekilde kullanabilirsin aklına yatarsa.

Eyvallah hocam, çok güzel anlatmışsın. İki kat olayında da şunu söyleyim, zaten yukarıyada yazdım 100 nandrolone 250 testo başlayacağım gibi gözüküyor. 

Ester hakkındaysa yukarıda deconate esteri dedi @Diver hocam, biraz daha düşüneyim konuşalım netleştirelim öyle satın alacağım.

tarihinde dips enjoyer tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
dips enjoyer, 1 dakika önce yazdı:

Eyvallah hocam, çok güzel anlatmışsın. İki kat olayında da şunu söyleyim, zaten yukarıyada yazdım 100 nandrolone 250 testo başlayacağım gibi gözüküyor. 

Ester hakkındaysa yukarıda deconate esteri dedi @Diver hocam, biraz daha düşüneyim konuşalım netleştirelim öyle satın alacağım.

Anladım kardeşim herkesin görüşü farklı sadece Pskilojik problemler yaşadığını ve hızlı etki etmesi gerektiğini istediğin için önerdim en son karar yine sende vaktinde varsa soru işaretlerin kalmayınca tedavi olmak için elinden geleni yaparsın, bol şifalar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 20 dakika önce yazdı:

hızlı etki etmesi gerektiğini istediğin için önerdim

son birşey daha var sormak istediğim, ilacı hissetmekten kastınız kütle artışına faydası olarak mı? eklem ve tendon ağrılarım için de decanın faydasını hissetmem 5 hafta mı sürecek? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
dips enjoyer, Bir saat önce yazdı:

son birşey daha var sormak istediğim, ilacı hissetmekten kastınız kütle artışına faydası olarak mı? eklem ve tendon ağrılarım için de decanın faydasını hissetmem 5 hafta mı sürecek? 

kanda aktif olma süresi 3 hafta etkiler bu raddeden sonra yavaşça yükseliyor deca'da ama evet ilk bir ay bir fayda beklemek yanlış olur.

Npp 5. gün kanda aktif oluyor.

Kütle artışı ve tendon onarımı raddeside bir birine çok yakın hatta aynı diyebiliriz vucut bir kas kütlesi oluşturmaya başladıysa diğer problemli dokularıda tamir etmeye başlamış demektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aylardır bekliyorum zaten, 1 ay daha beklerim gibi gözüküyor. Doping testi vermem gereken bir yer de yok.

Fiyat ve enjeksiyon sıklığını düşününce şu an deca > npp gibi gözüküyor benim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
dips enjoyer, 46 dakika önce yazdı:

Aylardır bekliyorum zaten, 1 ay daha beklerim gibi gözüküyor. Doping testi vermem gereken bir yer de yok.

Fiyat ve enjeksiyon sıklığını düşününce şu an deca > npp gibi gözüküyor benim için

Haftada tek enjeksiyon yaparsın rahat olur diye deca esterini önerdim. Hızlı etki için tabiki npp daha mantıklı. Acele etmem diyorsan deca iyidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 3 saat önce yazdı:

Acele etmem diyorsan deca iyidir

tamamdır hocam, start veriyorum yavaştan, gelişmeleri yazarım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yanis
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İkisinde de prolaktin referansın 5-6 katı fakat psikolojik olarak bir sıkıntı hissetmiyorum, libidom biraz düşük ama çok kötü değil. Düşürmeli miyim sizce yoksa olduğu gibi mi bırakayım ? Ayrıca takriben kaç hafta daha devam etmem gerekir pct ye ? @Diver @ardas @rastlantisal
      Sürekli kan testi verme imkanım yok...
      1.PCT DÖNEMİ 5. HAFTA KAN DEĞERLERİM:

2.PCT DÖNEMİ 3. HAFTA KAN DEĞERLERİM:

Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 22 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgiliyim. Zaman zaman naturel olarak iyi formlar yakaladım ancak süreklilikte ve istikrarda biraz sıkıntılarım oldu. birkaç yıl ara verdiğim dönemler de girdi araya sağlık sorunlarından dolayı. Yaşım şu an 38. Antrenmanlarda kaslara gerekli şiddeti verebildiğimi düşünüyorum. Yaş ilerledikçe vücudumun toparlanması ve gelişmesi de yavaşladı doğal olarak.
      Biraz araştırma sonucu Anavar kullanmaya başladım günde 20mg olarak. Performansa etkisi oldu. Bunun yanın testo eklenmesini öneren çokça yazı ve videolar gördüm. Güvenilir olduğundan dolayı Sustanon'da karar kıldım ve haftada 250x2=500mg olarak Anavar ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz? Kan tahlillerinde nelere özellikle dikkat edilmesi gerekir, hangi değerleri istemeliyim? İstanbul Avrupa yakasında kan tahlili için önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler nereler? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli dostlar,
      Altta koyacağım makaleye bir göz atıp fikir belirtebilir misiniz? Genelde deca kullanımının sakatlıklar için iyi olduğu söylenir ancak bu attığım şey genel kanıyla çakışıyor.
      255-261-Guerra.pdf
    • Yazan: AnarchyZone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kendim de kürdeyim ve merak ettiğim bir konu var. Her ay kan testi vererek süreci takip edip sizlerden bilgi almak için paylaşıyorum. Ama aklıma takılan bir soru var. Prolaktin ve E2 referans aralığındayken kür içinde jinekomasti olmak mümkün mü?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: alpak
      Merhaba dostlar,
      Kürümün 3. haftasındayım ve sadece 500 mg Testosteron Enanthate kullanıyorum. Geçen hafta kan testi yaptırdım. Testten yaklaşık 7 gün öncesine kadar çok iştahlıydım, sürekli yemek yiyordum. Ancak son bir haftadır iştahım azaldı. Yine 200-250 gram pirinç tüketiyorum ama protein alımım oldukça düştü. Tavuk gibi yiyecekleri yemek istemiyorum ve hazırlamaya da üşeniyorum.
      Son 7 gün içinde ağırlıklarımda düşüş olmadı ancak artış da yoktu. Bugün salona gittim, bench press sonrası incline chest press yaptım ve son sette normalde kullandığım ağırlığın 7,5 kg fazlasını kaldırdım, bu durum beni oldukça şaşırttı. Aynı şekilde, barbell shoulder press'te de normalden 10 kg fazla kaldırdım ve hiç yorulmadım; bu durum oldukça garipti.
      Kan testlerimi aşağıda paylaşıyorum. Ek olarak, testi verdiğim günün ertesi günü 1 adet Arimidex aldım fakat Dostinex kullanmadım.
      Bunun dışında, son 1,5 haftadır aşağıda görsellerde siyah yuvarlakla belirttiğim bölgelerdeki damarların faaliyetini hissediyorum. Kalp atışınızın yüksek şiddetle hissedildiği gibi, o bölgedeki damarların içinden kanın basıncını hissediyorum. Bu durum sadece kafamı yastığa koyduğumda oluyor.
      Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.