Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

dips enjoyer

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

dips enjoyer Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 08-12-2003

Platform İstatistikleri

  • Yaş 20
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 20
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

105 profil görüntüleme
  1. Ilk kür için sonuçlara göre dozaj ve takip desteği, bazı sorular

    sağ olasın hocam, 2 ay sonra konuyu hortlatmış olayım. Bu 24 yaş kriterini biraz irdelemek istiyorum. Nasıl zararları olur ve minimale indirip bir yol bulunabilir mi? 20 yaşındayım
  2. Tam kestirilemeyen ve kronikleşen sakatlığıma nasıl çözüm bulurum?

    Çok haklısınız hocam, tüm gayem bu yönde. Doktor, Naprosyn Plus jel yazdı bugünkü muayenemden sonra. MR rica ettim, gerek olmadığını söyledi; zaten siz de çok gerekli olmadığını belirtmişsiniz. Dediğiniz gibi, doktorun çok da konuya hakim olduğunu ve benimle çok alakadar olduğunu söyleyemeyeceğim. Fizik tedavi önerdi ki hali hazırda bu pazar günü için tanıdık vasıtasıyla bulduğum bir fizyoterapistten randevu almıştım. Fizyoterapi hakkında ne düşünüyorsunuz? Karyopratikten önce bir denemek istedim. Eczanelerden rahatça temin edebilir miyim? Reçeteli mi? Öğrenciyim, umarım bütçemi zorlayacak ürünler değillerdir Teşekkürler.
  3. Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce antrenmanda benchpress yaparken formu bozduğum için kalçamı sakatladım ve akşamında vücudumun tepkisini fark ettim. Antrenmanda farkına varmamıştım ve uzun itiş antrenmanımı tamamladım. Bir ya da iki gün kendime mühlet verdikten sonra geçmeyen ağrı nedeniyle spor hekimine gittim. Vücudumun bir tarafında boydan boya, kalfimden omzuma kadar ağrı vardı ancak doktor sadece omuz röntgeni istedi. Röntgeni inceleyip yumuşak dokun zarar görmüş dedi ve birkaç hareket ile krem yazıp gönderdi. 5 gün egzersiz yapma dedi ancak ertesi günü gayet iyi hissediyordum ve kendimi tutamayıp idmana gittim. Her hareketi temkinli yapıyordum, özellikle belimde ve kalçamdaki ağrıyı dinliyor ve ona göre egzersiz seçiyordum. Bu şekilde de 1 hafta civarı idare ettim. Daha sonra başka bir spor hekimine randevu alıp gittim. Yemek molasına hemen çıkması gerektiği için sayın doktor bana 2 dakika içerisinde ayak üstü teşhis koydu. Ağrıyı tarif ettirdi, yoğunlaştığı yeri sordu vs. O zaman ağrıyı kalçamda hissediyordum. Sende piriformis sendromu var dedi ve gönderdi. Aynı şekilde egzersiz yazdı, krem ve kortizon hapı verdi. Kortizonu kullanmadım. Egzersiz ve kremleri kullandım. Antrenmanlara ara vermeme gerek olmadığını söyledi. Temkinli bir şekilde devam ettim. Gelgelelim, uzun periyot sonunda söyleyebilirim ki iki günlük off ve iki gün boyunca yapılan stretchlerden sonra gayet ağrısız hissediyorum. Antrenman yaptığım zaman da gün içerisindeki, antrenmanı önü ve ardındaki esnemeler rağmen spor esnasında gıcık bir ağrı başlıyor. Sanki o bölgede çekme varmış da, yürürken sağ bacağım batıyormuş gibi. Benzer bir ağrı omuzum ve latımda da var, tıpkı şu an yazarken olduğu gibi. Piriformis sendromu sadece bel ve belin altını etkiliyor diye biliyorum dolayısıyla muallakta kaldım. Uzun süredir bacak çalışamıyorum ve üst vücut idmanlarım eskisi gibi gitmiyor. Hayat kalitem düştü, koşamıyorum. Yarın tekrardan doktora gideceğim. Buradaki tecrübeli abilerim ve hocalarımdan tavsiye bekliyorum. Zahmet edip buraya kadar okuduysanız bir ışık göstermekten de çekinmeyen lütfen, herkese keyifli forumlar.
  4. Ilk kür için sonuçlara göre dozaj ve takip desteği, bazı sorular

    aynen hocam, üniversite öğrencisiyim. yaşım 20 ama kendimi kür için hazır hissediyorum. biraz eksik yazdım sanırım, önümüzdeki 3 ay için aylık 8-10k bütçem olacak zaten. daha sonra da pct için gerekirsebir iş bulup çalışırım o önemli değil.
  5. Ilk kür için sonuçlara göre dozaj ve takip desteği, bazı sorular

    hocalar selam, kan testi veremedim. hastaneye geldiğimde sağ olsun doktor bey zahmet edip gelmemişti ve laba sekreter mi hemşiremi mi neyse yanındaki görevli hanım gönderdi. şikayetimi dinlemeden yönlendirince ve benden 4 tüp kan alınınca herşeye bakacaklar herhalde diye kendi kendimi kandırdım. içten içe hüsran olacağını biliyordum ki nitekim öyle oldu. kürden de öte, asıl amacım olan d vitaminine bile bakılmamış. her neyse. ben başka bir soruyla geldim. aile evinden üniversiteye döner dönmez kan testi vereceğim inşallah. asıl sorum şu, kürün tam maliyetini kestirebilir miyim? only testo yapacağım. etki alacağım seviyede düşük dozlarla başlamak istiyorum, rimo bütçemi aşacaği için ertelemek istiyorum. 2700-3000 kalorilik bir diyet planlıyorum, sadece tavuk, somon, yumurta kullanacağım ana protein kaynakları olarak. süt ürünleri badiciler arasında genelde pek sevilmez ancak peynir de tüketeceğim, kırmızı et yok tabi ki başlangıç seviyesi only testo kürüm + beslenmem 8k - 9k bandını geçer mi? kan tahlilini yurduma yakın hastanede yaptıracağım düzenli olarak. tahlil fiyatını buraya eklerim sorduğum zaman. sizden testo dozu, marka ve kan tahlili sıklığım hakkında tavsiye alacağım. bütçen az kardeşim, hiç bulaşma diyorsanız lütfen belirtin.
  6. Ilk kür için sonuçlara göre dozaj ve takip desteği, bazı sorular

    Kan testime gideceğim birazdan, gece uyandım ve uyuyamadım heyecandan Kür içerisinde jinokomasti yaşama ihtimalim var değil mi? Bunu önlemek için kür bitiminde ilaç kullanmam şart mı? Kür içerisindeyken kullansam olur mu? Kan testine baglı tüm kürü yazarız zaten burada ben önceden sormuş olayım..
  7. Ilk kür için sonuçlara göre dozaj ve takip desteği, bazı sorular

    Hocalar forumda gezinirken bazı yerlerde arkadaşlara sadece testo ile başla tavsiyesi verilmiş. Buna ne dersiniz? 4 veya 6 hafta kendimi testo ile gözlemleyip sonra duruma bağlı rimo eklesem mi diye düşünmeye başladım. Lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin, aşağıya da dümenden bi form bıraktım.
  8. Fiziki gelişimim olmuş mu? yorumlarınızı bekliyorum.

    Gerçekten iyi, özellikle bacaktaki detay ile sırt genişliğin muazzam.
  9. Merhabalar değerli forum üyeleri. Hafta içi dahiliyeye randevum var ve hayırlısıyla - umarım hayırlı olur - ilk kürüme girmek niyetindeyim. Bu noktada kafamda birkaç soru var. Öncelikle belirteyim, bunlar daha önce yazılmış şeyler muhtemelen ancak ben toplu bir şekilde sorularıma cevap almak ve ilerleyen vakitlerde bu başlığa ihtiyaç duyacak arkadaşlara da değerli bir veri bırakmak adına açıyorum konuyu. Doktora ne demem, hangi değerler için kan testi sonucu istemem gerek; tam liste verebilir misiniz? LH, FSH vs. istediğim zaman olur da niçin istiyorsun derse ne demeliyim? Primobolan ve testo olarak düşündüm ilk kürü, kafamda ya bolde ya primo vardı ancak forum WP hattındaki değerli hocamız primonun daha uygun olacağını söyledi. Hangi testo formunu kullanmam gerektiği ve ilaçların dozajları için sizden kan testleri ışığında yardın isteyeceğim. Bütçeye göre ilaçlar için marka tavsiyesiniz var mı? Eczaneden alacağım için dolandırılma ya da sahte ürün kakalanma ihtimalim yok diye biliyorum; doğru değil mi? İlaçlara takviye olarak ne kullanmalıyım? Liver, omega 3, multivitamin vs...? Vücut ağırlığım 77 kg, yağ oranım %15; hedefim biraz daha temiz kütle koymak ve eksik bölgelerime daha fazla odaklanabilmek. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×