-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Doğal bir genç bireyde prolaktin yüksekliği hk.
Oluşturan:
dips enjoyer, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel özelliklerim:
yaş 19 boy 177-180 86kg Kür detaylarım:
Testosterone 250mg Rımobolan 200mg Kürümde 5.haftaya giriceğim fakat bi sıkıntı var 2.-3.haftalar psıkolojik olarak nerdeyse hiç stresli değildim çok enerjiktim 4.haftadan sonra üstümde çok gereksiz bir stres hissetmeye başladım duygusallıkta biraz var yani fark edebildiğim kadar pazartesi günü testlerimi vermeye karar verdim fakat bugün çeyrek dostinex aldım testlerimde çok büyük fark olur mu?
Veya bir sıkıntı ile karşılaşabilir miyim koruyucular hakkında çok bir bilgim yok büyüklerimden bilgi almak istiyorum.
-
Yazan: bilgazli
Prolaktin 26 E2 49 Seviyelerim yükselmiş arkadaşlar! Ne tavsiye edersiniz libido kaybı yaşıyorum 500mg haftalık testosteron küründeyim.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: polatpr
Kişisel bilgilerim:
Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:
-
Yazan: Umicinaolaar
Merhaba arkadaşlar, nasaılsınız?
Östrojenim uzun zamandır düşmüyor son tahlilden sonra 2 gün arayla arimidex aldım , ilk tahlilde yüksek çıktığı zamandan ikinci tahlile kadar haftada 150 mg enant alıyordum libidom gayet iyiydi arimidex kullandım , şu anki tahlilde 62 ama prolaktin de yüksek haftada 400 testo 400 bolde alıyorum dostinex attım 5 6 gün arayla 0.25 0.25 olacak şekilde ve 2 günde bir arimidex aldım yarın tahlil vereceğim ama libidom hala çok düşük sertleşme zayıf antrenman verimi iyi gidiyor ama libido berbat durumda cinsel ilişkide sertliğim gidiyor mastürbasyonda bile sertliğim gidiyor odağım bozulduğu an...
-
Yazan: hirstyz
Merhabalar, definisyon kürümde 4.haftadayım. Kan tahlili yaptırmak istedim çok bilindik bir türk markası testo prop kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığını da görmek istedim açıkcası. Değerlerimi sizlerle paylaşmak isterim bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Sağlık açısından bana katabileceğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Haftalık 300 mast - 400 prop kullanıyorum. 4.haftada clen ve winstrol ile devam edeceğim
-