-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Noxy labs janoshik testlerine güvenebilir miyim? kullanıp memnun kalanlar var mı?
Oluşturan:
Bargadas, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Revengew
Sp ve noxy arasında kaldım güncel olarak hangisi iyi.
Sp eskisi gibi değil diyorlar şuan sp kullanan var mı?
-
Yazan: Hulk808
Merhabalar bir kaç gün önce Burak bey ile tanıştım, çok iyi niyetli ve samimi bir ses tonu ve her probleme çözüm üretebilecek bilgili ve kendinden emin bir potansiyeli vardı açıkçası ben ürününe ve kendisine güvendim diyebilirim. Daha önce Noxy Labs markasını temin edip kullanan var mı acaba ? Biraz tuzlu rakamlar verdi , fakat ucuz etin yahnisi yenmez diyip onayladım, vücuduma alıyorum sonuçta kalite şart.
Fikirlerinizi almak istedim.
-
Yazan: CanMorgan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Başlıca sorularım:
Marka nasıldır? Kullanan kişiler deneyimlerini burada paylaşabilir mi? Forumda kullanan kişilere baktım.
Merak ettiğim şey yabancı forumlarda kullanan, deneyimleyen kişileri görmedim hiç. Teşekkürler.
-
Yazan: Bovearch
Selam arkadaşlar biraz kendimi ve geçmişimi anlatmak istiyorum öncelikle, önceden anabolik steroid kür geçmişim var bu sporda 5. Yılıma giriyorum ama sürekli devam ettiremedim tabi ki en uzun 1 yıl sürdürdüm diğerleri kesik kesik oldu ayrıca şuan fitness eğitmeniyim kürü bırakma sebebim sakatlık profesyonel 1. Ligde Amerikan futbolu oyuncusuydum ve sakatlıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım bu spordan soğumama sebep oldu son 3 Aydır düzenli gidiyorum. bu formu keşfettim sarmları araştırırken burak hocayla iletişime geçtim ve ürünlerimi sorunsuz aldım kendisi her konuda yardımcı oluyor sağolsun çok bilgili bir büyüğümüz kendisi.
Şuanda belirttiğim gibi 2 tane sarm kullanıyorum ve bugün 15. Günüm ilk günden itibaren ben ürünleri hissetmeye başladım vücudum bu tarz steroidler hızlı tepki veriyor kesinlikle psikolojik değil ilk günden öyle bir açlık çekmek yok çünkü arkadaşlar 😂 daha önce sarm kullandım bunlar fısmış diyen arkadaşlara ithafen çakma ürün kullanmışsınız bunu belirtmek isterim yada ürünler orijinal olabilir ama disiplin bilgi sahibi spor geçmişi olmayan bir bireysiniz lütfen bu tarz ilaçları kullanmadan önce bir spor geçmişimiz olsun..
Benim kullanma amacım yağ yakarak kütle koymak sakatlıktan sonra 1 Yıl hiçbir şekilde spor yapmadım ve hayvan gibi yedim tabiki hayatımda ilk defa 95 kilo obez oldum bu beni şoka soktu ve artık kolları sıvamam gerektiğini düşündüm ve daha zararsız olduğuna inandığım için sarmları tercih ettim konular kesik kesik yazıyorum kusura bakmayın günlük gibi aklıma gelen kısımları yazıyorum ilaçta özellikle ilk hissettiğim tepki verdiği şeyler 1. Açlık yediğim yarım saat sonra yok oluyor sürekli Açım 2. Fena bir pump ve şuan ilaç top noktada adelem soğukken bile sürekli sert dolu hissediyorum.
Sarm sayesinde çok hızlı toparladım gerçekten bu kadar etki beklemiyordum mk677 sabah aç karna içiyorum 20 dk sonra yemek yiyorum genelde rad140 da idmandan 20 dk önce alıyorum maddi durumum olsa gw501516 da eklemek isterdim ama şuan bütçem yok haftada 5 gün idman yapıyorum push pull leg şeklinde ve her idman sonu 35 40 dakika kardiyo yapıyorum (15 eğimde 4 hızda) beslenme konusuna gelirsek şuan da bazı günler 500g tavuk bazı günler 400g kıyma yiyorum.
Son 1 haftadır kıyma tüketiyorum ve günlük 2 ölçek protein tozu içiyorum Bigjoy marka suplement olarak creatin alıyorum sadece vitamin olarak da omega 3, C , d plus, multi vitamin alıyorum ölçü almayı sevmiyorum bu yüzden almadım testo kullanırkende almıyordum şuanlık aklıma gelenler bunlar arkadaşlar 2. Ayda öncesi sonrası atarım her hafta form atmam minik farkları anlayamayacak arkadaşlar olabilir bu süreçte aklıma geldikçe konuya yazacağım sormak istediğiniz yada ekstra eksikler olursa söyleyebilirsiniz arkadaşlar iyi forumlar.. (müsait olunca sakatlık öncesi formumu sonra obez halimi atarım güncel içinde çekeceğim idmanı tek yaptığım için güzel çıkmıyor seviliyorsunuz)
Sarm öncesi:
kilo 92 15. Gün kilo 87,3 Boy 176 -
Yazan: crosfredy
Selamlar, arkadaşlar...
Başta belirtmek isterim bu konu kesinlikle tedarikçiyi reklam yapmak amacıyla açılmadı!
Burak hocadan destek aldığım '' İran yohimbin ve noxy labs testo enant '' deyimi mi paylaşacağım...
Daha önce de yohimbine kullanmıştım, ama İran yohimbin den sonra kendime dedim ki ben orijinal yohimbin kullanmamışım, Burak hocanın söylediği mgların çok altında kullandığım, halde bel bölgesindeki mucizevi etkisine inanamadım, en büyük derdim alt karnım, ve yanlar dı şimdi üst karın oldu, diyete dikkat ettim mi kesinlikle hayır, ciddi anlamda etki eden bir ürün, bel bölgesi için. Parasına gelince evet baya tuzlu, yerine igf ya da fragment tercih edilebilir.
Libidoya yaptığı etkisi tren + testo ile birleşince tabiri caiz duvarı delecek duruma getiriyor adamı.
Noxy testo ödem ağrı sorunu hiç yaratmadı gayet steril ilaç 4 haftalık kullanım sonrası verdiğim testte çalışıyor 1500+ çıktı sonuç genel olarak iki markadan da memnun kaldım bir daha ki tren kürünü noxy ile yapmayı düşünüyorum.
Kullanmayı düşünen kişilere referans olsun diye bilgi vermek istedim.
Teşekkürler.
-