-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Enjeksiyonu 6 haftadır yanlış mı yapıyorum?
Oluşturan:
emnakin1, in Ürün kullanımı
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Selamlar abiler kardeşler,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
SORULARIM:
Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mark
Merhaba değerli dostlar,
Kürümdeki enjeksiyon sıklığını her güne dağıtmaya başladım.
SORULARIM:
Benim gibi bu şekilde yapan var mı? Treni de her güne yaymam mantıklı olur mu sizce? KÜR İÇERİĞİM:
Ptesi 0.5 testo 1 ml rimo 1ml tren Salı masteron 0.5ml 0.5ml testo Çarsamba 1 ml rimo 1ml tren Persembe masteron 0.5 ml Cuma 1 ml rimo 0.5ml testo 1ml tren Ctesi 0.5ml masteron Pazar 1 ml rimo Her gün sabah akşam 3 iu gh toplam 6 iu Not : Sadece tren ve masteron kısa diğerleri uzun.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: bilgazli
Herkese selamlar,
Yaklaşık 10 aydır aralıksız testosteron kullanıyorum yanına eklediğim bir kaç anabolik steroid oldu fakat hepsini kestim testo kullanımını kesmedim acaba testo üretimim tamamen baskılanmış olabilir mi?
-
Yazan: onewingedangel00
Herkese selamlar,
Bacaktan siyah uçlu iğne ile enjeksiyon yapıyorum yağ oranım fazla değil %14 civarı. Hepsini sokmuyorum %25 i dışarıda kalıyor genelde. Bugün piston kontrolünde kan gelmedi sıkıntı yoktu lakin dalgınlığıma geldiği için enjeksiyon sırasında sert bastırdım ilacı çok hızlı yaptım. İğneyi çıkardıktan sonra koyu kan aktı biraz, bir sorun teşkil eder mi? ilacın boşa gitme ihtimali var mı?
Primobolan ve Testo Enanthate kullanıyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Bazı markaların kullanımı sonrası testosteron 1500 üstüne çıktı, yaklaşık 1 aydır herhangi bir enjeksiyon yapmadım, şuan testosteron seviyem 650 civarında ve fsh lh baktırmadım, ereksiyon olmada problem yok ama sabah ereksiyonu da yok, üretimi kapanmış mıdır sizce ama kapansa hiç ereksiyon olmamak gerekirdi, sadece atrofi oluştu.
Çalışan ilaçlar aldım, onların kullanımına başlayabilirim herhalde sorun olmaz değil mi, merak ettiğim konu enanthate kullanmama ve değerler 1500 üstü yükselmesine rağmen neden üretim kapanmadı, böyle bir durum yaşayan oldu mu, saygılarımla..
-