Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

onewingedangel00

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

onewingedangel00 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocam 40 günü geçti 500 susta 300 rimo vuruyorum şuanlık tek yan etki göğüs kaşıntısı onu da çözeceğim. Psikolojik olarak bir sıkıntım yok hafif agresiflik var ama kontrol edebiliyorum sorun yaşamıyorum. Merak ettiğim şey ise nac600 zorunlu mu? şuanlık 4hepa kullanıyorum. Magnezyum ve çinkoyu ekstra olarak almadım Multivitaminin içinde var diye boşuna para vermek istemedim doğru mu yapmışım?
  2. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    2-3 günde bir kaşıntı hissi oluyor, o zaman kaşıntı geldiği anda dediğiniz gibi ilaç içerim.
  3. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocam şuan 85 kiloyum 40 günde 5 kilo aldım yağlanmadım bel ölçüm falan hala aynı. Kol ölçüm başladığımda 38 di sanırım şuan 39 buçuk (kol genetiğim biraz kötü çok zor gelişiyor.) Omuz 129 cm den 134 e çıktı bacak kaslarımda da görünür artış var. En çok fark yaratan nokta görünüş değil de güç açısından oldu, 30-30 dumbeller ile sehpada shoulder press yaparken bile zorlanıyordum 3-4 tekrar belki çıkıyordu artık 35-35 kilolarla 10 tekrar çıkıyor muazzam bir güç artışı var. Bench 105 kilo 7-8 tekrardan 15-16 tekrara kadar çıktı pr 120 kilo 3 tekrar.
  4. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocalarım kürde 40. günüm ve hastanedeki üroloji doktoru değişmiş, randevu alıp gideceğim umarım test konusunda sıkıntı yaratmaz. Sadece hormon testi dendiğinde testoyu ölçülüyorlar. Doktora E2, Prolaktin, Total Testo, Lh, Fsh ölçülmesini istiyorum desem bir tepki verir mi? onun dışında kürün 1. veya 2. ayından sonra kısırlık gibi sorunları yaşamamak için kullanılması gereken tabletler varmış bunlar nedir kısaca bahseder misiniz? Bulunması zor şeyler ise şimdiden temin etmek istiyorum.
  5. Enjeksiyonu 6 haftadır yanlış mı yapıyorum?

    Konuyu görünce benim de şimdi aklıma takıldı. Haftada 2 kutu Sustanon (tanesi 250 mg) , 3 kutu Rimobolan (tanesi 100mg) vuruyorum. Şimdi ben haftalık 500 mg sustanon 300 mg rimobolan mu vurmuş oluyorum? kafam karıştı.
  6. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Genelde her set tükenişe gitmeye çalışıyorum, sırt veya her hangi bir kası çalıştığımda 1 set daha yapacak gücüm kalmayacak şekilde 3-4 harekette bitiriyorum. Size sormak istediğim bir soru daha var, kolum pumpsuz 39 buçuk civarı pumplandığında ölçüsü büyümüyor kolumun hayvan gibi şiştiğini hissediyorum ölçüyorum 40 a yakın çıkıyor bu nasıl olabilir? arkadaşımın kolu 36 cm ama pumplu 38 e çıkıyor benim niye yarım santim oynuyor acaba bilginiz var mı?
  7. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocam 3600 kalori ile besleniyorum 500 pirinç 600 tavuk göğsü yiyorum geri kalan kaloriyi shakeden tamamlıyorum. Çok idman atamadım bayram tatili ve hastalık derken 1 ayın 15 günü falan idman yapabildim onun da etkisi var sanırım. Natural olarakta aşırı zor kütle kazanan bir genetiğim vardı 4 ay boyunca kol ölçüm anca 1 cm oynamıştı öyle diyebilirim. Kaloriyi fazla arttırsam kilo alıyorum lakin yağlanıyorum yağlandığıma değecek kas kütlesi de edinemiyorum o yüzden elimden geldiğince clean yapıyorum. Küre asıl girme sebebim buydu zaten beslenmem iyi antrenman iyi ama millet 8-9 ayda tatmin edecek kütle koyarken benim öylece kalmam sinirimi ciddi anlamda bozuyordu.
  8. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Bugün itibariyle tam 1 ay oldu, ölçülerimi aldım; Kilo 80'den 83 e çıktı. Kol 38 buçuktan 39 buçuk (pumpsuz ölçülmüş) Omuz 129 dan 133 Diğerlerini ölçmedim ölçü artsa bile görünüş açısından aynı gibiyim sanırım biraz da psikolojik. Sizce ilk aya göre ölçü değerleri iyi mi?
  9. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Boğazım ve başım felaket ağrıyor 2 gündür gitmiyorum açıkçası spor yapacak halim de yok gidip kendimi yormadan yapsam yeterli olur mu?
  10. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocalarım kürdeyken hasta oldum spora 4-5 gün ara versem aman aman zararı olur mu?
  11. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocalarım 10 gün sonra kürde 1 ayım dolmuş olacak. Şuanlık test yaptırmama gerek var mı? birde sanırım 1. aydan sonra kullanılması gereken ilaçlar varmış kısırlık vb. sorun yaşamamak için beni aydınlatırsanız sevinirim.
  12. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Bir de aklıma şey takıldı, ilaca 80 kilo başladım 81 olmuşum 13 günde. 3500 kalori az mı geliyor ki? dirty beslenmekte istemiyorum. İlacın etkisi açıldıktan sonra daha fazla kilo artışı olur değil mi?
  13. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Şanslıyım sanırım hocam hiç ödem olmadı.
  14. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Anladım hocam, aslında herkes bacaktan kolay demişti ama 2 defa damara denk getirince vazgeçtim elim iğnelere yatkındır o yüzden omuzdan çok kolay halledebildim. Ödem vb. yaşamadım sadece hafif ağrı oluyor o kadar. Şuan 3500 kalori ile besleniyorum günde 600 gr tavuk yiyorum tamamen temiz karbonhidrat alıyorum ve shake yapıyorum. Umarım istediğim verimi alabilirim. Şuanlık 500 Sustanon 300 Rimobolan vuruyorum koruyucu olarak 4hepa - D3 - Çinko - Magnezyum - Omega 3 - Multivitamin olarakta Supradyn kullanıyorum.
  15. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Konuya güncelleme getireyim, 5. enjeksiyonumu oldum bacaktan beceremediğim için omuzdan siyah uçlu ile yapıyorum yarısını sokuyorum. 10 günü geçti ve yan etki olarak daha bir şey saptamadım sadece bazen çok uykulu oluyorum. Onun dışında sırtımda hiç kıl çıkmamıştı 15-20 tane kıl çıkmış. Güç açısından çok fark yok gibi tabii bayramda idman atamadım 5-6 gün boşa gitti onunda etkisi olabilir. Şunu da belirteyim iştahım da bayağı artış var. 300gr tavuk ve 250 gr pirinci tekte yiyorum daha önce hiç bu kadar fazla yiyememiştim hemen tıkanıyordum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×