-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Only sustanon kullanıyorum kürüme insülin dahil etmeyi planlıyorum bunu nasıl yapabilirim?
Oluşturan:
Tayfuncan28, in İnsülin Hormonu
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: 06pavyon123
Hocalarım şu an eczanelerde Ozempic, Saxenda vs türevleri diyabet ilaçları bulunabilir durumda bu ilaçlarla ciddi kilolar verenleri görüyorum ve bende zaten testlerimi yaptırarak doktor tavsiyesi üzerine kullanan biriyim. Benim sorum, bu ilaçlar öyle yada böyle işe yarayan ilaçlar bb forumlarında ve piyasa fazla konuşulduklarını görmüyorum bunun sebebini merak ediyorum şu an aktif kullanana biri olarak kas kaybı vs sorunlar yaşar mıyım sizce şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-
Yazan: Khan
Herkese merhaba sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum anlık olarak 87 kiloyum yağ oranım çok yüksek değil karnım açık kürümün 7. Haftasındayım ilk kürüm değil kürdeki ilaçların hepsini daha önce de kullanmıştım testo ve boldeyi 750 yapmak istiyorum decayı da 750 yapmak gibi bi düşüncem var sizlerin görüşlerini merak ediyorum iyi çalışmalar dilerim.
-
Yazan: Umicinaolaar
Hocalarım herkese selamlarımı iletiyorum,
Şu han haftada:
500 bolde 600 testo 300 npp Şeklinde bir kürdeyim insülin ve cinnatropin eklemeyi düşünüyorum , ilk kez gh kullanacağım nelere dikkat etmeliyim günde 4iu gh 15 iu insülin düşünüyorum konu hakkında araştırması olanlar ve tecrübe etmiş kişiler yorumlarsa çok sevinirim gh çalıştığını nasıl anlarım?
-
Yazan: gazomika
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yabancı podcastler vs nerdeyse tüm kürle ilgili podcastleri izledim hepsi düşük doz testoyla başlanması gerektiğini söylüyor 200mg ile başlayacağım dozları ne zaman neye göre arttırmam gerekiyor only testo kullanacağım için biriyle çalışmayacağım kendim idare edeceğim. Ne kadar sürecek only testo kürü atıyorum 5 ay yaptım 200 ile başladım 300 350 felan alıyorum 5.ayda anabolizan eklemek istersem kürü bitirip diğer küre geçmek istiyorum.
Trt doz veya pct yapıp mı diğer küre geçmem gerekiyor?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İnsülin ve ghrp6 kullanacağım.
Fakat insülin kullanırken depolanmanın artmaması için yağ miktarını kilo x 1grde tutsam yeterli olur mu sizce?
@Emrah @rastlantisal @metinav
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-