-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Burak hoca ile - 8 haftalık definasyon / yaza minik bir hazırlık kürü.
Oluşturan:
Waxorion, in Sarms Referansları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Lifter31
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİELRİM:
Yaş: 26 Kilo: 105 Yağ: %20 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.
-
Yazan: sekmet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 21 Kilo: 95 Boy: 1.73 SORULARIM:
Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
-
Yazan: konseptbelgesel
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: memun
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Antrenman 55-60 dk sürüyor 60 dk düşük direnç yüksek rpm kondisyon bisikleti yapıyorum! Sizce neleri değiştirmeliyim? Şu an kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum sarkmak da istemiyorum!
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.86 Kg: 122 Yağ: %32 BANA DAİR:
15 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut geliştirmeyi kendimi bildim bileli. Sistem olarak - PPL yapıyorum BESLENME:
200gr protein 130-135 gr karb 60-65 gr yağ VİTAMİNLER:
Omega 3 D3k2 Magnezinc Kreatin Yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
Yazan: Leporis
Arkadaşlar herkese selamlar,
Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
KAN TESTLERİM:
-
