-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Burak hoca ile - bulk/hacim kürüm (testosteron+deca+anapolon)
Oluşturan:
Kabayel, in Referanslar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Merhabalar arkadaşlar kısa tutacağım haftada 2 kere 250 mg testosteron mu yoksa 1 kere 500 mg mi daha iyidir?
-
Yazan: sekmet
Merhaba arkadaşlar, selamlar..
Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Mhmt38
İyi günler arkadaşlar, hocalarım. Soruma özellikle tecrübeli hocalarımdan yorum bekliyorum. Bu deca dick olayı prolaktin yüksekliğinden mi kaynaklanıyor. Yoksa başka türlü sebepler mi var. Korkmaya başladım biraz 😃
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-