Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yavuz

Üye
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

Yavuz Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  1. Bence doktor bir etmen belki tamamını almamıştır dokunun veya o arkadaş dikkat etmemiştir ameliyattan sonra koruyucusu vb
  2. Selamlar arkadaşlar. Bugün kan testi verdim aç karnına bolde testo küründeyim jinekomasti var bende ama daha önceki kürden kalma 4 hafta ilaç kullandım kestim ve 2 haftadır ilaç kullanmıyorum ilk sorum - 24 mayısta ameliyat var bu değerlere göre tekrar etmez değil mi jinekomasti bir de ikinci sorum - bolde çalışmış mı bu değerlerden anlaşılıyor mu ??
  3. Beyler selamlar ramazan bayramı dolayısıyla salonlar cumartesiye kadar kapalı bende kürdeyim 4 gün spor yapamayacağım sizce bir sorun olur mu nelere dikkat etmeliyim hu süreçte salon açılana kadar ?
  4. Kan testi yaptıracağım hangi değerlere baktırmalıyım?

    Thanks 👋🏻
  5. Merhaba arkadaşlar, Kan testi yaptıracağım, aşağıda listede yer alanlar yeterli mi? Eklemem gereken başka değerler var mı? Hemotokrit (hct) E2 Prolaktin Serbest testosteron Alt Ast Lh Fsh Kolestrol (hdl-ldl) Progesteron Kreatinin Hemogram (tam kas sayımı) Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkürler.
  6. Sağlık ocağında kan testi olarak hemograma bakıyorlar mı?

    Coğu yanlış cıkıyor ama bence sonuçların devlet hastanesi veya özel en doğrusu.
  7. Çok sağolun aslında araştırdım da denk gelemdim veya gözden kaçırdım ☺️
  8. Beyler selamlar bulk kürümden sonra jinekomasti ameliyatı olacağım yaklaşık 1 ay spor yok bu süreçte spor yapmadığım dönemde sadece testo alarak vucudu korumak mumkün mü veya başka onereceğiniz bir şey var mı yapmadığım dönemde minumum kayıp için.
  9. sivilceli bir yapım var yüzüm ve gogus bolgem hariç o yüzden anlamıyorum şuan sivilce olayını keşke temiz olsaydı vucut anlardık
  10. hocam iyi yarışmacı isim vermeyeyim markası optimum pharma bütçeme göre orta segmentin bir tık üstü ilaç.
  11. Beyler selam Boldenon'un flakondaki ilaç yapısı nasıl görünmeli yağlı mı? Yoksa su gibi mi olmalı sahte ve orijinal olup olmadığı buradan anlaşılabilir mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×