-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Devlet hastanesinde kan testi yaptırma yöntemleri nelerdir?
Oluşturan:
dips enjoyer, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Batarya
Herkese merhaba iyi günler arkadaşlar,
Küründeyim ve kürün 2. Ayındayım ilk 5 hafta testo ve decanın Mgleri düşükten başladım son 3 haftadır ufak yükselttim, bugün ufak bir test yaptırmak istedim am Alt Ast biraz yüksek geldi, günlük olarak Milk thistle ve Enginar hapı kullanıyorum düzenli olarak bu değerleri nasıl düşürebilirim?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Boldenon Haftalık: 625 mg Test E. 300 mg Deca, 400 mg Bolde kullanıyorum.
KAN TESTİM:
-
Yazan: BatuhanCross
Şöyle ki kürden hemen önce test yaptırmadım ama birkaç ay önce yapılmış testi referans aldım. E2 Değerim iki tahlilde de gözükmüyor sebebini bilmiyorum.
only testo olarak gidiyorum haftalık 500mg Tes E (ilk 3 doz başka bir marka kullandım sonra güvenemeyip daha güvenilir olduğuna inandığım yerden başka marka aldım)
günlük 40mg anavar alıyorum.
hedefim kilo vermek ve parçalı bir fizik oluşturmak. Kas kütlem fena sayılmaz(kendimi görmek istediğim fizik üzerinden örneklendiriyorum)
her gün 45 dk kardiyo yapıyorum.45-50 dakika da ağırlık antrenmanı.Masteron da var fakat ona başlamadım.(başlamalı mıyım emin değilim,prop formunda enjeksiyon sıklığını arttırmak istemedim. İşe yarıyor ise başlayayım 😅)
İlacın çalışıp çalışmadığına tam emin olamadım(ya da dozajın doğru olduğuna)
-
Yazan: Enzel
Merhabalar dostlar,
6 haftadır enjeksiyona giriyorum haftalık 500 testo 400 bolde şeklinde. Kullandığım marka Overdose. 4 hafta danabol kullandım günlük 30 mg şuanda 10 gündür turinabol kullanıyorum karaciğer değerlerim o yüzden yükselmiş olabilir mi birde ilaçların çalışma durumuyla alakalı tecrübeli abilerim bir yardımcı olursa çok mutlu olurum.
MCT VE VİTAMİN GRUPLARIM:
Multi vitamin C vitamini B complex omega 3 D vitamini Milk thirsty Bromealin Çinko Magnezyum KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: caresizbiri
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şuan aktif olarak 500 testo 400 bolde küründeyim. Kür içindeki ilk kan testimi bugün verdim ve ldl, hdl değerleri beni biraz korkuttu açıkçası. Beslenmede çok yeşillik tüketen biri değilim ve çok nadir kardiyo yapmaktayım. Yeşilliği arttırıp kardiyo eklersem değerler normale döner mi yoksa kürü kesmeli miyim?
Önerilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: diorr
Öncelikle tüm okuyuculara selamlar.
2-3 ay gibi bir süredir üzerimde yüksek derecede bir halsizlik ve uyku problemi vardı. Son dönemlerde ise üzerine cinsel isteksizlik ve libido problemleri eklendi. Bundan ötürü yakın bir zamanda kan testi verdim ve çıkan sonuçları forumdaki değerli abilerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.
Öncelikle şunu belirtmek isterim: Kişisel hayatımda geçmişi çok kafaya takan birisiyim ve hayatımı biraz yüksek stresle yaşıyorum. Sosyal olarak teşhisli olmasa da anksiyete gibi problemlerim var ve bu işi daha da sıkıntıya sürüklüyor.
Bu son 1 aydır da hayatım biraz daha trajik bir hâl aldığı için bir depresyon dönemi yaşadım ama atlatmayı başardım (en azından öyle düşünüyorum). Bunları belirtiyorum çünkü hormonel dengesizliklerimin psikolojimle de alakalı olabileceğine inanıyorum. Ya da tam tersi, psikolojik problemlerim de hormonlarımdan kaynaklanıyor olabilir.
Bana yol gösterebilecek ve katkıda bulunabilecek herkesin yorumlarını merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
-