Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dips enjoyer

Devlet hastanesinde kan testi yaptırma yöntemleri nelerdir?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ürolojiden randevu alınıp "ereksiyon sorunum var, erekte olamıyorum vs." denildiği zaman ihtiyacımız olan tüm değerlere bakılıyormuş, bir arkadaştan böyle duydum. Şu ana kadar daha iyi bir yöntem duymadım açıkçası. Hastaneye gidip direkt amacımızı belirtirsek kan testi yapmaları imkansız gibi. 

Devlet hastanesinde kan testi yaptıran illa ki vardır, ne diyorsunuz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    771

endokrinolojiden alabilirsin ama doktorun insafına kalmış diğer testleri istemek.

Bazılarına açıkça söyleyince mesela ürolojiden randevu alıp doktora söylersen belki hormon testide ister böylece dahiliyeden randevu almana gerek kalmaz eğer kabul etmezse mecbur ayrı ayrı alıcaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    851

Kan testi yapıyorlar zaten sorunsuz. Total ve freetesto testinde sorun çıkarıyorlar genelde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anabolikadam    90

Yaptığım taktiği anlatacağım... Ürolojiden randevu al, devlet hastanelerinde genelde çok işkillenmiyorlar. Derdini anlat dediklerinde hocaya bizzat "erekte olmakta güçlük çekiyorum, tam erekte çok geç oluyorum ve erekte seviyemi koruyamıyorum çok kısa sürüyor" diyerek bizzat doktorun "hormon testi isteyelim" demesiyle beraber bi' "oh" çekebilirsin. 

Ardından test sonuçlarını kontrol ettirmek istersen (e-nabız üzerinden kendinde bakabilirsin ancak gitmek istiyorsan da senin kararın) bir diğer hafta sana tarih veriyorlar. Gidip kontrol ettirdiğinde hiçbir şeyin yok diyip "psikolojik" diyebilir. Ek olarak sana reçete ile "tadalafil" yazabilir. Sonra gidip "tamam hocam... çok sağ olun" diyerek devam et ve o reçeteyi evde çöpe at :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    401

Git dürüstçe anlat hocam dürüst olayım kür yapıyorum diye dürüstlüğü seven doktora denk geldiğinde sürekli ona gidersin zaten çoğunun işine geliyo hasta olmayan biri gelince  

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mobidik    5
EmreGundi, 4 saat önce yazdı:

Git dürüstçe anlat hocam dürüst olayım kür yapıyorum diye dürüstlüğü seven doktora denk geldiğinde sürekli ona gidersin zaten çoğunun işine geliyo hasta olmayan biri gelince  

arkadaş çok doğru söylemiş spor yapıyorum hocam istiyor diye söyle bu ülkede bu hizmetler için vergi ödüyoruz zaten yapıyorlar bi yalanla test yaptıracaksın bir sonraki için başka bir yalana ihtiyacın olacak başka doktora gittiğinde de önceden yapılan testleri görüp zaten 1 2 ay önce yaptırmışsın yapmayacağım diyebilirler. 

ben iş yerime en yakın devlet hastanesinin dahiliye bölümüne gidiyorum bazen serbest testoyu ölçmüyorlar bazen ölçüyorlar tek sıkıntı bunda yaşadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    439
dips enjoyer, 11 saat önce yazdı:

Ürolojiden randevu alınıp "ereksiyon sorunum var, erekte olamıyorum vs." denildiği zaman ihtiyacımız olan tüm değerlere bakılıyormuş, bir arkadaştan böyle duydum. Şu ana kadar daha iyi bir yöntem duymadım açıkçası. Hastaneye gidip direkt amacımızı belirtirsek kan testi yapmaları imkansız gibi. 

Devlet hastanesinde kan testi yaptıran illa ki vardır, ne diyorsunuz? 

Üroloji ye gidip , hormon kullanım sonucunda cinsel işlevinde problem olduğuyla ilgili bir kaç yalan sık ondan sonrasını doktora bırak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla ben doktora her türlü yalanı söyledim kalkmıyor kalksada uzun süre durmuyor libidom sıfır istek hiç yok falan bir sürü şey söyledim sadece total testosteron testi istedi çok üzüldüm :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diabolic    1

2 devlet hastanesine gittim (bakırköy-b.evler). Özellikle ürolojiye gittim total test-prolaktin-lh-fsh-e2 harici bakılmıyor burada dediler. B.evler civarı başlıkta yazdığım değerlere bakan bir devlet hastanesi bilen var mı acaba ? Hangi bölüme gitmeliyim dahiliye daha mı rahat oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    851
Diabolic, 4 dakika önce yazdı:

2 devlet hastanesine gittim (bakırköy-b.evler). Özellikle ürolojiye gittim total test-prolaktin-lh-fsh-e2 harici bakılmıyor burada dediler. B.evler civarı başlıkta yazdığım değerlere bakan bir devlet hastanesi bilen var mı acaba ? Hangi bölüme gitmeliyim dahiliye daha mı rahat oluyor. 

Zaten geriye ne kaldı önemli olanlara bakılıyor sen ne bakılsın istiyorsun daha?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diabolic    1
GHOST, 11 dakika önce yazdı:

Zaten geriye ne kaldı önemli olanlara bakılıyor sen ne bakılsın istiyorsun daha?

Serbest ve shbg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
Diabolic, 1 saat önce yazdı:

Hocam çam sakuranın aile hekimliği polikliniğinden randevu al doktora durumunu izah et 'sporcuyum  ve bu testlerime baktırmak istiyorum' de. Ben son testlerimi hep bu şekilde verdim. Hocalar gayet anlayışlı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diabolic    1
mamibolone, 13 dakika önce yazdı:

Hocam çam sakuranın aile hekimliği polikliniğinden randevu al doktora durumunu izah et 'sporcuyum  ve bu testlerime baktırmak istiyorum' de. Ben son testlerimi hep bu şekilde verdim. Hocalar gayet anlayışlı.

Teşekkürler hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safa Atabey    1

Herkese keyifli forumlar, Bu gün benim kan tahlili vermem gerekiyordu ve ne yazık ki veremedim.

Doktorlar test yapmıyorlar muhtemelen fazla test yapmak istemiyorlar 3-4 tane bir şey yazıp gönderme kafasındalar, özel hastane veya lab gidince bir öğrenci için akıl alınacak paralar değil. Bu nedenle benim devlette test yaptırmam gerekiyor fakat nasıl yapacağım bilemiyorum. Konum: İstanbul, Anadolu

Çok büyük problem benim için bu yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    8

Bazı hastaneler yani daha cok doktorlar tilt oluyor doktor değiştir ya da direk acikca roids kullandığını söyle bu tahlilleri istiyorum de ya da en basidinden yaşamadan bile libido problemleri yaşıyorum da yapmak zorunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safa Atabey    1
Yusuftzr, 2 dakika önce yazdı:

Bazı hastaneler yani daha cok doktorlar tilt oluyor doktor değiştir ya da direk acikca roids kullandığını söyle bu tahlilleri istiyorum de ya da en basidinden yaşamadan bile libido problemleri yaşıyorum da yapmak zorunda

Hocam bu gün kullandığımı söyledim yazık ediyorsun falan diyor kendine sonra diyor bunlar gereksiz diyor fazla yazılmış diyor ben yazıyorum diyor gönderiyor. Baya uğraştım da cevap bile vermiyorlar. Spor hekimliğinden aldım şimdi de bakalım bu sefer neler yaşayacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    71
gönderildi (düzenlendi)

Ürolojiden randevu alıp ereksiyon olamıyorum dersen sorun çözülür hocam. Direkt teste gönderiyorlar. Benim kürdeki arkadaşlarım genelde öyle yapıyor doktorlar kıl çıkarsa.

tarihinde AnarchyZone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    163
Safa Atabey, 20 dakika önce yazdı:

Hocam bu gün kullandığımı söyledim yazık ediyorsun falan diyor kendine sonra diyor bunlar gereksiz diyor fazla yazılmış diyor ben yazıyorum diyor gönderiyor. Baya uğraştım da cevap bile vermiyorlar. Spor hekimliğinden aldım şimdi de bakalım bu sefer neler yaşayacağım.

değiştirip değiştirip denicen, şehir hastanelerinde daha kolay diyor çevremdekiler

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0

Ben 2 yıldır devlet hastanesinde 3 ayda bir test yaptırtıyorum hemde randevu vs uğraşmamak için acilden giriyorum ama konu testo ise ürolog, endokrin ve dahiliye yazıyor sadece diye biliyorum 

ürologtan randevu alıp hocam spor yapıyorum enerji ve motivasyonum düştü diyerek test istedim genel paketlerinde e2 östrojen yok onuda rica ile ekletebilirsin hatta sonuçlar düşük gelince birde nebido eklettim ben sonuna 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    683

Valla insaflı doktora denk gelmen lazım, en son devlet hastanesinde ürolojiden randevu alıp 'ilaç kullanıyorum sporcuyum ve belli değerlere bakmak istiyorum' gibi nazik bir açıklamadan sonra aldığım aşırı küstah ve aşağılayıcı bir açıklama sonrası benden sadece total kolesterol, LH ve total testosteron değerimi istemesi sonucu doktorla 1v1 atmama ramak kalmıştı.

Genelde bulunduğunuz şehrin üniversite hastaneleri daha rahat oluyor, yaklaşık 4 farklı üni hastanesinde kan testi yapmışımdır sorun yaşamadım hiçbirinde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Saianx    3

Selamlar arkadaşlar,

Hepimizin bildiği gibi, aramızda — ben de dahil — anabolik steroid kullanan birçok kişi var. Bu süreçte, kür sırasında ve sonrasında düzenli olarak kan testi yaptırmamız ve sonuçlarımızı yakından takip etmemiz gerekiyor. Ancak çoğumuz özel laboratuvarlara gidip yüksek ücretler ödüyor ya da istediğimiz tüm testleri yaptıramıyoruz. Ben şahsen Dahiliye polikliniğine gidip böyle ürünler kullandığımı şahsi doktorum olduğunu bu testleri rica ettiğini söylüyorum. Siz hastanede bu testleri nasıl talep ediyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmethoca    0

merhaba kan testi vericem ama sanırım devlette doktora göre tesr davranabiliyolarmış bi arkadaşımı doktor geri gönderip bakmamış buyüzden sormak istedim ankarada olupta devlette kan testi verenler var mı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Batarya
      Herkese merhaba iyi günler arkadaşlar,
      Küründeyim ve kürün 2. Ayındayım ilk 5 hafta testo ve decanın Mgleri düşükten başladım son 3 haftadır ufak yükselttim, bugün ufak bir test yaptırmak istedim am Alt Ast biraz yüksek geldi, günlük olarak Milk thistle ve Enginar hapı kullanıyorum düzenli olarak bu değerleri nasıl düşürebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Boldenon Haftalık: 625 mg Test E. 300 mg Deca, 400 mg Bolde kullanıyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: BatuhanCross
      Şöyle ki kürden hemen önce test yaptırmadım ama birkaç ay önce yapılmış testi referans aldım. E2 Değerim iki tahlilde de gözükmüyor sebebini bilmiyorum.
      only testo olarak gidiyorum haftalık 500mg Tes E (ilk 3 doz başka bir marka kullandım sonra güvenemeyip daha güvenilir olduğuna inandığım yerden başka marka aldım)
      günlük 40mg anavar alıyorum.
      hedefim kilo vermek ve parçalı bir fizik oluşturmak. Kas kütlem fena sayılmaz(kendimi görmek istediğim fizik üzerinden örneklendiriyorum)
      her gün 45 dk kardiyo yapıyorum.45-50 dakika da ağırlık antrenmanı.Masteron da var fakat ona başlamadım.(başlamalı mıyım emin değilim,prop formunda enjeksiyon sıklığını arttırmak istemedim. İşe yarıyor ise başlayayım 😅)
      İlacın çalışıp çalışmadığına tam emin olamadım(ya da dozajın doğru olduğuna)

• Yazan: Enzel
      Merhabalar dostlar,
      6 haftadır enjeksiyona giriyorum haftalık 500 testo 400 bolde şeklinde. Kullandığım marka Overdose. 4 hafta danabol kullandım günlük 30 mg şuanda 10 gündür turinabol kullanıyorum karaciğer değerlerim o yüzden yükselmiş olabilir mi birde ilaçların çalışma durumuyla alakalı tecrübeli abilerim bir yardımcı olursa çok mutlu olurum.
      MCT VE VİTAMİN GRUPLARIM:
      Multi vitamin C vitamini B complex omega 3 D vitamini Milk thirsty Bromealin Çinko Magnezyum KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: caresizbiri
      Şuan aktif olarak 500 testo 400 bolde küründeyim. Kür içindeki ilk kan testimi bugün verdim ve ldl, hdl değerleri beni biraz korkuttu açıkçası. Beslenmede çok yeşillik tüketen biri değilim ve çok nadir kardiyo yapmaktayım. Yeşilliği arttırıp kardiyo eklersem değerler normale döner mi yoksa kürü kesmeli miyim? 
      Önerilerinizi bekliyorum.

• Yazan: diorr
      Öncelikle tüm okuyuculara selamlar.
      2-3 ay gibi bir süredir üzerimde yüksek derecede bir halsizlik ve uyku problemi vardı. Son dönemlerde ise üzerine cinsel isteksizlik ve libido problemleri eklendi. Bundan ötürü yakın bir zamanda kan testi verdim ve çıkan sonuçları forumdaki değerli abilerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.
      Öncelikle şunu belirtmek isterim: Kişisel hayatımda geçmişi çok kafaya takan birisiyim ve hayatımı biraz yüksek stresle yaşıyorum. Sosyal olarak teşhisli olmasa da anksiyete gibi problemlerim var ve bu işi daha da sıkıntıya sürüklüyor.
      Bu son 1 aydır da hayatım biraz daha trajik bir hâl aldığı için bir depresyon dönemi yaşadım ama atlatmayı başardım (en azından öyle düşünüyorum). Bunları belirtiyorum çünkü hormonel dengesizliklerimin psikolojimle de alakalı olabileceğine inanıyorum. Ya da tam tersi, psikolojik problemlerim de hormonlarımdan kaynaklanıyor olabilir.
      Bana yol gösterebilecek ve katkıda bulunabilecek herkesin yorumlarını merak ediyorum.
      Şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.