Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nirvanadestroy

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

nirvanadestroy Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 03-08-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    Hatırlamıyorum

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 25
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Yüksek yağ oranıyla küre girmek pek önerilmiyor ama şöyle bir şey de var yüksek testosteronun getirdiği yağ yakımı etkisini de kullanabilirsiniz temiz bir beslenme sert bir antrenman ile hem yağ oranınızı düşürüp hem de kas kütlenizi de artırabilirsiniz. Clean bulk gibi bişey olur herhalde
  2. Mk677 nereden alınır? orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

    Bunu bende merak ediyorum. İşe yarayacak miktarda bir gh salınımı sağlayabiliyor mu acaba?
  3. Aile hekimlerinde hormona bakılmıyor hocam. Ama diğer bütün değerleri öğrenebiliyorsunuz kan testi ile. Hormonları özelde yaptırırsanız diğerlerini ücretsiz aile hekiminden halledersiniz.
  4. Definasyon döneminde kızartma tavuk yemek sorun olur mu?

    hocam ister öyle ister zeytinyağıyla marina edip sote gibi güzel yeşil biberle kavurabilirsiniz sonuçta kullandığınız yağ zeytinyağı ve belli bir miktar almak gerekiyor zaten sağlıklı yağları. En kötü kilomuzun yarısı kadar.
  5. Iran testo - sahtesi olabilir mi? marka hakkında bilgiye ihtiyacım var.

    Çok iyiymiş o zaman tek seferde 24 haftalık yetecek kadar almak mantıklı olur diye düşünüyorum. Teşekkürler.
  6. Iran testo - sahtesi olabilir mi? marka hakkında bilgiye ihtiyacım var.

    Bunu yanıtlayabilecek varsa çok iyi olur ben de 10-12 haftalık 250 testo maliyetini öğrenmek istiyorum. Sırf fiyat öğrenmek için de butonu rahatsız etmek istemiyorum.
  7. Rıza - kür günlüğüm (2024)

    Ben çok eskiden 5-6 ayda bir veya daha uzun bir sürede testis ağrısı çekiyordum yani yürürken bacağıma değmesi veya otururken değmesi vb ağrı yapıyordu 2-3 dakika kadar sürüp sonra geçiyordu ama dediğim gibi çok uzun aralıklarla oluyordu bir gün randevu aldım ürolojiden baktılar varikosel dediler. Sürekli veya kısa aralıklarla olmadığı için doktor ameliyatlık bir durum yok eğer ağrı sıklığı artarsa tekrar gel demişti. Sizde ürolojiden randevu alıp bir baktırın hocam.
  8. Rıza - kür günlüğüm (2024)

    varikoseliniz olabilir mi hocam?
  9. Kas ağrısı olmaması kötü bir şey değil hocam gelişmediğiniz anlamına gelmiyor. Adele sertliği yağ oranıylada alakalı tabii ama ilaçlı ve ilaçsız insan arasında bu konuda çok fark var. Ben aşırı yağlı olmasamda yağ oranım yüksek karın hatlarım görünmüyor ama antrenman esnasında ön kol damarlarım çok belirgin yani biceps damarınızın görünmesi yağ oranınız konusunda pek bilgi vermez bize.
  10. Only klomen kullanmak?

    Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Bakalım deneyimleyip gördüğüm artıları burada paylaşacağım. İnsülin hassasiyeti için bir dönem metformin kullandım onada tekrar başlayacağım duruma göre tabii ki.
  11. Only klomen kullanmak?

    Ama bahsettiğim şekilde aynı amaçla kullanılabilir değil mi yani? Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için hocam.
  12. Only klomen kullanmak?

    MK kullanmayacağım hocam sadece bahsettiğim kişi mk677 ve enclomiphenenin güzel bir half natty stack oldugunu söylüyor.
  13. Only klomen kullanmak?

    Antrenmanlara başladığımda bir deneyip şans vermeyi düşünüyorum hocam. Bu konuyu anlatanlar da çok bişey beklemeyin ama faydası oluyor diyorlar. Bazı yabancı kaynaklara baktığımda da işe yaradığını söyleyenler var. En iyisi 30 gün denemek.
  14. Only klomen kullanmak?

    Uzun uzun cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Forumda sizin yazılarınızı okumaktan keyif aldığımı söylemeliyim. Klomen için araştırma yaptım ama bu forumda sadece 1 konu bulabildim o yüzden daha iyi ve net cevap alabilirim diye bir başlıkta ben açayım dedim. Yabancı arkadaşın bahsettiği Enclomiphene yanlış anlamadıysam klomifen sitrat yani klomen oluyor. MK677 muhtemelen alıp kullanmayacağım ama antrenmanlara başladığım da söylediğiniz gibi klomen deneyeceğim. Bu arada bahsettiği tek yan etki görüşünüzde bulanıklık olabilir diyor onuda bırakınca geçeceğini söylüyor.
  15. Only klomen kullanmak?

    Enklomifenden bahsediyordum aslında hocam

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×