Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nirvanadestroy

Üye
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

nirvanadestroy Hakkında

  • Yaş 26
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 03-08-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 26
  • Bizi nasıl buldun?:
    Hatırlamıyorum

Profil Bilgileri

  • Yaş 26
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 26
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Enjeksiyon sonrası kan fışkırdı sebebi ne olabilir?

    Hocam damara vurmuş olsaydınız bu konuyu açamazdınız diye biliyorum ama bilgili abilerimiz cevap verir yakında
  2. Kürden alacağınız verim düşer başkada bir şey olmaz hocam
  3. Sarm kürü ve sonrasında kalp sorunum var ne yapmalıyım?

    kullandığınız marka nedir? belki içinde clen veya benzeri kalp çarpıntısı yapacak maddeler olabilir.
  4. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    Hocam hoşunuza gittiğine sevindim fakat 400gr tavuğu neden tek seferde yiyorsunuz ki ? 2-3 öğüne bölün daha iyi.
  5. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    boy kilo yağ oranı nedir hocam? benim mesela yağ oranım 18-20 arasıdır şuan muhtemelen fakat iştah problemi pek yaşamıyorum. Bazen psikolojik olarak yaşıyorum onuda nasıl anlıyorum tavuk pilavı yiyesim olmuyor ama dışarıdan herhangi bir sipariş verilebilecek yemeği yiyebiliyorum.
  6. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    Benimde bazen yiyemediğim öğün bıraktığım oluyor ara sıra olur normaldir ama sürekli oluyorsa insülin hassasiyetiniz ile alakalı bir durumda olabilir veya sindirim sorunları varsa çok geç sindiriyorsanız akşam bir açlık hissetmiyor olabilirsiniz. Tavuğu dümdüz sade baharatsız yiyorsanız buda etkiliyor olabilir. Ben çoğunlukla sote yapıyorum çarliston dediğimiz biberlerle birlikte baharatlıyorum tuz kekik pul biber allah ne verdiyse atıyorum çokda güzel oluyor sizde isterseniz fırına isterseniz airfryera öyle atabilirsiniz. Zeytinyağı veya sağlıklı yağ türevlerini çok kullanıyorsanız sindirimi zorlaştırır pilavı yağsız yapabilirsiniz tavuk içinde az miktarda kullanabilirsiniz, son olarak 700-800 gr tavuk yemek zorunda değilsiniz 400-500 gr gibi hatta 300gr gibi miktarlara çekip protein kaynaklarınızı artırabilirsiniz. Günde 700-800 gr tavuk bana göre yükten başka bir şey değil.
  7. Bulk kürüne metformin eklemek mantıklı mı?

    dr bir koc bana yazmıştı (naturalim bu arada) günde 500mg metformin kullandım bir dönem. İnsülin hassasiyeti kasa daha iyi karb taşınması için falan diye yazdım demişti ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama fena olmayan bir formdaydım yani kendimce ve kolay yemek yiyordum.
  8. Testosteron yanında hangi kickstart ürünü kullanılmalı?

    Genelde Dbol veya turinabol öneriyorlar.
  9. Only sustanon eczane 176mg küründe kalp sorunu yaşadım ne yapmalıyım?

    Dediğim gibi hocam bu konuda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem enjeksiyon konusunda.
  10. Formunuz güzel hocam. Only testo bence de biraz daha ileri taşımak için yeterli olur. Bi görüş belirtmek isterim, bacaklarınızı biraz büyütürseniz (eğer bir engel yoksa bunun için sakatlık vb) vücut bütünlüğü açısından da iyi olacaktır.
  11. Only sustanon eczane 176mg küründe kalp sorunu yaşadım ne yapmalıyım?

    Hocam kardiyolojiden randevu alıp tam detaylı bir kontrol yaptırın içiniz rahat etsin. Bana psikolojik gibi geldi daha çok ama uzman değilim tabii:) Metforminin testosteron ile sorun yaratacağını sanmıyorum kullanan bir çok vücut geliştirmeci var ve bazı koçlarında sık sık yazdığını gördüm ama yinede bilgili abilerimiz cevap versin buna. Ayrıca metforminin kalp sağlığı üzerinde pozitif etkileri aynı zamanda anti aging özelliği olabileceğini söyleyen bir doktor vardı adını hatırlayamadım hatırlarsam mesajı düzenleyip buraya yazarım.
  12. Disiplin konusunda çok sıkıntım yok hocam. Süreci hızlandırmak amacım sadece. Sizce bu ikiliden (card+test) kombin olur mu bu sorumuda yanıtlayabilir misiniz bilginiz var ise? Teşekkür ederim şimdiden:)
  13. Testo dbol yapacağım zamana kadar demek istiyorsunuz sanırım hocam doğru mu? Bu sene içerisinde mini cut yaptım 1.5ay kadar fakat tatmin edici bir sonuç alamadım pek. Bu kadar kısa bir sürede çok bişeyde beklemedim tabii ama olsun. Belki daha iyi ve keskin bir sonuç elde edebilirim diye düşündüm o yüzden buraya danışmak istedim. Forumdaki cardarine before afterlarıda umut verdi bana biraz
  14. Abiler kardeşler iyi forumlar dilerim. Ağustos ayında 1-1,5 aylık bir mini cut yapmayı düşünüyorum... Ardından: TESTOSTERON RIMABOLONE DIANABOL Eklemeyi planlıyorum. Mini cut'a başlarken: TESTOSTERON ENANTHATE CARDARINE METFORMIN (eklesem ekstra) Bu 1 veya 1,5 aylık süreçte yağ yakımına ciddi anlamda bir etkisi olur mu? 172 boy 76-77 kg aralığında %20 civarında yağ oranındayım Mini cut başlayana kadar 80 veya biraz üstünü görebilirim muhtemelen. Şuan herhangi bir şey kullanmıyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
  15. %19 yağ oranına sahibim bu durum küre girmeme engel mi?

    15-20 yağ oranı ideal diye düşünüyorum fakat yinede biraz yağ oranınızı düşürüp öyle kür yapın diyorlar daha iyi verim alınıyormuş galiba. Birde dianabol baya su tutan bir ürün bence ufak bi cut yani diyet yapıp öyle yapılabilir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×